Adim Adim Hedefe

1 fincan 50 kaloriymiş tatlı kuşum senin için baktım seçim senin şu an :) bu arada bu yediklerin 2000 kalorimi şimdi?

bilmiyorum oluyo mu ikibin jaha ben cok doyuyorum ama , birde ikibjnlik menude hem oglen hem aksam et var ya ben o kadar eti yiyemiyorum zaten her gun o kadar eti nasil alcam o da var oglen et aksam sebze yapiyorum

sevgili gunluk bugun tum gun disarda olcam ve yarin tarti gunu bakalim nasil olcak xoxo

bilmiyorum oluyo mu ikibin jaha ben cok doyuyorum ama , birde ikibjnlik menude hem oglen hem aksam et var ya ben o kadar eti yiyemiyorum zaten her gun o kadar eti nasil alcam o da var oglen et aksam sebze yapiyorum
ben her gün et bile yemiyorum midem almıyor kız sevmiyorum zaten ben kalori diyeti yaptım bir bakışta menünün ne olduğunu algılıyorum o yüzden sordum 2000 olduğunu hiç sanmıyorum

merhaba kızlar bugun sağlıklı bi gün gecirdim ve su an cok tok hissediyorum sanırım öğrendim ben bu işi

sabah
2 haslanmıs yumurta domates maydanoz dereotu nane 3 zeytin 1 dilim ekmek

öğle
tonbalıklı bol yesillikli salata 1 bardak ayran 1 dilim ekmek

ara
1 nektari 1 caybardagı süt

aksam
1 kase mantar corbası (kendim yaptım hazır değil) 1 tabak taze yasulye 2 kasık yogurt

ara
limonlu yesilcay 3 ceviz ( henuz yemedim)

bol bol da su içtim

Disarda yagmur yagiyir bende mis gibi havayi icime cekerek kavun yedim , yasamak cok guzel bi nimet onu kendimize zehir etmeye hakkimiz yok

su an 46_48 bedenim yikbasinda 40 beden olmak istiyorum :) kilo olarak ne kadar dusersem kar

sabah
1 rafadan yumurta 2 dilim ekmek domates maydanoz 3 zeytin

ara
1 fincan sade kahve 3 ceviz

ogle
1 tabak taze faulye 1 kase mantar corbasi 3 kasik yogurt

ara
1 dilim kavun

aksam
tonbalikli sata 1 bardak ayran

ara
1 avuc findik 1 bardak limonlu yesim cay

annem alisverise gitmis gelirken bana browne intense almis yemedim coksewerdim ama canim bile cekmedi :/

sabah
lor peynirli omlet 2 dilim cavdar domates 1 zeytin

ara
1 avuc findik badem 1 nescafe 2 si bi arada

ogle
domates soslu izgara patilcan 2 dilim cavdar 1 bardak ayran

ara
1 mandalina

aksam
1 kase mantar corbasi yesil salata 1 dolim cavdar

ara
1 sade soda

Başarılar bitanobefit, post: 42308433, member: 614257"]Merhabalar

24 yasinda bir obezim bir hafta önce arkadasımın evinde tartı gözüme ilişti ve 107.6 kg geldiğim gerceğiyle yüzlestim o yüzden yarin diyete baslicam, baslik hazirda dursun.

yolculugum sirasinda bana destek olacak arkadaslara simdiden tesekkurler

İLK HEDEF 99

24.08.2015 : 104.6 kg
31.08.2015: 102.2 kg
07.09.2015: 100.6 kg
11.09.2015: 99 kg
İLK HEDEF TAMAMLANDI

İKİNCİ HEDEF 89
18.09.2015
[/QUOTE]
Basarılar

çok güzel ilerliyorsun canımcım :) ama kaç gündür yoksun hayırdır? 2li haneleri görmüşsün nasıl sevindim anlatamam sonunda ilk hedef tamamlandı desene bir daha inşallah görmezsin 3lü haneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…