Adim Adim Hedefe

arkadasimda tartildigimda hafif ac karninaydim ama kiyafetlerim vardi o yuzden o kiloyu baslangic kilom olarak gormuyorum insallah bida hic o rakami gormem tartida evde tadtildigimda o sekikde sabah ilk is tartiya kosmak oluyor

arkadasimda tartildigimda hafif ac karninaydim ama kiyafetlerim vardi o yuzden o kiloyu baslangic kilom olarak gormuyorum insallah bida hic o rakami gormem tartida evde tadtildigimda o sekikde sabah ilk is tartiya kosmak oluyor
Takipteyim ☺☺eminim basaracaksin önemli olan karar vermek ve emin adımlarla hedefe yürümek gerisi su gibi gelecek ☺☺

inşallah görüp görmemek senin ellerinde görmek istemiyorum diyorsan eğer görmezsin zaten :) zayıflayınca nasıl olacağının hayalini her gece kur uyumadan önce öyle uyu bu seni motive eder mutlu eder nasılsa göreceksin kendini öyle şimdiden zihninde canlandır görüntüyü

hayaller van persie hayatlar tam tersi d haha saka bi yana biliyorum o gun gelecek hepimiz icin

hayaller van persie hayatlar tam tersi d haha saka bi yana biliyorum o gun gelecek hepimiz icin
hayalleri hayata geçirmesi gereken biz değilmiyiz? onun hayalde kalması kimin yüzünden bizim yüzümüzden :) illaki gelecek zorlu uzun bir yolun var eğer bıkmadan yürümeye devam edersen o gün gelecek mutlaka er yada geç...

gunaydinn :)

bir tarti gunu ve yuzumu guldurdu cok sukur.

gecen hafta:104.6
bu hafta:102.2

2400 g a veda ettim, ne demisler coktan cok gidermis.

bugun bi akrabamin nisaninda cektirgimiz fotogroflara baktim allahim ne kadar kiloluyum, 2 kisi ediyorum resmen tek basima. Cok iri cok buyuk duruyorum. Hamile yengemin yaninda fotografim var sanki ben doguracakmisim gibi. Bununla yuzlesmek iyu geldi zayiflayana kadar birakmayi dusunmuyorum artik.

canım merhaba yeni gördüm sayfanı ve yazmak, bu uzun yolda sana başarı dilemek istedim, yalnız değilsin unutma kazanan sen olucaksın vazgeçmek yok

sabah
1 altın ekmek
lor peynirli omlet
çay

ara
1 avuc fındık

öğle
haslnmıs tavuk göğsü ssalata maden suyu

ara
1 fincan kahve

şimdilik iyi gidiyorum artık yediklerimi de düzenli olarak yazmzaya calısıcam

Bugün kendime bu cicileri aldım,

Ne diyet yapsam hangi yolu izlesem diye düşünmekten okumaktan başım döndü, karatay dukan taş devri vs bana cok katı geldiği için daha doğal ve daha bilimsel olduğuna inandığım gliemik indeks diyetini yapmaya arar verdim ve Metin Özatanın kitabını alım. Kendimi psikolojik olarak diyet sürecine hazırlamak için de Yasemin Soysalın meshur kitabı tek şişman beyninizi okumayı düşünüyorum eğer faydalı bbulursam size de tavsiye ederim.

Onun dışında kendime güzel güzel çaylar kahveler yapmak için bir de french press aldım , güzel bitki çayı tarifleriniz varsa buraya yazarsanız bende denemeye çalısırım

Şimdilik bu kadar ben yesil cayımı demledim kitaplarımı okumaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…