Tartiya nasil cikiyorsun tok mu? Tartiya ac sabah wc sonrasi mumkunse kiyafetsiz cikacaksin canim mumkun degilse hafif bir kiyafet sececeksin hep onla cikacaksin :) ayrica ilk hafta odemde gider bu yuzden verilen kilo coktur kilo verimin henuz durmaz cok erken rahat ol stres yapma giden azicikta olsa mutlu ol cunku hedefine yaklasmanda sana yardimci olacak az az derken dag olur o
Takipteyim ☺☺eminim basaracaksin önemli olan karar vermek ve emin adımlarla hedefe yürümek gerisi su gibi gelecek ☺☺arkadasimda tartildigimda hafif ac karninaydim ama kiyafetlerim vardi o yuzden o kiloyu baslangic kilom olarak gormuyorum insallah bida hic o rakami gormem tartidaevde tadtildigimda o sekikde sabah ilk is tartiya kosmak oluyor
Takipteyim ☺☺eminim basaracaksin önemli olan karar vermek ve emin adımlarla hedefe yürümek gerisi su gibi gelecek ☺☺
inşallah görüp görmemek senin ellerinde görmek istemiyorum diyorsan eğer görmezsin zaten :) zayıflayınca nasıl olacağının hayalini her gece kur uyumadan önce öyle uyu bu seni motive eder mutlu eder nasılsa göreceksin kendini öyle şimdiden zihninde canlandır görüntüyüarkadasimda tartildigimda hafif ac karninaydim ama kiyafetlerim vardi o yuzden o kiloyu baslangic kilom olarak gormuyorum insallah bida hic o rakami gormem tartidaevde tadtildigimda o sekikde sabah ilk is tartiya kosmak oluyor
inşallah görüp görmemek senin ellerinde görmek istemiyorum diyorsan eğer görmezsin zaten :) zayıflayınca nasıl olacağının hayalini her gece kur uyumadan önce öyle uyu bu seni motive eder mutlu eder nasılsa göreceksin kendini öyle şimdiden zihninde canlandır görüntüyü
hayalleri hayata geçirmesi gereken biz değilmiyiz? onun hayalde kalması kimin yüzünden bizim yüzümüzden :) illaki gelecek zorlu uzun bir yolun var eğer bıkmadan yürümeye devam edersen o gün gelecek mutlaka er yada geç...hayaller van persie hayatlar tam tersid haha saka bi yana biliyorum o gun gelecek hepimiz icin
tabiki harika olacaksıninsallah ya hic zayif olmafim nasil.bisey olirum acaba zayiflasam cok merak ediyirum
rahatsızlığın oolmadığına sevindim :)tahlil yaptırdım kansızlık dısında bi rahatsızlığım yok imiş bende aksam 7 den sonra yememye calısıyorum
tebriklerrrEki Görüntüle 1619847
gunaydinn :)
bir tarti gunu ve yuzumu guldurdu cok sukur.
gecen hafta:104.6
bu hafta:102.2
2400 g a veda ettim, ne demisler coktan cok gidermis.
tesekkur edrrimmtebriklerrr
canım merhaba yeni gördüm sayfanı ve yazmak, bu uzun yolda sana başarı dilemek istedim, yalnız değilsin unutma kazanan sen olucaksın vazgeçmek yok
vay canına 2li hanelere daha çok yaklaşmışsın tebrik ederim harikasın hiç durmasın kilo verimin istediğin kiloya dek inşallahEki Görüntüle 1619847
gunaydinn :)
bir tarti gunu ve yuzumu guldurdu cok sukur.
gecen hafta:104.6
bu hafta:102.2
2400 g a veda ettim, ne demisler coktan cok gidermis.
vay canına 2li hanelere daha çok yaklaşmışsın tebrik ederim harikasın hiç durmasın kilo verimin istediğin kiloya dek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?