bugun belli oluyor mu ankara artık:44:
Hayır yarın yapılacak itirazlar var ve daha bulunmayan tutanaklar var arıyorlar hala
yarın 15:00 da itiraz edilcek ysk ya
bugün kesin çözülür diye düşünmüştüm
mamak bei çok şaşırttı normalde akp nın yerı dıye bılıyorum ben orayı ama chp cıktı neden boyle oldu bahsetsene bıraz:44:
Insanlar goruyor her seyi.bu yuzden oy vermiyor.
Tabi bazilarininda gorusleri daracik (yasli insanlar haric. Cunku hic bir ses kaydini vs. bilmiyorlar)
ama ankara kazansa bile toplam oran % 44
ben sızın oralara yardım oluyo ve o yuzden oy verıyolar dıye bılıyodum demkkı yanlıs bılıyomusum
Bulamayacaklar cunku buldurmayacaklar.
Gecmis olsun bize uzun bir 5 sene bizi bekliyor.
zor canım yarın 15.00 a kadar itiraz süresi var o zamana kadar anca tespit edilir eksik oylar..
tamam hadi hayırlısı sonu iyi bitsin de yarın olsunben sızın oralara yardım oluyo ve o yuzden oy verıyolar dıye bılıyodum demkkı yanlıs bılıyomusum
ben sızın oralara yardım oluyo ve o yuzden oy verıyolar dıye bılıyodum demkkı yanlıs bılıyomusum
Yo dogru dusunce. Boyle insanlar da var. Komur makarna vb dagitimi yapiliyor.guya ihtiyac sahiplerine. Ben sahit oldum kadina komur dagitiliyor tabi ihtiyaci yok parayla fakirlere satiyor.
(40 gunluk ayaz bebek soguktan oldu. )
Ankara ysk önü
Eki Görüntüle 1046806
gene gidemedim ya ah ah evde kuduruyorum ya neyse inş kazandığımız açıklandığında kızılayda halay çekcem
İstanbul da seçmeni sarıgüle sesleniyor mansur yavaş gibi oylarımıza sahip çık bir sürü haber geliyor neden yatıyorsun kazanamayacak bile olsan çık ortaya diyorlar ve çok haklılar..Biride Ankaranın bağları bizede şişlinin otoparklarımı uleennnn demiş
bu seçimde olmasa bile bi sonraki secım için yatırım olurdu ama sarıgül malesef tınlamıyo
bu seçimde olmasa bile bi sonraki secım için yatırım olurdu ama sarıgül malesef tınlamıyo
şöyle kızılay meydanında angaranın ağları çalsada bizde oynasakankaralı olarak halay çekemezsin o kadar oyun havamız varken
e ben baktım onun sayfasına oyle bısey yoktu:44:Ben Sarıgül'ün sabaha kadar sandık sandık koşuşturduğunu duydum
takip ediyormusun onun için açılan sayfayı #ayağakalksarıgül
biri onun adına cevap veriyor heyecanınızı anlıyorum ama tüm chp teşkilatımız çalışıyor gerekeni yaparız demiş:26::44:
şöyle kızılay meydanında angaranın ağları çalsada bizde oynasak
e ben baktım onun sayfasına oyle bısey yoktu:44:
simdi bakıyorum:44:
Arkadaşlardan duydum ben dün gece koşturmaktan tweet atmaya fırsat bulamıyor ki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?