Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Chp İstanbul İl Başkanı: Çalışmalarımız, mücadelemiz sürüyor. İstanbulumuz'a, oylarımıza sahip çıkıyoruz.

Ama bi Ankara değiller.
Mansur Yavaş'ın böylesine savaş vermesi gurur verici. Keşke Sarıgül'de yarısını yapaydı

Yalova kazanılmış sanırım Angry bilgin varmı canım

Ama bi Ankara değiller.
Mansur Yavaş'ın böylesine savaş vermesi gurur verici. Keşke Sarıgül'de yarısını yapaydı

ya onda birazda aradaki farkın çok olmasınında etkisi var bence ama ankaradaki fark cok az

Yalova kazanılmış sanırım Angry bilgin varmı canım

Muharrem İnce bizzat gitti oraya açıklaması şu:

İnce, şu bilgileri paylaştı, “1137 nolu sandıkta CHP’nin 154 oyu 1 olarak yazılmış. Yine 1070 nolu sandıkta 135 oyu 0 olarak yazılmış. Dolayısıyla 289 oyumuz yok. AKP’nin 1036 nolu sandıkta 136 oyu 0 olarak yazılmış. 1045 nolu sandıkta da 123 oyu 0 yazılmış. AKP’nin de burada 259 oyu eksik yazılmış. Çıkardığınız zaman 28 yapıyor. Yani biz 28 oyla seçimi aldık. Sadece ilk birleştirme tutanaklarına 1 oy diye yazıldığı için böyle bir sonuç çıktı. İtiraz süresi henüz gerçekleşmediği için kafa karışıklığına gerek yok.”

Son düzenleme:

nasıl iş yapıyorlar böyle bu kadar önemli bir konuda nasıl böyle hatalar olabiliyor

her partiye hayırlı olsun alabildiği yerler....tabiki her insan gibi benim de sevdiğim bi partı ve sevmediğim partiler var.(akp)yola devam diyoruz.sonuna kadar arkandayız.diğer partilere de geçmiş olsun ve saygılar.lütfen herkes karşıt olduğu partilere saygı duysun.sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.

Mansur Yavaş'ın YSKya yapmış olduğu resmi başvuru kabul edilmiş ve oyların tekrar sayımına başlanmıştır.

Anlaşıldı, önümüzdeki sene genel seçimlerde sabaha kadar sandık başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…