Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Doğru canım.
İzmir'de 2 ilçeyi akp almış gözüküyor ama onlarda itiraz dilekçelerini vermişler sanırım.
Tekrar sayılacak.
Hakkını arayanlara şuan müdahale ver ne yazık ki

suyorumcusu: Hak arıyorsun, sandığa çağırıyorlar. Sandığa gidiyorsun, oyunu çalıyorlar. Çalanı yakalıyorsun, TOMA'yla saldırıyorlar. Tam çete ya.

Yapabildikleri tek şey çamur atmak zaten daha ötesini de beklemiyorum haklı olan hakkını alacak er-geç.

Mansur Yavaş twitter'dan açıklama yapmış; daha önce yazdığım gibi önde olduğunu erken açıklaması sandıkları kimse terk etmesin diyeymiş. Şimdi hep beraber bekleyip sonucu göreceğiz; şeffaflık adına, bilinçli olmak adına çok güzel gelişmeler bunlar.

Melih Gökçek'in de basın toplantısını izliyorum. Onlar da itirazlarını yapmışlar; 30.000 oy üzerine 10.000 oy daha bekliyorlarmış.

Önemli olan doğru ve güvenilir bir şekilde seçimin sonuçlanması, Ankaralılar kime oy atmış olursa olsun oyuna sahip çıktı...

Gökçek Halk Tv'de konuşuyor:
"CHP çok enteresan tahrikler yaptı".
Bu nasıl anlamlı(!) bir cümle.

Son düzenleme:
hep tehdit hep aba altından sopa göstermeler..
valla ben evde oturuyorum kimse beni arayıp ya da başka bir iletişim aracıyla sokağa çağırmadı...
insanlar oylarının peşine düşmesin paşa paşa kabul edin diyor işte..
mansura mahkemeye verecem diyor sokaktakilere marjinal guruplar diyor...
diyor da diyor bildiğimiz gibi yani

Son düzenleme:

Doğru düzgün cümle kuramıyor ki o zaten twitter da millet onun yazım yanlışlarını düzeltmekten bıkmıştı

Doğru canım.
İzmir'de 2 ilçeyi akp almış gözüküyor ama onlarda itiraz dilekçelerini vermişler sanırım.
Tekrar sayılacak.
Hakkını arayanlara şuan müdahale ver ne yazık ki

sayılsın tabii ki canım. Nasıl seçimse tutanaklar yeniden saymalar vayy arkadaş ne güvenilir bir seçim yapıyoruz böyle.. ben işyerindeyim izleyemiyorum.

tahrik mi hak aramak ne zamandan beri tahrik oldu, insanlara sandığa sahip çıkın sayılırken gözetmen olun demek ne tahriğiymiş bu insanlar nereye saldırıyorlar ki. kendisi de istemiş oyların tekrar sayılmasını daha ne. Onlar suçluyorsa ben de suçluyorum taktiği en başta böyle bir isteği yoktu oysa ki.

Mansur Yavaş ın basın toplantısı...

İlçe Seçim Kurulları'na itirazlarımızı yaptık, pek çok tutarsızlık bulduk ve ilettik. Ankaralılar müsterih olsun. Bir oyu bile boşa çıkarmayız.
YSK önünde toplanan vatandaşlarımıza, henüz YSK'ya itiraz etme aşamasında olmadığımızı iletmek isterim.
Adil bir seçim yapılmadığını düşünüyoruz. Ancak bunlar mazeret değil,seçimi bunlara rağmen kazandığımızı düşünüyoruz. Oyumuzu çaldırmayacağız.
Şu anda veri girişi yapılıyor; YSK da veri işlemeyi bitirmedi. Kesin sonuçları bu akşam ya da yarın alacağımızı düşünüyoruz. Kesin bir rakam veremeyiz. Fakat oldukça oy farkı var; bunu kesin olarak söyleyebilirim.
İlçe Seçim Kurulları'na başvuru yaptık.İl ve YSK'ya süreç gereği sırayla başvurularımızı yapacağız.Sürecin hızla sonuçlanacağını düşünüyorum.
İtirazlarımızı gerekçeli olarak yapıyoruz. Eğer reddedilirse, tekrar oy sayımından Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruya kadar gideriz. Gerekçemiz,vatandaşın tercihinin sonuçlara yansıması gerekliliğidir. Sandıkta kazanılanın masada kaybedilmemesi gerekir.
Elimizdeki seçim sonucunu vereceğiz,şu anda verilebilecek başka bir bilgi yok. Ankaralı'nın hakkını kimseye kaptırmayacak; çaldırmayacağız.
YSK önünde toplanan hemşehrilerimin sükunet içerisinde dağılmalarını diliyor, demokratik hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bir kez daha belirtiyorum; Ankaralılar müsterih olsun. Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğim.

Güya Mansur Yavaş da tahrik edici tweetler atıyormuş yalanında bu kadarı Mansur Yavaş sayesinde insanlar sakin duruyor halbuki

Hala cami ve kabataş olayından sonra insanlar nasıl bunlara sorgusuz sualsiz inanabiliyor anlamıyorum

Mansur Yavaş
Basın toplantımın ardından diğer adayın toplantısını dinleyenler, Ankaralılar'ı kimin kamplaştırıp tahrik ettiğini net bir şekilde görmüştür.

Güya Mansur Yavaş da tahrik edici tweetler atıyormuş yalanında bu kadarı Mansur Yavaş sayesinde insanlar sakin duruyor halbuki

ankaranın son hali böyle nasıl birleşmiş insanlar kimse kendini ve milleti kandırmasın...
sakinliğimizi mansur yavaş sayesinde koruyoruz...

AKPnin 13. İtirazının sonucu Ağrı yine BDP

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…