Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Kısasa kısas yapıcaklar tabi.

niye itiraz ediyorlar ki millet karar vermiş milletin iradesi işte

Arada ne kadar oy farkı var neye itiraz ediyor ki Binali bey hadi biz 1 puanla kaybedilenlere karşı çıkıyoruz da o neyine karşı çıkıyor. Zaten belli değil miydi o sandıktan çıkamayacağı..

kimin kışkırttığı ortada,utanmadan yalan söylüyor

yaanii işte ne dersin ki bunu zaten tvlerde de açık açık söyledi 10 puan fark atacakmışta, kenara yazında vs.. Yahu fark ortada işte bir puan bile değil. Çatlasanız da patlasanız da nedir yahuu bu nasıl üslub. Ehi işte buradaki bazı üyelerinde kimi örnek alıp bu üslubla konuştuğu da belli oldu..

Arada ne kadar oy farkı var neye itiraz ediyor ki Binali bey hadi biz 1 puanla kaybedilenlere karşı çıkıyoruz da o neyine karşı çıkıyor. Zaten belli değil miydi o sandıktan çıkamayacağı..

etsin ya etsin bizim için sıkıntı yok itiyolarsa 100 kere sayılsın genede alamaz başkanlığı

İzmir mii çok gülesimmm geldiii ona İzmirimizden ekmek çıkmaz İzmir köküne kadar cumhuriyetçidir aa kök dedimmm de bizimde kökümüzü kazımasın şimdi bey amcanın aldığı oylar İzmir e göç gelenlerin oyu İzmirli hırsızı katili ayırt eder kesin bi dümen çeviriolardır İzmir içinde

Bu üslupta bir şahıs benim sınıfımda dahi yok...
Öğrencilerim 4. sınıf bu arada...

Gerçek gerçek twitter alışkın onun bu üslubuna

ben twitter kullanmadıgım için bilmiyorum o yazı twitterden mi paylaşılmış ?
gökçek hala twitter kulanıyor deme sakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…