Siz nasil bir ogretmensiniz yaaa... Hakikatten de hic birseyden haberiniz yokmus..Okulda cocuklara ne anlatiyorsunuz Felsefe dersinde acaba cok merak ettim simdi...
Yahudillerin kuklasi demisken... Goreve gelir gelmez Yahudi dini kiyafetleri icinde "Yahudi cesaret madalyasi"ni bana mi vermislerdi?
evet ulusal kanaldı ama o zamanlar gezicilerin yanındalardı
bunu ben de izlemiştim
nasıl yalanlandı ki
video olarak izlemiştim ben
şimdi saf değiştirmeleri de komik olmuş cidden
Ulusal kanal izlemiyorum ben pek ama o dönem konuşma zaten gezciler tarafından da tepki çekti sonra yalanladılar, açıklama yaptılar falan doğruysa da spikerin .... noktaları isteğe göre doldurun artık. Doğu Perinçek bu ben şaşırmadım o yüzden...
https://www.change.org/tr/kampanyalar/t%C3%BCrkiye-cumhuriyeti-d%C4%B1%C5%9Fi%C5%9Fleri-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-tayland-da-bulunan-220-uygur-t%C3%BCrk%C3%BC-%C3%A7in-e-iade-edilmesin-t%C3%BCrkiye-cumhuriyeti-ne-kabul-edilsin?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=53744&alert_id=RGnZvXqudM_ZnvCbjZYzy
İmzalarsanız sevinirim arkadaşlar. Herkese sahip çıktık bir Türklere sahip çıkamadık maalesef.
BRANŞIMI BİLMEDEN KONUŞMAYIN ve benim mesleğim hakkımda koşmayın size düşmez.verecek cevap bulamauınca saçmalayın da saçmalayın..sizin haberiniz vardır benim yoksa.sorayım:millet memnun ki iktidar yaptı.millet memnun ki babakan yaptı.millet memnun ki iktidarda kaldı.ve göreceksiznz cumhur başakanı koltuğuna da oturacak inş.gerçi siz hayal alminde yaşadığınız için boş.neyse.
Siz nasil bir ogretmensiniz yaaa... Hakikatten de hic birseyden haberiniz yokmus..Okulda cocuklara ne anlatiyorsunuz Felsefe dersinde acaba cok merak ettim simdi...
Yahudillerin kuklasi demisken... Goreve gelir gelmez Yahudi dini kiyafetleri icinde "Yahudi cesaret madalyasi"ni bana mi vermislerdi?
hahahahahh tehditle oy alındı:))))))siz kafayı yemişsizn kesin eminim artık.siz bana cahil diyecek kadar seviyesizsinz ama ben seviyenize inmicem.son sözüm ağustosta cumhurbaşkanımz olacak büyük başbakanımız.sizler ise hala olduğunuz yerde!....geziyi nerden takip ettiniz merak ettim biz geziyi ilk olarak norveç kanallarından izledik çünkü o sırada türk kanallarında penguen belgeseli vardıda... o gençlerin arasına girmeden anlayamazsınız türk tvlerinde yayınlanmayan vahşeti bilemessiniz... eğer sevgili başbakanınız terör estirmek yerine yapıcı konuşsaydı belki hiç bişey olmadan dağılabilirdi o gurup ama su sık biber sık copla döv sonra bunlar polisime taş attııııı... napcaklardı merak ettim biz boyun eğmeye alışık bi millet değiliz kusura bakmayın başkan istemiyor su sıktı hadi evimize dönelim mi diceklerdi.. herkes inandığı şey için savaşır ordakilerin hiç birisi bu muameleyi haketmedi o cinayetlerin en büyük zanlısı bütün o kayıpların sebebi sizin başbakan malesef ama bakamıyorsunuz göremiyorsunuz kibriyle insan öldürebilen birini lider diye önünüze koymuşsunuz... yazık çok yazık...
oyları zorla alındı demiyelimde tehdit altındaydılar desek? alıntıladığınız yazıyı daha iyi okuyun... görüşlerinizi belirtmek istemiyorsunuz demek.. neden? hoşunuza mı gitti tablo çok mu güzel olmuş bu şekilde.. cevap veremediğiniz herşeyde kaçıyorsunuz bunada cevap verin bu tabloyu türkiyemizde görmek istermiydiniz? bi eğitmenin bu kadar cahil olduğu bi okuldan nasıl verimli çocuklar çıkacak merak ediyorum...
hahahahahh tehditle oy alındı:))))))siz kafayı yemişsizn kesin eminim artık.siz bana cahil diyecek kadar seviyesizsinz ama ben seviyenize inmicem.son sözüm ağustosta cumhurbaşkanımz olacak büyük başbakanımız.sizler ise hala olduğunuz yerde!....
BRANŞIMI BİLMEDEN KONUŞMAYIN ve benim mesleğim hakkımda koşmayın size düşmez.verecek cevap bulamauınca saçmalayın da saçmalayın..sizin haberiniz vardır benim yoksa.sorayım:millet memnun ki iktidar yaptı.millet memnun ki babakan yaptı.millet memnun ki iktidarda kaldı.ve göreceksiznz cumhur başakanı koltuğuna da oturacak inş.gerçi siz hayal alminde yaşadığınız için boş.neyse.
merak ettim branşınızı bi deyiverin hele...
biz hiç cevap veremediğimizde saçmalamadık hatta genel olarak cevap verdik cevabını alamadık sanırım.. :26:
neden hala onu seçiyorlar biliyormusunuz çünkü sizin gibiler hepsi gözler kapalı kulaklar sağır... koyun diyorlarya hani size işte o hep bu sebepten herkes ona oy veriyor demekki iyi deyip oy veriyorsunuz diye... tvde gördüğü herşeyi gerçek sanan gerçek olanların yayınlanmasıyla yalandır onlar diyen insanlarsınız.. e daha ne diyelim kendi düşen ağlamaz.. keşke düşerken bizide düşürmeseniz...
biz herhangi bir hayal kurmadık burda neden bahsettiğinizi anlayamadım doğrusu biz o işleri genelde yeni evlenecekler topiğinde yapıyoruz..
Felsefe derslerine bile giriyor öğretmenimiz sen ne diyosun.
Ah ya gire gire beden eğitimine ve tarım derslerine giriyorum ya bir felsefe dersine giremedim gelip şurda bahsini edeyim
hahahahahh tehditle oy alındı:))))))siz kafayı yemişsizn kesin eminim artık.siz bana cahil diyecek kadar seviyesizsinz ama ben seviyenize inmicem.son sözüm ağustosta cumhurbaşkanımz olacak büyük başbakanımız.sizler ise hala olduğunuz yerde!....
ampulden avize ettik.ağustosta da cumhurbaşkanı edecez.siz de biraz işe yarayın da kendinizi geliştirin.hani yıllardır göremedik.akp kazandı zafer kutluyoruz.sizlere de geçmiş olsn.En azından saçmalıyoruz sizin gibi bu knu hkknda knsmk iistemyrm demiyoruzNoldu yahudi oyuncagı olmamız??? Unutmuştunuz ya da bilmiyordunuz değil mi fahri yahudı kardeslıgını google'dan da aratsanız ya görün cüppeli kepli falan :) Cevap bekledik ama gelmedi cevap sizden? Yoksa bu konu hkkda da mı yrm ypmk istmysunz ??
ben konuşmak istemiyorum derken düşüncemi eminm öğrenmşsnzbzi ampulden avize ettik.ağustosta da cumhurbaşkanı edecez.siz de biraz işe yarayın da kendinizi geliştirin.
seviysizleştiğin için seviyene inemem muhattabım olamadın.terbiyesizlik yapmayna kadar her yazdığına cvp verdm ama sen sorularıma felsefe dedin.muhattabım olamzsn.son sözüm biz başbakanımızı en iyi yere taşıdık.sizler ise sadece hayal.ben hala soruma cevap almadım harita hakkında ne düşünüyorsunuz...
ampulden avize ettik.ağustosta da cumhurbaşkanı edecez.siz de biraz işe yarayın da kendinizi geliştirin.hani yıllardır göremedik.akp kazandı zafer kutluyoruz.sizlere de geçmiş olsn.
seviysizleştiğin için seviyene inemem muhattabım olamadın.terbiyesizlik yapmayna kadar her yazdığına cvp verdm ama sen sorularıma felsefe dedin.muhattabım olamzsn.son sözüm biz başbakanımızı en iyi yere taşıdık.sizler ise sadece hayal.
seviysizleştiğin için seviyene inemem muhattabım olamadın.terbiyesizlik yapmayna kadar her yazdığına cvp verdm ama sen sorularıma felsefe dedin.muhattabım olamzsn.son sözüm biz başbakanımızı en iyi yere taşıdık.sizler ise sadece hayal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?