Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Konu nerden nereye geldi benim taa en başından yazdığımı okursanız bu kadar farklı yere çekmezdiniz konuyu
her neyse aradaki fark siz ve sizin gibilerin DİRETTİĞİ gibi az değil, uçurum bi fark o yüzden artık kabullenin lütfen ve rahat bırakın da şu devlet rahat ve huzur içinde yaşasın. !

Son düzenleme:
Akp zafer kutluyor.tarih yazıyor....bu da tarihte tozlanan chp ye kapak oluyorchpnin mumu yatsıya kadar.başbakan olacak cumhurbaşkan

evet o zaferi kutluyoruz :))
geçen bi karikatürde aynen şunlar yazıyordu
hepiniz bilirsiniz Yahşi cazibe dizisini
Ziverbey Bey '' koltuk sallanıyor KeMal Bey''

Son düzenleme:

uçurum bi fark ? huzur içinde ?

tanımlanamadı... error error error.... :111:

siz nerde yaşıyorsunuz ya memleketin çivisi çıkmış huzur diyorsunuz hahaha güleyimde boşa gitmesin bari...
hangi huzur.. atamıza ettiği çirkin lafların verdiği o enfes huzur mu yoksa! gerçi onun komple üslubu zaten süper ne ataya ne millete saygı.. ölen gençlerimizin huzurumu? katillerinin bulunmamış olması eminim huzur içinde yatmalarına sebep olmuştur.. twitter ve youtubenin yasaklanmasıda ayrı bi huzur vericiydi açılınca bi huzursuz olduk ya.. verilen tazminatların geri istenmesi (faiziyle) şehit ailelerinede ayrı bi huzur veriyordur dooğrusu... o gemicik aldıkça bizede bi huzur geliyorki sorma hele o ayakkabı kutularını görünce zevkten dört köşe olduk bayılıyoruz hakkımızın yenmesine ya maşallah hep böyle huzurlu olalım... seçim diyorlar sandık diyorlar bi bakıyorsun türlü hileler dönüyor buda gayet mutlu eden bi olay beni yani hakkını yemeyelim kimsenin onlara kalmaz sonra lütfen... he bebek katilinin öyle kilitli tutsak olmasıda çoook rahatsız edici oda çıksada tam bi huzura ersek o kadar görüşmeler boşa çıkmamalı değil mi...!!!

söyleyin bakalım hangi huzur hangi rahat? 30 yıl önceden bahsetmeyelim bugünün şartlaryla konuşalım mümkünse makineleşmiş bi endüstriyle gelinen son teknolojik durumlara bakarak...

Son düzenleme:

Ciddi bir algi problemi var..Farkin az oldugunu 100 sayfadir kimse dile getirmedi soylemedi.Okumadigin icin ya da anlamlandiramadigin icin bunu soyluyorsun.Birde dehset bir yorum var ki Ucurum farka 1000 demistin :)) Burdan bile ne kadar bilgi konusunda yetersiz oldugunu goruyorum.MUmkunse sende diger uye gibi siir falan yaz alkislayalim ama istatistiki bilgi yorum yazma.Bunu siyaset bolumunde yapma bence.İster istemez cok komik oluyor guluyoruz.Soz simdi gulmeyecegim .

Arzu secim sayim oy pusula o kadar bi haber ki bin sayisi cok fazla geliyo kendisine.O yizden en azindan konuya hakim olmayan bilmeyenlerle en azindan ogrenene kadar idare edicez bu tarz yorum yapablari.Valla ben susarim vakif olmadigim bir knu hakkinda boyle atip tutamam.bilgim yok rezil olurum der okurum ogrenmeye gayret ederim ama yok yazdikca iyice cikiyo konu hakkinda yetersiz bilgi.Herkesle karsit gorusten de olsan siyaset konusamazsin bunu anladim.Yazdin zaten he deyip gecelim baska caresi yok.

http://fyindirvideo.gen.tr/sorgulayan-almanlar-erdoganla-dalga-gecmeye-devam.html

Şu videoya çok güldüm yalnız. Alman kanalında bir program muhtemelen dünyadaki gelişmelerle dalga geçen bir program. biri bana türkleri anlatsın diye başlıyor konuşmaya. Yolsuzluk yapan partinin yerel seçimlerde nasıl birinci olduğunu algılamaya çalışıyor. Sonuç erdoğan fakirler için bir şeyler yaptı ama diğerleri yapmadı.

Hele bir yaşlı dede var. Soruyolar niye erdoğan. Denizin altına tünel yaptı, yol yaptı. Nasıl yapıyor bunu? Spiker de çay kaşığıyla dedi koptum orda zaten Erdoğandan önce başımız eğikti şimdi dimdik diyen almancı oğlan var bir de.

ya kim çalmadıki diyerek yolsuzluğu savunan insanlardan ne gibi bi savunma bekliyoruzki tutarlı olsun.. siyaset konuşmanada izin vermiyorlarki örneğin ayakkabı kutusu diyosun yalan onlar yardım parasıymış diyorlar elektrik kesintileri diyorsun kediymiş işte ne var bunda diyorlar bi süre sonra gülmekten konuşamıyorsun zaten.. her duyduğuna inanan ve inanması gerekenlere kulak tıkayan insanlara ne anlatabiliriz ki...

ben pek gülemedim açıkçası dans
ülkemiz rezil oluyo
resmen dalga geçiliyo

Son düzenleme:
ben pek gülemedim açıkçası dans
ülkemiz rezil oluyo
resmen dalga geçiliyo

Keşke buralarda böyle zekalar çıkıp dalga geçebilse gündemle siyasetle. Bu programı türk kanalında görmeyi daha çok isterdim.

evet o zaferi kutluyoruz :))
geçen bi karikatürde aynen şunlar yazıyordu
hepiniz bilirsiniz Yahşi cazibe dizisini
Ziverbey Bey '' koltuk sallanıyor KeMal Bey''
yav nasıl bir mantıktır yaw anlamıyorum .neyseki ampulü söndüremediler.hatta sayelrnde avize olduk ya:)))

Keşke buralarda böyle zekalar çıkıp dalga geçebilse gündemle siyasetle. Bu programı türk kanalında görmeyi daha çok isterdim.

türk kanalı olsa birşey demem isteyen istediğini yapabilir
hatta eskiden ben çocukken vardı sanki böyle siyasilerle dalga geçen programlar
hepimiz de gülüyoduk
ama yurt dışında olunca sinir oluyorum
yarın a parti gider b parti gelir ama olan bizim imajımıza oluyo
bu şekilde gösterilmesi hoşuma gitmedi

ve merak ettim acaba diğer ülkelerle ilgili de yapılıyo mu diye
çünkü almanya da bu seçimlere yönelik özel bi ilgi olduğunu duymuştum

Son düzenleme:

Türkiyeyle dalga geçmek için bir program olacağını düşünmüyorum ben genel olarak gelişmelere absürt yaklaşan bir programdır. Bakmak lazım. Zaten kısacık bir bölüm var internette bu şekilde.

Benim çok hoşuma gitti valla. Ne yalan söyliyim. İçeriden göremediğimiz çoğu şey dışardan bakınca daha açık gözüküyor. İlişkiler de böyle değil mi. Arkadaşın saçma sapan bir ilişki yaşar ama sen daha iyi gözlemlersin yorum yaparsın. He yine seni dinlemez bildiğini okur sen de dalganı geçersin. B parti gelse ne değişecek ki bu ülkenin gerçeği bu zaten.. Erdoğanla değil de ülkemizin insanının cehaletiyle alay edilmiş daha çok hatta.

Takım tutar gibi parti tutuyorlar deli gibi. Hiçbir şeye inanmıyorlar görmüyorlar. Allahın bir lütfu muamelesi yapılıyor lidere. Biz laf edince chpli oluyoruz. Herkes onlar gibi parti tutmuyor. Benim hiçbir partiye sempatim yok. Taktiksel oy kullanıyoruz işte ülkenin mevcut durumuna göre. yukarıda da bu muhabbet dönüyordu zaten.. Hemen chpli yakıştırması yapmışlar yine.

ben de onu diyorum ülkemiz insanıyla alay ediyolar direk
ben bu sebeple hoşlanmadım

türkiyede ona bakarsan çoğu insan bu şekilde oy veriyo
yoksa partilerin o kemik kitleleri nasıl oluşacak ki
hiç beğenmedikleri halde yine de ben ona vericem diyen bi sürü insan var eskiden beri
bunun sebebi ne bilmiyorum

İşte bizim ülkemizde Başbakanı sevmediği için yurtdışındaki ülkelerin bizimle dalga geçtiği bir videoyu bile işte türkiyenin hali diye keyifle izleyebilen bir seçmen kitlesi var .
Ne kadar yazık ,gerçekten bu beyinlere ne denilebilirki.
Başbakanı sevmek zorunda değilsiniz ,nefret de edebilirsiniz ancak sonuçta bu ülkenin halk iradesiyle seçilmiş bir Başbakanı ve özellikle yurtdışında tam da bu başbakanı bulsalar bi kaşık suda boğacak zihniyetin ekmeğine yağ süren bir videoyu gülerek izleyen bir zihniyet..
Dış ülkelerin ekmeğine yağ sürmek de en az onlar kadar bu ülkeyi aşağılamak ve sevmemek demektir..
İnsan içerde ne yaşarsa yaşasın dışarda güçlü olmalı düşmanlarına karşı ama maalesef yeterki Başbakan hakkında kötü birşeyler çıksın da ortaya yeter ..
Yazık gerçekten çok yazık ...Acıyorum bu insanlara .ALLAH ıslah etsin..

http://www.change.org/tr/kampanyalar/ankara-halkı-ankara-daki-yerel-seçim-tekrar-edilsin

Bır kampanya yapılmış sonuç ne olursa olsun sosyal sorumluluğunu hisseden herkes imzalayabilir.

Bu başlık altındaki artık hazmedemiyorsunuz,kabullenin minvalindeki ve daha da basitçe üslupla yazılmış yorumlara daha cevap vermeyeceğim.

Neredeyse 1 hafta olacak.Şu başlıkta yazan arkadaşlarım ya da konuya ehemmiyet gösteren diğer üyelere yukarıda belirttiklerim okusun ya da okumasın çokta zihniyetlerinde birşey değişmeyeceği için onlara değil lafım;bir öğretmen olarak sizlerden isteğim kendim içinde evladınıza hakkını aramasını öğretin,kimsenin karşısında ezilmemesi gerektiğini öğretin.Bırakın ileride belediye başkan adayı olup şu duruma düşmesini evladınız sınıf başkanlığına bile adaysa ve haksızlık yapıldıgını düşünüyorsa ona hakkını aramasını gerektiğini anlatın,bilinçlendirin ve destekleyin.Toplumda söz sahibi olmasını,kendine güvenen,hakkını her mecrada arayan bir birey olmasını ilk sağlayacak olan sizsiniz.Sonrası biz öğretmenlere emanet.Koşulsuz şartsız kalbullendırılen birey yetiştirmeyelim arkadaşlar.Ülkemizin geleceği için

geleceği mi görüyorsunuz!!!!!yok ülke parçalanıyor yok siz rahat olun biz ölürz siz mutlu olun.türk filmi gbi!bu ülkeyi hep beraber kurduk hep beraber savunuyoruz savunuruz da.ya bu kadar mı körsünüz ya...allah aşkına akp dönemi öncesine bakın yav.şuankinden ne daha iyidi ya.eski yazdıklarınıza bakın hiç unutmaıdğım bi lafınız vardı:akp milleti zorla toplantılarına mitinglerine getrtryo dyosunz.peki oyları da mı zorla aldırttı!!!???siz öğrenciyseniz ben de eğitmenim ve inanıp inanmak size kalmış ki felsefe derlerine bile giriyorum.ama anladığım kadarıyla felsefe size sadece şüphe duymak olmaktan öteye gidememiş.

bu projenin eş başkanı olduğunu kendi ağzıyla söyledi müneccim olmaya lüzum yok...

felsefe bana bilgiyi sevmeyi araştırmayı öğrenmeyi çeşitli bahanelerle birşeylerin arkasına saklanmamayı geçmişle şimdiyi kıyaslarken gelişen teknolojiyide göze almayı gözümle gördüğüme daha çok inanmayı görmediğim bi çok şeye inanmamayı yapılan şeyleri bi teraziye koymayı ağır basan tarafta olmayı öğretti... bu yüzden yaptıkları iyi tarafı görmezden gelmeyip Allah razı olsun demeyi biliyorum ama kötü tarafı da görüp vazgeçmeyi biliyorum..
konuşmalarındaki tutarsızlığı bi öğretmen olarak daha iyi anlamanız gerekirdi.. siz çalışkan öğrencilerinizi diğerlerinden ayırıyor musunuz? ama görüyoruz ki akp kendi seçmenini ayırabiliyor... bunun sizdede şüphe uyandırması gerektirmez mi... farzedin ki kendi çocuğunuz farklı bi partiden oldu fikirleriniz örtüşmedi siz evladınıza çapulcu denmesinden hoşlanır mıydınız? kendi gibi düşünmeyen herkese hakaretler yağdıran bi insandan bahsediyoruz farklı düşüncelere kapalı tek yönde bakabilen bi millet olmamız isteniyor bizden eğer herkes aynı düşünceye sahip olursa ne kadar gelişebiliriz söylermisiniz?galileo galilei de farklı görüşten olduğu için yargılanmıştır ve şuan hepimiz onun evren anlayışını kabul etmiş durumdayız. her toplumda farklı görüşler olmalı ama farklı görüşe sahip oldukları için yargılanmak aşağılanmak bizim demokrasimize pek yakışmayan davranışlar siz farklı düşünüyorsanız bilemem sizde akpli olun sizde aşağılanmayın düşüncesinide duymadım değil zira......
zorla mitinglere götürüldüğüne bizzat şahidim malesef akrabalarım var çalışan ve benimde şu unutamadığım söz var aklımda kuzenime bu yıl chpden adaylığını koyan herkesin iyi olarak tanıdığı çok beyefendi biri olan turan beyden bahsederken kuzenimin bana çıkışması " eğer belediyeyi chp alırsa ilk iş babamları işten çıkartcaklar haberin var mı senin?" demesi...
yine eşi belediye çalışanı olan bi akrabamın "napalım kızım ekmek teknemiz onlar bizim" demesi.. sizin çevrenizde bunlar olmayabilir ama benim var bunu bilinçsizce kafama göre atıp tutmuyorum. burda çok fazla şey atıp tutuluyor ama ben bi kelimenin bile nasıl yazıldığından emin olabilmek için ara ara girip TDK'ya bakabiliyorum aynı duyarlılığı yapıp biraz araştırmayı denerseniz memleketimizin içinde bulunduğu şu hali görüp dehşete düşebilirsiniz bu yüzden endişeliyiz biz bu kadar..

Siz egitmen misiniz? Vayyy... Iste ulkenin geldigi hal bu... AKP donemi oncesine ait ne biliyorsunuz da neyi savunuyorsunuz? Cok merak ediyorsaniz biraz anlatayim. 1960li senelerin ortalarinda dunyaya televizyon geldi, akabinde de hemen bize... 1980li yillarda dunya bilgisayara donmaye basladi, Microsoft ilk yazilimini 1983 lerde piyasaya cikardi, akabinde biz de hemen bilgisayari is ve eglence dunyasina soktuk, muhasebe bilgisayarli sisteme gecti. 1973 te Bogaz Koprusunu, 1988 de Fatih Sultan Mehmet Koprusunu yaptik. THY 1925 te kuruldu, biz ilk ucagimizi 1928lerde yaptik. Gelisen ucak sanayimize kilit 1959 yilinda Menderes zamaninda vuruldu. Fabrika kapatildi. Ucak sanayimizin yeniden kurulmasi 1984 u bulur. TUSAS ile ilk F-16 lar uretildi. Yeniden ucak yapmaya basladik. Keske hic sekteye ugramasaydi, kimbilir bugun bir ABD seviyesinde de olabilirdi ucak ve savunma sanayimiz.. Yani anlayacagin, Turkiye her zaman ilerlemeye devam etti. Dunyada ne yenilik varsa aninda bizde de vardi. Iktidarlar vergileri topladi, yerine de her zaman birseyler koydu, koymak zorundaydi, baska turlusu de olmazdi zaten.

Issizlik dun de vardi, bugun de var. Bugun isi olan issizler var. AKPden once fabrikalar kadrolu eleman alir, maaslar gun gectikce yukselir, sendika haklarindan da sonuna kadar yararlanirlardi. AKPden sonra Sendikalarin adi kaldi, insanlar sozlesmeli olarak ayni fabrikalarda asgari ucret ve biraz ustune cok daha zor kosullarda calismaya basladi. Bir kisinin kazanci ile ev gecindirmek, ev almak ulkenin yuzde 80ine hayal oldu. Halkin kredi kartlarina borcu intihar etme seviyelerine geldi.. Yeri gelmisken... AKPden once insanlar calisip biriktirerek ev alirdi, geliri de neyse o kadar harcarlardi, kredi kartlari filan boyle yaygin degildi. Enflasyon vardi, ama halk onunla yasamaya alisikti, herseye zam geldigi ay maaslara da ayni oranda zam gelirdi, kimse bu yuzden magdur olmazdi. Oyle benzine ikide bir zam yapip dogalgazi fahis fiyata satarak sonra da ulkede enflasyon tekli rakamlarda diye halkini uyutan; maaslari ayni seviyelerde tutarken ote yandan zamlarla ezmeye devam edip hergun alim gucunu daha da dusuren bir lider AKPden once cikmadi. AKP zamaninda sosyal hayatin geldigi noktayi, basin, yayin ozgurluklerini, Silivri'yi, din, irk ayrimlarini, yarginin kifayetsizligini, Apo ve yandaslarinin bu ulke hakkinda soz sahibi olur hale gelmeleriini filan saymayayim, sayfa yetmez.. Ozet geceyim, AKPden onceki hic bir hukumet zamaninda ulke bu kadar cirkefe bulanmamis, dis itibarimiz bu kadar zedelenmemis, ulke halki da bu kadar fakirlesmemis, borcla borcunu kapatir hale gelmemisti. Yetmez mi?

ahhh ağzına sağlık vallahi helal olsun ya.. iyi sık bacım kapağınıda gazı kaçmasın ahaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…