Bilmeyip te bu kadar ısrarla yanlışı direteni nadir görüyorum :)
Umulanın bulunup bulunamaması değil konu zaten fark 1000 falanda değil bu sayıyı bile bilmiyorsun ısrarla hayır oyle degıl boyle dıyorsun:)
Mümkünse bilmeden araştırmadan okumadan yazmayın.Sonra komık duruma düşüyorsunuz.
Ama işte öğretmen aşkım.Zaman mekan frketmeksizin bilmeyene birşeyler öğretmen isteğim...
Al bari şurayı incele de aradaki fark resmi olarak ne öğren.Sonra yaz ne yazacaksan..
http://secim2014.hurriyet.com.tr/il/ankara-6
Akp zafer kutluyor.tarih yazıyor....bu da tarihte tozlanan chp ye kapak oluyorchpnin mumu yatsıya kadar.başbakan olacak cumhurbaşkan
Konu nerden nereye geldi benim taa en başından yazdığımı okursanız bu kadar farklı yere çekmezdiniz konuyu
her neyse aradaki fark siz ve sizin gibilerin DİRETTİĞİ gibi az değil, uçurum bi fark o yüzden artık kabullenin lütfen ve rahat bırakın da şu devlet rahat ve huzur içinde yaşasın. !
Konu nerden nereye geldi benim taa en başından yazdığımı okursanız bu kadar farklı yere çekmezdiniz konuyu
her neyse aradaki fark siz ve sizin gibilerin DİRETTİĞİ gibi az değil, uçurum bi fark o yüzden artık kabullenin lütfen ve rahat bırakın da şu devlet rahat ve huzur içinde yaşasın. !
Arzu secim sayim oy pusula o kadar bi haber ki bin sayisi cok fazla geliyo kendisine.O yizden en azindan konuya hakim olmayan bilmeyenlerle en azindan ogrenene kadar idare edicez bu tarz yorum yapablari.Valla ben susarim vakif olmadigim bir knu hakkinda boyle atip tutamam.bilgim yok rezil olurum der okurum ogrenmeye gayret ederim ama yok yazdikca iyice cikiyo konu hakkinda yetersiz bilgi.Herkesle karsit gorusten de olsan siyaset konusamazsin bunu anladim.Yazdin zaten he deyip gecelim baska caresi yok.
http://fyindirvideo.gen.tr/sorgulayan-almanlar-erdoganla-dalga-gecmeye-devam.html
Şu videoya çok güldüm yalnız. Alman kanalında bir program muhtemelen dünyadaki gelişmelerle dalga geçen bir program. biri bana türkleri anlatsın diye başlıyor konuşmaya. Yolsuzluk yapan partinin yerel seçimlerde nasıl birinci olduğunu algılamaya çalışıyor. Sonuç erdoğan fakirler için bir şeyler yaptı ama diğerleri yapmadı.
Hele bir yaşlı dede var. Soruyolar niye erdoğan. Denizin altına tünel yaptı, yol yaptı. Nasıl yapıyor bunu? Spiker de çay kaşığıyla dedi koptum orda zatenErdoğandan önce başımız eğikti şimdi dimdik diyen almancı oğlan var bir de.
ben pek gülemedim açıkçası dans
ülkemiz rezil oluyo
resmen dalga geçiliyo
yav nasıl bir mantıktır yaw anlamıyorum .neyseki ampulü söndüremediler.hatta sayelrnde avize olduk ya:)))evet o zaferi kutluyoruz :))
geçen bi karikatürde aynen şunlar yazıyordu
hepiniz bilirsiniz Yahşi cazibe dizisini
Ziverbey Bey '' koltuk sallanıyor KeMal Bey''
Keşke buralarda böyle zekalar çıkıp dalga geçebilse gündemle siyasetle. Bu programı türk kanalında görmeyi daha çok isterdim.
türk kanalı olsa birşey demem isteyen istediğini yapabilir
hatta eskiden ben çocukken vardı sanki böyle siyasilerle dalga geçen programlar
hepimiz de gülüyoduk
ama yurt dışında olunca sinir oluyorum
yarın a parti gider b parti gelir ama olan bizim imajımıza oluyo
bu şekilde gösterilmesi hoşuma gitmedi
ve merak ettim acaba diğer ülkelerle ilgili de yapılıyo mu diye
çünkü almanya da bu seçimlere yönelik özel bi ilgi olduğunu duymuştum
Türkiyeyle dalga geçmek için bir program olacağını düşünmüyorum ben genel olarak gelişmelere absürt yaklaşan bir programdır. Bakmak lazım. Zaten kısacık bir bölüm var internette bu şekilde.
Benim çok hoşuma gitti valla. Ne yalan söyliyim. İçeriden göremediğimiz çoğu şey dışardan bakınca daha açık gözüküyor. İlişkiler de böyle değil mi. Arkadaşın saçma sapan bir ilişki yaşar ama sen daha iyi gözlemlersin yorum yaparsın. He yine seni dinlemez bildiğini okur sen de dalganı geçersin. B parti gelse ne değişecek ki bu ülkenin gerçeği bu zaten.. Erdoğanla değil de ülkemizin insanının cehaletiyle alay edilmiş daha çok hatta.
Takım tutar gibi parti tutuyorlar deli gibi. Hiçbir şeye inanmıyorlar görmüyorlar. Allahın bir lütfu muamelesi yapılıyor lidere. Biz laf edince chpli oluyoruz. Herkes onlar gibi parti tutmuyor. Benim hiçbir partiye sempatim yok. Taktiksel oy kullanıyoruz işte ülkenin mevcut durumuna göre. yukarıda da bu muhabbet dönüyordu zaten.. Hemen chpli yakıştırması yapmışlar yine.
geleceği mi görüyorsunuz!!!!!yok ülke parçalanıyor yok siz rahat olun biz ölürz siz mutlu olun.türk filmi gbi!bu ülkeyi hep beraber kurduk hep beraber savunuyoruz savunuruz da.ya bu kadar mı körsünüz ya...allah aşkına akp dönemi öncesine bakın yav.şuankinden ne daha iyidi ya.eski yazdıklarınıza bakın hiç unutmaıdğım bi lafınız vardı:akp milleti zorla toplantılarına mitinglerine getrtryo dyosunz.peki oyları da mı zorla aldırttı!!!???siz öğrenciyseniz ben de eğitmenim ve inanıp inanmak size kalmış ki felsefe derlerine bile giriyorum.ama anladığım kadarıyla felsefe size sadece şüphe duymak olmaktan öteye gidememiş.bu işin sonu kötü biterse biz memleketine duyarlı insanlar olarak sizin kadar mutlu olamayacağız malesef... merak ediyorum acaba sizin tepkileriniz neler olacak türkiyenin yarısını büyük projesine eklettirmeye kalktığında... başaramayacak o ayrı... neyseki hala vatanı uğruna canını ortaya koyacak bi Türk gençliği var siz rahat edin diye onlar ölür sıkıntı olmaz nede olsa yollarımız güzelleşiyor bu sizin için daha önemli değil mi.. yazık bi hırs uğruna insanlara ettiğiniz laflara kendinizi düşürdüğünüz şu hallere bi bakın bi gün gelecek utanacaksınız yaptığınız seçimlerden ama önemli değil yollarımız güzel olsun diye yaptık biz nerden bilebilirdik dersiniz geçer hem bi tek ben oy vermedimya herkes verdi der çekilirsiniz kenara.. içiniz rahat edecekmi gerçekten merak ediyorum... ve hala dua ediyorum rabbime ne olur biz yanılıyor olalım biz yanılırsak onlar sevinir sevinsinler bizde mutlu olmayı biliriz başkalarının mutluluğuyla ama onlar yanılıyorsa ne olacak halimiz diye.. ben bir felsefe öğrencisiyim ve bölümümün bana kattığı en iyi şey hiç bişeye körü körüne bağlanılamayacağı.. şuanın gerçekliğinden bile şüphe duyabilirken verdiğiniz bir kararın doğruluğundan hiç bi zaman emin olamassınız olmamalısınız.. zihninizi bazı gerçeklere açık tutmalısınız başta eğer ortada bi şaibe var deniliyorsa sizde şüphe duymalısınız ki başkalarının hakkı yenmesin.. o kadar eminsinizki bu korkutuyor beni çünkü bu tavırlarınız bu insanların bu kadar kibirle dolmalarına sebep oluyor.. kibrin olduğu yerde insanlıktan bahsedilmez..
ve madem dinden bahsediliyor bu kadar... "Nisa / 36. Şüphesiz Allah, kibirlenen ve övünen kimseyi sevmez."
rabbim gönül gözlerinizi açar bir gün umarım... ve size tavsiyem her duyduğunuza inanmayın ispat isteyin eğer veremiyorlarsa şüpheye düşün... ispatı olan bi durumdada yüzünüzü başka yöne çevirmek yerine fikirlerinizi değiştirmeyi deneyin bu kadar korkak olmayın ilk tükürüğünü yalayan sizler olmazsınız inanın bana..
eski bir akpli (sülalem hala öyle)
geleceği mi görüyorsunuz!!!!!yok ülke parçalanıyor yok siz rahat olun biz ölürz siz mutlu olun.türk filmi gbi!bu ülkeyi hep beraber kurduk hep beraber savunuyoruz savunuruz da.ya bu kadar mı körsünüz ya...allah aşkına akp dönemi öncesine bakın yav.şuankinden ne daha iyidi ya.eski yazdıklarınıza bakın hiç unutmaıdğım bi lafınız vardı:akp milleti zorla toplantılarına mitinglerine getrtryo dyosunz.peki oyları da mı zorla aldırttı!!!???siz öğrenciyseniz ben de eğitmenim ve inanıp inanmak size kalmış ki felsefe derlerine bile giriyorum.ama anladığım kadarıyla felsefe size sadece şüphe duymak olmaktan öteye gidememiş.
geleceği mi görüyorsunuz!!!!!yok ülke parçalanıyor yok siz rahat olun biz ölürz siz mutlu olun.türk filmi gbi!bu ülkeyi hep beraber kurduk hep beraber savunuyoruz savunuruz da.ya bu kadar mı körsünüz ya...allah aşkına akp dönemi öncesine bakın yav.şuankinden ne daha iyidi ya.eski yazdıklarınıza bakın hiç unutmaıdğım bi lafınız vardı:akp milleti zorla toplantılarına mitinglerine getrtryo dyosunz.peki oyları da mı zorla aldırttı!!!???siz öğrenciyseniz ben de eğitmenim ve inanıp inanmak size kalmış ki felsefe derlerine bile giriyorum.ama anladığım kadarıyla felsefe size sadece şüphe duymak olmaktan öteye gidememiş.
Siz egitmen misiniz? Vayyy... Iste ulkenin geldigi hal bu... AKP donemi oncesine ait ne biliyorsunuz da neyi savunuyorsunuz? Cok merak ediyorsaniz biraz anlatayim. 1960li senelerin ortalarinda dunyaya televizyon geldi, akabinde de hemen bize... 1980li yillarda dunya bilgisayara donmaye basladi, Microsoft ilk yazilimini 1983 lerde piyasaya cikardi, akabinde biz de hemen bilgisayari is ve eglence dunyasina soktuk, muhasebe bilgisayarli sisteme gecti. 1973 te Bogaz Koprusunu, 1988 de Fatih Sultan Mehmet Koprusunu yaptik. THY 1925 te kuruldu, biz ilk ucagimizi 1928lerde yaptik. Gelisen ucak sanayimize kilit 1959 yilinda Menderes zamaninda vuruldu. Fabrika kapatildi. Ucak sanayimizin yeniden kurulmasi 1984 u bulur. TUSAS ile ilk F-16 lar uretildi. Yeniden ucak yapmaya basladik. Keske hic sekteye ugramasaydi, kimbilir bugun bir ABD seviyesinde de olabilirdi ucak ve savunma sanayimiz.. Yani anlayacagin, Turkiye her zaman ilerlemeye devam etti. Dunyada ne yenilik varsa aninda bizde de vardi. Iktidarlar vergileri topladi, yerine de her zaman birseyler koydu, koymak zorundaydi, baska turlusu de olmazdi zaten.
Issizlik dun de vardi, bugun de var. Bugun isi olan issizler var. AKPden once fabrikalar kadrolu eleman alir, maaslar gun gectikce yukselir, sendika haklarindan da sonuna kadar yararlanirlardi. AKPden sonra Sendikalarin adi kaldi, insanlar sozlesmeli olarak ayni fabrikalarda asgari ucret ve biraz ustune cok daha zor kosullarda calismaya basladi. Bir kisinin kazanci ile ev gecindirmek, ev almak ulkenin yuzde 80ine hayal oldu. Halkin kredi kartlarina borcu intihar etme seviyelerine geldi.. Yeri gelmisken... AKPden once insanlar calisip biriktirerek ev alirdi, geliri de neyse o kadar harcarlardi, kredi kartlari filan boyle yaygin degildi. Enflasyon vardi, ama halk onunla yasamaya alisikti, herseye zam geldigi ay maaslara da ayni oranda zam gelirdi, kimse bu yuzden magdur olmazdi. Oyle benzine ikide bir zam yapip dogalgazi fahis fiyata satarak sonra da ulkede enflasyon tekli rakamlarda diye halkini uyutan; maaslari ayni seviyelerde tutarken ote yandan zamlarla ezmeye devam edip hergun alim gucunu daha da dusuren bir lider AKPden once cikmadi. AKP zamaninda sosyal hayatin geldigi noktayi, basin, yayin ozgurluklerini, Silivri'yi, din, irk ayrimlarini, yarginin kifayetsizligini, Apo ve yandaslarinin bu ulke hakkinda soz sahibi olur hale gelmeleriini filan saymayayim, sayfa yetmez.. Ozet geceyim, AKPden onceki hic bir hukumet zamaninda ulke bu kadar cirkefe bulanmamis, dis itibarimiz bu kadar zedelenmemis, ulke halki da bu kadar fakirlesmemis, borcla borcunu kapatir hale gelmemisti. Yetmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?