- Konu Sahibi Sea Alessia
-
forumda gezinirken topiğine denk geldim ilgimi çekti inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sana başarılarr :)
merhaba canım topiğin uğur getirsin
diilerim istediğin hedefe biran önce ulaşırsın tatlımm
Canım benim sen zaten diyet konusunda Maşallah çok disiplinli ve isteklisin,kaçamak yapmıyorsundur .Ezginin diyetini mi yapıyorsun?O zaman bende bakmıştım ama ben gençlikte olduğu gibi sıkı diyet yapamıyorum, yaşlanıyorum galiba.Menün güzel ,devam.....
Günlüğün hayırlı olsun DallidaAmeliyat olmuşsun çok geçmiş olsun..Eşine de çok geçmiş olsun..Okuyunca üzüldüm.. Allah başka sıkıntı yaşatmasın canım..Sende Taylan Hanımın kızının diyetine mi başladın..Listelere uyarsan çok güzel kilo verenler var..Ben eşimle yapıyordum ara verdik ama tekrar başladık..Her hafta farklı listeler var insan yerken sıkılmıyor..İnşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın..
Perşembe inan güzel sonuç alacaksın..
günlügün hayirli olsun canim, insallah bu defa basarili olursun. ben uzun zamandir buralara ugrayamadim sevgi ablaya anlattim durumu sanada haber vermesini rica etmistim bilmiyorum verdimi ama biraz sikintili durumlar yasiyorum. bende diyet felan kalmadi kendimi toparlayip tekrardan dönecegim araniza . sende meliyat olmussun cok cok gecmis olsunumarim simdi daha iyisindir canim benim öpüyorum seni cok cooookkkk
Merhaba
Sabah:kefirli içecek(1 su bardağı kefir,1 elma,1çk tarçın blendereden geçirdim içtim)...maksat ödemi atmak
Ara:4 mısır patlağı
Öğlen:kefirli içecek
Ara:3 mısır patlağı...
1 saat kadar yürüdüm,normal tempodabol su ve yeşil çay içiyorum
Sağlığım müsait olursa,pazartesiden itibaren tempolu yürümeye düşünüyorum...şimdilik bu kadar
Tatlım sen yeni ameliyat oldun,dışarıda yürüyüş yapmak için biraz erken değil mi?Dikkat et hasta olursun, evin içinde bari yürü,Mazallah bir üşütürsen, kötüye gidersin.Yine de sen bilirsin,karışmak olarak algılama ,ben ablalık vazifemi yapayım.
Tatlım ameliyatlardan sonra kansızlık olur, günlük 1 tatlı kaşığı olsun pekmezi diyetine ekle.Evde 15 dakikalık aralarla yürüyüş yap hem böylece vicdanende rahat olursun,kilo vermeni de olumlu etkilMerhabalar
Sabah:kefirli içecek..
Ara:3 mısır patlağı...
keşke o kadar halsiz olmasam....sanki sırtımda taş taşımışım
Tatlım ameliyatlardan sonra kansızlık olur, günlük 1 tatlı kaşığı olsun pekmezi diyetine ekle.Evde 15 dakikalık aralarla yürüyüş yap hem böylece vicdanende rahat olursun,kilo vermeni de olumlu etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?