Adım adım zayıflıyorum...

Afiyet olsun canım,ben geçenlerde kefir almıştık içtim,tadını bir türlü beğenemedim.Dalida senden bir ricam var bizim sayfaya bir bakar mısın?

Afiyet olsun canım,ben geçenlerde kefir almıştık içtim,tadını bir türlü beğenemedim.Dalida senden bir ricam var bizim sayfaya bir bakar mısın?

Teşekkür ederim ben kefiri kendim mayalıyorumhazır satılanların tadına hiç bakmadım...ben uzun süredır kullanıyorum,belki bahsetmişimdir,gastritim var ve ilaçlar yerine kefir içiyorumçok şükür iki senedir gastrit ilaçları kullanmıyorum

Son düzenleme:
Ne güzel doğal yollarla hastalıkları yenmesi.Hangi süt ve hangi mayayı kullanıyorsun.Karamaya kefirinin kilo vermede çok etkili olduğu söyleniyor,içinde yararlı bakteriler çokmuş,o alınıp kendimiz mayalayabilirmiyiz,gerçi ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum,galiba sütü kaynatmamak gerekiyormuş.

Ben normal kefir mayası kullanıyorum...marketten alıyorum yarım yağlı sütü,akşam içine atıyorum,sabah içiyorumkaramaya dan haberim yok benim:26nu da bir araştırıyım

Ben normal kefir mayası kullanıyorum...marketten alıyorum yarım yağlı sütü,akşam içine atıyorum,sabah içiyorumkaramaya dan haberim yok benim:26nu da bir araştırıyım

merhaba bende kefir içmek istiyorum ama hiçbirşeyi hazır kullanmamaya çalışıyorum
kefirinizi kendiniz yapıyormuşsunuz
kefir mayasını nerden alıyorsunuz?
büyk marketlerde var mıdır

merhaba bende kefir içmek istiyorum ama hiçbirşeyi hazır kullanmamaya çalışıyorum
kefirinizi kendiniz yapıyormuşsunuz
kefir mayasını nerden alıyorsunuz?
büyk marketlerde var mıdır

Merhaba,evet kefirimi kendim yapıyorum.Bazı aktarlar,kefir mayası satıyorlar.Nohut tanesi büyüklüğünde,10 tl ye aldım ben.200gr-250 gr süt içinde onu koyuyorum,12-14 saat sonra mayalanıyor.Bildiğim kadarıyla büyük marketlerde sadece hazır kefir satıyorlar.İnşAllah yardımcı olabildim

Akşam:3çk kepekli pirinç,1 çk nohut,2 kutu prebiyotik yoğurt,biraz ıspanak....hepsini karıştırıp yiyeceğim
Gece:1 çb kefir,1 elma...

canim tesekkür ederim. ben iyi olmaya calisiyorum. yavas yavas toparliyorum kendimi. dahada iyi olacagim insallah. haftaya tekrardan dönecegim sahalara. bu arada sen mehtap hanimin diyetinden memnun kalmadigin icin mi degistirdin diyetini. aslinda cok saglikli listelerdi bana göre. birde listeni degistirsende ayni sayfadan devam edebilirdik. ama sen böyle karar vermissin saygi duyariz tabikide senin aranizdan ayrildim demene taktim kafayi. lütfen öyle söyleme sen hep aramizda ol ayrilma olurmu. diyetindede basarilar diliyorum. bu diyetle tabiki kilo verirsin. ama nasil dayaniyorsun ben sahsen bu diyeti 3 gün yapsam 4. gün saldiririm herseye. cok düsük kalorili bir diyet. ama seni takip edecegim insallah kilo verirsin canim öpüyorum senide :13:

Günaydın Gurbetimben Mehtap hanımın listeleri beğendim,ama benim için çok monoton olmaya başlamıştır...yillardır hep aynı şekilde besleniyorum,biraz değişiklik olsun istediğimgruptan ayrılmak istediğim çünkü farklı bir şekilde besleniyorum,yeni gelecek olan arkadaşların kafası karışmasını istemedimama gördüğün gibi ayrılamadımbenim diyetler çok düşük kalorili değil,sadece ilk liste biraz zorluyor,maksat vücudaki ödemi atmak...perşembe 2.listeye başlayacağım inşAllah

İnşAllah sende en yakın zamanda toparlarsın canımRabbim sabrımızı deniyor...Her zaman dua ederim Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın,imtihamlarımızı koylalaştırsın...Dualarım seninle canım,hazır olduğunda da diyete başlarsın,sıkma canınıöpüldün

günaydın canım
hava çok güzel ankarada umarım senin bulundugun ilde de hava güzeldir
lütfen yürüyüşe git

günaydın canım
hava çok güzel ankarada umarım senin bulundugun ilde de hava güzeldir
lütfen yürüyüşe git

Merhaba tatlım,ben İstanbulda oturuyorum.Dışarda hava güzel,ama benim havam güzel değil11 gün önce rahimdeki poliplerimi aldırdım,daha yeni yeni iyileşmeye başladım...bugün ilk defa sancı çekmeden 40 dakika yürüyebildimama sen doğru diyorsun,harekette bereket varsen nasıl oldun bu arada?

Merhaba arkadaşlar başka bir günlükteyim sizide ziyaret ediyim dedim :))

bu arada çok merak ettim..kefirli içecek dediğin nedir canım..bildiğimiz kefir mi..zayıflamaya etkisini duymuştum..

Faydası varmı

Merhaba arkadaşlar başka bir günlükteyim sizide ziyaret ediyim dedim :))

bu arada çok merak ettim..kefirli içecek dediğin nedir canım..bildiğimiz kefir mi..zayıflamaya etkisini duymuştum..

Faydası varmı

Merhaba,hoş geldin!ben Taylan Kümelinin listelerini uyguluyorumşu anda yaptığım diyet,sadece ödemi atmak için işe yarayan bir diyettir.Her liste bir haftalıktırbu arada kefirli içecek dediğim şey bu şekilde hazırlıyorum:1 elma,1 su bardağı kefir,1 çay kaşığı toz tarçın blenderden geçiriyorum ve sabahları kahvaltı niyetine içiyorumgerçektende tok tutuyor

Öğlen:kefirli içecek(1 elma,1sb kefir,1çk tarçın blenderden geçiriyorum,içiyorum)...peşinde de 4 günkurusu yedim
Ara:3 mısır patlağı
Ara:3 mısır patlağı,3 tk labne peyniri
Bol suuu,yeşil çay..
Yarın 1.listenin son günü...perşembe günü 2.listeye başlayacağım...zaten öteki listeler daha doyurucudur,sadece ilk liste biraz zor...

peki bu kefiri nerden bulcaz canım...

ayrıca ödem atmak için önerebileceğin bişey varmı banada

Ben aktardan kefir mayası aldım,kendim mayalıyorum.Nohut tanesi kadar,10 tl ye satılıyor.Akşamdan 200gr-250 gr sütte koyuyorum,12-14 saate mayalanıyor.Ama büyük marketlerde hazır kefir var.Ödem konusunda fazla bir bilgim yok maalesef..şu anda uyguladığım diyet işe yaramasını umuyorumTaylan Kümelinin kızı Ezgi da bu şekilde zayıflamış,bende denemeye karar verdim

çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
ameliyat olduğunuzu okudum ama ne için diye sormak istememiştim
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…