- Konu Sahibi Sea Alessia
-
Afiyet olsun canım,ben geçenlerde kefir almıştık içtim,tadını bir türlü beğenemedim.Dalida senden bir ricam var bizim sayfaya bir bakar mısın?Günaydın..günaydın
Biraz sonra kahvaltı edeceğim...
Sabah:kefirli içecek(1 elma,1çk tarçın,1 sb kefir blenderden geçirip içeceğim)bu karışımı çok sevdim,hem kolay hazırlanıyor,hem doyurucudur
Ara:3 mısır patlağı..Sonra görüşürüz...
Afiyet olsun canım,ben geçenlerde kefir almıştık içtim,tadını bir türlü beğenemedim.Dalida senden bir ricam var bizim sayfaya bir bakar mısın?
Ne güzel doğal yollarla hastalıkları yenmesi.Hangi süt ve hangi mayayı kullanıyorsun.Karamaya kefirinin kilo vermede çok etkili olduğu söyleniyor,içinde yararlı bakteriler çokmuş,o alınıp kendimiz mayalayabilirmiyiz,gerçi ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum,galiba sütü kaynatmamak gerekiyormuş.Teşekkür ederimben kefiri kendim mayalıyorum hazır satılanların tadına hiç bakmadım...ben uzun süredır kullanıyorum,belki bahsetmişimdir,gastritim var ve ilaçlar yerine kefir içiyorum çok şükür iki senedir gastrit ilaçları kullanmıyorum
Ne güzel doğal yollarla hastalıkları yenmesi.Hangi süt ve hangi mayayı kullanıyorsun.Karamaya kefirinin kilo vermede çok etkili olduğu söyleniyor,içinde yararlı bakteriler çokmuş,o alınıp kendimiz mayalayabilirmiyiz,gerçi ben nasıl yapıldığınıda bilmiyorum,galiba sütü kaynatmamak gerekiyormuş.
Ben normal kefir mayası kullanıyorum...marketten alıyorum yarım yağlı sütü,akşam içine atıyorum,sabah içiyorumkaramaya dan haberim yok benim:26 nu da bir araştırıyım
merhaba bende kefir içmek istiyorum ama hiçbirşeyi hazır kullanmamaya çalışıyorum
kefirinizi kendiniz yapıyormuşsunuz
kefir mayasını nerden alıyorsunuz?
büyk marketlerde var mıdır
canim tesekkür ederim. ben iyi olmaya calisiyorum. yavas yavas toparliyorum kendimi. dahada iyi olacagim insallah. haftaya tekrardan dönecegim sahalara. bu arada sen mehtap hanimin diyetinden memnun kalmadigin icin mi degistirdin diyetini. aslinda cok saglikli listelerdi bana göre. birde listeni degistirsende ayni sayfadan devam edebilirdik. ama sen böyle karar vermissin saygi duyariz tabikide senin aranizdan ayrildim demene taktim kafayi. lütfen öyle söyleme sen hep aramizda ol ayrilma olurmu. diyetindede basarilar diliyorum. bu diyetle tabiki kilo verirsin. ama nasil dayaniyorsun ben sahsen bu diyeti 3 gün yapsam 4. gün saldiririm herseye. cok düsük kalorili bir diyet. ama seni takip edecegim insallah kilo verirsin canim öpüyorum senide:13:
günaydın canım
hava çok güzel ankarada umarım senin bulundugun ilde de hava güzeldir
lütfen yürüyüşe git
günaydın canım
hava çok güzel ankarada umarım senin bulundugun ilde de hava güzeldir
lütfen yürüyüşe git
Merhaba arkadaşlar başka bir günlükteyim sizide ziyaret ediyim dedim :))
bu arada çok merak ettim..kefirli içecek dediğin nedir canım..bildiğimiz kefir mi..zayıflamaya etkisini duymuştum..
Faydası varmı
peki bu kefiri nerden bulcaz canım...
ayrıca ödem atmak için önerebileceğin bişey varmı banada
Merhaba tatlım,ben İstanbulda oturuyorum.Dışarda hava güzel,ama benim havam güzel değil11 gün önce rahimdeki poliplerimi aldırdım,daha yeni yeni iyileşmeye başladım...bugün ilk defa sancı çekmeden 40 dakika yürüyebildim ama sen doğru diyorsun,harekette bereket var sen nasıl oldun bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?