• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım zayıflıyorum...

ayyy keşke yemeseymişsinn..hani benim mide alışkın ama kötü birşey olduğunu bildiğim için sana yapmasaydın keşke diyorum.
bende yağlı tohumlara alışamadım birtürlü.:9:ceviz aldım denedim cıkkk,badem denedim ı ıııh,fıstık aldım hala duruyor valla.hatta ordu dan fındık gelmişti o bile duruyor halaa.bunların yağı sanki tereyağından daha ağır geliyor banaa.yani şöyle anlatayım.tereyağını alıp çiğneyip yerim midem bulanmaz ama bunlar bulandırıyor.fazlaya kaçırsam sızma zeytin yağı da bulandırıyorr. işte böyle tuhaf bir organizmayım anlayacağaınn.:17::17:

Merhaba Blackseea,evet yemeseydim iyi olurdu ama işte nefsimin kurbanı oldum..sonuç: bütün gece hazımsızlık,gaz ve mide ağrısıyla kıvrandım:9::9:bir daha tövbe:9::9:

Tartıldın mı? Bence aldıysan bile dert etme. Nasılsa vereceksin :34:

Sahur harika olmuş, iftar da gayet güzel , afiyet olsun. Domatesi aslında akşam yemeğinde yemememiz lazım. Alkali diyette öyle diyordu. Kahvaltı ve akşam domat yok. Gün içinde yenilebilir diyordu. Akşam yeşil salata tavsiye ediyordu....

Kendine iyi bak şeker, sevgiler :16::16:

Merhaba Serapcığım:16::16:
Evet tartıldım,maalesef 1 kilo aldım:34:aslında ucuz kurtuldum diyebilirim çünkü bu ramazanda hemen hemen hiç yürümedim...ancak markete kadar ve geri...ve market bana çok çok yakın:9::9:inşAllah veririm :) bayramı da atlatalım,sonra devam:34:
Evet,o şekilde domatesi yesem daha iyi olur..
Benden de sevgiler:16::16:

Sahur:1-2 çatal peynir,zeytin
İftar:1kase mercimek çorbası,salata...

Dün canım bir şey istemedi...zorla yedim...en yakın arkadaşlarımdan biri oğlunu kaybetti...25 yaşlarda bir genç...çok üzüldüm...hala da arkadaşımı arayamadım...çocuğunu kaybeden bir anneyi nasıl teselli edebilirim??

Dün canım bir şey istemedi...zorla yedim...en yakın arkadaşlarımdan biri oğlunu kaybetti...25 yaşlarda bir genç...çok üzüldüm...hala da arkadaşımı arayamadım...çocuğunu kaybeden bir anneyi nasıl teselli edebilirim??

Allah rahmet etsin ve o annenin sabrını artırsın,çok zor......

Merhaba Serapcığım:16::16:
Evet tartıldım,maalesef 1 kilo aldım:34:aslında ucuz kurtuldum diyebilirim çünkü bu ramazanda hemen hemen hiç yürümedim...ancak markete kadar ve geri...ve market bana çok çok yakın:9::9:inşAllah veririm :) bayramı da atlatalım,sonra devam:34:
Evet,o şekilde domatesi yesem daha iyi olur..
Benden de sevgiler:16::16:

Merhaba canım :16::16: 1 kilo bir şey değil, halledersin :34: 1 hafta karatayla 2 kilo gider :34::46: Aynen ben de bayramdan sonra diyorum artık napalım...

Başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin. Ama ara bir an önce hatta gidebiliyorsan git. Acı paylaşıldıkça hafifleyecek. Susup yanında otursan bile ona teselli olur. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın :50:

Allah sabırlar versin..
çok zorr..

Merhaba canım :16::16: 1 kilo bir şey değil, halledersin :34: 1 hafta karatayla 2 kilo gider :34::46: Aynen ben de bayramdan sonra diyorum artık napalım...

Başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin. Ama ara bir an önce hatta gidebiliyorsan git. Acı paylaşıldıkça hafifleyecek. Susup yanında otursan bile ona teselli olur. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın :50:

Evet,açıkçası çok takmıyorum...dediğim gibi ben doğru dürüst evden çıkmadım...bayramı da en az zararla atlatırız inşallah:34:

Allah razı olsun...Doğru diyorsun...Amin...bugün ona uğradım ama evde değildi..

Sahur:2 haşlanmış yumurta,1kk peynir,8 zeytin,1 salatalık
İftar:1 kase mercimek çorbası,etli türlü,yeşil salata..
Spor:maalesef yok..

Merhaba günlük:)
Sahur:ev müslisi
İftar:Allah izin verirse et kavurması,salata yemeye düşünüyorum:)
Bugün 1 saat yürüdüm:)
Hepimize hayırlı iftarlar:16::16::16:

Günaydın :)
Sahur:1 sütlü kahve..
İftar:et,salata....

Okuduğum kitapta kabızlık çekmeyin diyor,çekerseniz eğer 0 grubu öğütülmüş pelin ve sinameki 1 tk yutsun diyor...dün aktara uğradım,bu iki otu aldım :)dün akşam da 1 tk yutmak istedim...ama ne münküm:9::9:o kadar kötü ki boğazımda geçemedi:9::9:sonra midem bulanmaya başladı:37::37:öyle ki sahurda sadece süt içebildim,içinde de biraz kahve koydum...kahve de uykumu kaçırdı...:9::9::9:

Okuduğum kitapta kabızlık çekmeyin diyor,çekerseniz eğer 0 grubu öğütülmüş pelin ve sinameki 1 tk yutsun diyor...dün aktara uğradım,bu iki otu aldım :)dün akşam da 1 tk yutmak istedim...ama ne münküm:9::9:o kadar kötü ki boğazımda geçemedi:9::9:sonra midem bulanmaya başladı:37::37:öyle ki sahurda sadece süt içebildim,içinde de biraz kahve koydum...kahve de uykumu kaçırdı...:9::9::9:

Tatlım taze incir yada erik yeseydin ,niye kendine eziyet ediyorsun.Bu ara da hangi kitabı okuyorsun?Bende yabancı yazarın kan diyetleriyle ilgili kitabı var.Aslında kan gurubuna göre diyet benimde çok ilgimi çekiyor, o kan gurubunu alkali yapacak yiyeceklerden oluşuyor.Neden dört ayrı farklı kan gurubu var değil mi?Allah hiçbir şeyi gereksiz yaratmaz,Belki de kARATAY diyetiyle kolay kilo vermem ,bana yasak olan ekmeğin olmaması ve etin fazla olmasından.:16::16:

şimdi bir gözattım 0 grubuna.gluten içeren besinlerden uzak durulacakmış.
alkalin beslenilmeyecekmiş.mide asidi yüksek olduğu için fazladan kahve alınmamalıymış. onun yerine zararlı grupta olmayan yeşil çay alınmalıymış. ama bu da yararlı grupta değilmiş. sadece kahveden daha iyiimiş,o kadar.
şanslısın domates ,sana daha az zarar veriyormuş. tüketebilirmişsinn.Ave B grubunun kanını jöleleştirirmiş.
kesinlikle kilo vermek için 0 grubu ekmek türü yerine meyve yemeliymişş. ayy ne güzel ben bayılırım meyveyee
uzak durulacak meyveler ise:kivi,mandalina,portakal,böğürtlen,..vb
bal,şeker,çikolata size zararlı değilmiş ama az tüketilmeliymiş.mısırdan türevlerinden uzak durun muş.karabiber,sirke kullanmayın mış.

vee soslardan,ketçaptan vazgeçinmiş.

şimdi bir gözattım 0 grubuna.gluten içeren besinlerden uzak durulacakmış.
alkalin beslenilmeyecekmiş.mide asidi yüksek olduğu için fazladan kahve alınmamalıymış. onun yerine zararlı grupta olmayan yeşil çay alınmalıymış. ama bu da yararlı grupta değilmiş. sadece kahveden daha iyiimiş,o kadar.
şanslısın domates ,sana daha az zarar veriyormuş. tüketebilirmişsinn.Ave B grubunun kanını jöleleştirirmiş.
kesinlikle kilo vermek için 0 grubu ekmek türü yerine meyve yemeliymişş. ayy ne güzel ben bayılırım meyveyee
uzak durulacak meyveler ise:kivi,mandalina,portakal,böğürtlen,..vb
bal,şeker,çikolata size zararlı değilmiş ama az tüketilmeliymiş.mısırdan türevlerinden uzak durun muş.karabiber,sirke kullanmayın mış.

vee soslardan,ketçaptan vazgeçinmiş.

Merhaba Blackseea hangi kitaba bakıyorsun,neden alkali beslenmek gerekmiyormuş?Ben de 0 gurubuyum.Kan grubuna göre mi diyet yapıyorsun,nasıl gidiyor ve sonuç nasıl? Cevaplarsan sevinirim....:16::16::16::16:

Merhaba Blackseea hangi kitaba bakıyorsun,neden alkali beslenmek gerekmiyormuş?Ben de 0 gurubuyum.Kan grubuna göre mi diyet yapıyorsun,nasıl gidiyor ve sonuç nasıl? Cevaplarsan sevinirim....:16::16::16::16:

mrb.Sevgi-liebe;sanırım aynı kitaba bakıyoruz. şimdi sizin yorumunuzu omudum tekrara kitabı incelemeye başlamıştım. 72. sayfadaki sondan 2. paragrafın son satırlarını bu şekilde yorumladım ben.
0 grubu için tabii. ama ben B grubuyum .
yani diyor ki metabolik asit seviyesinin yüksekliği herkes için olumlu bir faktör değildir. ama 0 grubu asidik yapıdaymış onun ayrıcalığıymış bu gibi yorumladım. ama devamını şimdi inceleyeceğimm.yanlış yorumsa düzeltirimm

mrb.Sevgi-liebe;sanırım aynı kitaba bakıyoruz. şimdi sizin yorumunuzu omudum tekrara kitabı incelemeye başlamıştım. 72. sayfadaki sondan 2. paragrafın son satırlarını bu şekilde yorumladım ben.
0 grubu için tabii. ama ben B grubuyum .
yani diyor ki metabolik asit seviyesinin yüksekliği herkes için olumlu bir faktör değildir. ama 0 grubu asidik yapıdaymış onun ayrıcalığıymış bu gibi yorumladım. ama devamını şimdi inceleyeceğimm.yanlış yorumsa düzeltirimm

Sağol canım,yazar ADAM....... MI?
:16:

Back
X