• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım zayıflıyorum...

Merhaba günlük:)
Geldik 94.güne...77 kilo ile başladım,hala 77 kiloyum...
:9::9:
Elbete şeytanın bacağını kıracağım:41::41:

Sahurda yediklerim:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,1 domates
Bugün iftarda :1/2 kase mercimek çorbası,menemen veya yeşil fasulye,çoban salatası...

Dün yeşil fasulye salatası yaptım,evdekiler çok beğendi:

yeşil fasulyeyi haşladım...küçük küçük kestim...soğuduğunda içinde mayonez,tuz ve ezilmiş sarımsak ekledim...
çok hafif ve lezzetli bir salata oldu :)

Merhaba Serap:16::16:olsun,uzak olsun ama 55 hedefin olsun:34:zayıflık her zaman iyidir:34:
Yaşının gereği olması gerek:34:seni kıskanıyor olabilir:34:ama inan ki bir çocuk hayatına çok şey katar :)hayırlısı olsun!:emir_bebek::emir_bebek:daha önce bahsetmiştim,ben 28 yaşında anne oldum...hatta çocuk hiç düşünmüyordum,yapamam,bakamam diyordum...ama oğlum doğduktan sonra aile olduğumuz anladım..oğlum dan önce daha çok flört havasındaydı evliliğimiz:34:eğer sen de istiyorsun,Rabbim hayırlı bir evlat versin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
Doğru diyorsun:)bayramdan sonra daha düzenli girerim inşAllah:34: hep birlikte zayıflayacağız :)
Sana da afiyet olsun,Allah kabul etsin:16::16:
Sevgiler:16::16:

Merhaba canım :16::16: Doğru söylüyorsun, 55 iyidir :34:

Yaşımla alakalı sanırım. Eşimin hiç kıskançlık huyu yok Allah' a şükür :16::16: Amin canım. Allah bağışlasın evladını. Benim gözümde büyüyor. Özgürlüğe bu kadar alışınca :9::9: Flört de fena değil bence :34::9:

İnşaallah canım :16: Amin..

Geldik 94.güne...77 kilo ile başladım,hala 77 kiloyum...
:9::9:
Elbete şeytanın bacağını kıracağım:41::41:

Sahurda yediklerim:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,1 domates
Bugün iftarda :1/2 kase mercimek çorbası,menemen veya yeşil fasulye,çoban salatası...

Dün yeşil fasulye salatası yaptım,evdekiler çok beğendi:

yeşil fasulyeyi haşladım...küçük küçük kestim...soğuduğunda içinde mayonez,tuz ve ezilmiş sarımsak ekledim...
çok hafif ve lezzetli bir salata oldu :)

Menüler güzel olmuş, afiyet olsun.
Salata tarifi oldukça güzel. Eminim lezzetli olmuştur. Deneyeceğim. Biz taze börülceyi sarımsak, limon ve zeytinyağı ile yaparız. Taze fasulye de eminim güzel olmuştur, ellerine sağlık arkadaşım :16:

Sevgiler :16:

Son düzenleme:
Merhaba canım :16::16: Doğru söylüyorsun, 55 iyidir :34:

Yaşımla alakalı sanırım. Eşimin hiç kıskançlık huyu yok Allah' a şükür :16::16: Amin canım. Allah bağışlasın evladını. Benim gözümde büyüyor. Özgürlüğe bu kadar alışınca :9::9: Flört de fena değil bence :34::9:

İnşaallah canım :16: Amin..

Menüler güzel olmuş, afiyet olsun.
Salata tarifi oldukça güzel. Eminim lezzetli olmuştur. Deneyeceğim. Biz taze börülceyi sarımsak, limon ve zeytinyağı ile yaparız. Taze fasulye de eminim güzel olmuştur, ellerine sağlık arkadaşım :16:

Sevgiler :16:

Merhaba Serap:16:
Olabilir...Evlat için bir anne her şeye katlanır:49:bende bir çok şeye asla yapmam dedim ama öyle bir yapıyorum ki:9::9::9:ben ay burcuyum,bende özgürlüğüme çok düşkünüm:12:tabii ki flört fena değil:) Allah razı olsun:16:

Ben börülce hiç yemedim:44:ama eminim ki ki lezzetli olur:)bir arada alıp denemek lazım:56:

Benden de sevgiler:16::16:

Hayırlı cumalar olsun...
Sahur:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,1 çatal patates salatası,2 parça karpuz
İftar:z.yağlı yeşil fasulye,tavuk eti,çoban salata..biraz cacık da olabilir
Ara:yoğurt...
Spor:1,5 saat yürüyüş yapacağım...aslında Jillian ile çalışmalıyım ama...artık bayram dan sonra başlarım inşallah :)

Merhaba Serap:16:
Olabilir...Evlat için bir anne her şeye katlanır:49:bende bir çok şeye asla yapmam dedim ama öyle bir yapıyorum ki:9::9::9:ben ay burcuyum,bende özgürlüğüme çok düşkünüm:12:tabii ki flört fena değil:) Allah razı olsun:16:

Ben börülce hiç yemedim:44:ama eminim ki ki lezzetli olur:)bir arada alıp denemek lazım:56:

Benden de sevgiler:16::16:

Merhaba Dallidacım :16:
Haklısın, insan her şeyi yapar evladı için.

Hayırlı cumalar olsun...
Sahur:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,1 çatal patates salatası,2 parça karpuz
İftar:z.yağlı yeşil fasulye,tavuk eti,çoban salata..biraz cacık da olabilir
Ara:yoğurt...
Spor:1,5 saat yürüyüş yapacağım...aslında Jillian ile çalışmalıyım ama...artık bayram dan sonra başlarım inşallah :)

Amin..
Harika gidiyorsun. Tebrik ederim seni. Benden umut yok :9: Eşime eve tatlı getirme dedim. İyi, hoş ,güzel o da getirmiyor. Ama elimize bir kavanoz çikolata aldık bu kez pideye sürüp yemeye başladık. İyi ki tatlı gelmedi eve :9::9::9:
Sen kendini kurtar arkadaşım :nazar::nazar:

Pazartesi görüşürüz inşaallah, Allah' a emanet ol canım :16::16:

Merhaba Dallidacım :16:
Haklısın, insan her şeyi yapar evladı için.

Amin..
Harika gidiyorsun. Tebrik ederim seni. Benden umut yok :9: Eşime eve tatlı getirme dedim. İyi, hoş ,güzel o da getirmiyor. Ama elimize bir kavanoz çikolata aldık bu kez pideye sürüp yemeye başladık. İyi ki tatlı gelmedi eve :9::9::9:
Sen kendini kurtar arkadaşım :nazar::nazar:

Pazartesi görüşürüz inşaallah, Allah' a emanet ol canım :16::16:

Merhaba canım:16::16:
Teşekkür ederim,sen de iyi gidiyorsun:46:sende çok güzel kilo verdin,vermeye de devam ediyorsun:34:afiyet olsun,takma kafana:34:hayatımızda bu tür kaçamaklar olmazsa hayat çekilmez olur(bence)..bak,tatlı tatlı kilo veriyorsun:34:
Ben dün yürüyüşe çıkamadım,ama bugün 1 saat yürüdüm:)zaten ramazanda kilo vermeye beklemiyorum ama hiç olmazsa en az zararla atlatmaya çalışıyorum:9::9:
İnşAllah Serapcığım,sende Allah'a emanet ol!:16::16:

Sahur:2 haşlanmış yumurta,4 zeytin,1 kk peynir,1 domates...
İftar:1/2 kase şehriye çorbası,tavuk eti,yeşil fasulye..biraz da turşu...
Kaçamak:4 kare çikolata..
Spor:1 saat yürüyüş...

Sahur:2 haşlanmış yumurta,4 zeytin,1 kk peynir,1 domates...
İftar:1/2 kase şehriye çorbası,tavuk eti,yeşil fasulye..biraz da turşu...
Kaçamak:4 kare çikolata..
Spor:1 saat yürüyüş...

:nazar::nazar:harika,çok güzel.bana göre imkansız.ekmek olmadan olmuyor

:nazar::nazar:harika,çok güzel.bana göre imkansız.ekmek olmadan olmuyor

Merhaba Blackseea:)teşekkür ederim:)olur,olur:34:yavaş yavaş azaltın,yemeklerinizi daha az sulu yapın,olacak:)
1 kereliğine karatay kahvaltısını yapmaya deneseniz?
örnek:2 haşlanmış yumurta,tereyağlı da olabilir,avuç içi kadar peynir,15 zeytin,1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiş,domates salata,yeşilik..
Bir deneyin,olmadı mı sadece 1 dilim ekmek yiyin:34:

Galiba 78 kilo oldum:)
Sahur:1 kase yoğurt,2 kayısı,3 çk yulaf ezmesi...1 tk keten tohumu
İftar.şehriyeli çorbası,menemen,yoğurt...salataya bir süre ara vermek zorundayım çünkü çok şişkinlik yapıyor...domatesin asidi midemi çok yakıyor :(
1,5 saat yürümeye çalısacağım:)

İftar.şehriyeli çorbası,menemen,yoğurt...salataya bir süre ara vermek zorundayım çünkü çok şişkinlik yapıyor...domatesin asidi midemi çok yakıyor :(
Geçmiş olsun canım,kilo konusunu kafana takma,ödemdir.Fazla çıktıktan 1-2 gün sonra kilo veriliyor,tartıl bakalım.:16::16::16::16:

teşekkür ederim.

Bir şey değil:)ama gerçekten Karatay kahvaltısı çok tok tutuyor :)bir kere denemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum :)

Ben dün akşam oğlumla birlikte 1 pide yedik :( benim payıma düşen yarım pideyi mideme nasıl indirebildim diye hala düşünüyorum....:4::4:
Sevgiler:16:

Bir şey değil:)ama gerçekten Karatay kahvaltısı çok tok tutuyor :)bir kere denemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum :)

Ben dün akşam oğlumla birlikte 1 pide yedik :( benim payıma düşen yarım pideyi mideme nasıl indirebildim diye hala düşünüyorum....:4::4:
Sevgiler:16:

ayyy keşke yemeseymişsinn..hani benim mide alışkın ama kötü birşey olduğunu bildiğim için sana yapmasaydın keşke diyorum.
bende yağlı tohumlara alışamadım birtürlü.:9:ceviz aldım denedim cıkkk,badem denedim ı ıııh,fıstık aldım hala duruyor valla.hatta ordu dan fındık gelmişti o bile duruyor halaa.bunların yağı sanki tereyağından daha ağır geliyor banaa.yani şöyle anlatayım.tereyağını alıp çiğneyip yerim midem bulanmaz ama bunlar bulandırıyor.fazlaya kaçırsam sızma zeytin yağı da bulandırıyorr. işte böyle tuhaf bir organizmayım anlayacağaınn.:17::17:

Tartıldın mı? Bence aldıysan bile dert etme. Nasılsa vereceksin :34:

Sahur harika olmuş, iftar da gayet güzel , afiyet olsun. Domatesi aslında akşam yemeğinde yemememiz lazım. Alkali diyette öyle diyordu. Kahvaltı ve akşam domat yok. Gün içinde yenilebilir diyordu. Akşam yeşil salata tavsiye ediyordu....

Kendine iyi bak şeker, sevgiler :16::16:

Back
X