• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım zayıflıyorum...

Benim menüm hala belli değil. Akşama misafir davet ettim ama hala ana yemek olarak ne pişireceğime karar veremedim :44:

Sahurda:
çeyrek pideden beyaz peynirli tost
1,5 bardak süt

İftar:
1/2 kase mercimek çorbası
etli bir yemek (?)
patlıcan salatası

Benim menüm hala belli değil. Akşama misafir davet ettim ama hala ana yemek olarak ne pişireceğime karar veremedim :44:

Sahurda:
1,5 bardak süt

İftar:
etli bir yemek (?)
patlıcan salatası
Azçok belirlediysen,söyle üzerinde konuşalım

Merhaba canım :16::16:
Haklısın bence de bir hedef koyup, kararlı vaziyete geçmek lazım. Vallahi harikasın. Tebrik ederim seni.

Bence arada şok diyete gerek kalmaz, kaçamak yapmazsan. Gerçekten takılırsan arada bunu konuşuruz. Sana tavsiye edeceğim şeyi zaten kendimde yapıyor olacağım, emin ol :9:

Menün çok güzel, afiyet olsun :16:
Tabak meselesini iyi yapmışsın :46::46: Ben de masaya koyduğum tabakları küçülttüm.
Merhaba Serapcım:16::16::16:
Hedef koymadan olmuyor:20:daha zayıf olmak varken boşu boşuna bu kiloları taşımak istemiyorum.Daha önce de zayıfladım,yine zayıflayabilirim:42::42:Giydiklerim yakıştırdığım için rahat davranıyordum ama daha fazlasını yapabilirim:41:
Hadi bakkalım,ikimize de kolay gelsin!:13::13::nazar::nazar:

Sahurda:
1,5 bardak süt

İftar:
etli bir yemek (?)
patlıcan salatası

Afiyet olsun,menün güzel:46::46:
Karar verebildin umarım hangi et yemeği yapacaksın:34:
Misafir ağırlamak zor:34:bende çok zorlanıyorum yemek seçimi yapınca:34:
Hayırlı iftarlar canım,Allah kabul etsin:16::16::16:

Merhaba günlük...
Sahur:2 tereyağlı yumurta,1 kk peynir,6 zeytin,karpuz
İftar:mercimek çorbası,z.yağlı fasulye,tavuk eti,salata
Ara:karpuz
Spor: yok...yarın spora da başlarım inşAllah
Su:iftar dan sahura kadar 3 litre..

Merhaba günlük:)
Sahur:2 haşlanmış yumurta,6 zeytin,1 kk peynir,1 domates
İftar:1 kepekli lavaş,5 köfte,1 ayran..
Kaçamak:dondurma :)
Su:şimdilik 2 litre...sahura kadar 3 l olur
Spor:1,5 saat yürüyüş..

Sahur:2 haşlanmış yumurta,6 zeytin,1 kk peynir,1 domates
İftar:1 kepekli lavaş,5 köfte,1 ayran..
Kaçamak:dondurma :)
Su:şimdilik 2 litre...sahura kadar 3 l olur

süpersin. maşallah:16::16:yürüyüş çok iyi gelmişş.

Merhaba Serapcım:16::16::16:
Hedef koymadan olmuyor:20:daha zayıf olmak varken boşu boşuna bu kiloları taşımak istemiyorum.Daha önce de zayıfladım,yine zayıflayabilirim:42::42:Giydiklerim yakıştırdığım için rahat davranıyordum ama daha fazlasını yapabilirim:41:
Hadi bakkalım,ikimize de kolay gelsin!:13::13::nazar::nazar:

Afiyet olsun,menün güzel:46::46:
Karar verebildin umarım hangi et yemeği yapacaksın:34:
Misafir ağırlamak zor:34:bende çok zorlanıyorum yemek seçimi yapınca:34:
Hayırlı iftarlar canım,Allah kabul etsin:16::16::16:

Merhaba Dallidacım :16::16:

Haklısın, benim için hedef belirlediğin için de teşekkür ederim :16::16: Önce 60 sonra 59+plates :34: Aynen, sana katılıyorum. Durduk yere yük ediyoruz kendimize. Giydiklerin eminim yakışıyordur, maşallah boy pos yerinde :16: Ben kendime şaşıyorum, resmen 44 beden pantolon alıyordum :20: Boy da yok ya, top gibi bir şeymişim yahu, yuvarlasan gidermişim yani :9::9: Bir daha kilo almamamız lazım. Daha fazlasını yapabileceğinden eminim canım, azmine hayranım :16::16: 99 ve 98. gün menülerin gayet güzel. afiyet olsun. Sahurda senin yaptığın gibi yumurta yemek lazım aslında. Tereyağda pişirip yoğurtla karıştırınca güzel oluyor, dene istersen...

Teşekkür ederiz canım. Rosto yaptım ana yemek olarak. Zeytinyağlı enginar, patlıcan salatası, çoban salata... Yani bol bol salata :9::9: Misafir ağırlamayı seviyorum da, senin de dediğin gibi yemeği belirlemek zor oluyor. Bu hafta 2 davet daha var. Şimdiden yemek düşünmeye başlasam iyi olacak. Planlamada yardım edersiniz artık di mi? :34:

Oğlunun kursu nasıl gidiyor? Harfleri mi öğreniyor şimdi? Sevdi mi kursu? Çocukken biz de giderdik her yaz. Hem eğlenirdik hem de Hocadan ödümüz kopardı :9::9:

Dallidacım, sizin de ibadetlerinizi Allah kabul etsin canım. Sevgiler :16::16:

Merhaba Dallidacım :16::16:

Haklısın, benim için hedef belirlediğin için de teşekkür ederim :16::16: Önce 60 sonra 59+plates :34: Aynen, sana katılıyorum. Durduk yere yük ediyoruz kendimize. Giydiklerin eminim yakışıyordur, maşallah boy pos yerinde :16: Ben kendime şaşıyorum, resmen 44 beden pantolon alıyordum :20: Boy da yok ya, top gibi bir şeymişim yahu, yuvarlasan gidermişim yani :9::9: Bir daha kilo almamamız lazım. Daha fazlasını yapabileceğinden eminim canım, azmine hayranım :16::16: 99 ve 98. gün menülerin gayet güzel. afiyet olsun. Sahurda senin yaptığın gibi yumurta yemek lazım aslında. Tereyağda pişirip yoğurtla karıştırınca güzel oluyor, dene istersen...

Teşekkür ederiz canım. Rosto yaptım ana yemek olarak. Zeytinyağlı enginar, patlıcan salatası, çoban salata... Yani bol bol salata :9::9: Misafir ağırlamayı seviyorum da, senin de dediğin gibi yemeği belirlemek zor oluyor. Bu hafta 2 davet daha var. Şimdiden yemek düşünmeye başlasam iyi olacak. Planlamada yardım edersiniz artık di mi? :34:

Oğlunun kursu nasıl gidiyor? Harfleri mi öğreniyor şimdi? Sevdi mi kursu? Çocukken biz de giderdik her yaz. Hem eğlenirdik hem de Hocadan ödümüz kopardı :9::9:

Dallidacım, sizin de ibadetlerinizi Allah kabul etsin canım. Sevgiler :16::16:

Merhaba Serap:16:rica ederim,ben eminim ki sen 55 kilo olacaksın:34:yavaş da olsa hedefe doğru gidiyorsun:46:eskiden hızlı kilo verirdim ve hızla o kiloları geri alırdım:19:ama şimdi,çok şükür 1 sene içinde 5 kilo verdim ama küçük kaçamaklar yapsam bile fark ettim ki kilo almıyorum:34:yani demek istediğim ki yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyor:34:sen de çok iyisin maşallah,artık 40 beden giyiyorsun galiba:)veye 38 mi?benim boyum uzun olduğu için biraz kurtarıyorum ama eminim ki senin eski halin da güzeldi:108:ben 42 beden giyiyorum :( evet,dediğin gibi bir daha kilo almamamız gerek:13:kilo versem de buradan ayrılmaya niyetim yok:9::9:yine yediklerimizi paylaşalım,belki ayrı bir konu da açarız**
Bu gece sahurda yumurtaları senin tavsiye ettiğin gibi yapacağım :)
Oğlum iyi çok şükür:55:dün akşam 10.doğum gününü kutladık:nazar::nazar:harfleri öğrendi,şimdi şeddeli okunuşa geçti:nazar:evet,kursu sevdi:34:Hoca da iyi,ilgili bir insandır:34:şimdiki çocuklar hocadan hiiiiç çekinmiyorlar:9:
Ben de salatalara bayılırım.Misafirliğe gittiğim zaman daha çok salata yiyorum:34:Güzel bir menü çıkartmışsın,ellerine sağlık:46:Kolay gelsin,ramazan da misafir ağırlamak sevap...
Allah razı olsun!Rabbim sizin ibadetlerinizi de kabul etsin!
Bu aralar biraz geç giriyorum,ama daha erkenden girmeye çalışacağım:34:
Hayırlı geceler!:16::16:

Merhaba günlük :)
Sahur:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,1 domates
İftar:1 kepçe şehriyeli domates çorbası(benim kepçem minik),4 köfte,2 çk patlıcan yemeği
Kaçamak:yok
Su:sahura kadar 3 l olur...

uzun Zaman aradan sonra tekrar günlügüne dönmüssün, :3::3::3: hayirli ramazanlar dilerim öncelikle arkadasim. aslinda bende uzun zamandir hic siteye ugramadim. hatirlarsan son dönemlerde farkli seylere kafami veriyordum, o yüzden diyet fikrini kafamdan bir süreligine rafa kaldirdim. :1::1::1: zaten suan ramazandayiz, istesemde diyet ypamam ramazanda:19: ama bayramida atlattiktan sonra tekrar sizlere katilacagim, özlemisim hepinizi :16::16::16: bu süre zarfinda tabiki arada gelip bir selam veririm simdiden öpüyorum cok cooookkkk :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:görüsmek üzere canim oglunuda öp benim yerime :3::3::3:

uzun Zaman aradan sonra tekrar günlügüne dönmüssün, :3::3::3: hayirli ramazanlar dilerim öncelikle arkadasim. aslinda bende uzun zamandir hic siteye ugramadim. hatirlarsan son dönemlerde farkli seylere kafami veriyordum, o yüzden diyet fikrini kafamdan bir süreligine rafa kaldirdim. :1::1::1: zaten suan ramazandayiz, istesemde diyet ypamam ramazanda:19: ama bayramida atlattiktan sonra tekrar sizlere katilacagim, özlemisim hepinizi :16::16::16: bu süre zarfinda tabiki arada gelip bir selam veririm simdiden öpüyorum cok cooookkkk :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:görüsmek üzere canim oglunuda öp benim yerime :3::3::3:

Merhaba Gurbet:16:evet,günlüğüme döndüm :)hem burdayım hem Serap'ın günlüğündeyim:)Bende sana Hayırlı Ramazanlar diliyorum canım :)sıkma canını bayramdan sonra toparlarsın,sakin kafa yıla diyetini yaparsın :)
Ben de seni çok öpüyorum:16::16:

Sahur:2 tereyağlı yumurta,üzerine yoğurt koydum :)
İftar:4 köfte,patlıcan yemeği,belki 1 kepçe çorba da yerim
Su:en az 3 l içiyorum sahura kadar
Spor:bugün de 1,5 saat yürüdüm normal tempoda....
Hala 77 kiloyum:34:çok şükür almadım :)

Merhaba Serap:16:rica ederim,ben eminim ki sen 55 kilo olacaksın:34:yavaş da olsa hedefe doğru gidiyorsun:46:eskiden hızlı kilo verirdim ve hızla o kiloları geri alırdım:19:ama şimdi,çok şükür 1 sene içinde 5 kilo verdim ama küçük kaçamaklar yapsam bile fark ettim ki kilo almıyorum:34:yani demek istediğim ki yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyor:34:sen de çok iyisin maşallah,artık 40 beden giyiyorsun galiba:)veye 38 mi?benim boyum uzun olduğu için biraz kurtarıyorum ama eminim ki senin eski halin da güzeldi:108:ben 42 beden giyiyorum :( evet,dediğin gibi bir daha kilo almamamız gerek:13:kilo versem de buradan ayrılmaya niyetim yok:9::9:yine yediklerimizi paylaşalım,belki ayrı bir konu da açarız**
Bu gece sahurda yumurtaları senin tavsiye ettiğin gibi yapacağım :)
Oğlum iyi çok şükür:55:dün akşam 10.doğum gününü kutladık:nazar::nazar:harfleri öğrendi,şimdi şeddeli okunuşa geçti:nazar:evet,kursu sevdi:34:Hoca da iyi,ilgili bir insandır:34:şimdiki çocuklar hocadan hiiiiç çekinmiyorlar:9:
Ben de salatalara bayılırım.Misafirliğe gittiğim zaman daha çok salata yiyorum:34:Güzel bir menü çıkartmışsın,ellerine sağlık:46:Kolay gelsin,ramazan da misafir ağırlamak sevap...
Allah razı olsun!Rabbim sizin ibadetlerinizi de kabul etsin!
Bu aralar biraz geç giriyorum,ama daha erkenden girmeye çalışacağım:34:
Hayırlı geceler!:16::16:

Merhaba canım. İnşaallah... 55 şu anda o kadar uzak görünüyor ki. Bir de eşim bebek diye tutturdu. Bu aralar bir haller oldu, anlamadım. Ciddi ciddi baskı yapmaya, hesap sormaya başladı :26: Hamile kalırsam 55 iyice hayal olacak...

Çok haklısın, yağları yakıyoruz. Bir de yanlışı ve dengelemeyi öğrendik. Gram alınca hemen müdahale diyoruz. 2-3 kilo almayı beklemeden. Az kaldı senin de.. 72 ye indiğinde senin de 40 beden olacak :16:

Allah' a çok şükür misafirimiz eksik olmaz. Ayda 2-3 davet vermeye çalışırız. Ama ramazan başka, dediğin gibi kalabalık iftar daha güzel oluyor. Haftada 1-2 davet yapmaya çalışıyoruz. Ama bu akşam yalnızım :) Allah sizlerden de razı olsun ve ibadetlerinizi kabul etsin.
Keyfine bak, nasıl denk gelirse artık.... Ben de çok düzensiz giriyorum ama, ya çok yoğunluk ya da çok yorgunluk oluyor işte yapacak bir şey yok :9::9:

Merhaba günlük :)
İftar:1 kepçe şehriyeli domates çorbası(benim kepçem minik),4 köfte,2 çk patlıcan yemeği
Su:sahura kadar 3 l olur...

Sahur:2 tereyağlı yumurta,üzerine yoğurt koydum :)
İftar:4 köfte,patlıcan yemeği,belki 1 kepçe çorba da yerim
Su:en az 3 l içiyorum sahura kadar
Spor:bugün de 1,5 saat yürüdüm normal tempoda....
Hala 77 kiloyum:34:çok şükür almadım :)

Menüler çok iyi, afiyet olsun. Allah kabul etsin Dallidacım. Almamana şaşırma, bence bir kaç 90. gün tartıldığında kilo kaybı göreceksin :34:

Hayırlı iftarlar canım, görüşmek üzere :16::16::16:

Merhaba canım. İnşaallah... 55 şu anda o kadar uzak görünüyor ki. Bir de eşim bebek diye tutturdu. Bu aralar bir haller oldu, anlamadım. Ciddi ciddi baskı yapmaya, hesap sormaya başladı :26: Hamile kalırsam 55 iyice hayal olacak...

Çok haklısın, yağları yakıyoruz. Bir de yanlışı ve dengelemeyi öğrendik. Gram alınca hemen müdahale diyoruz. 2-3 kilo almayı beklemeden. Az kaldı senin de.. 72 ye indiğinde senin de 40 beden olacak :16:

Allah' a çok şükür misafirimiz eksik olmaz. Ayda 2-3 davet vermeye çalışırız. Ama ramazan başka, dediğin gibi kalabalık iftar daha güzel oluyor. Haftada 1-2 davet yapmaya çalışıyoruz. Ama bu akşam yalnızım :) Allah sizlerden de razı olsun ve ibadetlerinizi kabul etsin.
Keyfine bak, nasıl denk gelirse artık.... Ben de çok düzensiz giriyorum ama, ya çok yoğunluk ya da çok yorgunluk oluyor işte yapacak bir şey yok :9::9:

Menüler çok iyi, afiyet olsun. Allah kabul etsin Dallidacım. Almamana şaşırma, bence bir kaç 90. gün tartıldığında kilo kaybı göreceksin :34:

Hayırlı iftarlar canım, görüşmek üzere :16::16::16:

Merhaba Serap:16::16:olsun,uzak olsun ama 55 hedefin olsun:34:zayıflık her zaman iyidir:34:
Yaşının gereği olması gerek:34:seni kıskanıyor olabilir:34:ama inan ki bir çocuk hayatına çok şey katar :)hayırlısı olsun!:emir_bebek::emir_bebek:daha önce bahsetmiştim,ben 28 yaşında anne oldum...hatta çocuk hiç düşünmüyordum,yapamam,bakamam diyordum...ama oğlum doğduktan sonra aile olduğumuz anladım..oğlum dan önce daha çok flört havasındaydı evliliğimiz:34:eğer sen de istiyorsun,Rabbim hayırlı bir evlat versin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
Doğru diyorsun:)bayramdan sonra daha düzenli girerim inşAllah:34: hep birlikte zayıflayacağız :)
Sana da afiyet olsun,Allah kabul etsin:16::16:
Sevgiler:16::16:

İftar:1/2 kepçe mercimek çorbası,3 çk menemen,çoban salata
Ara:10 fındık,karpuz
Spor:30 dakika pazarda alış veriş yaptım
Su:3 l olur sahura kadar

Back
X