- Konu Sahibi Sea Alessia
Dalida kusura bakma canım sayfandan gönderdim,kendi sayfamı aramaya vaktim yoktu,sevgiler...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalida kusura bakma canım sayfandan gönderdim,kendi sayfamı aramaya vaktim yoktu,sevgiler...![]()
1-) Avrupa`da laboratuarlarda yapılan araştırmaya göre Zemzem suyu diğer sulara göre çok daha az kükürt taşımaktadır.
2-) Yine ayni araştırmaya göre diğer sulara göre çok daha besleyicidir ve çok daha fazla mineral barındırmaktadır.
3-) Kaynağı henüz bulunamamıştır. Nereden geldiği su anki teknolojiye göre bile bilinemiyor. Yakınlarında hiçbir kuyu yok ve denize de 80 km uzaklıkta. Bu şartlarda suyunu denizden veya başka bir kuyudan alması imkansız. Nasıl oluyor da yıllardır suyu bitmiyor, bunu kimse bilmiyor.
4-) Açlığını gidermek için içen kişinin açlığını, susuzluğunu gidermek için içenin susuzluğunu giderir.
5-) Sadece 1,5 metre derinliğindeki ufacık bir kuyudan çıkan su, hac mevsimi boyunca milyonlarca hacının tüm su ihtiyacını karşılamaktadır ve hiçbir zaman ne azalma ne de kuruma göstermemektedir.
6-) Dünya Sağlık Örgütü (WHO)`nün raporlarına göre Dünya`da ki en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri.
7-) Amerika`da yapılan test sonuçlarına göre Dünya`da içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan TEK SU zemzem suyu.
;(ALINTIDIR)
Günaydın
Rabbim hepimize,hem bu dünyada,hem ahirete herşey'inin en güzelini,en hayırlısını nasip etsin...
Harikasın Dallidacım. Bilgi için teşekkürlerYüce Allah görmemiz için her yere işaretler bırakıyor. Her gün bize bir şans veriyor. Doğru değerlendirmemiz için Allah bize yardım etsin
![]()
Teşekkürler
sende öylesin
Amin!
Amin, tüm iyi kalpli insanlarla birlikte inşaallah![]()
Bence çok yaramazlık yapmamışsındır. 1 haftadır oruç tuttuğun için çok yediğini düşünüyorsun muhtemelen
Yine de yediklerini yaz istersen, düzenli öğün yapmanı sağlayabilir. Gidip gelip atıştırma yapmak yerine düzenli öğün yapmaya çalış istersen. En azından son dönemde yaptığın gibi geç ve proteinli kahvaltı ve akşam yemeği gibi. Hadi bildirimlerini bekliyorum
Sevgiler![]()
Merhaba Serap,aslında dediğin gibi çok yemedim ama atıştırdımbu da beni hemen mutsuz etti
Tamam yediklerimi yazıyorum:
Sabah:2 haşlanmış yumurta,6 zeytin,1 kk peynir,1 dilim tereyağlı ekmek
Ara:2 kuru kayısı
Ara:1 kase yoğurt
İftarda köfte ayran....bu akşam eşim sahile inelim diyor,onlara ekmek arası köfte hazırlarım,ben ise sadece köfte yiyip ayran içerim
Hayırlı iftarlar canım,Allah kabul etsin!![]()
Merhaba sevgili günlük,söz verdiğim gibi buradayım
Dün akşam sahile inemedik,tam dışarı çıkmıştık yağmur başladı...mecburen eve geri döndük,iftarımızı balkonda yaptık...Bugün daha dengeli beslendim,biraz da yürüyüş yaptım
![]()
Aaaa, şansa bak. Nihat Hatipoğlu' nu seyrediyorduk, Sultan Ahmet' te de yağdı. Demek ki o bölgeden geçti bulutlar. Olsun, serinletmiştir. Bu akşam gidersiniz Allah izin verirse![]()
İyi akşamlar günlükgeç olsa da sana uğradım
Yarın dan itibaren seninle 100 günlük bir maratona çıkacağız.Bakkalım 100 gün sonra kaç kilo olacağım?Yarın geri sayım başlayacak![]()
İyi akşamlar günlükgeç olsa da sana uğradım
Yarın dan itibaren seninle 100 günlük bir maratona çıkacağız.Bakkalım 100 gün sonra kaç kilo olacağım?Yarın geri sayım başlayacak![]()
laf aramızda bende aynı kilodayım.
ayy çok güzel bir adımm.şimdiden hayırlı olsun.inşallah kararın devamlılığınıdilerim.
ama ben bu kiloyla obezim.çünküüü boyum kısaseni takip edip motive olmak istiyorum.müsade var mıı.
Harikasın, çok sevindimNasıl bir sistem izleyeceksin?
Merhaba Serapcımevet böyle bir karar aldım,çünkü artık hayatımda bazı değişiklikleri yapmak istiyorum
artık memnun olmadığım her şeyi(elimden geldikçe)hayatımdan çıkaracağım
eee,kilolarımdan da memnun değilim.Kilo verebilirim,onu biliyorum,sadece disiplinim eksik. Artık hiç bir şey ertelemek istemiyorum
Bu yüzden kendime bir hedef koydum
Nasıl bir yol izleyeceğim gelince,karatay alkali karışımı olacak :) kilom takıldığı zaman da 2-3 günlük şok diyet yapacağımbiliyorum sen onaylamıyorsun o tür diyetleri ama arada bir yaramazlık yapacağım
yine takıldığım zaman sana danışacağım
Sevgiler![]()
Evet,bugün güzel bir hedefe doğru koşmaya başlıyorum :)
Sahur:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,1 domates,1 çk menemen
İftar:1/2 kase mercimek çorbası,tavuk eti,z.yağlı yeşil fasulye(bugün kendime 1 küçük tabak,1 küçuk kase aldım)
Ara:1 bardak tarçınlı süt veya ayran içebilirim...