• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım zayıflıyorum...

Merhaba günlük:)isveç diyeti macerası 75,5 kilo ile son buldu:)fema bir sonuç değil:)şimdi farklı bir diyetle yola devam edeceğim:)yarın sabah görüşürüz:)

Merhaba sevgili günlük,uzuuun bir aradan sonra yine sana dönüyorum....çok şükür, çok kilo almadım,77 ile hayatım devam ediyor....yarın kaldığım yerden devam ederim inşAllah:)

Dallidacım, ben de seni sıkça ziyaret edeceğim. Yeniden hep birlikte devam edeceğiz :16:

Teşekkür ederim:16::16:birlikte devam etmemiz çok isterim:29::29:

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta, peynir,5 zeytin,1 çorba kaşığı menemen,1 çay bardağı fındık,1 ısırık ekmek
Ara:10 fındık
Akşam: etli taze fasuliye,ayran.
Bugün spor yapmadım,ama akşam oğlanı antrenmana götürüp getireceğim,toplam 1 saat yürümüş olurum:34:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim:16::16:birlikte devam etmemiz çok isterim:29::29:

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta, peynir,5 zeytin,1 çorba kaşığı menemen,1 çay bardağı fındık,1 ısırık ekmek
Ara:10 fındık
Akşam: etli taze fasuliye,ayran.
Bugün spor yapmadım,ama akşam oğlanı antrenmana götürüp getireceğim,toplam 1 saat yürümüş olurum:34:

Menün güzel olmuş, afiyet olsun :56:

Oh ne güzel, akşam yürüyüşü çok iyi gelir :46:

Merhaba günlük:)
Sabah:2 tereyağlı yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,1 salatalık,1 çb çiğ fındık,1 salatalık,
Ara:1 avuç fındık
Akşam:patlıcan salatası,2 dilim ekmek:(ekmek olmadı ama...
Bugün yürüyüş yok,bol temizlik yaptım:34:

Merhaba günlük:)
Sabah:2 tereyağlı yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,1 salatalık,1 çb çiğ fındık,1 salatalık,
Ara:1 avuç fındık
Akşam:patlıcan salatası,2 dilim ekmek:(ekmek olmadı ama...
Bugün yürüyüş yok,bol temizlik yaptım:34:

Evet, ekmek kaçamak olmuş :9::9: Ama o kadar bir şey olmaz. Bütün gün glikozlu karbonhidrat almamışsın. Ellerine sağlık arkadaşım. Güle güle kirletin evinizi :16:

Merhaba sevgili günlük,yarından itibaren daha düzenli girmeyi çalışacağım.Son 3 gündür çok dengeli beslenemedim ve çok mutsuz oldum....

Merhaba günlük...
Sahur:2 çorba kaşığı menemen...az olduğunu biliyorum,ama daha fazla yiyemedim...1,5 l su içtim...
İftar:mercimek çorbası,kavurma,salata
Ara:karpuz
Gece en az 2 l su içmeye çalışacağım:34:
Bugün spor yapabilirsem yazarım:8::8:

Merhaba günlük...
Sahur:2 çorba kaşığı menemen...az olduğunu biliyorum,ama daha fazla yiyemedim...1,5 l su içtim...
İftar:mercimek çorbası,kavurma,salata
Ara:karpuz
Gece en az 2 l su içmeye çalışacağım:34:
Bugün spor yapabilirsem yazarım:8::8:

Afiyet olsun Dallidacım :16::16:

Hayırlı ramazanlar dilerim, ibadet ve dualarının kabul olmasını dilerim :16:

iyi akşamlar günlük!çok şükür bugünde karnımızı doyurduk!
Sahur:musli,karpuz
İftar:mercimek çorbası,kavurma,çoban salatası,3 hurma,2 çatal karpuz....
Bugün 1 saat yürüdüm:33::33::33:

Afiyet olsun Dallidacım. Yürüyüş için de tebrik ederim :46:

Dün sabah erkenden sokağa çıktım. Uykusuz kalmak ne kötü oluyormuş, Allah çalışan herkese yardım etsin. Öğleden sonra eve geldiğimde hayli bitkindim. Biraz uyuma umudu ile uzandım ama uykuya dalmam hayli geç oldu. Akşam üzeri uyandım. Eşim iftarı fabrikada yapalım demişti. Söylemesi ayıp "malzemeyi hazırla getir de yumurtalı köfte yapalım" dedi. Kalktım hemen malzemeleri hazırladım derken vakitlice evden çıkıp fabrikaya gittim. Hep birlikte iftarımızı yaptık. Dün böylece geçti, hiç siteye girme fırsatım olmadı. Seni ihmal etmem yoksa :16::16:

Görüşmek üzere şekercim :54:

Afiyet olsun Dallidacım. Yürüyüş için de tebrik ederim :46:

Dün sabah erkenden sokağa çıktım. Uykusuz kalmak ne kötü oluyormuş, Allah çalışan herkese yardım etsin. Öğleden sonra eve geldiğimde hayli bitkindim. Biraz uyuma umudu ile uzandım ama uykuya dalmam hayli geç oldu. Akşam üzeri uyandım. Eşim iftarı fabrikada yapalım demişti. Söylemesi ayıp "malzemeyi hazırla getir de yumurtalı köfte yapalım" dedi. Kalktım hemen malzemeleri hazırladım derken vakitlice evden çıkıp fabrikaya gittim. Hep birlikte iftarımızı yaptık. Dün böylece geçti, hiç siteye girme fırsatım olmadı. Seni ihmal etmem yoksa :16::16:

Görüşmek üzere şekercim :54:

Teşekkür ederim Serapcım:16::16:Sise de afiyet olsun,Allah kabul etsin:nazar::nazar:yok,öyle şeyler düşünmüyorum zaten:34::34:
Görüşürüz:16:Sevgiler:16::16:

Back
X