- Konu Sahibi Sea Alessia
Merhaba günlük,bugün 7.günüm:) 75,8 kilo :)1 kase yoğurt kaçamağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kilo almamışsın Dallidacım, tebrik ederim seni![]()
Eeee nerede kalmıştık
![]()
Teşekkür ederim Serapciğimevet,kaldığm yerden devam edeceğim inşAllah
daha doğrusu devam edeceğiz
sık sık günlüğüne geliceğim:)
![]()
Dallidacım, ben de seni sıkça ziyaret edeceğim. Yeniden hep birlikte devam edeceğiz![]()
Teşekkür ederimbirlikte devam etmemiz çok isterim
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta, peynir,5 zeytin,1 çorba kaşığı menemen,1 çay bardağı fındık,1 ısırık ekmek
Ara:10 fındık
Akşam: etli taze fasuliye,ayran.
Bugün spor yapmadım,ama akşam oğlanı antrenmana götürüp getireceğim,toplam 1 saat yürümüş olurum![]()
Merhaba günlük:)
Sabah:2 tereyağlı yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,1 salatalık,1 çb çiğ fındık,1 salatalık,
Ara:1 avuç fındık
Akşamatlıcan salatası,2 dilim ekmek
ekmek olmadı ama...
Bugün yürüyüş yok,bol temizlik yaptım![]()
Evet, ekmek kaçamak olmuşAma o kadar bir şey olmaz. Bütün gün glikozlu karbonhidrat almamışsın. Ellerine sağlık arkadaşım. Güle güle kirletin evinizi
![]()
Merhaba günlük...
Sahur:2 çorba kaşığı menemen...az olduğunu biliyorum,ama daha fazla yiyemedim...1,5 l su içtim...
İftar:mercimek çorbası,kavurma,salata
Ara:karpuz
Gece en az 2 l su içmeye çalışacağım
Bugün spor yapabilirsem yazarım![]()
Afiyet olsun Dallidacım
Hayırlı ramazanlar dilerim, ibadet ve dualarının kabul olmasını dilerim![]()
Afiyet olsun Dallidacım. Yürüyüş için de tebrik ederim
Dün sabah erkenden sokağa çıktım. Uykusuz kalmak ne kötü oluyormuş, Allah çalışan herkese yardım etsin. Öğleden sonra eve geldiğimde hayli bitkindim. Biraz uyuma umudu ile uzandım ama uykuya dalmam hayli geç oldu. Akşam üzeri uyandım. Eşim iftarı fabrikada yapalım demişti. Söylemesi ayıp "malzemeyi hazırla getir de yumurtalı köfte yapalım" dedi. Kalktım hemen malzemeleri hazırladım derken vakitlice evden çıkıp fabrikaya gittim. Hep birlikte iftarımızı yaptık. Dün böylece geçti, hiç siteye girme fırsatım olmadı. Seni ihmal etmem yoksa
Görüşmek üzere şekercim![]()