• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Tekrar tekrar okuyorum aslında sevgilisi olmayadabilir mi?
Hiç sevgililer günü muhabbeti yok ki burda
Güzel bir cumartesi var
benim nasibi zorlayış

“Ben de öğreneyim bizim plan nedir “ yazmış ,hatta Sakarya’ya gideceği için ortağım da tehlikede demiş yani sevgilisinin sinirinden bahsediyor ,size cevap da yazmamış konuşmaya çabalamıyor ,herhangi bir iletişim bile yok aranızda ,bence üzerine düşünülecek birisi değil boş yere kendinizi kandırmayın

Siz anlıyorum
Ama karşı tarafa açık iletişim dersi verecek değiliz
Biz karşı tarafı düzeltemeyiz, kendimizi düzeltebiliriz

Bir erkeğe adım atmak da bu risklerin hepsini almak demektir

Bir de kimse müşterisine sevgilim var ya da yok demek zorunda değil
Konu sahibinin “sevgiliniz mi vardı” diyerek bile haddini aştığını düşünmüş, cevap bile vermemiş

Bana da müşterim “sevgiliniz mi vardı” dese cevap vermem
“Ona ne ki, hadsiz” diye düşünürüm

Özel hayatımızla ilgili, hele de bir müşteriye, bilgi vermek zorunda değiliz
Var, ya da yok, ya da fuckbuddylerim var, Allah Allah sadece beni ilgilendirir
Her benden hoşlanana açıklama mı yapayım

O mesajı gördüğümde açıkçası ben bile dehşete kapıldım. Bizim kız resmen halının ortasına pisledi

Son düzenleme:
Güzel bir cumartesi var
Sizin yazdıklarınızda olmayabilir ama o gün sevgililer günü sonuçta. 😄

“ o kadar haklısınız kii bakalım bizim plan nedir ben de öğreneyim bıçaklanmadann”
“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😄

Şu mesajların başka bir anlam içerme ihtimali varsa biri bize anlatsın..
Eşofmanlı Şevket Hoca gibi başlayacağım şimdi anlatmaya. :KK70:

Bence yazarak iyi yaptın ya, ne olacak ki. Şansını denedin. Adamın sevgilisi varsa bunu açıkca belli etmesi gerekirdi kaçak dövüşüyor bence. Alttan flörtleşme hoşuna gidiyor, açık yapmaya cesareti yok😅

Bugün için planım nedir öğreneyim bir şey olmadan, ortağım işe gönderme peşinde onun da başı belaya girecek (burada gününü planlayan hayatında birisi olduğundan bahsediyor zaten)
Ben de yorumları okuduktan sonra anladım. Açık açık sevgilim var yazmak yerine lafı dolaştırarak anlatmayı tercih etmiş

Bence yazarak iyi yaptın ya, ne olacak ki. Şansını denedin. Adamın sevgilisi varsa bunu açıkca belli etmesi gerekirdi kaçak dövüşüyor bence. Alttan flörtleşme hoşuna gidiyor, açık yapmaya cesareti yok😅
Adam flörtleşmemiş ki.. Ortağı işgüzarlık yapmış.

Güzel bir cumartesi var
Konuyu yarım yamalak takip ettim, yorum yapmayayım dedim ama dayanamadım.

Adamın bariz sevgilisi var, bunu da net bir şekilde belli etmiş ancak diyelim ki yok. Ama adamın size ilgisi de yok. Sevgilisi olmasa adam sizinle ilgilenmek zorundaymış gibi davranıyorsunuz. Asıl mesele adamın sizinle ilgilenmiyor oluşu. Daha fazla üzerine düşünmek anlamsız değil mi sizce de?

Arkadaşlar insanların size açıklama yapma, açık açık reddetme ya da özel hayatından bahsetme zorunluluğu yok. Geçiştirebilir, haddinizi aştığınızı düşünerek sessiz kalabilir hatta ve hatta tersleyebilir bile. Neden insanlar size açık iletişim borçlularmış gibi düşünüyorsunuz.

(Alıntıladığım mesaja değil genele yazdım.)

Siz anlıyorum
Ama karşı tarafa açık iletişim dersi verecek değiliz
Biz karşı tarafı düzeltemeyiz, kendimizi düzeltebiliriz

Bir erkeğe adım atmak da bu risklerin hepsini almak demektir

Bir de kimse müşterisine sevgilim var ya da yok demek zorunda değil
Konu sahibinin “sevgiliniz mi vardı” diyerek bile haddini aştığını düşünmüş, cevap bile vermemiş

Bana da müşterim “sevgiliniz mi vardı” dese cevap vermem
“Ona ne ki, hadsiz” diye düşünürüm

Özel hayatımızla ilgili, hele de bir müşteriye, bilgi vermek zorunda değiliz
Var, ya da yok, ya da fuckbuddylerim var, Allah Allah sadece beni ilgilendirir
Her benden hoşlanana açıklama mı yapayım
Evet işte bu yüzden adım atma derim ben genelde. Erkekler adım atan kadına kaba davranabiliyorlar çünkü, buna alışık değiller. Kadınlar daha net ve kibarca ifade ediyorlar kendilerini gördüğüm kadarıyla

Evet işte bu yüzden adım atma derim ben genelde. Erkekler adım atan kadına kaba davranabiliyorlar çünkü, buna alışık değiller. Kadınlar daha net ve kibarca ifade ediyorlar kendilerini gördüğüm kadarıyla

%100000000

Karsi tarafin ilgisi olsun olmasin ya kaba saba , sacma abuk davranislarda bulunuyor ya simarip havalara giriyor. Geciniz yani asla bir erkege adim atmadim, atmam da.

Evet, her birimiz usülüne uygun olarak bir sürü erkeği reddetmişizdir, kırmadan üzmeden

Ama Pamuk kalbimi tanımadığım bir erkeğin insafına bırakmam

Flörtleşmiyor ki adam, ben de kaçak dövüşüyor demiştim ama benim demek istediğim cevabı net vermiyor anlamındaydı.

%100000000

Karsi tarafin ilgisi olsun olmasin ya kaba saba , sacma abuk davranislarda bulunuyor ya simarip havalara giriyor. Geciniz yani asla bir erkege adim atmadim, atmam da.
Ben genç kızlığımda attım öyle 1-2 adım. Açık açık birşey sormadım ama davranışlarımla belli etmiş oldum, şimdiki aklım olsa yapmam ya da daha ustaca yapardım, karşı taraf muallakta kalırdı, erkekler istiyorlarsa zaten osuruktan nem kapıp pesinize düşüyorlar.. Aslında bir erkek bir kadını istiyorsa kadının birşey yapmasına gerek de yok bence. Yaş kemale erince ayna gibi görebiliyorum herşeyi o yüzden gençlik aklımızı beğenmiyoruz zaten genelde.. 😂

Sizi üzmek istemem ama adamda hiçbir ışık yoktu zaten. Siz birtakım küçük davranışları kendinizce yanlış yorumladınız.

Buraya yazıyorum. Bir erkek istiyorsa beklemez. Erkekler bizim gibi değil, davranışları karmaşık değil durtusel. Bir şeyi istiyorsa gidip almaya çalışır. Taktik maktik anlayacak kapasiteleri yok.

Eğer bir erkek belirgin şekilde size yürüyorsa, bekleyin gelecektir
Yürümüyorsa adama duble asfaltt yol dökmeye çalışmayın, gelmeyecek çünkü gelmek istemiyor. Simple. Okey?
Kesinlikle öyle, gelmek istiyorsa mutlaka kapıyı çalar..

Back
X