• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Peki öncesinde iş ile ilgili gönderdiğiniz maillere hızlıca dönüyor muydu? İlk defa mi yazismaniza cevabı gecikti?
Evet normalde hemen yazardı, iki ayrı yazısma var ilkine hızlı dönerdi. İkincisine gecikmeleri olurdu. Şu an ilkine hiç yazmadı(geri bildirim maili normalde) ikinciye de başkası üzerinden yazdı

Ona bile yazmıyor.
A aaa o kadar da değil ya. Biri mi öldü kaza mı geçirdi falan diyeceğim de tam sizin mesajın üzerine öyle bir zamanlama ancak filmlerde olur. İşle ilgili attığınız maile her zaman dönüyordu demişsiniz ama anladığım bir nevi raporlama maili, tamam aldım gördüm demese de işler yürüyor mu? Yoksa geribildirim şart mı? Değişik.

Boş yere sevgilisi var mı diye sorduğumla kaldım…
bence düşünüp kendini kötü hissetme. o an öğrenmek istiyordun açık açık yazmadı da cevap yazmayarak belli etti bu kadar. yakasına yapışmadın sonuçta abartılacak bir şey yok.

Hssjsshs daha komik bi şey okumadım siz iyi misiniz ya😂😂😂 adam iki güldü espri yaptı diye hemen kafada neler kurmuşsunuz buradakilerde anlamadım pembe dizide mi yasıyor dhsjjs adamın ilgisi olsa coktan belli ederdi. Rezil oldugunuzla kalmişsiniz. İki gülüp espri yapan insana asık oluyosunuz

Tekrar tekrar okuyorum aslında sevgilisi olmayadabilir mi?
Hiç sevgililer günü muhabbeti yok ki burda
Güzel bir cumartesi var
X)
_ “ o kadar haklısınız kii bakalım bizim plan nedir ben de öğreneyim bıçaklanmadann”
“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😄

Bu cumle ile acik secik bir sekilde sevgilisi oldigunu soylemis zaten.
Siz kahve icmek isterim demissiniz adim atmissiniz. Adamda bakalim bizim plan nedir ogreneyim demis. Sadece cumlenin oznesini.kullanmamis ordaki ozne kiz arkadasimdan ogreneyim olacak.
Ek olarak. Ortagim beni boyle bir gunde sakaryaya gonderme pesinde ancak bilmiyor ki hayati tehlikeye girecek diyor. Bu cumlede kiz arkasim tarafindan hayati tehlikeye girecek diyor resmen ve acik acik kiz arkadasim var diyor. Bunu nasil sevgilisi olmayabilir diye yorumladiniz ben onu anlamadim. Bana kalirsa bu is kapanmis. Yolunuza bakmanizda fayda var. Bosverin uzulmeyin insallah golunuze gore kalbinize gore biri cikar karsiniza.

O ortağı olacak adamın yatacak yeri yok. Onun sözleri yüzünden sizin aklınıza girdi bu olay, yoksa hiç kalkışmayacaktınız. Bu adam eğlence çıksın diye yapmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. Bence hiç güvenilir bir insan değil, iş konusunda da dikkatli olmanızı öneririm eğer güven önemliyse.

Hssjsshs daha komik bi şey okumadım siz iyi misiniz ya😂😂😂 adam iki güldü espri yaptı diye hemen kafada neler kurmuşsunuz buradakilerde anlamadım pembe dizide mi yasıyor dhsjjs adamın ilgisi olsa coktan belli ederdi. Rezil oldugunuzla kalmişsiniz. İki gülüp espri yapan insana asık oluyosunuz
Konu sahibinin aşık olduğunu sanmıyorum neden rezil olsun ki ne dedi de rezil oldu? Adam hoşlandı diyen olmadı ki siz doğru konuyu okuduğunuzdan emin misiniz🤣

O ortağı olacak adamın yatacak yeri yok. Onun sözleri yüzünden sizin aklınıza girdi bu olay, yoksa hiç kalkışmayacaktınız. Bu adam eğlence çıksın diye yapmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. Bence hiç güvenilir bir insan değil, iş konusunda da dikkatli olmanızı öneririm eğer güven önemliyse.
Abartmayalım ya bu kadar abartılcak bir konu değil adam naptı da yatacak yeri yok

Abartmayalım ya bu kadar abartılcak bir konu değil adam naptı da yatacak yeri yok

Kendine eğlence çıksın diye bir insanı boş yere ümitlendirdi. Ben böyle gereksiz şeylerden ufak olsalar bile hoşlanmıyorum.

Konu sahibinin pek etkilenmediğine de eminim neticede iş güç sahibi hanım. Ama artık o ortamda bir araya geldiklerinde gereksiz bir tuhaflık olacak. Gerçekten gerek yokmuş buna.

Back
X