AhahahaValla demirin tuncuna, insanin piçine kaldik. Hele yas ilerledikce daha da zor oluyor her sey.
Neyse umidi kesmek yok, 75e kadar yolu var![]()
Çok tatlısın kız çok da haklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahaValla demirin tuncuna, insanin piçine kaldik. Hele yas ilerledikce daha da zor oluyor her sey.
Neyse umidi kesmek yok, 75e kadar yolu var![]()
Şöyle bi entrika izlesek güzel olmaz mıydı ve?
Ahahh
Bu konu daha ziyade şöyle olacak gibi ne yazik ki:
Kizlar adim atayim mi?
Kizlar yazdim
Kizlar sevgilisi varmis
Eki Görüntüle 3707242
Bildirimleri açıp kapatıyorum telefonu sessize alıp yine açıyorum saçma sapan Allah’tan iş telefonu da görmeyeceğim heptelefonun başında çaresiz bekliyorum.. Bana noluyosa![]()
Ayol mesai baslasin da sevgilisi olup olmadığına dair genel merkezden haber gelsin diye mi bekliyor?Kızlar ben geçen hafta birazcık böyle sohbeti sıcaklaştırmak için ona bir muhabbette beni sizler yarattınız demiştim bana günlerce cevap vermemişti yine
Sonra yine ilk sıcak adımım da o cümleyi kurmuştu acaba pazartesi mi cevap verecek diye çok iyimser bakıyorum![]()
Bırakın bu işin peşini.bundan birşey çıkmaz.Kızlar ben geçen hafta birazcık böyle sohbeti sıcaklaştırmak için ona bir muhabbette beni sizler yarattınız demiştim bana günlerce cevap vermemişti yine
Sonra yine ilk sıcak adımım da o cümleyi kurmuştu acaba pazartesi mi cevap verecek diye çok iyimser bakıyorum![]()
Ay yok canım benim isteyen öyle 3-5 gün bekler mi bu adamdan olmazKızlar ben geçen hafta birazcık böyle sohbeti sıcaklaştırmak için ona bir muhabbette beni sizler yarattınız demiştim bana günlerce cevap vermemişti yine
Ayol mesai baslasin da sevgilisi olup olmadığına dair genel merkezden haber gelsin diye mi bekliyor?
Yoksa bile bu kadar saat bekletmesi ayip zaten.
Ben puan kirdim.
Sevgili ama kime gore neye gore.Sevgilisinin gerçekten sevgilisi olup olmadığına dair düşünüyor.
yok hayatım eğer kaza yapıp hastanelere falan düşmediyse bu adamdan bi cacık olmaz. şu saatten olumlu bile dönse pas verme ümidini kesKızlar ben geçen hafta birazcık böyle sohbeti sıcaklaştırmak için ona bir muhabbette beni sizler yarattınız demiştim bana günlerce cevap vermemişti yine
Pazartesi falan cevap verirse asla önemseyinKızlar ben geçen hafta birazcık böyle sohbeti sıcaklaştırmak için ona bir muhabbette beni sizler yarattınız demiştim bana günlerce cevap vermemişti yine
Kız bunu baştan deseydin ya. Bu adamı hiç gözüm tutmadı yaKızlar ben geçen hafta birazcık böyle sohbeti sıcaklaştırmak için ona bir muhabbette beni sizler yarattınız demiştim bana günlerce cevap vermemişti yine
aynen herkes yazma derdiKız bunu baştan deseydin ya. Bu adamı hiç gözüm tutmadı ya
Oldu olacak gelecek bayramını da kutlayın adamın.Ben şöyle düşündüm bu yılbaşı sepeti için ben teşekkür mesajı atmamıştım
“Selamlar, aradan zaman geçti biliyorum ama ne zaman ofiste yılbaşı sepetinden bir şey görsem 'bizzat bir teşekkür edemedim' diye geçiyordu aklımdan. Yoğunluktan biraz gecikti ama gerçekten çok nazik ve ince bir jestti, tekrar teşekkür etmek istedim. Bugün ben de çalışıyorum, umarım sizin taraf da çok yorucu geçmez, şimdiden kolay gelsin”
Bunu yapay zekaya yazdırdım ama bu minvalde gitsem olur mu
Muhtemelen iş dışında bir şey konuşmak istemiyorKızlar ben geçen hafta birazcık böyle sohbeti sıcaklaştırmak için ona bir muhabbette beni sizler yarattınız demiştim bana günlerce cevap vermemişti yine