Adım pintiye çıktı kızlar :( bi akıl verin

Kızlar İşyerinde ve tüm çevremde adım pintiye çıktı çok rahatsız oluyorum. Ve gerçekten ben yanlış mı yapıyorum diye sorgulamaya başladım. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle şöyle anlatim benim "ölmeden önce yapılacaklar listem" var. Bazı şeyleri yapmak için para gerekmese de bazılarını yapmak için paraya ihtiyacım var örneğin helikopterle İstanbul'u gezmek Paris'i görmek dalış yapmak gibi.... para biriktirdikçe birini yapıyorum. Normal öğretmen maaşı alıyorum. Kıyafete para harcamıyorum eskimedikçe bi kıyafeti atmıyorum her kıyafete ayrı ayakkabı falan moda takibi yapamıyorum başka hayallerim var diye. Ya da starbucksta kahve içmiyorum. Arkadaşlar kahvaltıya gidelim deyince hayır diyorum kahvaltıyı bende yapalım, dışarı çay içmeye gidelim ya da sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım vs. Bunları yapınca adım pintiye çıktı. Kimseye öyle hediye mediye de almam. Bu arada keşke yapmasam ama sosyal medyada da gerçekleştirdiğim hayallerimi paylaşıyorum. O zaman da laf sokuyolar. 1 ay önce Tayland'a gitmiştik eşimle fille safari yapmıştık az önce bitanesi yorum yapmış "ben de parayı mezarına mı götürecek diyordum meğer Tayland'a götürmüşsün hahaha" diye. Gıcık oldum ... biraz uzun oldu ama belki benim göremediğim bir yol görürsünüz diye size akıl danışmak istedim

ağzı olan konuşuyor boşverin çok konuşurlarsa ever büzemezsiniz ama hadlerini bildirebilirsiniz

ya supermis firsat.me ilk kez duyuyorum...
peki biraz bilgi verir misin mesrla kapida odeme yapiyolar mi biz kredi karti kullanmiyoruz da
bir dr illa ordan bisey alirken uyelik falan istiyor mu
dedigin site aliexpress gibi yurt disindan gelmiyor fimi Türkiye ici ??
Konu dışı ya da reklam gibi olmaz umarım.
Açıklayayım:
Bu tarz siteler bir ürün satmiyorlar aslında. Hizmet satıyorlar. Mesela sizin güzellik salonunuz var. Normalde bir saatlik paket bakim 150 lira. Ama bu siteye özel fiyatı 25 lira yapıyorsunuz.
Böylece yüzlerce güzellik salonu arasından tercih ediliyorsunuz. Ya da bir gelen, ayağı alıştığı için hep geliyor. Ve en bilindik sitede tanitiminiz var, kampanya bitse bile arayan insanlar sizi bulabiliyorlar.
Kupon satın alıyorsunuz ve gidiyorsunuz, şu şu kodla Grupanyadan geldim diyorsunuz o kadar :)
Ama sizin kredi kartınız yokmuş...böyle durumlarda arayıp 'grupanya kampanyaniz geçerli mi? ' diye sormaniz yeterli. Zaten onlar sizi 'henüz almadıysanız burada ödeme yapın' diye ikna etmeye çalışıyorlar-siteye komisyon ödememek için:) bu şekilde elden ödeyebilirsiniz. Hiç sıkıntı olmuyor. Ben de bazı ödemeleri elden yapıyorum, işlerine bile geliyor.
Kır kahvaltisindan günübirlik turlara,dövmelere, epilasyondan saç ekimine, dalgıçlık kursuna... Aranan herşey var.
Hizmet olarak da para verenden daha düşük bir muamele görmüyorsunuz. Ben tavsiye ederim

Bence pintiliktwn ziyade parayi bir tarafa kaydirirken diger tarafi cok ihmal etmissiniz.
Ay da bir sinema arkadaslarla bir yemege gidilebilir.kiyafet almam kimseye hediye almam ama taylan da safariye giderim bana da tuhaf geldi

Memlekette farklı olmak suç illaki sürüye uyacaksın sonra yıllar geçince haklı olan sen olduğunu anlayacaklar onlar seni kıskanıyor çoğu kadın kazandığı
parayı yönetemiyor erkekler ele geçiriyor tabi bunu itiraf edemiyorlar an al laf sokarak rahatlıyorlar bence onlarında hayalleri var ama eşleri kafa denk değil

Bence arada dışarıda aktivitelere de katılabilirsiniz, bende arkadaşlarımla dışarda kahvaltı etmek istesem ve içlerinden birinden her seferinde " bana gelin bende yiyelim dışarda yemeye ne gerek var" gibi bir cümle duysam enerjim düşer moralim bozulur. Neticede bir plan yapılmış ya uyarsınız yada bozmasınız...

Bu gidişle planlarına seni dahil etmeyecekler nasıl olsa katılmıyorsun diye...

Arada bir dışarıda para harcamakla da batmazsın...

Yakın dostlara doğum gününde ufak hediyeler alınabilir ayda bir kahve içilebilir bunlardan hoşunuza gider belki bi deneyin bence.

Kızlar İşyerinde ve tüm çevremde adım pintiye çıktı çok rahatsız oluyorum. Ve gerçekten ben yanlış mı yapıyorum diye sorgulamaya başladım. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. Öncelikle şöyle anlatim benim "ölmeden önce yapılacaklar listem" var. Bazı şeyleri yapmak için para gerekmese de bazılarını yapmak için paraya ihtiyacım var örneğin helikopterle İstanbul'u gezmek Paris'i görmek dalış yapmak gibi.... para biriktirdikçe birini yapıyorum. Normal öğretmen maaşı alıyorum. Kıyafete para harcamıyorum eskimedikçe bi kıyafeti atmıyorum her kıyafete ayrı ayakkabı falan moda takibi yapamıyorum başka hayallerim var diye. Ya da starbucksta kahve içmiyorum. Arkadaşlar kahvaltıya gidelim deyince hayır diyorum kahvaltıyı bende yapalım, dışarı çay içmeye gidelim ya da sinemaya gitmeyelim evde film gecesi yapalım vs. Bunları yapınca adım pintiye çıktı. Kimseye öyle hediye mediye de almam. Bu arada keşke yapmasam ama sosyal medyada da gerçekleştirdiğim hayallerimi paylaşıyorum. O zaman da laf sokuyolar. 1 ay önce Tayland'a gitmiştik eşimle fille safari yapmıştık az önce bitanesi yorum yapmış "ben de parayı mezarına mı götürecek diyordum meğer Tayland'a götürmüşsün hahaha" diye. Gıcık oldum ... biraz uzun oldu ama belki benim göremediğim bir yol görürsünüz diye size akıl danışmak istedim
Siz biraz pintisiniz evet. Arkadaşlarınız da kıl

Arkadaslariniz cok tuhaf, ben asla 2 kez reddedildigim kisiye 3. Kez birlikte program yapma teklifinde bulunmam. Bence onlar da artik laf olsun diye soyluyorlardir. Cagirmasak ayip olur kafasi...

Konu dışı ya da reklam gibi olmaz umarım.
Açıklayayım:
Bu tarz siteler bir ürün satmiyorlar aslında. Hizmet satıyorlar. Mesela sizin güzellik salonunuz var. Normalde bir saatlik paket bakim 150 lira. Ama bu siteye özel fiyatı 25 lira yapıyorsunuz.
Böylece yüzlerce güzellik salonu arasından tercih ediliyorsunuz. Ya da bir gelen, ayağı alıştığı için hep geliyor. Ve en bilindik sitede tanitiminiz var, kampanya bitse bile arayan insanlar sizi bulabiliyorlar.
Kupon satın alıyorsunuz ve gidiyorsunuz, şu şu kodla Grupanyadan geldim diyorsunuz o kadar :)
Ama sizin kredi kartınız yokmuş...böyle durumlarda arayıp 'grupanya kampanyaniz geçerli mi? ' diye sormaniz yeterli. Zaten onlar sizi 'henüz almadıysanız burada ödeme yapın' diye ikna etmeye çalışıyorlar-siteye komisyon ödememek için:) bu şekilde elden ödeyebilirsiniz. Hiç sıkıntı olmuyor. Ben de bazı ödemeleri elden yapıyorum, işlerine bile geliyor.
Kır kahvaltisindan günübirlik turlara,dövmelere, epilasyondan saç ekimine, dalgıçlık kursuna... Aranan herşey var.
Hizmet olarak da para verenden daha düşük bir muamele görmüyorsunuz. Ben tavsiye ederim
ya harika bisey bu :KK66:
yani firsat.me ye uye olucam ve indirimli hizmet icin sadece siteden kupon alicam oyle mi yani kupon satin alma isleminde para odemicem bedava alicam dimi kuponu ???
Grupanya derken firsat.me ve grupanya fatkli iki site mi ???
kuponu almadan restauranti aradik diyelim evet gecerli kampanya dicek ve ben hic para odemeden direk kuponu gosterip indirimli kahvalti yapicam harika otesi :)

yani firsat.me ye uye olucam ve indirimli hizmet icin sadece siteden kupon alicam oyle mi yani kupon satin alma isleminde para odemicem bedava alicam dimi kuponu ???
kuponu almadan restauranti aradik diyelim evet gecerli kampanya dicek ve ben hic para odemeden direk kuponu gosterip indirimli kahvalti yapicam harika otesi :)

Hayır siz siteden kuponu satın alacaksınız. Mesela 100 tllik kahvaltı 50 lira kuponu aldınız diyelim. Bu kupon 50 tlye satılacak. Siz kuponunuzla gidip Kahvaltı yapacak ekstra para ödemeyeceksiniz.

:KK12::KK12:Hayır, tabii ki siz de para ödeyeceksiniz:)
Mesela gemide iftar yemeği, normalde 100 lirayken siz o siteden 35e alıyorsunuz. O kodla gidip herkesten daha ucuza yararlanabiliyorsunuz. Ya da sizin gibi kartı olmayanlar vs... Arıyorlar ve o siteden gördüklerini,nakit ödemek istediklerini söyleyip rezervasyon yaptırıyor, indirimli fiyattan ödeme yapıyor.
Ayrıca onların hepsi ayrı ayrı siteler. Ve başka çok fazla kampanya sitesi var-ayni sistemle çalışan.
Fırsatbufırsat, grupfoni, Grupanya, firsat.me gibi

Canım fikirlerin çok güzel ama arada bir dışarı çıkıp arkadaşlarınla da bir kahve içmeli , kendine güzel kıyafetler de almalısın bence.

:KK12::KK12:Hayır, tabii ki siz de para ödeyeceksiniz:)
Mesela gemide iftar yemeği, normalde 100 lirayken siz o siteden 35e alıyorsunuz. O kodla gidip herkesten daha ucuza yararlanabiliyorsunuz. Ya da sizin gibi kartı olmayanlar vs... Arıyorlar ve o siteden gördüklerini,nakit ödemek istediklerini söyleyip rezervasyon yaptırıyor, indirimli fiyattan ödeme yapıyor.
Ayrıca onların hepsi ayrı ayrı siteler. Ve başka çok fazla kampanya sitesi var-ayni sistemle çalışan.
Fırsatbufırsat, grupfoni, Grupanya, firsat.me gibi
anldm tesekkurler cnm

Hayır siz siteden kuponu satın alacaksınız. Mesela 100 tllik kahvaltı 50 lira kuponu aldınız diyelim. Bu kupon 50 tlye satılacak. Siz kuponunuzla gidip Kahvaltı yapacak ekstra para ödemeyeceksiniz.
e o zmn indirim olmuyo ki :)
ben mi yanlis anliyorum
100 tllik kahvalti.kahvalti kuponla 50 tl kupon da 50 tl ....
anlayamadim :)))
nese konuyu dagitmayim ben yeterincr dagittim vazgectim kupondan mupondan :))

15 lira haftada 1 çıksam ayda 60. Yılda 720 tl. Bana Karadeniz yayla turu yaptırır. İşte benim kafa böyle çalışıyor. Oysa 2 liraya çay içsek olmuyor mu :KK43:
Hala çıkıyorum haftada 2-3 kere garanti. Sizde cay icin kahve icmeyi sevmiyorum vs bahanelerle. Arada bi kahve icersiniz plur biter gercekten cogu seyi erteliyorsunuz bence boyle yaparak. O kahveler icilirken kahvaltilar yapilirken ne sohbetler donuyor vallahi :)

e o zmn indirim olmuyo ki :)
ben mi yanlis anliyorum
100 tllik kahvalti.kahvalti kuponla 50 tl kupon da 50 tl ....
anlayamadim :)))
nese konuyu dagitmayim ben yeterincr dagittim vazgectim kupondan mupondan :))

Hayır toplamda 50tl. Kupon 50 tl, Kuponu aldıktan sonra kahvaltı için para ödemiyorsunuz. Kahvaltıyı kuponla ödemiş oluyorsunuz.

Sizden aldığım fikirlerle hayatımda şöyle bir düzenleme yapacağım; aylık olarak dışarıda geçirilen zaman dilimleri için kendime bir bütçe oluşturacağım. Bu arada bazı kampanyaları da takip edeceğim. Bir kaç site öneren arkadaşlara teşekkürler bu arada ama onlara baktım sadece İstanbul Ankara gibi şehirlerde fırsatlar var. Yine de kendi bulunduğum şehir için bir şeyler bulabilirim. Aslında yakın arkadaşlarım için pek sorun yok 4-5 yakın arkadaşım var. Laf sokanlar genelde iş arkadaşlarım, onlar için yapabileceğim pek bir şey yok. Fakat bu dışarı organizasyonlarını kendim yapmaya karar verdim. Hem böylelikle 2 kahve içtiğim ya da çoğu zaman sağlığa zararlı bile olan yemekler yerine daha güzel zaman geçirebileceğimiz yerleri seçebiliriz. Mesela ilk olarak günü birlik doğa yürüyüşü düşünüyorum, ağaçlar arasında bir çay bahçesi, hamamda kese yaptırmak :) birlikte bisiklet kiralayıp sürmek, klasik müzik konserine, resim-fotoğraf sergisi ziyaret edip ardından kahve içme, birlikte huzur evlerindeki yaşlılar için yemek yapıp onları ziyarete gitme ( yaprak sarması gibi zahmetli yemekler onlara yapılmadığı için özlüyorlar) ya da birlikte şehirde yürüyüş yapma, eşlerimizle birlikte balık tutma vb. Gibi şeyler organize edicem. Bu çağın benden beklediği gibi değil kişiliğime ve mantığıma uygun olan şekilde davranıcam. Gelmezlerse onlara pinti derim :KK66: ve eşimle Paris Benelüks turu için para biriktirmeye devam edicez. Allah izin verirse planımız bu.... Sizlerden gelen her yorum benim için çok kıymetliydi. İyi ki burası varmış. Herkese çok teşekkür ederim

Back
X