adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
uzun hikaye canım pişman oldum gercek ismimi belirtmekten...

Gerçek ismin bizim karadenizde çok kullanılır
Adına türküler, methiyeler yazılmış bir isimdir aslında=)
Ama illa değiştiricem dersen, Piraye benim için açık ara öndedir
Çok beğendiğim bir isim, çok asil gelir bana

Bence abartmıșsın canım,Türkiye de Fadime çokta normal bir isim, arkadaşımın ismi Döner, o ne yapsın?
Ama o gayette mutlu mesut yașıyor ismiyle

Benim duyduğum en garip isimlerde,
Kimya
Maya
Yosma

Oylamada piraye dedimm ama Azra ismini de çok begeniyorum bu aralarr ayrica fadime ismiyle nasi dalga gecebilirki bi insan anlayamadim yani dalga gecilcek bi yan bulamiyorum

Bence abartmıșsın canım,Türkiye de Fadime çokta normal bir isim, arkadaşımın ismi Döner, o ne yapsın?
Ama o gayette mutlu mesut yașıyor ismiyle
Tavuk mu et mi

Ahhaah döner ne ya kastamonu'da çok döne satı falan var. Oralı mı acaba?

Birde bu kulaklar havuzgül'ü duydu

Bence Fadime hiç de kötü değil. Piraye hiç sevmedim Öykü dedim ben. Ama Fadime de güzel. Ben de dalga geçiyorlar deyince erkek ismi falan sandım. Türkiye de Fadime den bol ne var. Neyiyle dalga geciyorlarmis. Hayret bisey

öykü ,begüm küçük kız çocuğu isimleri ,olmaz ,yakışmıyor bana kalırsa ,ayrıca Piraye roman karakteri değildir ,gerçek bir isimdir ..Nerede yaşıyor bu millet anlamadım ,ama koca kadına Öykü nedir ya

Malesef canım insanlarımız Canan tanı okuduktan sonra öğrendiler Piraye ismini ben Orta okulda Nazım'ın kitaplarını okurken ögrendim çok sevdiği pirayende Zeki'ye yi

Amcamin hanimin ismi anakadın ama anadın diyorlar esimin dayisinin adi ise kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…