uzun hikaye canım pişman oldum gercek ismimi belirtmekten...
Benim duyduğum en garip isimlerde,Valla okadar değişik isimler duydumki fındık tuhaf bile gelmedi
Mesela örnek: portakal, günaydın,susam, kaymak, parlak,satılmış,mermiye,kadın, bu isimlerin hepsi tanidiklar vasıtası ile duydum bazılarını da birebir tanıdım
Tavuk mu et miBence abartmıșsın canım,Türkiye de Fadime çokta normal bir isim, arkadaşımın ismi Döner, o ne yapsın?
Ama o gayette mutlu mesut yașıyor ismiyle
Bence abartmıșsın canım,Türkiye de Fadime çokta normal bir isim, arkadaşımın ismi Döner, o ne yapsın?
Malesef canım insanlarımız Canan tanı okuduktan sonra öğrendiler Piraye ismini ben Orta okulda Nazım'ın kitaplarını okurken ögrendim çok sevdiği pirayende Zeki'ye yiöykü ,begüm küçük kız çocuğu isimleri ,olmaz ,yakışmıyor bana kalırsa ,ayrıca Piraye roman karakteri değildir ,gerçek bir isimdir ..Nerede yaşıyor bu millet anlamadım ,ama koca kadına Öykü nedir ya
Döndü Döne filan degil Döner mi, kadin mi
Kimyayı hiç duymamıştım diğer isimleri duymuştumBenim duyduğum en garip isimlerde,
Kimya
Maya
Yosma
Evet Can'ım Nazım'ı biçe pirayeyi çok severim çevremdeki herkes bilirİçlerinden kesinlikle piraye derim
Hem öyle sesleniyorlarmis size de
Havuzgül mü Yazgülü duydum Ma havuzu ilk kez duydumTavuk mu et mi
Ahhaah döner ne yakastamonu'da çok döne satı falan var. Oralı mı acaba?
Birde bu kulaklar havuzgül'ü duydu
6 Ekim 1945
Bulutlar geçiyor : haberlerle yüklü, ağır.
Buruşuyor hâlâ gelmeyen mektup avucumda.
Yürek kirpiklerin ucunda
uzayıp giden toprak uğurlanır.
Benim bağırasım gelir : — «P î r â y e ,
P î r â y e !...» — diye...
Bence abartmıșsın canım,Türkiye de Fadime çokta normal bir isim, arkadaşımın ismi Döner, o ne yapsın?
Evet soru degil ama o ismi o kadar çok seviyorum ki kızıma saklıyorum nasip olursa senin .Nick vuruldumsoru mu buda:)))
Malesef canım insanlarımız Canan tanı okuduktan sonra öğrendiler Piraye ismini ben Orta okulda Nazım'ın kitaplarını okurken ögrendim çok sevdiği pirayende Zeki'ye yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?