o sizin güzelliğiniz evet karar verdim ismim defne umarım degiştirmem bende beğendim bakalım eşim ne diyecek teşekkürler canım yardımların için.... sağlıcakla al bebeğini kucagına darısı bizim başımıza sevgiyle ve mutlulukla kal....Geldi canım, kızlar sarışın hoş bi hatun, defne ve öykü güzel bence
fadime canım bende aklımdan dolunay gecti eşim istemedi....Ben Begüm dedim .
Aralarında en güzel isim bu bence .
İsmimden çok memnunum aslında ama değiştirme şansım olsa Nil , Eda ya da Dolunay isterdim sanırım =)
Bu arada isminizi çok merak ettim Kezban falan mı ki ? Son günlerde ergenlerin esprilerine hep konu olan isim bu çünkü .
tatlım bekar isen hiç uğraşma evlenince degişiyor...piraye hiç hoşuma gitmedi. Begüm diyorum.
Bende soyismimi degiştiricem. Gıcık oluyorum..
İsminiz Fadime ve bundan mı utandınız? Anlamadığım alay edilecek bir isim değilki.. En yakın arkadaşımın da ismi o ve hiçbir kötü durumla karşılaşmadı.fadime canım bende aklımdan dolunay gecti eşim istemedi....
tatlım bekar isen hiç uğraşma evlenince degişiyor...
tatlım yaşım itibari ile eledim ben orta yaştayım teşekkürler...Öykü bence çok güzel bi isim olur :)
arkadaşın adı Fadimemiymiş? nesi ile alay edilmiş şaşırdım doğrusu gayette güzel bi isim :)İsminiz Fadime ve bundan mı utandınız? Anlamadığım alay edilecek bir isim değilki.. En yakın arkadaşımın da ismi o ve hiçbir kötü durumla karşılaşmadı.
neden evlenmeyesin canım gizemli ve güzel bir kadına benziyorsunuz profil resminden yola çıktım..düzgün bir insan inşallah karşınıza çıkar....Aynen fakat bir daha evlenirmiyim bilmem
Bende çok severimarkadaşın adı Fadimemiymiş? nesi ile alay edilmiş şaşırdım doğrusu gayette güzel bi isim :)
uzun hikaye canım pişman oldum gercek ismimi belirtmekten...arkadaşın adı Fadimemiymiş? nesi ile alay edilmiş şaşırdım doğrusu gayette güzel bi isim :)
neden evlenmeyesin canım gizemli ve güzel bir kadına benziyorsunuz profil resminden yola çıktım..düzgün bir insan inşallah karşınıza çıkar....
teşekkürler canım amin...cümlemize cevabın içinde teşekkür ederim...Bende çok severimama oylamada oyumı Özge isminden yana kullandım.. Hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibi.
amin cümlemize rabbim kötü insanları etrafımızda def etsin biliyorum profildeki reim size ait degil ben genelde bana yakın resimleri profil resmi yaparım çünkü ben etli butlu bir hatunumagzın bal yesin :* herşey gönlünce olsun.
bu arada profildeki ben degilim. ona yakınım diyeyim :**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?