adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
Geldi canım, kızlar sarışın hoş bi hatun, defne ve öykü güzel bence
o sizin güzelliğiniz evet karar verdim ismim defne umarım degiştirmem bende beğendim bakalım eşim ne diyecek teşekkürler canım yardımların için.... sağlıcakla al bebeğini kucagına darısı bizim başımıza sevgiyle ve mutlulukla kal....

fadime canım bende aklımdan dolunay gecti eşim istemedi....

Benim ismimi rahmetli dedem koymuş, annem Hanzade olsun çok istemiş, dedem Nihal olsun demiş. Göbek adım Hanzade, annem bazen öyle seslenir bana, çok içinde kalmış o isim olmadı diye. Şimdi ki aklım olsa, Hanzade Nihal yazdırırdım kimliğine, o zaman sesim çıkamamıştı der hep.

herkese çok teşekkürler şuan 3 isimde kaldım artık birini seçicem defne-birce-piraye herkese çok teşekkürler kızlar kendinize iyi bakın...

piraye hiç hoşuma gitmedi. Begüm diyorum.

Bende soyismimi degiştiricem. Gıcık oluyorum..

neden evlenmeyesin canım gizemli ve güzel bir kadına benziyorsunuz profil resminden yola çıktım..düzgün bir insan inşallah karşınıza çıkar....

agzın bal yesin :* herşey gönlünce olsun.

bu arada profildeki ben degilim. ona yakınım diyeyim :**

agzın bal yesin :* herşey gönlünce olsun.

bu arada profildeki ben degilim. ona yakınım diyeyim :**
amin cümlemize rabbim kötü insanları etrafımızda def etsin biliyorum profildeki reim size ait degil ben genelde bana yakın resimleri profil resmi yaparım çünkü ben etli butlu bir hatunum

Miyav su o nasil bir profil fotografi yaa cok değişik geldi bana fadime ismi kotu mu üstelik evlisin falan artik boyle seyleri niye takiyorsun ki evlatlarina guzel isim koy beğendiğin yani evlenmissin davetiyen olmuş,esinin ailesi adini o şekilde ogrenmis falan filan artik degisip napacaksin bosuna ugrasma bence sevenler piraye der zaten haksiz miyim bu yastan sonra insanlar fadime ay pardon ya oyku derler bu da seni mutlu etmez diye düşündüm kalbinu kirmak istemem bu benim fikrim

Islam dini cocuga,onu ileride utandirmayacak bir isim koymayi nasihat eder.Eger isminiz sizi rahatsiz ediyorsa degistirebilirsiniz tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…