canım kusura bakma çogu mesajlara yetişemedim...Ohoo istedigine cevap yaz istemedigine yazma
ya tabiki öyle ama ben duygularımı tam anlatamadım ya biliyorum ama artık istemiyorum tabiki buda senin düşüncen ve saygı duyarım cevap için teşekkür ederim...Miyav su o nasil bir profil fotografi yaa cok değişik geldi banafadime ismi kotu mu üstelik evlisin falan artik boyle seyleri niye takiyorsun ki evlatlarina guzel isim koy beğendiğin yani evlenmissin davetiyen olmuş,esinin ailesi adini o şekilde ogrenmis falan filan artik degisip napacaksin bosuna ugrasma bence sevenler piraye der zaten haksiz miyim bu yastan sonra insanlar fadime ay pardon ya oyku derler bu da seni mutlu etmez diye düşündüm kalbinu kirmak istemem bu benim fikrim
evet sagolun teşekkürler...Islam dini cocuga,onu ileride utandirmayacak bir isim koymayi nasihat eder.Eger isminiz sizi rahatsiz ediyorsa degistirebilirsiniz tabi...
Bende sizi görerek fikir yürütmek isterdim. Ama beğendiğim bi kaç ismi yazayimorta yaşa hangi isim gider ?
bu arada profil resmim pamukprenses bende kilolu bir insanım kendimi ona benzettim nasıl güzel miMiyav su o nasil bir profil fotografi yaa cok değişik geldi banafadime ismi kotu mu üstelik evlisin falan artik boyle seyleri niye takiyorsun ki evlatlarina guzel isim koy beğendiğin yani evlenmissin davetiyen olmuş,esinin ailesi adini o şekilde ogrenmis falan filan artik degisip napacaksin bosuna ugrasma bence sevenler piraye der zaten haksiz miyim bu yastan sonra insanlar fadime ay pardon ya oyku derler bu da seni mutlu etmez diye düşündüm kalbinu kirmak istemem bu benim fikrim
teşekkür ederim benim çok sevdiğim şairin karısının ismipiraye çok güzel.
teşekkür ederim benim çok sevdiğim şairin karısının ismi
o ismi kızıma saklıyorum inşallah olursa tabiki ilk önce sağlıklı olsun belkide erkek olur bilemeyiz ama o ismi saklamayı düşünüyorum.. birce-defne ismi kaldı fikrim degişmezse inşallah...Ben de kızım olursa Piraye olabilir diyorum ama kızım da ilerde adını değiştirir mi diye düşünmedim değil.benim adım Piraye olsun da isterdim☺
mesala nasıl birşey canım yaşımda bu arada 32 evligim bunlarıda gözönünde bulundur...Hiç birini beğenmedim
Değişme şansım olsa daha farklı orjinal birşey isterdim..
Defne ismini ablama dedim bebişş koyalım diye o pek sevmedim ama kuzenim koydu☺o ismi kızıma saklıyorum inşallah olursa tabiki ilk önce sağlıklı olsun belkide erkek olur bilemeyiz ama o ismi saklamayı düşünüyorum.. birce-defne ismi kaldı fikrim degişmezse inşallah...
ya rabbim uzun ömürler versin canım sağol ....Defne ismini ablama dedim bebişş koyalım diye o pek sevmedim ama kuzenim koydu☺
Melek ismi de çok güzel aslında canımcıminşallah yanlış yerde açmamışdır konumu kızlar eger açtıysam konum ilgili bölüme taşınsın şimdi kızlar ben adımı sevmiyorum çünkü alay konusu olan bir ismim var çocukluğumdan beri hep degiştirmek istemiştim ailem izin vermedi bugün konuştum tamam artık degiştir dediler ve dava açmam gerekiyormuş bu işide çözerim fakat isim konusunda kararsız kaldım lütfen bana yardım edin kızlar...teşekkürler
Bunlar gerçek mi yaaValla okadar değişik isimler duydumki fındık tuhaf bile gelmedi
Mesela örnek: portakal, günaydın,susam, kaymak, parlak,satılmış,mermiye,kadın, bu isimlerin hepsi tanidiklar vasıtası ile duydum bazılarını da birebir tanıdım
Şişe diye isimde varmış ya portakal yine tuhaf gelmedi banaBunlar gerçek mi yaa
Portakal ne yaa. İsim dusunmekle ugrasamam mi demiş ebeveynleri acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?