adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257
ya tabiki öyle ama ben duygularımı tam anlatamadım ya biliyorum ama artık istemiyorum tabiki buda senin düşüncen ve saygı duyarım cevap için teşekkür ederim...

bu arada profil resmim pamukprenses bende kilolu bir insanım kendimi ona benzettim nasıl güzel mi

Ben de kızım olursa Piraye olabilir diyorum ama kızım da ilerde adını değiştirir mi diye düşünmedim değil.benim adım Piraye olsun da isterdim☺

Ben de kızım olursa Piraye olabilir diyorum ama kızım da ilerde adını değiştirir mi diye düşünmedim değil.benim adım Piraye olsun da isterdim☺
o ismi kızıma saklıyorum inşallah olursa tabiki ilk önce sağlıklı olsun belkide erkek olur bilemeyiz ama o ismi saklamayı düşünüyorum.. birce-defne ismi kaldı fikrim degişmezse inşallah...

o ismi kızıma saklıyorum inşallah olursa tabiki ilk önce sağlıklı olsun belkide erkek olur bilemeyiz ama o ismi saklamayı düşünüyorum.. birce-defne ismi kaldı fikrim degişmezse inşallah...
Defne ismini ablama dedim bebişş koyalım diye o pek sevmedim ama kuzenim koydu☺

Melek ismi de çok güzel aslında canımcım

Bunlar gerçek mi yaa
Portakal ne yaa. İsim dusunmekle ugrasamam mi demiş ebeveynleri acaba :)

6 Ekim 1945

Bulutlar geçiyor : haberlerle yüklü, ağır.
Buruşuyor hâlâ gelmeyen mektup avucumda.
Yürek kirpiklerin ucunda
uzayıp giden toprak uğurlanır.
Benim bağırasım gelir : — «P î r â y e ,
P î r â y e !...» — diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…