o zaman ananeniz ismi güzel evet ucuz yırtmışsınız....
çocuklugumdan beri alay birde ananemin ismi o beni sevmez bende onu artık sıkıldım fıkra anlatılmasından...Mutlu olacaksan ismini değiştir ama fadime bence kötü veya gülünç bir isim değil. Bu arada galiba piraye en uygun ve güzeli.
Yeni nesil isimler istemezsiniz diye düşünüyorum.yaşım 32 canım aslında fena olmaz tavsiyeniz bekliyorum
o kadar gerizekalı insanlarız ki nasıl insanlarla dalga gecsek diye düşünüyoruz bunu hiç düşünmemiştim...iş yerinde ki kızın adı kızla alay ediyorlar hikaye diye bir daha düşün canım
evet aslında istemiyorum ama 2 tane inci diye arkadasım var o olmaz ama meltem olabilir onuda düşeneyim teşekkürler canımYeni nesil isimler istemezsiniz diye düşünüyorum.
Meltem
İnci
aklıma ilk gelenler bunlar oldu.
siz söyleyin bende fikir olsun canımhiç biri de güzel değil başka seçenek yok mu
Eninde sonunda Piraye'yi bırakmadı mı ki? İstemeyiz gerek yoktur Nazım falanPiraye tek olmaz bir de Nazım lazım
teşekkürler canım en çok şimdi cevaplara bakıyorumda begüm ve piraye birde meltem dedi arkadaslardan biriEninde sonunda Piraye'yi bırakmadı mı ki? İstemeyiz gerek yoktur Nazım falan
Begüm diyorum
Nehir,Eylül,Miray,Ece,Derin,Defnesiz söyleyin bende fikir olsun canım
aslında işin bu kısmını düşünmedim desem yalan olur ama artık kararlıyım hayırlısı inşallah alışırım..Oyumu Piraye'ye verdim.
ama ne bileyim, yıllarca kullandığı ismi değiştirmek büyük cesaret ister bence, çünkü isim bir yerden sonra bizim kimliğimizle eşleşiyor, kendi ismimi çok sevmem, ama birisi başka isimle hitap edecek olsa garipserim mesela.
sizin durumunuza çok uygun değil vereceğim örnek ama;
çocukların ismini değiştirmekle alakalı pedagog Ahmet Güneş'e soruyorlar. işte adı neyse çocuğun artık, arkadaşları alay ediyor vs gibisinden değiştirmek istiyoruz diyor aile. Adem Bey önce iki isim kullanmalarını ancak 1-2 yıl sonra 2. isme tamamen geçmelerini öneriyordu. İsmin insan kimliğiyle derinden bağlantısı olduğunu söylüyordu.
defne ve eylül aklımdan geçmişti teşekkürler....Nehir,Eylül,Miray,Ece,Derin,Defne
aslında işin bu kısmını düşünmedim desem yalan olur ama artık kararlıyım hayırlısı inşallah alışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?