• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adını bile bilmemek...

gzdeoznr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
47
1
6
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Nasıl böyle bir şey oldu bilmiyorum ama günlerfir, haftalardır hatta aylardır kalbimin üzerinde sanki bir ağırlık var ve ben bunu en yakınlarıma hatta kendime bile anlatamıyorum. Bundan önce arkadaşım kendi derdini yazmıştı buraya ama ilk kez ben kendimle ilgili bir şey yazacağım. Çünkü tarafsız bir bakış açısının bu olayı değerlendirmesine ihtiyacım var. Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. 4 yıldır aynı okula devam ediyorum, yakın arkadaş çevrem aynı, arkadaşlarımla gittiğimiz yerler aynı hatta sınav zamanı fotokopi çektirdiğimiz fotokopici bile aynı. Şimdi neden bu ayrıntıyı verdiğimi düşünüyor olabilirsiniz ama 3 yıldır sadece fotokopimi çektirip ayrıldığım fotokopici 3.sınıfın yaz tatilinde yani bu yıl tatilde aklıma sürekli gelmeye başladı. Yanlış anlamayın, büyük bir şehirde okuyorum, okulum ve arkadaş çevrem dolayısıyla öğretmen, doktor, mühendislik okuyan arkadaşlarım var ve onlardan konuşmak, buluşmakla ilgili pekçok teklif gelmesine rağmen kimseye içim ısınmadığı için reddetmek zorunda kaldım hep. Yanlış anlamayın dememdeki neden de şu ki, "çevresinde kimse yok da o yüzden fotokopiciye sardı demek" türü düşüncelere kapılmamanız için. Çevremde hep okullarıyla, okudukları bölümle ya da yakışıklılıklarıyla kibirlenen insanlar dolu. Ama ondaki gördüğüm kadarıyla masumiyet, iyilik ve yüzündeki huzuru hiç unutamıyorum. Bu benim hiç aklımda yokken arkadaşım aklıma soktu da diyebilirim çünkü 3 yıl boyunca hiç aklımda yoktu. Geçen mayıs ayında finaller için fotokopi çektirirken arkadaşımın dikkatini çekmiş, sırada o kadar insan varken senin ne istediğini soruyor, sana öncelik veriyor, farklı bakıyor vs. Sonraki zamanlarda ben de bunu biraz fark ettim ama aramızdaki ilişki müşteri-satıcı ilişkisi sonuçta. Ama yaz tatili boyunca adını bile bilmediğim bu kişi sürekli aklımdaydı. Okullar açıldı, okulum şu an tadilatta ve onun bulunduğu blok yıkılmış durumda. 2 haftadır onu bir daha göremeyeceğim demek diye kendime onu unutmam gerektiğini, adını bile bilmediğim bu kişiyi neden bu kadar işimin arasında düşüneyim ki diye kendimi avutmaya başlamıştım ki bugün gördüm. Hem de kendi dersimin olduğu bloğun girişinde. Beni görünce selam verdi ben de gülümsedim ve yoluma devam ettim. Demek ki yine okulun bünyesinde başka bir blokta çalışıyor. 2 haftadır onu unutmam gerektiğiyle ilgili kendime olan tüm uyarılarım boşuna gitti. Şimdi siz söyleyin arkadaşlar, ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ediyorum...

sonradan uzulup keşke dememek ıcın bence ondan hoşlanıyorsan bı adım atmalısın bence cunku hayat cok kısa ayrıca sen unıversıte okuyorsun dıye cevrendekı kısılerın doktor muhendıs vs vs olması lazım degılkı:45:

bu duyguyu yaşamak çok güzel ondada bir şeyler varmış zaten engel yok yani :)

sonradan uzulup keşke dememek ıcın bence ondan hoşlanıyorsan bı adım atmalısın bence cunku hayat cok kısa ayrıca sen unıversıte okuyorsun dıye cevrendekı kısılerın doktor muhendıs vs vs olması lazım degılkı:45:

işte arkadaşlarım hep bu düşüncede oldukları için anlatamıyorum onlara benim için de hiçbir önemi yoktur böyle şeylerin. adım da atabileceğimi sanmıyorum hayatta yapabileceğim bir şey değil ama dediğim gibi diğer insanlarda olmayan bir şey var onda ve o çekiyor beni. şu an o kadar masum bir şey ki hissettiğim ve onu koyduğum yer. belki tanısam öyle biri olmadığını anlayacağım ve bitecek bu düşünceler. bundan da korkuyorum

Bayıldım bayıldııııııııııııııım...
Ağzım 4 karış açık 32 dişim dışarıda okudum yazdıklarınızı, üniversite dönemime döndüm sanki.Bu güzel duygu kolay yakalanmıyor, herkese bu hisler beslenemiyor. Yakalamışken lütfen üstüne gidin bu duygunun. Yeniden görmek için fırsatlar yaratın :16:

Bayıldım bayıldııııııııııııııım...
Ağzım 4 karış açık 32 dişim dışarıda okudum yazdıklarınızı, üniversite dönemime döndüm sanki.Bu güzel duygu kolay yakalanmıyor, herkese bu hisler beslenemiyor. Yakalamışken lütfen üstüne gidin bu duygunun. Yeniden görmek için fırsatlar yaratın :16:

Çok tatlısınız ya :) çok teşekkür ediyorum size. Dediğim gibi bugün öğlen dersimin olduğu blokta gördüm sanırım bizim bloktaki fotokopicide çalışıyor şimdi ama gidemedim daha, dediğiniz gibi yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum, istemesem de gitmek zorundayım çünkü fotokopiyle çok işimiz oluyor :) bakalım artık umarım bu şekilde kalır duygularım, kafamdaki gibidir o da. :):16:

ben sana ne yapacağını söyleyeyim canım
hiç üzerine düşmeden başka aşklara yelken açacaksın
davul bile dengi dengine
öyle aşklar sadece dizilerde
uğraşmaya bile değmez

ben sana ne yapacağını söyleyeyim canım
hiç üzerine düşmeden başka aşklara yelken açacaksın
davul bile dengi dengine
öyle aşklar sadece dizilerde
uğraşmaya bile değmez

Hayatın gerçekleriyle yol yakınken karşılaş diyorsunuz yani. Haklısınız da. Teşekkür ediyorum, gerçekleştiği takdirde çevremin ve ailemin söyleyeceği şeyi peşinen söylediniz :)

Sakın vazgeçme :)
Yüzüne bakınca huzur buluyorsan sen seviyorsun demektir :31:
Selam veriyorsa muhabbeti ilerletmek zor olmayacaktır :)
Bol şans dilerim :16:

Sakın vazgeçme :)
Yüzüne bakınca huzur buluyorsan sen seviyorsun demektir :31:
Selam veriyorsa muhabbeti ilerletmek zor olmayacaktır :)
Bol şans dilerim :16:

Öyle mi diyorsun :)
Okuduğum bölüm hakkında bilgi sahibi, fotokopi çektirmeye gittiğimde falan elimdeki kağıtlarla ilgili gayet doğru yorumları oluyor, konuşuyorduk ama daha öncelerde hiç böyle bir düşüncem yoktu işte, son zamanlarda başladı. Bugün gördüğümde geçip gidecektim ben selamı da ilk o verdi, dediğin gibi muhabbeti ilerletmek zor olmayacaktır ama bilmiyorum bakalım ne olacak :) teşekkür ederim :)

İlk adımı erkek atar diye bişey yok.. Bizdede nişanlım ilk aşık olduğum insandı.. Ve son olarak kalacak inşallah..

O markette calısıyordu. Ben günde bi kaç kere gidiyordum. :) Ve sonunda ilk adımı ben attım.. Numaramı bıraktım. Hiçte pişman değilim, iyiki de yapmışım.. Aşk işlerinde erkek,kız diye bişey yoktur.. Bu ilk adımı atma cesaret işidir..
Eğer hoşlanıyosan hayat kısa, yarının ne getireceğini bilemezsin.. Sonradan pişman olmamak için cesaretini topla ve konuş.. :34:
Eminim o da senden hoşlanıyor ve mutlu günler sizi bekliyorr :16::16::16::16:

İlk adımı erkek atar diye bişey yok.. Bizdede nişanlım ilk aşık olduğum insandı.. Ve son olarak kalacak inşallah..

O markette calısıyordu. Ben günde bi kaç kere gidiyordum. :) Ve sonunda ilk adımı ben attım.. Numaramı bıraktım. Hiçte pişman değilim, iyiki de yapmışım.. Aşk işlerinde erkek,kız diye bişey yoktur.. Bu ilk adımı atma cesaret işidir..
Eğer hoşlanıyosan hayat kısa, yarının ne getireceğini bilemezsin.. Sonradan pişman olmamak için cesaretini topla ve konuş.. :34:
Eminim o da senden hoşlanıyor ve mutlu günler sizi bekliyorr :16::16::16::16:

Öncelikle mutluluklar diliyorum size :) Dediklerin çok doğru ve benim de son yılım okulda. Hep aklımı kemirip duran müşteri-satıcı ilişkisi var aranızda, nasıl böyle bir şey olabilir düşüncesi senin yazdıklarınla son buldu diyebilirim :) seninki gerçekten büyük cesaretmiş numaralar bırakmak falan, sanırım ben bunu yapamam. Sanırım değil eminim hatta :) Ama onun da duyguları varsa kısa zamanda anlayabileceğimi düşünüyorum, o zaman taraflardan biri tabi bir atılımda bulunur :) Teşekkür ediyorum :)

Çok tatlısınız ya :) çok teşekkür ediyorum size. Dediğim gibi bugün öğlen dersimin olduğu blokta gördüm sanırım bizim bloktaki fotokopicide çalışıyor şimdi ama gidemedim daha, dediğiniz gibi yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum, istemesem de gitmek zorundayım çünkü fotokopiyle çok işimiz oluyor :) bakalım artık umarım bu şekilde kalır duygularım, kafamdaki gibidir o da. :):16:

Hayır, kimseyi dinlemeyin. Dinledim de ne oldu :30:
Sevdiğim adam ülkenin doğusunda, ben batısında...Aramızda kilometrelerce uzaklık var, eğitim konusunda denklik değil bizim sorunumuz, memleket meselesi...
Sakın sakın yüreğinizin sesinden başka hiçbir sesi duymayın, evlendiğin insanın yüzüne bakınca o huzuru yakalayamıyorsan-etiketi asla seni tatmin etmiyor, yoksa diplomaları sırasıyla duvara asıp seyredenler dünyanın en mutlu insanı olurlardı :34:

Yeni de üyesin sanırım, sakın gelmemezlik etme emi gözde :31:
Mutlu sonlara ihtiyacım var benim, okuyup okuyup sevinmek istiyorum, hala ekrana saf saf bakıp sırıtmam ondan sanırım, senin adına çok sevindim, bir daha böyle temiz-insanca duyguları yakalamak inan çok zor oluyor :97:

Öncelikle mutluluklar diliyorum size :) Dediklerin çok doğru ve benim de son yılım okulda. Hep aklımı kemirip duran müşteri-satıcı ilişkisi var aranızda, nasıl böyle bir şey olabilir düşüncesi senin yazdıklarınla son buldu diyebilirim :) seninki gerçekten büyük cesaretmiş numaralar bırakmak falan, sanırım ben bunu yapamam. Sanırım değil eminim hatta :) Ama onun da duyguları varsa kısa zamanda anlayabileceğimi düşünüyorum, o zaman taraflardan biri tabi bir atılımda bulunur :) Teşekkür ediyorum :)

Ben bir iki gün gittim göremedim.. Bi sonraki görüşümde bu işe son vermeliyim.. Belki birşey olur işten ayrılır bir daha göremem diye..
Müşteri-Satıcı ilişkisi diye düşünme hiç.. Eğer gülümsüyorsa ve selam veriyorsa öyle değildir.. Hem son yılınmış. Bence zaman kaybetme.. Sevdiğini söyle ve bol bol vakit geçir hoşlandığın kişiyle.. Bu zamanlarını sonradan çok arayabilirsin.. İnsan her gördüğüne karşı böyle hisler beslemiyor. Eğer görememe, kaybetme korkusu yaşarsan daha büyük çılgınlıklar bile yapabilirsin emin ol.
Bana bunu ileride yaparsın deseler Asla inanmazdım. Aklımın ucundan dahi gçmezdi ama aşk işte.. :16: Olmazı olduruyor :46:

Yeni de üyesin sanırım, sakın gelmemezlik etme emi gözde :31:
Mutlu sonlara ihtiyacım var benim, okuyup okuyup sevinmek istiyorum, hala ekrana saf saf bakıp sırıtmam ondan sanırım, senin adına çok sevindim, bir daha böyle temiz-insanca duyguları yakalamak inan çok zor oluyor :97:

Evet yeni üyeyim :) Yarın evimin yakınlarındaki kırtasiye yerine çektirmem gereken fotokopiyi okula gidince çektireceğim seni dinleyip :) dediğin gibi duvarlara asılan diplomalar mutlu etmez insanı. Uzakta olduğunuz için de sakın üzülme, her an birbirinizin düşünceleri, kalbi içinde değil misiniz? Evet. Mesafe olarak en yakınında bulunan bile bu vasıfa sahip mi senin ve onun için? Hayır. O zaman birbirinize birbirinizden daha yakın yok. Tüm kalbimle söylüyorum umarım en yakın zamanda kavuşup hiç ayrılmazsınız birbirinizden. Haberdar etcem seni de :) :16:

Evet yeni üyeyim :) Yarın evimin yakınlarındaki kırtasiye yerine çektirmem gereken fotokopiyi okula gidince çektireceğim seni dinleyip :) dediğin gibi duvarlara asılan diplomalar mutlu etmez insanı. Uzakta olduğunuz için de sakın üzülme, her an birbirinizin düşünceleri, kalbi içinde değil misiniz? Evet. Mesafe olarak en yakınında bulunan bile bu vasıfa sahip mi senin ve onun için? Hayır. O zaman birbirinize birbirinizden daha yakın yok. Tüm kalbimle söylüyorum umarım en yakın zamanda kavuşup hiç ayrılmazsınız birbirinizden. Haberdar etcem seni de :) :16:

:16:
Amin, tüm sevenler kavuşsun. Dünya çok adaletsiz bir yer, sevmek-dua etmek ve kitap okumak lazım. Başka türlüsü mutlu etmiyor insanı :97:
Belki kırtasiye babasınındır, o da üniversite mezunudur ama mesleğini sevememiştir:28:

Bende artık dikkatli bakıcam okuldaki fotokopiçiye:1:
Şaka bi yana hoşlandıysan mutlaka peşine düş içinde kalmasın güzel haberlerle gelirsin inşallah

:16:
Amin, tüm sevenler kavuşsun. Dünya çok adaletsiz bir yer, sevmek-dua etmek ve kitap okumak lazım. Başka türlüsü mutlu etmiyor insanı :97:
Belki kırtasiye babasınındır, o da üniversite mezunudur ama mesleğini sevememiştir:28:

Çok haklısın :)
Üniversite mezunu mu mesleğini mi sevmedi bilmiyorum ama benim ders gördüğüm blokta çalışmaya başladığını öğrendim bugün, hem de gerçekten işim olduğu için gitmiştim oraya, orda mı değil mi diye bakmak için değil :) Staj dosyası örneğini fotokopiden alabileceğimizi söylemişti hoca, onu almaya gitmiştim bir de baktım orda! Adını da tesadüf eseri öğrendim zaten. Yanında bir adam vardı ve "Emre yanına yardımcı alacak mısın?" gibi bir soru sorduğunda duymuş oldum, staj dosyasının örneğini alabilir miyim dedim, burda yok galiba ama tüm dosyalara bakalım vaktiniz varsa dedi, tamam dedim baktık baktık tüm dosyalara o arada da son sınıf mısınız staj mı var dedi evet dedim ben de ama belli etmemek için yüzüne bile bakmıyorum kağıtları inceliyorum hep bu değil, bu da değil diye :D sonra bulamadık neyse kolay gelsin o zaman dedim çıktım. Gayet normal bir olaydı yani. Sadece işten ayrılmadığını, benim bulunduğum yere daha da yakın olduğunu öğrendim o kadar. Yapabileceğim de öyle zannediyorum ki hiçbir şey yok. Her dakika fotokopi çektirmeye mi gitcem :)

Back
X