adınızı değiştirmek isteseydiz ne koyardınız

svg24

sil baştan...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
472
2
68
İstanbul
iyi geceler hanımlar ben çocukluğumdan beri hep adımı değiştirmek istermişimdir
bunu dile getirdiğimde çevremden tepki alıyorum ne gerek var diyorlar sizde benim gibi adınızdan rahatsızlık duyuyormusunuz hiç değiştirmeyi düşündünüz mü?

ben adımın zeynep olmasının istiyorum :82:

peki ya siz adınız ne olsun isterdiniz?

hiç adımı değiştirmeyi düşünmedim :S

Adımı seviyorum....Fakat annem Burçak koymak istemiş adımı amcamsa şuanki adım olan ismi önermiş yani adımı amcam koymuş annemin istediği ismi koymasını isterdim.Çünkü annemin verdiği adı taşımak her ne olursa olsun daha güzel olurdu.

Ben ismimden memnunum. Siz nesini sevmiyorsunuz adınızın?

Değiştirmek mahkeme kararı ile mümkündür sanırım, ama çevrenizi de alıştırmanız lazım. Ya da belki kızınız olursa ona koyarsınız Zeynep adını.

ben adımı seviyorum çok mummunum çok ta güzel bi ismim var

memnunum ismimden. değiştirmeyi hiç ama hiç düşünmedim.
ne ki adınız merak ettim:78:

ben de çok seviyorum adımı

benimde 2 ismim vardı. 1 tanesini hiç kullanmıyordum ve rahatsız oluyordum gittim mahkeme kararı ile sildirdim bende...

ne güzel herkes isminden menmun benim adımı babaannem koymuş kulağa pek hoş gelmiyo nebiliyim sevemedim işte herhangi bir sebebi yok aslında herkes güzel diyo ama ben sevemedim

:/ Komşumuz durmadan bana neden annen sana modern bir isim koymamış derdi.O zamandan bu zamana hiç ismimi sevmiyorum...

Ismimi cok begeniyorum. Hatta, ben dogdugumda konulmak istenen baska isimler konulmadigi icin de cok memnunum. Hic begenmedigim isimleri begenip annemlere oneren olmus da.

benim de ismimi babaannem koymuş hiç sevmiyorum küçüklüğümden ber ama napmalı kısmet işte

Bizim genetik bir ayşe merakımız var bütün sülalemde illaki bir ayşe ismi var banada 2 isim konmuş ve ayşe esila adım ayşeyi sildirdim baya bi tepki aldım yok mübarek isimdir yapma etme ama köylük bi yere gittiğinizde ziyaret amaçlı size Gız anşaaa diyenler varsa tamamen bi rezillik :26:

Küçükken ben de değiştirmek isterdim hep. Artık önemsemiyorum. Ama "yasemin" ismini çok severim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…