Adresimi vermem şart mı ?? İstemıyorum..

busrapapatya33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
215
72
28
Merhaba arkadaslar..
Erkek arkadasım farklı sehırde yasıyo ve ona kargo yollamak istiyorum. 18 yasındayım. Kargo yollayacağım ama bundan ailemın haberı olsun ıstemıyorum. Karsı tarafa kargo yollamak için tel ve adres istiyolar. Ben tel verebilirim. Fakat adres vermek istemıyorum. Bi sıkıntı olursa kargonun geri eve gelmesini istemıyorum. Adres vermemek gibi bi şansım var mı ? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Evet adresini yazmadan gönderebiliyosun ben yapmıştım 2 kere hiçte sorun olmadı. sadece özellikle çalışanlara bunun bir zorunluluk olup olmadığını sorma nedense zorunluluk diyolar ben yine de öyle göndermiştim

Öyle mii ?? Umarım bende de işe yarar :) tesekkur ederiim

Yok cıddıyet getırdıler,tc fılan ,tc de Kayıtlı mernıs adres dıstemı var,bence ıyı,şöle ,mıllet bomba yollar ayol,zehri yollar

Adres vermek zorunda degilsin kendin odeyeceksen.tel vermen yeterli.sikinti olursa subeden aliyosun.onlar haber veriyo arayip

Benim gönderdiğim kargo adres istemişti ben işyerimin adresini vermiştim, sizde adres verin bence halanızın teyzenizin ne bileyim bir yakınınızın adresini verin bence.

HE="Meggieee, post: 42591934, member: 175823"]Benim gönderdiğim kargo adres istemişti ben işyerimin adresini vermiştim, sizde adres verin bence halanızın teyzenizin ne bileyim bir yakınınızın adresini verin bence.[/QUOTE]
Hangi firmaydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…