Adsl faturanız ne kadar geliyor ??

kızlar bişey sorcam:kedi:
benim int ayda 29 tl olanlardan,ama yiğenim 3 ay bizde kaldı ve bnm kk üye olma tarihimle yiğenimin bizde kalması aynı tarih..
ve biz yeni örendikki bize 200 tl fazla fatura girdi,pardon geldilülülülülülü
yiğen kendi pc den komedi videoları falan izlerdi,şarkı yüklemezdi,bende şarkı yüklemedim bu 3 ay içinde taş çatlasın 20 tane falankafamçokkarıştı
sorum şuacaba kk kotayı aşıyomu:kedi:ben hayır die biliyorum ama bende gece gündüz kk açık,böle bişey varmı bilgisi olan varmı?kk faturamıza yansıyomu yani:ecrin_bebek::uhm:

canım kk kotaya dahil olmaz ama bildiğim kadarıyla herhangibir videoyu açıp izlediğin zaman bile indirmesende kotadan gidiyormuş yani bildiğim kadarıyla bizde öyle bildiğimiz için sınırsız aldık bence sınırsıza geçin daha avantajlı oluyor korkmadan herşeye girebiliyosun kaydirigubbakcemile5

hayır canım yansımıyo:1no2:bende sürekli kk ne giriyorum netim sınırlı olandan bir senedir kullanıyorum ve hiç kotayı aştığımız olmadızemuszemusayda 26 lira veriyorum

Biz mobil internete geçmeyi düşünüyoruz şimdi ev telefonu hiç kullanmadığımız halde ayda 10 ytl zaten ödüyoruz 30 ytl de smile adsl için etti 40 ytl..45 YTL zaten mobil internet kampanyası başlıyormuş 5 ağustosta bakalım nasıl olucak...

Aso cum bir hata olmasi cok yuksek.
bir kere ne kadar kotayi asarsan as en fazla 60 geliyor bildigim kadariyla. yani en yuksek fatura bu. eger oyle bile olsa 180 odemeniz gerekir ki 200 ytl yine yapmaz yani.
bence bi telekom a ugra derim bir hata olmus olabilir.

hayır canım yansımıyo:1no2:bende sürekli kk ne giriyorum netim sınırlı olandan bir senedir kullanıyorum ve hiç kotayı aştığımız olmadızemuszemusayda 26 lira veriyorum

kızlar hepinize ayrı teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinŞeniz
eğer birdaha böle bişey olursa(umarım olmaz:gitme:)o zaman gereken neyse yapıcamÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

benim de limitli 29 tllik..
geçen 2 ay hiç film izlemedim indirmedim de 7-8 şarkı indirdim sadece ama ikisi de 40 geldi lmaz:
tabi film indirmeye kalktığımda 80 ler de gelmişti :gitme:

ben limitli 29 ödüyorum her ay ama geçen ay kotayı aşmamış olmama ragmen 33 gelmiş anlamadımfisfisfis ben genelde kota takibi yaparak kullandıgım için sıkıntı olmuyo film de izliyorum, video da izliyorum.

Bızımkı sınırsızdı ne grek var deyıp d-smart + ınternet alalım aynı paraya hem fılm ızler hem de ınternete gırerız dedık.. Ama bırsey ındırmememıze ragmen ınternetın kotasını (4gb) gecıyoruz.Mynet,sahıbınden,kk,akvaryum forum ve facebooktan baska bır seye gırmıyoruz halbukı

Nasılya 4 film mi?Olamaz öyle şey taş çatlasın 1 film izlenir ayda ya kota dayanmazz...

bizde sınırsız 49 lira olana geçiş yapıcas her ay sınırlıdan 60 lira ödemekten bıktım zira.bi de sözüm ona dikkatliyiz yani ama kardesim cok oyun oynuo ve indirio

valla bu benim kotaya ağustos ayında bişi oldu.günde 500 MB atmaya başladı.nete giremededim doğru düzgün kafayı yicektim.ve sonuç 4 GB lık olan kotam olmuş 7.6 GB. akannehir kesinlikle bi hata var dilekçe vercem bakalım.temmuzda film indirmeme rağmen 4 ü dolduramamıştım.

benim de limitli 29 tllik..
geçen 2 ay hiç film izlemedim indirmedim de 7-8 şarkı indirdim sadece ama ikisi de 40 geldi lmaz:
tabi film indirmeye kalktığımda 80 ler de gelmişti :gitme:

emin misiniz? bariz yanlislik var. Cunku telekom kotanin belli bir asimindan sonra bunnu faturaya yansitmiyor. yani mesela 4 gb lik kotanizi 2 gb astiginizda onun kadar fatura gelirken artik belli bir asamadan sonra cok astiginiz icin fatura ona gore gelmiyor yani. en fazla 60 lira ile ucretlendiriyolar. zaten cok asiri fazla kullanimda ise sizin hizinizi azaltiyorlar haberiniz olsun sadece.
80 lira normal bir ucretlendirme degil bunun icin telekoma basvurmanizi tavsye edrim,

Kızlar mobile internet kullanmaya başladık ve hiç memnun değilizDoğru dürüst çekmediği gibi birde her ay fazla fatura geliyor..Kullanan varmı?Sizler memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…