kızlar bişey sorcam:kedi:
benim int ayda 29 tl olanlardan,ama yiğenim 3 ay bizde kaldı ve bnm kk üye olma tarihimle yiğenimin bizde kalması aynı tarih..
ve biz yeni örendikki bize 200 tl fazla fatura girdi,pardon geldilülülülülülü
yiğen kendi pc den komedi videoları falan izlerdi,şarkı yüklemezdi,bende şarkı yüklemedim bu 3 ay içinde taş çatlasın 20 tane falankafamçokkarıştı
sorum şuacaba kk kotayı aşıyomu:kedi:ben hayır die biliyorum ama bende gece gündüz kk açık,böle bişey varmı bilgisi olan varmı?kk faturamıza yansıyomu yani:ecrin_bebek::uhm:
kızlar bişey sorcam:kedi:
benim int ayda 29 tl olanlardan,ama yiğenim 3 ay bizde kaldı ve bnm kk üye olma tarihimle yiğenimin bizde kalması aynı tarih..
ve biz yeni örendikki bize 200 tl fazla fatura girdi,pardon geldilülülülülülü
yiğen kendi pc den komedi videoları falan izlerdi,şarkı yüklemezdi,bende şarkı yüklemedim bu 3 ay içinde taş çatlasın 20 tane falankafamçokkarıştı
sorum şuacaba kk kotayı aşıyomu:kedi:ben hayır die biliyorum ama bende gece gündüz kk açık,böle bişey varmı bilgisi olan varmı?kk faturamıza yansıyomu yani:ecrin_bebek::uhm:
canım kk kotaya dahil olmaz ama bildiğim kadarıyla herhangibir videoyu açıp izlediğin zaman bile indirmesende kotadan gidiyormuş yani bildiğim kadarıyla bizde öyle bildiğimiz için sınırsız aldık bence sınırsıza geçin daha avantajlı oluyor korkmadan herşeye girebiliyosun kaydirigubbakcemile5
hayır canım yansımıyo:1no2:bende sürekli kk ne giriyorum netim sınırlı olandan bir senedir kullanıyorum ve hiç kotayı aştığımız olmadızemuszemusayda 26 lira veriyorum
Aso cum bir hata olmasi cok yuksek.
bir kere ne kadar kotayi asarsan as en fazla 60 geliyor bildigim kadariyla. yani en yuksek fatura bu. eger oyle bile olsa 180 odemeniz gerekir ki 200 ytl yine yapmaz yani.
bence bi telekom a ugra derim bir hata olmus olabilir.
Nasıl anlayamadım, biz 1 ayda 4 filim falan izleyebiliyoruz sınırlı bağlantıyla ve kotayı anca dolduruyor siz sadece şarkı indirdiyseniz bu birşey tutmaz ki, bunun dışında facebooktaki kısa videolarda kotadan çok çalıyor haberiniz olsun kızlar.
benim de limitli 29 tllik..
geçen 2 ay hiç film izlemedim indirmedim de 7-8 şarkı indirdim sadece ama ikisi de 40 geldilmaz:
tabi film indirmeye kalktığımda 80 ler de gelmişti :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?