- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi Ebrubelbat
-
O zaman sorun onda. İlk kavga etmeye yer aradığı zaman sorunların başladığı zamanBen ne desem ters anlıyor du ki kavga etmeye yer arıyordu sürekli
Şimdi ne yapabilirim güldürmeye çalışıyor sürekli sarılıyor ama affedemiyorumO zaman sorun onda. İlk kavga etmeye yer aradığı zaman sorunların başladığı zaman
Acı ama gerçek şuki eşimin ona aşık olduğunu düşünüyorum demişsin..bi kadın hisseder hissetmişsin işte eşimle alakalı neden şüphe duyduysam hepsi gerçek oldu unutma konusuna gelince bu mümkün değil her yüzüne baktığında onunla aynı yatağa girdiğinde aklına gelecek keşke unutma şansımız olsa ya psikolojik destek alacaksın bunu atlatmak için ya kabullenip sindirmeye çalışacaksın..zaman herşeyin ilacı tabiki eşinde yarana merhem olursa belki biraz hafiftebilir..ne yazıkki yine bi kadının düşmanı bi kadınHayırlı geceler arkadaşlar..
Gecenin bu saatinde yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var.. Ne yapıcağımı bilmiyorum. 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var eşim 1.5 aydır başka bir bayanla sürekli telde konuşmuş görünce sustum fenalaştım hastaneye gidince anladı anladığımı sabah işe giderken eve girmeden hatta ben uyurken bu kızı aramış kız evli olduğumuzu bile bile saatlerce konuşmuşlar eşimin o kıza aşık olduğunu düşünüyorum benden özür diledi bir daha konuşmucam dedi aramızda bişey geçmedi diyor ama ben başkasından hoşlanma ihtimalini kaldıramıyorum ve bu kızla çalıştığı ortamdan karşılaşıyor bu kızın kuzeni eşimin o kişiden hoşlandığını söyledi affedemiyorum 1 haftada 5 kilo verdim hayat bomboş geliyor
Ya genel olayı ben söyleyeyim,bu bayanlar evli erkeklerin aklını çeliyor,ailesinden uzaklaştırdıktan sonra adamdan alacağını alıyor.. siz kavga etseniz de,aranız da bozulsa resti çekiyorsunuz... üzüldüğünüz oluyor tabi sonra hopp eşiniz yalvarıyor çok pişman affetler havada uçuşuyor ama siz kırılmışsınız bir kere... at gibi giden it gibi gelir diye bi laf var tam emin değilim... şimdiden sonra sadece eşinizin kendine çeki düzen verdirmesi gerekDaha öteye gitmemiştir tahminimce eşim zina diye yaparım bilmiyorum ama yakınlaşma kesin olmuştur birde bu kıza çocuklarım için katlanıyorum ayrılamıyorum demiş
Söylediniz mi peki kız beni aradı böyle şeyler söyledi diyeİnkar ediyor eşim arkadaşça konuştuk diyor sürekli de sorup bunaltmak istemiyorum
Ben olsam affedemem ben de... yüzüne baktıkça hep aklıma gelir... mutfakta bulaşık yerleştirirken,tv izlerken,çocuğumla ilgilenirken hep aklıma gelir.... gönlüm de dualarım da sizinle... inşallah çok yara almaz,çocuklarınızı da kendinizi de mutlu edersinizŞimdi ne yapabilirim güldürmeye çalışıyor sürekli sarılıyor ama affedemiyorum
Destek almam işe yarıcaksa alırım ama unutamam hiç bişey istemiyorum zorla yemek yiyiyorum kilo verdikçe veriyorumAcı ama gerçek şuki eşimin ona aşık olduğunu düşünüyorum demişsin..bi kadın hisseder hissetmişsin işte eşimle alakalı neden şüphe duyduysam hepsi gerçek oldu unutma konusuna gelince bu mümkün değil her yüzüne baktığında onunla aynı yatağa girdiğinde aklına gelecek keşke unutma şansımız olsa ya psikolojik destek alacaksın bunu atlatmak için ya kabullenip sindirmeye çalışacaksın..zaman herşeyin ilacı tabiki eşinde yarana merhem olursa belki biraz hafiftebilir..ne yazıkki yine bi kadının düşmanı bi kadın
İki şey olabilir.Şimdi ne yapabilirim güldürmeye çalışıyor sürekli sarılıyor ama affedemiyorum
Evet söyledim yalan söylüyor diyorSöylediniz mi peki kız beni aradı böyle şeyler söyledi diye
Hala gorusuyomu kızlaEvet söyledim yalan söylüyor diyor
İki şey olabilir.
1-Hem onun ilgisi ve muhabbeti hoşuna gittiği için onu kaybetmemek için "çocuklarım için duruyorum" demiştir ama akabinde vicdan azabı çekiyordur
2-ya da çocuklara baktığınız için,ev işi sırf siz yaptığınız için sizi kaçırmamak için bunu yapıyor
Her iki türlüsü de pislik bence
[/QUOTE bende anlamadım içinde ne var bana onun için geldiyse gelmesin
İnkar ediyor eşim arkadaşça konuştuk diyor sürekli de sorup bunaltmak istemiyorum
Görmüyor hep yanımda ama illa görücekHala gorusuyomu kızla
Sordum ama arkadaş a diyor bunada kızıyorum beni hiç atamazken onu sürekli araması sesini duymak istemesini kaldıramıyorumnasıl bunaltmak istemiyorsunuz hazmedemediğiniz şeyleri size tek tek açıklamasını isteyeceksiniz bu sizin en doğal hakkınız. dik durun. neden yalan söylediğini sorun gün gün anlatsın gerekirse ne konuştuklarını. ve eşinize bir daha o kızın numarasını aramasını adını vs duyarsam bu sefer sana inanmam diyin.
Şuan görüşmüyor hep yanımda bitirdi o kızla herşeyi ama beni sevdiğinden mi vazgeçti o kızdan dicem sevse konuşmazdı çocuklarımız için döndü bana sanırım soruyorum seni seviyorum o kızdan hoşlanmadım diyorHala gorusuyomu kızla
Konuyu kapatmak istiyorum ona karşı sorsam bişi değişmicek yine yalanlar söylicek arkadaşça diyor başka bişi demiyornasıl bunaltmak istemiyorsunuz hazmedemediğiniz şeyleri size tek tek açıklamasını isteyeceksiniz bu sizin en doğal hakkınız. dik durun. neden yalan söylediğini sorun gün gün anlatsın gerekirse ne konuştuklarını. ve eşinize bir daha o kızın numarasını aramasını adını vs duyarsam bu sefer sana inanmam diyin.
Eğer tamamen ilişkisini kopardigindan eminseniz kendisine bidaha böyle bişey yaparsa kabul etmiceginizi belirtin gerekirse ayrilirim diye blöf yapın gözünü korkutun ki bidaha böyle bişeye cesaret edemesinŞuan görüşmüyor hep yanımda bitirdi o kızla herşeyi ama beni sevdiğinden mi vazgeçti o kızdan dicem sevse konuşmazdı çocuklarımız için döndü bana sanırım soruyorum seni seviyorum o kızdan hoşlanmadım diyor
Dedim bir daha böyle bişey yaparsan asla affetmem dedim o da bir daha böyle bişey olmucak dedi ama işte aması var ben eski ebru olamıyorum içimden gülemiyorum hayattan zevk almıyorum yanlız kalmak istiyorum hepEğer tamamen ilişkisini kopardigindan eminseniz kendisine bidaha böyle bişey yaparsa kabul etmiceginizi belirtin gerekirse ayrilirim diye blöf yapın gözünü korkutun ki bidaha böyle bişeye cesaret edemesin
Su an iyi davranicak belki bir hafta belki bir ay. Sonra eski haline burunecek ve yaptigi pisligi tekrar yapicak. Ama bu seferki ogrendiginizde vicdanli,iyi birisi rolune burunmicek.Benimle hiç konuşmazdı yüzüme bile bakmadı tek istediğim ilgi ve sevgiydi bu yüzden anlaşamadık ama şuan çok iyi davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?