Affedememek

Acı ama gerçek şuki eşimin ona aşık olduğunu düşünüyorum demişsin..bi kadın hisseder hissetmişsin işte eşimle alakalı neden şüphe duyduysam hepsi gerçek oldu unutma konusuna gelince bu mümkün değil her yüzüne baktığında onunla aynı yatağa girdiğinde aklına gelecek keşke unutma şansımız olsa ya psikolojik destek alacaksın bunu atlatmak için ya kabullenip sindirmeye çalışacaksın..zaman herşeyin ilacı tabiki eşinde yarana merhem olursa belki biraz hafiftebilir..ne yazıkki yine bi kadının düşmanı bi kadın

Daha öteye gitmemiştir tahminimce eşim zina diye yaparım bilmiyorum ama yakınlaşma kesin olmuştur birde bu kıza çocuklarım için katlanıyorum ayrılamıyorum demiş
Ya genel olayı ben söyleyeyim,bu bayanlar evli erkeklerin aklını çeliyor,ailesinden uzaklaştırdıktan sonra adamdan alacağını alıyor.. siz kavga etseniz de,aranız da bozulsa resti çekiyorsunuz... üzüldüğünüz oluyor tabi sonra hopp eşiniz yalvarıyor çok pişman affetler havada uçuşuyor ama siz kırılmışsınız bir kere... at gibi giden it gibi gelir diye bi laf var tam emin değilim... şimdiden sonra sadece eşinizin kendine çeki düzen verdirmesi gerek. Yoksa yollarınızı ayıracağını söyleyin

Şimdi ne yapabilirim güldürmeye çalışıyor sürekli sarılıyor ama affedemiyorum
Ben olsam affedemem ben de... yüzüne baktıkça hep aklıma gelir... mutfakta bulaşık yerleştirirken,tv izlerken,çocuğumla ilgilenirken hep aklıma gelir.... gönlüm de dualarım da sizinle... inşallah çok yara almaz,çocuklarınızı da kendinizi de mutlu edersiniz

Destek almam işe yarıcaksa alırım ama unutamam hiç bişey istemiyorum zorla yemek yiyiyorum kilo verdikçe veriyorum

Şimdi ne yapabilirim güldürmeye çalışıyor sürekli sarılıyor ama affedemiyorum
İki şey olabilir.
1-Hem onun ilgisi ve muhabbeti hoşuna gittiği için onu kaybetmemek için "çocuklarım için duruyorum" demiştir ama akabinde vicdan azabı çekiyordur
2-ya da çocuklara baktığınız için,ev işi sırf siz yaptığınız için sizi kaçırmamak için bunu yapıyor
Her iki türlüsü de pislik bence

İnkar ediyor eşim arkadaşça konuştuk diyor sürekli de sorup bunaltmak istemiyorum

nasıl bunaltmak istemiyorsunuz hazmedemediğiniz şeyleri size tek tek açıklamasını isteyeceksiniz bu sizin en doğal hakkınız. dik durun. neden yalan söylediğini sorun gün gün anlatsın gerekirse ne konuştuklarını. ve eşinize bir daha o kızın numarasını aramasını adını vs duyarsam bu sefer sana inanmam diyin.

Hala gorusuyomu kızla
Görmüyor hep yanımda ama illa görücek Sordum ama arkadaş a diyor bunada kızıyorum beni hiç atamazken onu sürekli araması sesini duymak istemesini kaldıramıyorum

Konuyu kapatmak istiyorum ona karşı sorsam bişi değişmicek yine yalanlar söylicek arkadaşça diyor başka bişi demiyor

Eğer tamamen ilişkisini kopardigindan eminseniz kendisine bidaha böyle bişey yaparsa kabul etmiceginizi belirtin gerekirse ayrilirim diye blöf yapın gözünü korkutun ki bidaha böyle bişeye cesaret edemesin

Böyle adamlar ölmeli bence.ölse en azından geberdi gitti dersiniz başınız ağrımaz.kendinizi asla suçlamayın bu tamamen eşinizin karaktersizligi.eger imkaniniz varsa bu saatten sonra mum olup yansa da arkanıza bakmadan uzaklaşın.o da kendi pisliginde boğulsun.

Eğer tamamen ilişkisini kopardigindan eminseniz kendisine bidaha böyle bişey yaparsa kabul etmiceginizi belirtin gerekirse ayrilirim diye blöf yapın gözünü korkutun ki bidaha böyle bişeye cesaret edemesin
Dedim bir daha böyle bişey yaparsan asla affetmem dedim o da bir daha böyle bişey olmucak dedi ama işte aması var ben eski ebru olamıyorum içimden gülemiyorum hayattan zevk almıyorum yanlız kalmak istiyorum hep

Benimle hiç konuşmazdı yüzüme bile bakmadı tek istediğim ilgi ve sevgiydi bu yüzden anlaşamadık ama şuan çok iyi davranıyor
Su an iyi davranicak belki bir hafta belki bir ay. Sonra eski haline burunecek ve yaptigi pisligi tekrar yapicak. Ama bu seferki ogrendiginizde vicdanli,iyi birisi rolune burunmicek.
Unutma konusuna gelince de asla unutamicaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…