Affedememek

Uzaklaşmak istedim kardeşime gittim zorla eve getirdi beni sana değer vericem seni çok mutlu edicem dedi ama mutlu olamıyorum seviyorum da ama affedemiyorum ona verdiği değerin 10 da 1 ni bana vermemiş

Niye affetmek zorundasınız?
Aman eşinizi bunaltmayın siz bunalın yemeden içmeden kesilin eşiniz başkasına aşık olup sizi aldattı diye. Valla ne güzel dünya bazı erkekler geçekten şu dünyaya çok çok şanslı geliyor biri de eşiniz.

Dedim bir daha böyle bişey yaparsan asla affetmem dedim o da bir daha böyle bişey olmucak dedi ama işte aması var ben eski ebru olamıyorum içimden gülemiyorum hayattan zevk almıyorum yanlız kalmak istiyorum hep
Şuan duygusal çöküntü yaşıyorsunuz ve bu çok normal ama güçlü olmaya çalışın hiç değilse çocuklarınız için zaman herşeyin ilacıdır kendinizi birakmayin

Su an iyi davranicak belki bir hafta belki bir ay. Sonra eski haline burunecek ve yaptigi pisligi tekrar yapicak. Ama bu seferki ogrendiginizde vicdanli,iyi birisi rolune burunmicek.
Unutma konusuna gelince de asla unutamicaksiniz.
Evet 2 hafta, 1 ay sonra eskisi gibi olucak yine ben ben değilim sanki rüya olsun bütün bunlar istiyorum

Konuyu kapatmak istiyorum ona karşı sorsam bişi değişmicek yine yalanlar söylicek arkadaşça diyor başka bişi demiyor

siz bunların flört ettiğini düşünüyorsunuz fakat eşinizi sevdiğiniz için bu konunun üstünü kapatmak istiyorsunuz. sizi sevdiği için döndüğüne inanmak istiyorsunuz ben böyle anladım. siz nasıl sevdiğinizden kaybetmekten korkuyorsunuz sorunu o çıkarttığı halde kapatmak istiyorsunuz onu da gözlemleyin sizi kaybetmekten korkuyor mu?

çok sordum ona inanki ama yalan söylüyor sorsam bişey değişmicek

Ben kaybetmeden korkmuyorum artık ama beni sevdiği için dönmüş olmasını isterdim bilmiyorum ne istediğimi unutmak istiyorum bu yaşananları

Affetmeyin o zaman. Size yalan söyleyen adama 9 yılınızı üstüne 2 çocuk vermişsiniz. Niye kendinizi kurban ediyorsunuz bu adama? Neden başka bir seçeneğiniz yok? Hala bu adamı seviyor musunuz!!
Seviyorum ama sevmek istemiyorum soğudum eskisi gibi bakamıyorum ona

Ben kaybetmeden korkmuyorum artık ama beni sevdiği için dönmüş olmasını isterdim bilmiyorum ne istediğimi unutmak istiyorum bu yaşananları

neden unutuyorsunuz unutmayın. hazmetmesi gereken de siz değilsiniz. herkes kendi yaptığı ahlaksızlığı hazmetsin. unutmayın telafi ettirin. içim soğumuyor bunun için çabalamalısın diyin.

neden unutuyorsunuz unutmayın. hazmetmesi gereken de siz değilsiniz. herkes kendi yaptığı ahlaksızlığı hazmetsin. unutmayın telafi ettirin. içim soğumuyor bunun için çabalamalısın diyin.
Çabalıyor işteyken artık sürekli beni arıyor ilgili artık bana karşı unutturucam mutlu edicem seni diyor sürekli ama ben unutamam

İnşallah gitmemiştir gittiyse de öbür tarafda çıkıcak ama bilmiyorum bi erkek ile bayan sürekli konuşucak ve bişi yaşamıcak inandırıcı gelmiyor bana yuvamız dağılması ama ben dağıldım toparlayamıyorum kendimi

Sizi cok iyi anliyorum.ben de gecen sene eşimi is yerinden bir kadonla mesajini yakaladım.yeminler etti birsey yok arkadasca diye.hatta buraya da konu açmıştım.yapilan yorumlari ona da okuttum bu normal degil bir daha olmasin diye tamam dedi.bana cok cok iyi davrandi zaten onceden de iyiydi aramiz bir daha mesajlasmadi doye biliyordumama suphe hic beni birakmadi o kadinin konusu evden hic gitmedi( burda benim hatam var.)hep sordum gorusup görüşmediğini yok dedi selam verip geçiyorum dedi neler neler.Ama adam bir sene boyunca devam etmis araliksiz.saatlerce konuşmuş beni bir kac dk aramış onunla saatlerce yalanlar söyledi onunla konusmak icin tabi yuz yuze de girusmusler demem o ki yapan devam eder arkadaş karar senin cocuk var ortada hic bir sey kolay degil cocuk olunca ama bilki hicbirsey eskisi gibi olmaz

Insan yediremiyor ve guven birda ha gelmiyor ne yapsada agziyla kus tutsa nafle esinde o karektetsiz kizda cok suclu bizler af edriz ama allah af etmez

Seviyorsa madem def olsun sakin sen gitme o gitsin kaynana kayinpedrine anlat

Şuan da aranız nasıl unutabildiniz mi eşiniz eski haline döndü mü size karşı hala ilgili mi

Yok ne unutması şüphelerim sonucu takip ettim esimi kadinin yaninda sohbet ederken yakaladım.evden.kovdum,aileler ogrendi,yine ayni sadece arkadasca gorustum dedi.benimde iki cocugum var ve esim cok.iyi bir baba olctum tarttim bana koca olamassin ama çocuklarımın babaya ihtiyaci var dedim devam ediyorum.aile terapistine gidiyoruz.bana eskisi gibi iyi davraniyor.zaten en cok koyan da o aramiz her konuda iyiyken boyle olması.Ama hep soyluyorum bana koca olmaz artik hersey cocuklar icin.

Uzme kendini hrrseyin bir sonu var gencliginde nereye kadar boyle yaayack dusun degmez uzlmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…