- Konu Sahibi Ebrubelbat
-
Terapist iyi geliyor ama ne kadar uzulmeyebilirim ki son iki yil yalan bos.Allah düşmanımın başına vermesin.teşekkür ederim.Uzme kendini hrrseyin bir sonu var gencliginde nereye kadar boyle yaayack dusun degmez uzlmeye
Birde utanmadan kız beni arıyor huzur bozmaya çalışıyor kız nişanlı birde beddua etmek istemiyorum allahından bulsunlar
Şimdi ne yapabilirim güldürmeye çalışıyor sürekli sarılıyor ama affedemiyorum
Arkadason dediginenkatiliyirum. Aynen oylenilkonde vicdan azabi cekip iyi olacak bir daha ki yaptginda utanmiycak bile.Su an iyi davranicak belki bir hafta belki bir ay. Sonra eski haline burunecek ve yaptigi pisligi tekrar yapicak. Ama bu seferki ogrendiginizde vicdanli,iyi birisi rolune burunmicek.
Unutma konusuna gelince de asla unutamicaksiniz.
Benim eşimde çok iyi bir baba yani üstünden 1 sene de geçse unutulmuyor aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen bizim de aileler öğrendi kimse inanamadıYok ne unutması şüphelerim sonucu takip ettim esimi kadinin yaninda sohbet ederken yakaladım.evden.kovdum,aileler ogrendi,yine ayni sadece arkadasca gorustum dedi.benimde iki cocugum var ve esim cok.iyi bir baba olctum tarttim bana koca olamassin ama çocuklarımın babaya ihtiyaci var dedim devam ediyorum.aile terapistine gidiyoruz.bana eskisi gibi iyi davraniyor.zaten en cok koyan da o aramiz her konuda iyiyken boyle olması.Ama hep soyluyorum bana koca olmaz artik hersey cocuklar icin.
Eşinizle detaylı bi şekilde oturup konuşun bence onu bu kızla konuşmaya iten şey nedir öğrenmeye çalışın ona göre bir çözüm bulursunuz
nişanli mi?Birde utanmadan kız beni arıyor huzur bozmaya çalışıyor kız nişanlı birde beddua etmek istemiyorum allahından bulsunlar
Tam olarak aldatmadı ama yakakamasaydım olabilirdi ben ne kadar mutsuz olursam olayım başkasına gözüm gönlüm kaymazdı onu sevmeseydim bile yapmazdım bunuNeyin çozümü? Bide aldatan adam ödüllendirsin mi? Ben söyleyim şimdiden o adami kiza iten şey, karaktersizlik!! Evlilikte sadakat sadece kadin icin değil, erkek içonde geçerli.
Bir kadin bunu yapsa adi or**pu olurdu. Bir anne bunu nasil yapabilir olurdu ama erkek yapinca "aa acaba neden oldu" oluyor. Toplum olarak bu düşünceden siyrilmadikça, erkekler aldatmaya devam eder.
E Ebrubelbat Umarim boşanirsin. Yaptiği taninda kar kalmasin. Bunu af edersen, adam daima seni aldatir. Senin hiç ama hiç bir suçun yok. Velev ki evlilik kötü gidiyor, psikologa gidebilir, evliliği için çaba sarf edebilirdi. Hiç değilse boşanip, öyle hayatina devam edebilirdi. Çocuklarik var ise, onunkide var. Aldatmadan önce düşünecekti çocuklari!
Nişanlı ama doğru mu bilmiyorum hiç mi aramıyor nişanlısı bu kızı kimle konuşuyorsun demiyor mu söyledim kıza nişanlını bulayım onada söylücem dedim ben nişanlıma kendim söylücem diyornişanli mi?
peki nişanlısının bu durumdan haberi varmi?
sende seni ariyorsa sende nişanlina herşeyi anlatirim felan de korkut. huzurunu bozuyorsa.
Kaldıramıyorum affedemiyorum devam ettirmek bana zarar veriyor kendimi yıpratıyorum gönlü başkasına kayıyorsa şimdiden ilerde kim bilir ne oluraffedilecek bi durum yok
aldatan bi daha aldatir seni.
sen ona yol ver gitsin.
adam enine sonuna pişman olsun sürünsün..
nası yaniya şu bekar kızlar niye evli adamlara kayıyor gözünü para var diye mi.Nişanlı ama doğru mu bilmiyorum hiç mi aramıyor nişanlısı bu kızı kimle konuşuyorsun demiyor mu söyledim kıza nişanlını bulayım onada söylücem dedim ben nişanlıma kendim söylücem diyor
Yani 2 çocuğum yeter hayat bana en güzel hediyeyi verdi dert ettiğim şeye bak değmez üzülmeye değmez kendi içimde savaşmama değmezNeden affediyorsunuz? Neden affedeceksınız ustelık onu sevdıgını dusunurken .
Bosanma dıye bır secenek var , kımseyı omuzlarınızda tasımanıza gerek yok. 2 cocugunuz varmıs, hayattan daha ne alacaksınız
Bende anlamıyorum 2 çocuğumuz olduğunu da biliyor nasıl bi kadın o yaa nasıl bir vicdan allahın sopası yok ama insan yaşattıklarını yaşamadan ölmezmişnası yaniya şu bekar kızlar niye evli adamlara kayıyor gözünü para var diye mi.
Benıde ılk esım aldattı , bende senın gıbı telefon konusmasından yakaladım . Bana da arkadasca dedı, dertlesmek ıcın dedı. O surecte benı cok yalnız bırakmıstı , sureklı kavga ıcın yer arıyordu yenı dogum yapmıstım .Yani 2 çocuğum yeter hayat bana en güzel hediyeyi verdi dert ettiğim şeye bak değmez üzülmeye değmez kendi içimde savaşmama değmez
Onu sevdiğini söylemedi şuan seviyor da olabilir olmayada bilir ama ben yakalanmadan önce hoşlanmış olması yetiyor beni kırmayaNeden affediyorsunuz? Neden affedeceksınız ustelık onu sevdıgını dusunurken .
Bosanma dıye bır secenek var , kımseyı omuzlarınızda tasımanıza gerek yok. 2 cocugunuz varmıs, hayattan daha ne alacaksınız
Nasıl söyleyebılır zaten , ve benım kı de aynen kızın nısanlı oldugunu soyledıler. Sadece kendısı degıl patronları bıle sanrım ıs ıyıce dallanıp budaklanmasın dıye bu sekılde konusuldu . Bosandıktan sonra 1.5 sene kadar da ılıskılerı devam etti.Onu sevdiğini söylemedi şuan seviyor da olabilir olmayada bilir ama ben yakalanmadan önce hoşlanmış olması yetiyor beni kırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?