Affedememek

Niye kendinize eziyet ediyorsunuz neden güçlü olup onları rezil etmiyorsunuz bir de kilo vermişsiniz ne için sana sırtını dönüp seni boynuzlayan adam için mi

Şerefsiz evli adam olabilir ama evli olduğunu bile bile görüşen kadınlara ne denir biliyoruz.. çok üzüldüm affedilemez bir durum seni yok sayıp başkasına ilgi duymak nedir karısı varken başkasından hoşlanmak nedir seni sevmiyor herkesin aklına gelen bu .. bunun özürü hiçbirseyi olamaz çünkü sizi sevmiyor sizde onu affetmeyin bakın bende evliyim eyer kocam biriyle konuşursa duyarsam hoslanmişsa ayrılmakla kalmam mahvederim onu. Beni sevmiyosa onla işim olmaz iyi davranmasının sebebi vicdanidir ama vazgecmicek ikinizi idare edecek inanmayın böyle kişilere akrabam olarak çok tanık oldum karılarına okadar iyi oluyolarki sanki köpek ler ama diğer yandan kendini diğer dostuna adıyo kapısında paspas oluyolar size tesselli veremem ne diiiimki Allah yardımcıniz olsun

Birde utanmadan kız beni arıyor huzur bozmaya çalışıyor kız nişanlı birde beddua etmek istemiyorum allahından bulsunlar
Şimdi ne yapabilirim güldürmeye çalışıyor sürekli sarılıyor ama affedemiyorum

Neden affetmek istiyorsunuz ki onu anlamadım.
Ortada affedilecek bir durum mu var?

Ayrıca kız nişanlı olduğu halde, kendinden oldukça büyük, evli ve çocuklu bir adam için kendi ilişkisini neden tehlikeye atmış onu da anlamadım.

Ufak bir ihtimal daha aklıma geliyor, aralarında gerçekten bir şey yok olabilir, kız psikopattır, böyle bir iddia ortaya atmış olabilir. Eşiniz size daha önce hiç yalan söyledi mi? Bu tarz bir işe bakış açışı nasıl? Daha önce güveninizi sarsan başka bir olay oldu mu?

Kızı siz mi aradınız o mu aradı? Konuşma nasıl gelişti? O aradıysa çık aramızdan mı dedi? Noldu yani?

Su an iyi davranicak belki bir hafta belki bir ay. Sonra eski haline burunecek ve yaptigi pisligi tekrar yapicak. Ama bu seferki ogrendiginizde vicdanli,iyi birisi rolune burunmicek.
Unutma konusuna gelince de asla unutamicaksiniz.
Arkadason dediginenkatiliyirum. Aynen oylenilkonde vicdan azabi cekip iyi olacak bir daha ki yaptginda utanmiycak bile.
Unutamazsiniz

Benim eşimde çok iyi bir baba yani üstünden 1 sene de geçse unutulmuyor aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen bizim de aileler öğrendi kimse inanamadı

Eşinizle detaylı bi şekilde oturup konuşun bence onu bu kızla konuşmaya iten şey nedir öğrenmeye çalışın ona göre bir çözüm bulursunuz

Neyin çozümü? Bide aldatan adam ödüllendirsin mi? Ben söyleyim şimdiden o adami kiza iten şey, karaktersizlik!! Evlilikte sadakat sadece kadin icin değil, erkek içonde geçerli.

Bir kadin bunu yapsa adi or**pu olurdu. Bir anne bunu nasil yapabilir olurdu ama erkek yapinca "aa acaba neden oldu" oluyor. Toplum olarak bu düşünceden siyrilmadikça, erkekler aldatmaya devam eder.

E Ebrubelbat Umarim boşanirsin. Yaptiği taninda kar kalmasin. Bunu af edersen, adam daima seni aldatir. Senin hiç ama hiç bir suçun yok. Velev ki evlilik kötü gidiyor, psikologa gidebilir, evliliği için çaba sarf edebilirdi. Hiç değilse boşanip, öyle hayatina devam edebilirdi. Çocuklarik var ise, onunkide var. Aldatmadan önce düşünecekti çocuklari!

Bi kez yapan hep yapar ha sen yakalamayazsın o ayrı.Bence ayrılın aldatmış sizi neyi bekliyorsunuz ki.Unutulacak yada sineye çekilecek bişey değil

Birde utanmadan kız beni arıyor huzur bozmaya çalışıyor kız nişanlı birde beddua etmek istemiyorum allahından bulsunlar
nişanli mi?
peki nişanlısının bu durumdan haberi varmi?
sende seni ariyorsa sende nişanlina herşeyi anlatirim felan de korkut. huzurunu bozuyorsa.

Tam olarak aldatmadı ama yakakamasaydım olabilirdi ben ne kadar mutsuz olursam olayım başkasına gözüm gönlüm kaymazdı onu sevmeseydim bile yapmazdım bunu

affedilecek bi durum yok
aldatan bi daha aldatir seni.
sen ona yol ver gitsin.
adam enine sonuna pişman olsun sürünsün..

nişanli mi?
peki nişanlısının bu durumdan haberi varmi?
sende seni ariyorsa sende nişanlina herşeyi anlatirim felan de korkut. huzurunu bozuyorsa.
Nişanlı ama doğru mu bilmiyorum hiç mi aramıyor nişanlısı bu kızı kimle konuşuyorsun demiyor mu söyledim kıza nişanlını bulayım onada söylücem dedim ben nişanlıma kendim söylücem diyor

Neden affediyorsunuz? Neden affedeceksınız ustelık onu sevdıgını dusunurken .
Bosanma dıye bır secenek var , kımseyı omuzlarınızda tasımanıza gerek yok. 2 cocugunuz varmıs, hayattan daha ne alacaksınız

nası yaniya şu bekar kızlar niye evli adamlara kayıyor gözünü para var diye mi.

Yani 2 çocuğum yeter hayat bana en güzel hediyeyi verdi dert ettiğim şeye bak değmez üzülmeye değmez kendi içimde savaşmama değmez

Yani 2 çocuğum yeter hayat bana en güzel hediyeyi verdi dert ettiğim şeye bak değmez üzülmeye değmez kendi içimde savaşmama değmez
Benıde ılk esım aldattı , bende senın gıbı telefon konusmasından yakaladım . Bana da arkadasca dedı, dertlesmek ıcın dedı. O surecte benı cok yalnız bırakmıstı , sureklı kavga ıcın yer arıyordu yenı dogum yapmıstım .
Ben bunu ogrendıkten 24 saat sonra esım evı terk ettı , ben sonrasında baska yollarla cok destıgım ıcın olayın ıc yuzunun tamamen ask olduguna emın oldum . Terk etmeseydı muhtemelen affetmeyı bende deneyecektım ve yapamayacaktım kendımı tanıyorum .
Sonucta onun bu gıdısı benım hayatımda baska bır pencere actı , ıyı kı gıtmıs , ıyı kı terk etmıs bızı dıyorum .
Yoksa ben yasadıgım seyın ve ondan sonra yasanan seylerın her evlılıkte olabılır seyler oldugunu dusunup , kendı degerımı hiçe sayacaktım .
9 sene oldu ayrılalı ,oglum 9 yasını 3 ay gectı. Dedıgım gıbı cok memnunum hayatımdan

Onu sevdiğini söylemedi şuan seviyor da olabilir olmayada bilir ama ben yakalanmadan önce hoşlanmış olması yetiyor beni kırmaya

Onu sevdiğini söylemedi şuan seviyor da olabilir olmayada bilir ama ben yakalanmadan önce hoşlanmış olması yetiyor beni kırmaya
Nasıl söyleyebılır zaten , ve benım kı de aynen kızın nısanlı oldugunu soyledıler. Sadece kendısı degıl patronları bıle sanrım ıs ıyıce dallanıp budaklanmasın dıye bu sekılde konusuldu . Bosandıktan sonra 1.5 sene kadar da ılıskılerı devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…