akşam yemekte gene açtım konuyu daha doğrusu o açtı. s...çtrma nikahına düzelt şu suratını istedıgını yaparsan ıyısın yapmazsan kötusun falan dedı. kıymıyom a....mına koyum falan dedı... yanı bir kere daha öğretti bana ne buyuk bbır yanlış yaptığımı..
Offffcok acı laflar. Inan cok üzüldüm durumuna. Bu adam en başından beri sana uygun değilmiş.
Ama geçmişe donemeyiz.sen ne yap et kurtul bu adamdan. Tam acik yazmiyorsun?
annen babanla aran nasıl, ?
Ayrica kimseyi mutlu etmek icin kendi hayatını yakmaman gerektiğini öğrenmiş oldun.
inan baban bile olsa acima bi erkeğin gözyaşlarına.
tabağı canagı kafasına fırlatayımda hastanelik etsin benı. yapmadığı sey degıl. aileme gitmeye yüzümmü var. babam ne kadar üzülmüştü ben gittiğim zaman. hala kaçtı dıye kimseye söylemedıler. bu rezıllıgı açıklayacak cesaretleri yok çünkü. ben rezil insanın tekıyım. hala neden yasıyosam. 11. katta oturuyorum bazen atla camdan diyor şeytan. belkide en iyisi bu. hiç olmazsa sadece kendımı götürüm. su an yaptığım gıbı aılemıde sürüklemem peşimden.
su an ıyı aılemle aram. onlara anlatmıyorum cunku. babam daha evıme ayak basmadı ama konuşuyor benımle. onlar başka şehirdeler zaten. burda sokaklarda sürüse bile haberlerı olmaz.
Affetme zaten.Hemen çık git o evden.
Adam seni kendine ve çocuklarına hizmetçi yapmış.
Hala nikah kıyacak diye bekliyorsun.
Şu an bunu yapmazsan daha çokkk beklersin...
ailem benım arkamda bırak gel dedıler. diyeceksın kı daha ne duruyon haklısın daha ne duruyom. bunun eskı karısını ve kızını sevındırmek istemiyorum ama bende insanım. önümüzdeki hafta sınavım var. ehliyet için. onu bekleleyımmı yoksa gideyımmı.
madem anlatmıyosun annen niye sana çık gel arkandayız diye hiç bişey bilmeden onu anlayamadım
nıkah yapmadığı ıcın. başka bişey bılmıolar
bu durumu en az hasarla nasıl kutarırm. psikolojik olarak.
canim, ailen destek mi peki sana bir. ıkincisi de isin varmi yada is bulabilirmisin ?
Bunlar varsa zaten cok fazla zarar gormezsin.
nikah kıysada degışmeyecekmış bunu anladm. asla çocuk istemiyor zaten tatmış o duyguyu. yanı her şey yolunda olsa bile asla anne olamıycam.. hamıle kalmıştım düştü bebegım. cunku benı hamıleykende dövmüştü. aldırayım diye baskı yapmıştı. kımılerı hamıle kalmak için ne paralar döküyor ben ise hiç uğruna kaybettım.
hayır işim yok mesleğim yok eziğin tekıyım. Aılem destek sadece.
su an ıyı aılemle aram. onlara anlatmıyorum cunku. babam daha evıme ayak basmadı ama konuşuyor benımle. onlar başka şehirdeler zaten. burda sokaklarda sürüse bile haberlerı olmaz.
ya önceki yorumda eski karısıyla kızın sevindirmemk için gitmiyorum demiş
sonra da ailemin yüzüne bakamam ondan gidemem demiş
şimdi de ailem destek demiş
arkadaşım ne diyorsun ya?
ailen destekse hiç durma kaç git ordan bir ömür bu şekilde geçmez ne zamana kadar dayanabilirsinki ailenin yanında herşey unutulur gider yeni bir hayata başlarsınevet aılem destek ama utanıyorum yuzlerıne bakmaya. Onca sey yaptım hala arkamdalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?