affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

Offff cok acı laflar. Inan cok üzüldüm durumuna. Bu adam en başından beri sana uygun değilmiş.
Ama geçmişe donemeyiz.sen ne yap et kurtul bu adamdan. Tam acik yazmiyorsun?
annen babanla aran nasıl, ?
Ayrica kimseyi mutlu etmek icin kendi hayatını yakmaman gerektiğini öğrenmiş oldun.
inan baban bile olsa acima bi erkeğin gözyaşlarına.

Affetme zaten.Hemen çık git o evden.
Adam seni kendine ve çocuklarına hizmetçi yapmış.
Hala nikah kıyacak diye bekliyorsun.
Şu an bunu yapmazsan daha çokkk beklersin...

su an ıyı aılemle aram. onlara anlatmıyorum cunku. babam daha evıme ayak basmadı ama konuşuyor benımle. onlar başka şehirdeler zaten. burda sokaklarda sürüse bile haberlerı olmaz.

Gerçi ALLAH korusun. Cinnet gelmesin.
Yok canım, o cinnet geldi mi, gözün hiçbir şeyi görmediğinden aklın başında olmuyor. Adam altına ediyor. Emin ol .
Kendini bir yere kitlemesi lazım anca da kurtulsun.Tecrübeyle sabit.
Baban üzüldüyse eğer seni çok seviyor demektir.
Git yalvar, kapılarında yat her gün. İnanıyorum kabul ederler.
Herkes hata yapar Elif. Ben,sen, o ....
Herkes. O yüzden her hatanın telafisi bir kereliğe mahsus vardır.
Rezil değilsin. Düşünememişsin. Garipsedim derken şundandı, bu kadar kör olabilmeni anlayamadım.
Çünkü hiç o kadar kör olmadım. Ama olabilirim de. Ama Rabbim kimseyi bu kadar kör etmesin.
Sen de gördün, çekilenler azap oluyor
Sanıyor musun ki, sen kendini atınca o anne, baba kahrolmayacak ...
Bir cümle var çok severim, "Sağ olsun, yeter ki aramızda dağ olsun"
Ailen de böyle düşünüyordur bence.
Lütfen evine geri dön .
Denemekten ne çıkar? Ben her zaman bir şey yapacağım zaman kendime şunu sorarım , yaparsam ne kaybederim ?
Bir şey yaparken iki seçenek var. Kaybetmek ve Kazanmak. Diyelim gittin kapılarında yattın ne kaybedeceksin ?
Fakat o kapı seni içeri kabul ederse ne kazanacaksın hiç düşündün mü?
Hadi şimdi hayal et. Benim bile tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu burda.
Düşünsene bir kazandığını yeniden ... ?

Sekerim, iyi yonuyle bak, nikahin olsa bir de bosanma isleriyle ugrasacktin. Sunu diyecegimi hic dusunmezdim ama iyi ki nikahiniz yok.

Bu adamin elle tutulur hicbir yani yok, sana deger vermiyor, sevmiyor, sen de sevmiyorsun, eeeeeeeeee ne bekliyorsun? Nikahiniz yok, baglayan bir sey yok, hadi gule gule de, bavulunu al ve git.

Niye ucurumun kenarinda olasin, daha gencecik 22 yasindasin. Is bulur, calisir, kendini gecindirirsin. Don ailenenin yanina, daha fazla durma.

Son düzenleme:
su an ıyı aılemle aram. onlara anlatmıyorum cunku. babam daha evıme ayak basmadı ama konuşuyor benımle. onlar başka şehirdeler zaten. burda sokaklarda sürüse bile haberlerı olmaz.

madem anlatmıyosun annen niye sana çık gel arkandayız diye hiç bişey bilmeden onu anlayamadım

Affetme zaten.Hemen çık git o evden.
Adam seni kendine ve çocuklarına hizmetçi yapmış.
Hala nikah kıyacak diye bekliyorsun.
Şu an bunu yapmazsan daha çokkk beklersin...

nikah kıysada degışmeyecekmış bunu anladm. asla çocuk istemiyor zaten tatmış o duyguyu. yanı her şey yolunda olsa bile asla anne olamıycam.. hamıle kalmıştım düştü bebegım. cunku benı hamıleykende dövmüştü. aldırayım diye baskı yapmıştı. kımılerı hamıle kalmak için ne paralar döküyor ben ise hiç uğruna kaybettım.

bak bu yorumu şimdi gördüm ama ailesi gel dediği halde eski karısını sevindirmemek adına gitmeyi düşünmüyormuş
hırs insanı vezir de eder rezilde

niye gitmediğin belli oldu

nıkah yapmadığı ıcın. başka bişey bılmıolar

zaten nikah yapmaması başlı başına sorun o yüzden toplıcaksın bavulunu kalkıp evine gidiceksin. eski karısıydı çocuğuydu ehliyetti düşünmiceksin. sanki ehliyet alsan adam sana araba alıcak umrunda bile olmaz. gidiyorum dediğinde de dur demez o yüzden git kendini kurtar

Yahu arkadaşım seni hamileyken bile dövüp bebeğinin düşmesine sebep olan adamdan
ne diye hala nikah beklersin ki?

Hadi diyelim nikah kıydı.
Sen bir ömür o pisliğe ve çocuklarına bakmak zorunda kalacaksın.
Onu da geç bir ömür dayak yiyeceksin, çocuğun olacak o da dayak yiyecek.

Sen bence şu an hiç sağlıklı düşünmüyorsun.
Lütfen bir uzman yardımı al ve hayata başka pencereden bak,
o zaman o adamın ADAM bile olmadığını anlarsın...

ya önceki yorumda eski karısıyla kızın sevindirmemk için gitmiyorum demiş

sonra da ailemin yüzüne bakamam ondan gidemem demiş
şimdi de ailem destek demiş

arkadaşım ne diyorsun ya?

hayır işim yok mesleğim yok eziğin tekıyım. Aılem destek sadece.

Merak etme ne ezik insanlar toparlaniyor sen mi toparlanamiyacaksin. O zaman don ailenin yanina. Ya okumaya calis, bilmiyorum egitim durumun nasildir, yada bir is bul kendine basla calismaya bir yerden. gerisi gelir ins.

Elbette kizmislardir, ailene kizma. Çünkü onlar da senin yanlış yaptığını baştan görmüş.
Ya da sen habersiz kactin cunku en baştan beri biliyordun yanlış yola girdiğini.. her neyse..
annen baban senin bu hayata gelmende görevliler. Hayatini devam ettirmek icin onlara ihtiyacin yok.
çalışıp cabalayabilir, bi işe girebilirsin. Sonra belki düzgün biriyle karşılaşır istediğin gibi bi hayat yaşarsın.
Ama şunu bil, o evde oturdugun her gun daha çok pişman olacaksın.
Adam seninle evlenmez bunu bekleyerek de hayat geçmez. Kendini sadece sen kurtaracaksim,
bi sihirli değnek bekleme sakın. Bi hata ettin, bedelini oduyorsun
ama çaresiz bi dert değil ve seninle birlikte zorlanacak bi bebek yok, buna sukret.

ya önceki yorumda eski karısıyla kızın sevindirmemk için gitmiyorum demiş

sonra da ailemin yüzüne bakamam ondan gidemem demiş
şimdi de ailem destek demiş

arkadaşım ne diyorsun ya?

evet aılem destek ama utanıyorum yuzlerıne bakmaya. Onca sey yaptım hala arkamdalar..

Ailen arkanda daha ne bekliyorsun tutup seni kolundan sokağa atmasını mı?
Birde bu adam döverek seni bebeğinden etmiş.
Sen daha nasıl nikah bekliyorsun bu adamdan?

Gencecik kızsın. Bi hata yapmışsın
Ama bu hatanın bedelini ömür boyu ödemek zorunda değilsin.
İnsanlar kaç yaşından sonra yeni bir hayat kurabiliyor kendine.
Sen neden yapamayasın?

Hatanin neresinden dönerseniz kardir...
Bu iliskinin tutulcak hicbir yani yok...
Aklinizi basiniza toplayin ve ailenize siginin...
Bunda düsüncek bi burum bile yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…