biraz sert çıktım akşam ona. oda dedıkı senın gıbı köpeğe nikahmı kıyacam..
O zman gözünün önüne bakacaksın elif, bas kıcına tekmeyi. Gelmiş 40 yasına ölmeye bi bası kalmış, nikahı bir lütuf gibi gencecik kıza sunuyor.
Ay cok sinirlendim akşam akşam, ailen nerde?
ailem benım arkamda bırak gel dedıler. diyeceksın kı daha ne duruyon haklısın daha ne duruyom. bunun eskı karısını ve kızını sevındırmek istemiyorum ama bende insanım. önümüzdeki hafta sınavım var. ehliyet için. onu bekleleyımmı yoksa gideyımmı.
gece 3 4 demez sinirlensn kalkar patlatır.. çocuğu desen ayrı pislik. küfür yalaan hepsi var...
gece 3 4 demez sinirlensn kalkar patlatır.. çocuğu desen ayrı pislik. küfür yalaan hepsi var...
tabağı canagı kafasına fırlatayımda hastanelik etsin benı. yapmadığı sey degıl. aileme gitmeye yüzümmü var. babam ne kadar üzülmüştü ben gittiğim zaman. hala kaçtı dıye kimseye söylemedıler. bu rezıllıgı açıklayacak cesaretleri yok çünkü. ben rezil insanın tekıyım. hala neden yasıyosam. 11. katta oturuyorum bazen atla camdan diyor şeytan. belkide en iyisi bu. hiç olmazsa sadece kendımı götürüm. su an yaptığım gıbı aılemıde sürüklemem peşimden.Aslında hiçbir şeyden şikayet etmeye hakkınız yok.
Kimseden yardım beklemeye de.
Size daha önceki konunuzda üzülmüştüm. Fakat, hı sakın yanlış anlaşılmasın şuan kızmadım. Yine üzüldüm aslında ama garipsedim de.
Sizinkine "kendi düşen ağlamaz" deniyor resmen.
Ama üzüldüğüm için tabiki yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.
Bu adamın iki çocuğu olduğunu bile bile, 18 yaşında ne diye kaçtınız ?
Ne gerek vardı ? Üstelik davası bile bitmeden .
Şimdi siz resmen bildiğiniz, nikahsız yaşıyorsunuz. Hayır , hayat tarzınız bu olsaydı, yani hayat tarzım bu evlenmeyeceğim deseydiniz ben asla sizi yadırgamazdım. Herkesin tercihi kendine çünkü.
Fakat şuan bu adam sizi resmen kullanıyor ve çok yakında başkası ile evlenip gitme oranı çok yüksek.
Böyle evlilik mi olur ? Sizle evlenmeyi kabul etse bile etmeyin.
Sofrada küfür eden bir adam !
2 çocuğuna ödediği parayı yük olarak gören bir adam !
Dahası çocuk olursa siz bakmazsanız o da bakmazmış, bak hele bak !
Siz bu adamla evlenmek istiyor musunuz gerçekten ?
Ailenizin evine geri dönün. Başka çare yok.
Ya da önce bir işe girin. Para biriktirin. Ve kendi başınıza bir hayat sürün.
Size köpek diyen, "temize çıkarmak gibi" cümleler kullanan bir adamı koynunuza almayın.
Bir de helal olsun hiç cinnet gelmiyor mu ?
Bana o cümleleri kurduğunda cinnet gelir tabak çanak kafasında kırardım ben.
Ya bizle dalga geçiyosun yada aklın başında değil senin hala şöyle böyle yapıyor bana diye yazıyosun
biraz sert çıktım akşam ona. oda dedıkı senın gıbı köpeğe nikahmı kıyacam..
kimseyle dalga gecmıyorum burada bana vakıt ayırıp yazıosunuz vaktınızden çalarsam buda haktır kul hakkıdır hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?