Affedemiyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya konu açan bide açmayan pişman. Bazıları çok acımasız ve yargılayıcı konuşuyor. Hatta bazıları zorbalık içeren yorumlar nerdeyse. Burda zaten yapıcı ve yumuşak yollar arıyoruz her konu açan bunu bekliyor. Ama maalesef bu olgunluğu göremiyoruz her kesimde.

Ama bu kadar çok kürtaj olmanın bebek olmamasına sebebiyet verdiğini bilmiyor olamazsın herhalde değil mi?
Niye kendine bunu yaptın ki ya tüh bu arada annelik sadece doğurmak demek değil ki

Demek ki evrende üç sağlıklı çocuğa kıymana pes demiş,seni cezalandırmış(!)
(Haşa)

hanimlar ben anlayamadım 3 defa istemeden hamile mi kalmış bu hanfendi şimdi?

cekirdek citler gibi cocuk aldirmissiniz bir de "benim ne sucum var" diyorsunuz
20 yasinda o cahillikle yanlis secim yapabilirsiniz. hepimiz insaniz. bir heves hadi hamile de kaldiniz diyelim.
ama adam size zorla kurtaj yaptirtmis. bu adamla devam etmek, asla korunmamak, ikinci cocuga hamile kalmak falan artik bu kismi sizin sucunuz
evlendiniz coluk cocuk isini hic konusmamak, daha hazir degilken hemen hamile kalmak da sizin sucunuz.
ama uzulmeyin, ceket atilsa hamile kalanlardansiniz yine kalırsınız.
hatta ilkini doğurup sonrakileri aldirirsiniz "hazir degiliz" diye. nasilsa kurtaj bir dogum kontrol yontemi olmus sizin icin

hanimlar ben anlayamadım 3 defa istemeden hamile mi kalmış bu hanfendi şimdi?
Korunma gereği görmemiş, her hamile kalışını şaşkınlıkla karşılamışlar ve kürtaj olmuş 3 defa. Sonra eşi istediği için tekrar hamile kalmış ve hastalık sebebiyle yine kürtaj olması gerekmiş. Son kürtaj için isyan ediyor neden başına gelmiş diye.

bebişlere çok üzüldüm, Allah ım affetsin

20de olmuş hadi, 30da da adamın aklina uymak yerine senin babalign da sende yerin dibine bat deyip çocuğunu seçmemişsin, şimdi bebeğin seni neden seçsin, neden ben diye sormak biraz şey olmuyor mu?. Çocuk sahibi olmamak bı seçimdir, amenna, korunursun dikkat edersin, langur lungur sevişip doğru düzgün korunmamakta sizin tercihinizmis, yazık olmuş bebeklere....

4 evladınız koparılmamış, 3ünü siz koparmışsınız. Kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanmışsınız.

Kitap yazacak kadar bilgili olduğunu iddia edip korunmasız ilişkiye girmek peki??

Korunmayı öğrenerek başla bence eşek kadar kadınsın

Gördüğün gibi hamile kalmak kocalarına yamanmanı sağlamamış
Çok antipatik insan gördüm de, senin gibisi az. Her konunun altına itici bir yorum atmayı nasıl beceriyorsun pes.

Konu sahibi arkadaş; üst üste çok hata yapmışsınız. Naçizane bir tavsiye olarak lütfen hayatınıza giren kişilere bağımlı olmayın. Tedavi gördüğünüzü söylemişsiniz, umarım daha iyi olursunuz. Hatalar insanlar içindir, kınamadan önce yüz defa düşünün acımasız eleştirmeyin.

Kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir. Hamile kalsam kocam kürtaj dese o adamı bi daha içim almaz nasıl kabullendin

peki bu hata 3 cana maloluyorsa?

Bu hata değil tercih.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…