Buraya konu açan bide açmayan pişman. Bazıları çok acımasız ve yargılayıcı konuşuyor. Hatta bazıları zorbalık içeren yorumlar nerdeyse. Burda zaten yapıcı ve yumuşak yollar arıyoruz her konu açan bunu bekliyor. Ama maalesef bu olgunluğu göremiyoruz her kesimde.Konuyu size değil terapiste konuşacaktım. Çünkü beni tanımadan olayı bilmeden yorumlar yazıyorsunuz. Zaten iyi değilim, daha da kötü oldum. Buraya yazmam yanlıştı. O yüzden siliyorum. Lütfen cevaplamayın da.
@Mune konuyu yorumlara kapatabilir misiniz lütfen? açmam bir hataydı.
Demek ki evrende üç sağlıklı çocuğa kıymana pes demiş,seni cezalandırmış(!)Ben yaptıklarımla ilgili değil, ANOMALİ yüzenden bebeği kaybetmemle ilgili evreni suçluyorum. Yani en sonunda olmuştu, o da böyle gitti diye. Kürtajlarla ilgili söylemedim zaten.
Evet psikolojik olarak çökmüş durumdayım, yoksa burada niye tanımadığım insanlara özelimi açıp birde onlardan fırça yiyeyim ki dimi?
İçimi dökmek istedim sadece. (ayrıca destek de alıyorum o başka...)
benzer işlercekirdek citler gibi cocuk aldirmissiniz bir de "benim ne sucum var" diyorsunuz
Korunma gereği görmemiş, her hamile kalışını şaşkınlıkla karşılamışlar ve kürtaj olmuş 3 defa. Sonra eşi istediği için tekrar hamile kalmış ve hastalık sebebiyle yine kürtaj olması gerekmiş. Son kürtaj için isyan ediyor neden başına gelmiş diye.hanimlar ben anlayamadım 3 defa istemeden hamile mi kalmış bu hanfendi şimdi?
Korunma gereği görmemiş, her hamile kalışını şaşkınlıkla karşılamışlar ve kürtaj olmuş 3 defa. Sonra eşi istediği için tekrar hamile kalmış ve hastalık sebebiyle yine kürtaj olması gerekmiş. Son kürtaj için isyan ediyor neden başına gelmiş diye.
4 evladınız koparılmamış, 3ünü siz koparmışsınız. Kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanmışsınız.Konuyu size değil terapiste konuşacaktım. Çünkü beni tanımadan olayı bilmeden yorumlar yazıyorsunuz. Zaten iyi değilim, daha da kötü oldum. Buraya yazmam yanlıştı. O yüzden siliyorum. Lütfen cevaplamayın da.
@Mune konuyu yorumlara kapatabilir misiniz lütfen? açmam bir hataydı.
Kitap yazacak kadar bilgili olduğunu iddia edip korunmasız ilişkiye girmek peki??Korunmak, gebelik, sağlıklı ilişkiye dair şuan kitap yazacak kadar bilgiliyim. Master yaptım. Cahil insan değilim yani, merak etmeyin.
Bu evliliğimdeki sürpriz gebelik, adet bitiminden sonraki 1-2 günlük korunmasız ilişkide oldu. Çok erken yumurtlamışım yani. Normalde çok geç yumurtlayan birisi olduğum için ihtimal bile verememiştim.
Kürtaj sebebim, babası istemeyen bir çocuğun dünyaya gelişini o çocuğa kötülük olarak görmem. Kim ister böyle birşeyi ki? Vebala girmek istemedim doğurarak. Ama yine de kendimi affedemiyorum.
Çok antipatik insan gördüm de, senin gibisi az. Her konunun altına itici bir yorum atmayı nasıl beceriyorsun pes.Korunmayı öğrenerek başla bence eşek kadar kadınsın
Gördüğün gibi hamile kalmak kocalarına yamanmanı sağlamamış
peki bu hata 3 cana maloluyorsa?Çok antipatik insan gördüm de, senin gibisi az. Her konunun altına itici bir yorum atmayı nasıl beceriyorsun pes.
Konu sahibi arkadaş; üst üste çok hata yapmışsınız. Naçizane bir tavsiye olarak lütfen hayatınıza giren kişilere bağımlı olmayın. Tedavi gördüğünüzü söylemişsiniz, umarım daha iyi olursunuz. Hatalar insanlar içindir, kınamadan önce yüz defa düşünün acımasız eleştirmeyin.
Bu hata değil tercih.Çok antipatik insan gördüm de, senin gibisi az. Her konunun altına itici bir yorum atmayı nasıl beceriyorsun pes.
Konu sahibi arkadaş; üst üste çok hata yapmışsınız. Naçizane bir tavsiye olarak lütfen hayatınıza giren kişilere bağımlı olmayın. Tedavi gördüğünüzü söylemişsiniz, umarım daha iyi olursunuz. Hatalar insanlar içindir, kınamadan önce yüz defa düşünün acımasız eleştirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?