- Konu Sahibi kirmizimum
-
ya bizim ayrı olduğumuz dönemde ben başkasıyla birlikteydim.o da bunu biliyordu.sonra ben ayrıldım ve biz barıştık.ama o dönemde o da başkasıyla görüşmüş.3 kere.ama bunu anlatmadı.ben herşeyi tesadüfen öğrendim.kız sonrasında bunu aramış ancak bu ilgili davranmamış.sorun şu ki,armaa beni de dememiş
bu durumda sizde onu aldatmış oluyorsunuz ki ayrıyken olan birliktelikler aldatmaya girmiyor.laf olsun diyemi actın bu konuyu
2. bir şans versen dahi ona eskisi kadar güvenebilecekmisin?? güvenemem dersen bu güvensizlikle ilişkini yürütebilecekmisin kendine bunu sorman lazım ilk önce...
en azından benim bakış açıma göre...
hiçbişeyin garantisi yok bu hayatta çünkü...:sm_confused:
Bir kere aldatan gene aldatabilir bunun garantisi yok ki...
Güven sarsılır,sevgi sarsılı,saygı sarsılır.2.bir şans vermekle de bunlar yerine gelmez birdaha.
O yüzden şans vermemek en mantıklısı
güvenemem sanırım ama sadece ona değil hiç kimseye
bu yazdığından neyi anlamamız gerekiyor peki?
anlayamadım açabilirmisin??
önemli değil canım benim yerimseniben
yalannnn külliyen hemde....
bak burda bile seni her an her saniye bedensel ihtiyaçları için aldatacağını çok açık söylemi tatlım yaaa nasıl görmezden gelirsin bu durumu.??
ben sevgilime 4 seneden beri cinsel anlamda birşey vermiyorum o da benden alamadığını o zaman başkalarından mı alıyor yani hiç sanmıyorum bi ilişkide seks herşey demek değildir ilişkinin olmazsa olmazı zaten seks değildir ki senin sevgilin bu kavramın farkında değil bence...
aklı fikri kendini tatmin etmekte....
yazık böylelerine yazık böylelerini seviyorum diye kandırıp aldatılanlara....!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?