affedilen bir daha aldatır mı

bu durumda sizde onu aldatmış oluyorsunuz ki ayrıyken olan birliktelikler aldatmaya girmiyor.laf olsun diyemi actın bu konuyu

Bir kere aldatan gene aldatabilir bunun garantisi yok ki...

Güven sarsılır,sevgi sarsılı,saygı sarsılır.2.bir şans vermekle de bunlar yerine gelmez birdaha.

O yüzden şans vermemek en mantıklısı

bu durumda sizde onu aldatmış oluyorsunuz ki ayrıyken olan birliktelikler aldatmaya girmiyor.laf olsun diyemi actın bu konuyu

ayrıyken olan birliktelik değil sorun.yukarıda da yazdığım gibi biz barışınca kızla görüşmeye devam etmiş.tamam aramamış ama kız arayıncada konuşmuş.hem okumuyorsunuz hem de laf olsun diye konu açmakla itham ediyorsunuz.madem laf olsun diye açtım yazmayın o zaman

2. bir şans versen dahi ona eskisi kadar güvenebilecekmisin?? güvenemem dersen bu güvensizlikle ilişkini yürütebilecekmisin kendine bunu sorman lazım ilk önce...
en azından benim bakış açıma göre...
hiçbişeyin garantisi yok bu hayatta çünkü...:sm_confused:

güvenemem sanırım ama sadece ona değil hiç kimseye

Bir kere aldatan gene aldatabilir bunun garantisi yok ki...

Güven sarsılır,sevgi sarsılı,saygı sarsılır.2.bir şans vermekle de bunlar yerine gelmez birdaha.

O yüzden şans vermemek en mantıklısı

Aynen katılıyorum canım çok haklısın .kaydirigubbakcemile5
Güven bi kere sarsıldımı gerisi geliyo malesef.yerimseniben

güvenemem sanırım ama sadece ona değil hiç kimseye

ewet belki baskalarına güvenmekte de sorun yaşayacaksın ki bu çok normal
ama her insan aynı değil inan bana...belki daha sonra birliktelik yasayacagın inan bu guveni tekrar kazandıracak sana bilemezsin..ama söz konusu olan kişi almış senin güvenini yerle bir etmiş üstelik o kadar basit bir şekilde yapmış ki bunu daha ne denilebilir bu insana sen söyle?? :sm_confused:

aldatirmi aldatmazmi bilemem ama ben bir daha ASLA GUVENEMEZDIM. buda iliskiyi yipratir boyle ne evlilige devam edilebilir neden sevgili olmaya.

Aldatanin es, sevgili olmasi hic farketmez,guven bir kez kaybedildi mi geri kazanmak neredeyse umitsiz oluyor..bu durumda biran once o erkegi yollayip, onune bakmak zor da olsa, en dogrusu derim.

bi kere piskopatlaşınca bi daha düzelemezsin. güvensizlik feci bişiy. e aldatana da bi daha güvenilmez. emin ol ki ayrıldığında dünya varmış be diceksin. insanda sevgi fln kalmıyor ki güven gittikten sonra

bu yazdığından neyi anlamamız gerekiyor peki?

anlayamadım açabilirmisin??

anlayamaman çok normal ben anlatamamışım çünkü.aklıma geleni direkt yazmışım.sanki herkes herşeyi biliyor gibi.afedersin:)
ayrı olduğumuz dönemde sadece bedensel ihtiyaçları için birlikte olmuş.onun mantığına göre evlenene kadar erkekler sevgilisinden alamadığını gizli olarak temin ederlermiş.bunu da her erkek yaparmış gibi şeyler söyledi.
elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum.aklım çok karışık bazen ne yazdığımı fark edemiyorum kızlar

önemli değil canım benim yerimseniben
yalannnn külliyen hemde....
bak burda bile seni her an her saniye bedensel ihtiyaçları için aldatacağını çok açık söylemi tatlım yaaa nasıl görmezden gelirsin bu durumu.??

ben sevgilime 4 seneden beri cinsel anlamda birşey vermiyorum o da benden alamadığını o zaman başkalarından mı alıyor yani hiç sanmıyorum bi ilişkide seks herşey demek değildir ilişkinin olmazsa olmazı zaten seks değildir ki senin sevgilin bu kavramın farkında değil bence...
aklı fikri kendini tatmin etmekte....
yazık böylelerine yazık böylelerini seviyorum diye kandırıp aldatılanlara....!!!!!!

çok doğru söylemişsin.aynen senin gibi düşünüyorum.ya ama öyle bir durumdayım ki arkamı dönüp gidemiyorum.öyle ki zaten niyeti böyle olmasına rağmen kızla beraber olmadığını da söyledi.aklım kalbim karmakarışık.2 senelik emek.aileler biliyor,ben seviyorum,belki saçma ama sevgisine inanıyorum.işin garibi onun ailesi de böyle düşünüyor.yani ailesi bu mantıkla büyütmüş oğullarını

demek ki adamın temeli baştan sağlam atılmamış kardeşim...
ailede böyle yetiştirmiş ise daha ne beklenir ki böyle insandan...

hakkında hayırlısı olsun....

evet temel sağlam değil.ama evliliği de çok kutsal görüyorlar ve evlilikte kesinlikle böyle bir şeyin lafı bile geçemez diye düşünüyorlar.ve ciddi ilk adımı atmaya o kadar az kalmıştı ki bunu öğrendiğimde

Aldatma olasılığı yüksek olabilir ama mutlaka aldatırda diye birşey yok bence.
Tepkiniz önemli bu konuda, eğer kabullenmiş iseniz , birdaha yaparsa asla affetmeyeceğinizi bilirse (bunu da nasıl hissettirirsiniz karşıdakine orası da zor), yapmayabilir.

Ama kabullenmek demek, bu olasılığı artırmak demek. Dikkatli olmak lazım. Devamlı aldatacak duygusuyla da nasıl yaşanırsa artık. Temiz iş, bitirmek aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…