- Konu Sahibi kirmizimum
-
Aldatma olasılığı yüksek olabilir ama mutlaka aldatırda diye birşey yok bence.
Tepkiniz önemli bu konuda, eğer kabullenmiş iseniz , birdaha yaparsa asla affetmeyeceğinizi bilirse (bunu da nasıl hissettirirsiniz karşıdakine orası da zor), yapmayabilir.
Ama kabullenmek demek, bu olasılığı artırmak demek. Dikkatli olmak lazım. Devamlı aldatacak duygusuyla da nasıl yaşanırsa artık. Temiz iş, bitirmek aslında.
ama biz birlikteyken kız aramış ve bu hiç beni arama dememiş.kız bunu terk edene kadar o terk etmemiş
bir taraftan gururum kırık,diğer taraftan onsuzluğu düşünemiyorum.tam bütün sorunlar bitmişti.en zor zamanları atlatmıştık.ilişkimizde oldukça ciddiydi.ailesi biliyordu,desteklerdi.ama şimdi ben eskisi gibi olabilcek miyim?sürekli telefonlarını kurcalamak isticem,maillerini okumak isteyeceğim.arkamı dönüpte gidemiyorum.düşünmekten beynim uyuştu desem yeridir.yine halimden kızlar anlar dedim
o kızdan alacaklarını almış sadece.bir kıymeti yokmuş...
sakın canım sakın affetme
bak bn kendimi analatım sana
4,5 yıllık bir ilişkim vardı ve bn ayrılmıştım onun hayatına hemen biri girmişti ayşe diye bir kız konuşuolardı birgün arkadaşımla bu konuşuolardı nette bnde ona gitmiştim ve o bni gördüydü konuşmaya başladık işte bn seni sewiorum o kızı dedil felan dedi ertesi günü buluştuk ve askere gitdi bu tabi bnim aklımada hep soru işarteleri vardı görüşüo mu konuşuo mu die kız bir gün bunun msnisine girdi bni tehdit etmeler abisiyle beraber felan bn ayrılmaya karar verdim ve bittide
inan canım bir insan huyundan vazgeçmez hele bide bu erkekse katiyen bayan değişio ama erkek asla!!!!
bnim sana tavsiyem yol yakınken affetmemen ve acı çekmemen üzülen sen olursun hep şüphelerle yaşarsın güveenemezsin ona doğru bile söylese acabalar kafanda olur düşünürsün
o yüzden başlama derim ben canım
hakkında hayırlısı olsun canım
evet temel sağlam değil.ama evliliği de çok kutsal görüyorlar ve evlilikte kesinlikle böyle bir şeyin lafı bile geçemez diye düşünüyorlar.ve ciddi ilk adımı atmaya o kadar az kalmıştı ki bunu öğrendiğimde
arkadaşım burdan biri sana dese ki "barış bi şans daha ver" daha kimseyi dinlemeden barışacaksın çok belli.
onun için burda sana dil dökmeye hiç gerek yok çünkü bizi dinlemiyorsun kafandaki güşüncelerle hareket ediyorsun kendini ona inandırmak güvendirmek için hep onu koruyorsun laf ettirmiyorsun hiçbir şekilde sana, sevgine yapılan saygısızzlığı görmezden geliyorsun...
böyle devam et canım kafanı çok taşlara vurursun taşlara değil olan sana olur sevgiline hiçbirşey olmaz gününü gün edip hayata kaldığı yerden yeni insanlarla devam eder nasılsa...:umursamaz:
aldatan affedilmez anında silerimlmaz:
hem aldatcak hem de affetcen öyle mi ? yok yaaaa hihoyyyt
boşver be elini sallasan ellisi ... :teselli:
canııım sakın!sakın yapmalmaz: lmaz: lmaz:
ben 5 senelik ilişkimi bitirdim.aynı senin gibi işi resmiyetleştirme aşamasına gelmişken hemde.
dediğin gibi arkana dönüp gidemiyorsun
yaşananlar geliyor
emeğin geliyor
ben hatta denedim yeniden.. 3 ay ayrı kaldık..
ağladı zırladı yalvarmalar kapı önlerinde sabahlamalar...
affettim..
el üstünde tuttu beni ama gel gör ki ahh o şüphe yokmu....
asla eskisi gibi olmuyor..
onu seviyordum ama tutukum gitmişti..
aşık değildim yani artık..çünkü güven yoktu...
aslında seviyorum demem de geçmişin izlerinden kalma bir söylem...
ben yapamadım,ayrıldım...
belki bi daha yapmayacaktı ama ben koca bir ömür bir daha aldatırmı beni
düşüncesiyle yaşayamazdım...derdimden ölür giderdim artık..:umursamaz:
Sizin durum aldatılma/affedilme durumu değil ki...
:umursamaz:
Siz sadece ayrı kaldığınızda başkalarıyla görüşmüşsünüz.
Bu da normal...
a.s
Erkek arkadaşın aldatmaya meyilliyse ve aldattığını seziyorsan şunu sana söyleyebilirim:
3 seneymiş 5 seneymiş diye erkekler değil kadınlar önemser. Yazık senelerime vs diye.
Erkekler bunları asla önemsemez.
Bir kalemde böylesine silebilirse seni bırak silsin.
Emin ol döner...
a.s
Ondan sonra affetme durumu senin insiyatifin...
aldatan erkek tekrar aldatır sakın ama sakın affetmeyin kendimden biliyorumlmaz:
belki de içimdekini en net sen söylemişsin.biraz sert olmuş ama:)ya mantık bazen işlemiyor ya şu anlar öyle zamanlar.bir haftam var.kendimi toparlayıp mantıklı düşünmeye çalışıyorum.çok sevdim çünkü.zaaflarım var üstesinden gelmeye çalışıyorum.bu konuyu da bunun için açtım.kendim de en az zararı alarak kurtulmaya çalışıyorum bu halimden
bazen gerçekleri göstermek için sert olmak şart oluyor canım çünkü bi bayan olarak neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum ve daha fazla zarar görmemen için acı da olsa gerçekleri görmeni sağlamam gerekiyor....
şimdi eğri oturup doğru konuşalım yazdıklarımın zerresinde yanlış olan tek bir kısım yok değil mi içimizden biri bi daha dene dese hemen diyeceksin bundan çok eminim...
kendince haklı tarafların olabilir elbet onu sevmek gibi ama seninki artık inan ki sevgi değil alışkanlık seven zaten ne olursa olsun yapılanı gerçekleri ne olursa olsun görür ve ona göre bir yol çizer kendine ama sendeki öyle bir alışkanlık olmuş ki görmiyorsun görmeyi hele hiç istemiyorsun.çünkü yaşananları özleyeceksin aşkı sevmeyi güvenmeyi bunları özlediğin için vazgeçmek zor geliyor şu an sana yoksa inan ki içindeki sevgi değil tecrübe ile sabit şeyler çünkü....
aç gözünü biraz canım arkadaşım hayat devam ediyor yeni hayat yeni umut ve yep yeni bir beraberlik sevgi saygı güven ve sadakat dolu mis gibi bir AŞK seni bekliyor belkide...
ondan beklediğin ne varsa belkide daha fazlası ile...
ben şu an bunları yaşıyorum çünkü ....Çok şükür Rabbime....
inan sen yapabilirsin bunu yeter ki iste arkadaşım yeter ki iste kadınlık gururuna hakim olarak...!
seni incitmek değil amacım sadece hemcinsim olduğun için değmeyecek bir adam iiçin üzülmemeni sağlamaktır....olumunekankayizsmile
4,5 yılı birden silebilirler değil mi?
Yani kızın emeklerini harcayabilirler çabukça.
Değmez cidden ne üzmeye ne sıkmaya.
bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?