affet beni :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
ben neredeyse alti aydir evliyim hic a hic mutlu degilim denedim olmuyo. esim bana tokat tekme atti daha iki uc aylikken ozur diledi agladi eyvallah dedim. gitmek istedim gidemedim nereye gidecektimki? gidecek bi yerim yok. beni hep kirdi kirdida kirdi. sozleri igne gibi batti. ne yapdam yanlis onun gozunde. birde bana ahrp cirkin der tanisdimin bebek gibi ciltim vardi simdi ise yuzum coktu goz altlarim mor kaslarim yarisi dokuldu yuzumde koca koca sivilceler var cukurlar var kilcal damarlarim belli oluyo cirkin oldugumu biliyorum yuzume vurur hep ben bosanmakistiyorum simdi ise u donusu yapti iyi davraniyor ben ama istemiyorum

Tabi herkes yine boşan diyecek send ararını vermişsin boşanmak icin evlenmedin cocuk oyuncagi sankii .

Gidecek bir yeriniz neden yok aileniz nerede şiddet varsa bunun devamı da olur. Ayrıca içerikle başlık arasındaki bağı kuramadım kimden af diliyorsunuz sizi döven adamdan mı?

Nasil gidecek yeriniz yok eliniz ayaginiz tutuyorsa calisirsiniz kendinize yetersiniz. ama u donusu yapti diyorsunuz belki de esiiniz degismek icin adim atiyor

şrfsizliği o yapsın, sen kendini heba et.
iy valla.
sonra da kendi eserini beğenmesin.
çirkinsin desin.
ona de ki 'k.çıma kaş göz çizsem senden güzel olur'.
pis nankör.
böyleleri için sağlık, güzellik harcamak ahmaklık.
o pislik çıkardıkça gidip en iyisini yeyip, giyecektin.
o borç ödeyip dökecekti saçı dişi.
sen de sefa sürecek kendini süslicektin.
sonra da ay karım beni beğeniyomuki diye o düşünsün.
eşşek olana anladığı dilden konuşmalı.
ne geçti eline kendini parçalayınca dostum???

Dayak yeyip hakarete uğramak için de evlenmedi..
Ama evlilik sabır gerektirir sükur gerektirir oturup konuşması gerek yinee aynı şeyleri yaparsa bosansın zaten gidecegi yeri yok kalmasi mecburi kalıp para toplasın hadi boşandi ne yapacak siz mi sahip cıkacaksın en ufak birseyde herkes boşan diyorlar. Onlarada yazık gunah degilmi

Saçma sapan konuşupta insanların canını sıkmayın başlatmayın sabrınıza da sukrunuze de neye şükür gösterecek dayak yediği için mi neye sabredecek daha güzel bir dayak yemek ya da sonun da öldürülmek için mi bir konuyu da sukretmeye sabretmeye dine imana bağlamayın artik ya evlilik sevap ta boşanmak mı yazık günah hadi ordan git işine..!

Ufak bir şey derken neyi kastettiğinizi açıklar mısınız?

Mutsuz olan her kadın çirkinleşir.Onun yüzünden mutsuzsun.Boşanmak istiyorsan boşan.Ne dönüşü yaparsa yapsın.Şiddetin sebebi,bahanesi,özürü OLMAZZZ.Bir kere vuran ikinciyi yapacak demektir.

Hanımefendi 6 aylık bir evlilikte kadını getirdiği noktaya bakar mısınız? Şiddetin oturup konuşulacak bir tarafı yoktur!
Yarın bir gün çocukları olduğunu düşünsenize.. 6 aylık eşine bunları yapan 6 yıllık eşine neler yapar.
Adam tam bir ruh hastası.. Türkiye'de her gün kadına şiddeti okumaktan nefret eder hale geldim.. cinayetle bile sonlanan var.
Bu olay normal bir karı-koca tartışması değil.. veya görüş ayrılığı da değil. Ortada 6 aylık karısını döven söven hakaret eden bir adam bile demek istemiyorum canavar var!

" Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü,. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyodu. Kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi. Ayrılığın eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı. Gözlerini altında torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddediyordu. Artık ben de umudumu kaybetmiştim.. Yakında boşanacağımızı düşündüm. Ama sonra bir şey yapmaya karar verdim. Sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Onun yanında uykuya dalmaya başladım, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber uyandırmaya, onu öpmeye, güzel sözler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun ediyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım. Onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdum. İnanamayacaksınız ama yüzünde çicekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı. Artık sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar seviyordu. Hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.

Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğin yansımasıdır. Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir

Neye sukretsin mesela?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…