- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
Gidecek bir yeriniz neden yok aileniz nerede şiddet varsa bunun devamı da olur. Ayrıca içerikle başlık arasındaki bağı kuramadım kimden af diliyorsunuz sizi döven adamdan mı?ben neredeyse alti aydir evliyim hic a hic mutlu degilim denedim olmuyo. esim bana tokat tekme atti daha iki uc aylikken ozur diledi agladi eyvallah dedim. gitmek istedim gidemedim nereye gidecektimki? gidecek bi yerim yok. beni hep kirdi kirdida kirdi. sozleri igne gibi batti. ne yapdam yanlis onun gozunde. birde bana ahrp cirkin der tanisdimin bebek gibi ciltim vardi simdi ise yuzum coktu goz altlarim mor kaslarim yarisi dokulduyuzumde koca koca sivilceler var cukurlar var kilcal damarlarim belli oluyo cirkin oldugumu biliyorum yuzume vurur hep ben bosanmakistiyorum simdi ise u donusu yapti iyi davraniyor ben ama istemiyorum
Tabi herkes yine boşan diyecek send ararını vermişsin boşanmak icin evlenmedin cocuk oyuncagi sankii .
Ama evlilik sabır gerektirir sükur gerektirir oturup konuşması gerek yinee aynı şeyleri yaparsa bosansın zaten gidecegi yeri yok kalmasi mecburi kalıp para toplasın hadi boşandi ne yapacak siz mi sahip cıkacaksın en ufak birseyde herkes boşan diyorlar. Onlarada yazık gunah degilmiDayak yeyip hakarete uğramak için de evlenmedi..
Ama evlilik sabır gerektirir sükur gerektirir oturup konuşması gerek yinee aynı şeyleri yaparsa bosansın zaten gidecegi yeri yok kalmasi mecburi kalıp para toplasın hadi boşandi ne yapacak siz mi sahip cıkacaksın en ufak birseyde herkes boşan diyorlar. Onlarada yazık gunah degilmi
Ama evlilik sabır gerektirir sükur gerektirir oturup konuşması gerek yinee aynı şeyleri yaparsa bosansın zaten gidecegi yeri yok kalmasi mecburi kalıp para toplasın hadi boşandi ne yapacak siz mi sahip cıkacaksın en ufak birseyde herkes boşan diyorlar. Onlarada yazık gunah degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?