- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.180
- 358
- Konu Sahibi guneslihava
-
Bicaklanip öldurulmedigine olabilir mesela...Neye sukretsin mesela?
bunu brad pitt angelina jolie için yazmıştı, hatırladım :)" Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü,. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyodu. Kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi. Ayrılığın eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı. Gözlerini altında torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddediyordu. Artık ben de umudumu kaybetmiştim.. Yakında boşanacağımızı düşündüm. Ama sonra bir şey yapmaya karar verdim. Sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Onun yanında uykuya dalmaya başladım, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber uyandırmaya, onu öpmeye, güzel sözler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun ediyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım. Onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdum. İnanamayacaksınız ama yüzünde çicekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı. Artık sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar seviyordu. Hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.
Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğin yansımasıdır. Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir
ben profil bilgilerinin doğruluğuna inanmıyorumŞimdi oturdum bütün konularına baktım bu kadının sonra bir de profil bilgilerine baktım hayret içindeydim daha da şaşkın kaldım örnek yüksek lisans eğitim durumu
Dayak şükür sebebi
Eşi kötü davranıyor şikayetçi
Akrabalar evde
Eşi sürekli zorla ilişkiye zorluyor
Şimdi gelmiş sukredin bunlar normal şeyler diyor
Bu işte bir gariplik varrr..?
ben profil bilgilerinin doğruluğuna inanmıyorum
yüksek lisans yapabilecek kapasiteye sahip biri imam nikahıyla evlenip, hamile kalınca resmi nikah yapmaz
kv, kp ve 3 tane kayın biraderin olduğu bir evde hizmetçi gibi yaşamaz, eşinin şiddet içerikli söz ve davranışlarına da şükredip aşağı oturmaz.
:)))Zaten bir gariplik olduğu kesin ama ruhun da ama beyninde ama cinsiyetinde
Öldürmedigine..Neye sukretsin mesela?
Öldürmedigine..
Ben aldim cevabimi. Komsusundan daha az dayak yiyormus mesela ona sukrediyormus.
Iste bunlar hep fazla darbeden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?