- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi guneslihava
-
Yemin ederim asıl size helal siz omur boyu evliligi nasıl yuruteceksiniz
Size yazık sizde vicdan kalmamiş . saflık duygusu kalmamişBenim böyle düşünen hemcinsim mi var kızınız olursa üzüldüm dayak yese şükret kızım oğlan olursa o daha ayrı bi dert örnek de muazzam arkadaşım bu kadar pasif olmayın
Sen susSus artık..!
Yürüdüğü yere kadar yürür hiç bir evlilik kölelik değildir..!
Yemin ederim asıl size helal siz omur boyu evliligi nasıl yuruteceksiniz
Sen susböyle insanlara laf anlatmak ne zor nasl fikir veriyorsun dön bak tabi yasamayan bilmez sen yaşayip sustugunda anlarsin
Masallah sizde ove ove bitiremiyorsunuz esinizi kendine cok pay veren insanlardan zaaten birsey cikmaz he canm he heheValla cok guzel yurutuyorum. Evlendigimden beri bana caydanlik kaldirtmamis bir kocam var. Degil dayak en ufak bir asagilama bile duymadim. Cunku kendimi insan yerine koyuyorum. Beni mutsuz ediyor diye kaynanami evden yolladi kendisi.
Bir de kendine bak. Evine kardeslerini doldurup karisini umursamayan bir koca. Yedigin dayaklar bi ise yaramamis bak. Dayakla olmuyormus demek ki.
Neyse sabret sen az daha ye. Azicik suralarima da vur falan de belki ise yarar.
Masallah sizde ove ove bitiremiyorsunuz esinizi kendine cok pay veren insanlardan zaaten birsey cikmaz he canm he hehe
Masallah sizde ove ove bitiremiyorsunuz esinizi kendine cok pay veren insanlardan zaaten birsey cikmaz he canm he hehe
Hayatta kimseyi kınamam,herşey insanlar için..Masallah sizde ove ove bitiremiyorsunuz esinizi kendine cok pay veren insanlardan zaaten birsey cikmaz he canm he hehe
Size kısa örnek verim yan komsu kocası onun kolunu bile kırdı kadının sesi bile cıkmadi anasina babasina kufreyi kovdu kapının onune koydu ac bıraktı o yuzden benimde kocam bana bir tokat atti . ben komsumun halini gorerek binlerce kez şukrettim ve o gunden sonra benim eşim ne bi tokat atar ne bi kelime eder iste bosanmasi gereken kim komşum bile haline sukrediyorken bizim hergun allaha binlerce kez sukur etmemiz gerekir
Tabi herkes yine boşan diyecek send ararını vermişsin boşanmak icin evlenmedin cocuk oyuncagi sankii .
Tabi herkes yine boşan diyecek send ararını vermişsin boşanmak icin evlenmedin cocuk oyuncagi sankii .
Siz önce kendi evliliğinizde ki sorunları çözün. Kocanız eve 3 tane eşşek kadar kardeşini doldurmuş sizi hizmetçi gibi kullanıyor. İtiraz ettiğinizde mecbursun diyor. Hergün ilişkiye girmek için sizi zorluyor. Sormuyor bile istiyor musun diye. Konumuza bizim oralarda boşanmak diye bir şey yok dediniz. Kusura bakmayın herkes köle gibi, değersiz bir varlık gibi, çocuk doğurup, yemek yapmaya yarayan bir insan gibi yaşamak zorunda değil. Sizin oralarda boşanmak yoksa bizim buralarda da kölelik yok. Ben evli değilim. Benim eşim beni dövmeyi bırak tokat dahii atsa bu dünyayı babam onun başına yıkar. -ki kuzenimin eşini elinden zor aldılar. Evlilik çocuk oyuncağı değil ama boks ringi sanki. Kadın değil eşseğiz sanki. Dayak ye sus. Oldu başka ?
Şimdi oturdum bütün konularına baktım bu kadının sonra bir de profil bilgilerine baktım hayret içindeydim daha da şaşkın kaldım örnek yüksek lisans eğitim durumu
Dayak şükür sebebi
Eşi kötü davranıyor şikayetçi
Akrabalar evde
Eşi sürekli zorla ilişkiye zorluyor
Şimdi gelmiş sukredin bunlar normal şeyler diyor
Bu işte bir gariplik varrr..?
Bende onun konularını okudukça inanamıyorum inan. İlk konusunda 3 aylık evliyim dedi. Evli dediği imam nikahlı. Bizde önce imam nikahı kıyılar çocuk olunca resmi nikah dedi. Hatta epey tepki gördü. Şimdi bugün konusunda 2. Ay dolmadan resmi nikah yaptık diyor. Zaman kavramı mı yok, hafıza sorunu mu yaşıyor anlamadım. Ya hangi adam 3 koca erkek kardeşini eşinin yanına getirir. Birde hizmet etmeye mecbursun der. Gerçekten garip.
Siz dayak yemek için evlendiniz heralde,yani bu kadar normal görebiliyosunuz durumu pesTabi herkes yine boşan diyecek send ararını vermişsin boşanmak icin evlenmedin cocuk oyuncagi sankii .
Size kısa örnek verim yan komsu kocası onun kolunu bile kırdı kadının sesi bile cıkmadi anasina babasina kufreyi kovdu kapının onune koydu ac bıraktı o yuzden benimde kocam bana bir tokat atti . ben komsumun halini gorerek binlerce kez şukrettim ve o gunden sonra benim eşim ne bi tokat atar ne bi kelime eder iste bosanmasi gereken kim komşum bile haline sukrediyorken bizim hergun allaha binlerce kez sukur etmemiz gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?