- Konu Sahibi guneslihava
-
Duzgun konuş neden boşanmalar cogaldı . cevreden dolayi boşandi herkes başkasinin evliligine özenerek boşandı ya sizde akillı konuşun sizlerin yuzunden boşandı . evi yok parası yok boşanma kelimesi ne kadar kolay daha 8 ay evliler isteyerek yada istemeyerek benim haddim degil onu sorgulamak ama allah rizasi icin duşunun gidecek birinin elinde belli bir mikttar parasi olmasi gerek hadi bosandilar ne olacak evsiz yurtsuz o zaman iciniz nasl rahat edecek tavsiye veriyorsunuz sözde duzgun verinSaçma sapan konuşupta insanların canını sıkmayın başlatmayın sabrınıza da sukrunuze de neye şükür gösterecek dayak yediği için mi neye sabredecek daha güzel bir dayak yemek ya da sonun da öldürülmek için mi bir konuyu da sukretmeye sabretmeye dine imana bağlamayın artik ya evlilik sevap ta boşanmak mı yazık günah hadi ordan git işine..!
Ya daha 8 ay evliler bunu önceden bilmiyormuydu . bu hareketlerini illaki insan kendisini belli eder ..boşanmak icin artk evleniyorlar insanlar .sabir gerektirirUfak bir şey derken neyi kastettiğinizi açıklar mısınız?
Duzgun konuş neden boşanmalar cogaldı . cevreden dolayi boşandi herkes başkasinin evliligine özenerek boşandı ya sizde akillı konuşun sizlerin yuzunden boşandı . evi yok parası yok boşanma kelimesi ne kadar kolay daha 8 ay evliler isteyerek yada istemeyerek benim haddim degil onu sorgulamak ama allah rizasi icin duşunun gidecek birinin elinde belli bir mikttar parasi olmasi gerek hadi bosandilar ne olacak evsiz yurtsuz o zaman iciniz nasl rahat edecek tavsiye veriyorsunuz sözde duzgun verin
Duzgun konuş neden boşanmalar cogaldı . cevreden dolayi boşandi herkes başkasinin evliligine özenerek boşandı ya sizde akillı konuşun sizlerin yuzunden boşandı . evi yok parası yok boşanma kelimesi ne kadar kolay daha 8 ay evliler isteyerek yada istemeyerek benim haddim degil onu sorgulamak ama allah rizasi icin duşunun gidecek birinin elinde belli bir mikttar parasi olmasi gerek hadi bosandilar ne olacak evsiz yurtsuz o zaman iciniz nasl rahat edecek tavsiye veriyorsunuz sözde duzgun verin
Tabi herkes yine boşan diyecek send ararını vermişsin boşanmak icin evlenmedin cocuk oyuncagi sankii .
Ya daha 8 ay evliler bunu önceden bilmiyormuydu . bu hareketlerini illaki insan kendisini belli eder ..boşanmak icin artk evleniyorlar insanlar .sabir gerektirir
Ya daha 8 ay evliler bunu önceden bilmiyormuydu . bu hareketlerini illaki insan kendisini belli eder ..boşanmak icin artk evleniyorlar insanlar .sabir gerektirir
Tamam siz ufacık şey olan dayağınızı yer boşanmazsınız bide çirkin diye hakarete maruz kalırsınız bunlar şükür gerektirir çünkü bu evlilik gelinlikle girer kefenle çıkılır dimiAma evlilik sabır gerektirir sükur gerektirir oturup konuşması gerek yinee aynı şeyleri yaparsa bosansın zaten gidecegi yeri yok kalmasi mecburi kalıp para toplasın hadi boşandi ne yapacak siz mi sahip cıkacaksın en ufak birseyde herkes boşan diyorlar. Onlarada yazık gunah degilmi
Size kısa örnek verim yan komsu kocası onun kolunu bile kırdı kadının sesi bile cıkmadi anasina babasina kufreyi kovdu kapının onune koydu ac bıraktı o yuzden benimde kocam bana bir tokat atti . ben komsumun halini gorerek binlerce kez şukrettim ve o gunden sonra benim eşim ne bi tokat atar ne bi kelime eder iste bosanmasi gereken kim komşum bile haline sukrediyorken bizim hergun allaha binlerce kez sukur etmemiz gerekirNeye sukretsin mesela?
Size kısa örnek verim yan komsu kocası onun kolunu bile kırdı kadının sesi bile cıkmadi anasina babasina kufreyi kovdu kapının onune koydu ac bıraktı o yuzden benimde kocam bana bir tokat atti . ben komsumun halini gorerek binlerce kez şukrettim ve o gunden sonra benim eşim ne bi tokat atar ne bi kelime eder iste bosanmasi gereken kim komşum bile haline sukrediyorken bizim hergun allaha binlerce kez sukur etmemiz gerekir
kimse kafasına göre boşa demiyo gidecek sağlam bi yer ve bi iş yeterli sadece k bakmayın boşanmaların artış sebebi de erkeklerşn zıvanadan çıkmasıdır 6 eşi dövmek ne demek bana mantıklı açıklamasını yapar mısınız...Duzgun konuş neden boşanmalar cogaldı . cevreden dolayi boşandi herkes başkasinin evliligine özenerek boşandı ya sizde akillı konuşun sizlerin yuzunden boşandı . evi yok parası yok boşanma kelimesi ne kadar kolay daha 8 ay evliler isteyerek yada istemeyerek benim haddim degil onu sorgulamak ama allah rizasi icin duşunun gidecek birinin elinde belli bir mikttar parasi olmasi gerek hadi bosandilar ne olacak evsiz yurtsuz o zaman iciniz nasl rahat edecek tavsiye veriyorsunuz sözde duzgun verin
Size kısa örnek verim yan komsu kocası onun kolunu bile kırdı kadının sesi bile cıkmadi anasina babasina kufreyi kovdu kapının onune koydu ac bıraktı o yuzden benimde kocam bana bir tokat atti . ben komsumun halini gorerek binlerce kez şukrettim ve o gunden sonra benim eşim ne bi tokat atar ne bi kelime eder iste bosanmasi gereken kim komşum bile haline sukrediyorken bizim hergun allaha binlerce kez sukur etmemiz gerekir
Benim böyle düşünen hemcinsim mi var kızınız olursa üzüldüm dayak yese şükret kızım oğlan olursa o daha ayrı bi dert örnek de muazzam arkadaşım bu kadar pasif olmayınSize kısa örnek verim yan komsu kocası onun kolunu bile kırdı kadının sesi bile cıkmadi anasina babasina kufreyi kovdu kapının onune koydu ac bıraktı o yuzden benimde kocam bana bir tokat atti . ben komsumun halini gorerek binlerce kez şukrettim ve o gunden sonra benim eşim ne bi tokat atar ne bi kelime eder iste bosanmasi gereken kim komşum bile haline sukrediyorken bizim hergun allaha binlerce kez sukur etmemiz gerekir
Allah im bugun de komsudan daha az dayak yedim sukurler olsun sana.
Sen kafana fazla darbe almissin bir daha soyle kocan idrak yetenegini etkilemeyecek yerlere vursun. Ama neyse kafana da vurmaya devam edebilir seni pek degistirmeyecegi kesin.
Sen bide hamilesin dimi. Sen yetistireceksin o cocugu. Umarim ayni sehirde degilizdir. Zira cocugumun senin zihniyetinde yetismis bir arkadasi olsun istemem.
Seni kocaman öpüyorumAllah razı olsun delirtti o beni
Aslinda yazacagim cumleler tam olarak boyle degildi. Ama site kurallari var ya hani. Gerci bu haliyle de banlanabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?