affet beni :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duzgun konuş neden boşanmalar cogaldı . cevreden dolayi boşandi herkes başkasinin evliligine özenerek boşandı ya sizde akillı konuşun sizlerin yuzunden boşandı . evi yok parası yok boşanma kelimesi ne kadar kolay daha 8 ay evliler isteyerek yada istemeyerek benim haddim degil onu sorgulamak ama allah rizasi icin duşunun gidecek birinin elinde belli bir mikttar parasi olmasi gerek hadi bosandilar ne olacak evsiz yurtsuz o zaman iciniz nasl rahat edecek tavsiye veriyorsunuz sözde duzgun verin

6 aylık evlilik tekme tokat??!!!
Bunlar bile soğumanıza yeter aslında çirkinliği şöyle bi kenara bırakalım..
Kaldı ki neden çirkinleştiniz acaba sorunun cevabı da sizde...

Nasıl kimsen yok eş dost akraba bi süre birinin yanında kalıp iş bulup pekala bi başınıza gecşnebilirsiniz

Ufak bir şey derken neyi kastettiğinizi açıklar mısınız?
Ya daha 8 ay evliler bunu önceden bilmiyormuydu . bu hareketlerini illaki insan kendisini belli eder ..boşanmak icin artk evleniyorlar insanlar .sabir gerektirir

Ben sana söyleyeyim mi neden boşanmalar çoğaldı? Senin mantığındaki insanlar azaldı!
Artık bayanlar daha bilinçli, daha güçlü.. eskiden erkek höyt derdi kadın susardı..
susmak zorundaydı ben bilmem beyim bilir vardı! En kötüsü de bunu en çok kadınlar kabullenmişti..
Şimdi öyle değil kadınlarda güçlü artık.. rezalet bir evlilik sürdürmektense boşanmak daha hayırlıdır..
Koca candan daha değerli değil bu hayatta! Hamilesiniz Allah iyi bir evlat Sağlıklı bir evlat nasip etsin..
İleride çocuğunuz şiddet görürse ne diyeceksiniz aç elini şükür et mi?

Ayrıca burada herkes hemen çık forumdan dava aç demiyor.. yoluna ayrılma mantığıyla devam et diyor.. çocuk yapma diyor!
Para biriktir işe gir ama bu adamdan bir an önce kurtul diyor!

Yazdıklarına tek tek cevap verirdim ama sonunda ban yerim söylediklerinin tamamı senin nasıl bir ruh halinde olduğunu zaten gösteriyor başka da diyecek lafım yok yazık sadece yazık...

Tabi herkes yine boşan diyecek send ararını vermişsin boşanmak icin evlenmedin cocuk oyuncagi sankii .

herkes sizin gibi sinmiş pasif olmak zorunda değil
siz kocanıza kölesiniz diye bu kadın da mı öyle olsun
demek ki artık son raddeyi gelmiş çok mutsuz ki boşanmak istiyor

Ya daha 8 ay evliler bunu önceden bilmiyormuydu . bu hareketlerini illaki insan kendisini belli eder ..boşanmak icin artk evleniyorlar insanlar .sabir gerektirir

Sen sabretmeye sukretmeye olayları dine bağlamaya devam et gerçeklerden uzak ol kadını köle erkeği ilah gör haklısın doğru olan bu zaten alkışlıyorum

Tamam siz ufacık şey olan dayağınızı yer boşanmazsınız bide çirkin diye hakarete maruz kalırsınız bunlar şükür gerektirir çünkü bu evlilik gelinlikle girer kefenle çıkılır dimi

Neye sukretsin mesela?
Size kısa örnek verim yan komsu kocası onun kolunu bile kırdı kadının sesi bile cıkmadi anasina babasina kufreyi kovdu kapının onune koydu ac bıraktı o yuzden benimde kocam bana bir tokat atti . ben komsumun halini gorerek binlerce kez şukrettim ve o gunden sonra benim eşim ne bi tokat atar ne bi kelime eder iste bosanmasi gereken kim komşum bile haline sukrediyorken bizim hergun allaha binlerce kez sukur etmemiz gerekir

siz önce o kayınları evden bir gönderin de ondan sonra gelin burda evlilik dersi verin

Böyle bakıyorum size

Bence yaralanan, organından olan da canından olanlar var çok şükür deyip sarılsın kocasına o zaman

kimse kafasına göre boşa demiyo gidecek sağlam bi yer ve bi iş yeterli sadece k bakmayın boşanmaların artış sebebi de erkeklerşn zıvanadan çıkmasıdır 6 eşi dövmek ne demek bana mantıklı açıklamasını yapar mısınız...

Allahım örneğe bak yaa
bir de güzel bir şeymiş gibi övüne övüne anlatıyorsunuz

Allah im bugun de komsudan daha az dayak yedim sukurler olsun sana.

Sen kafana fazla darbe almissin bir daha soyle kocan idrak yetenegini etkilemeyecek yerlere vursun. Ama neyse kafana da vurmaya devam edebilir seni pek degistirmeyecegi kesin.

Sen bide hamilesin dimi. Sen yetistireceksin o cocugu. Umarim ayni sehirde degilizdir. Zira cocugumun senin zihniyetinde yetismis bir arkadasi olsun istemem.

Benim böyle düşünen hemcinsim mi var kızınız olursa üzüldüm dayak yese şükret kızım oğlan olursa o daha ayrı bi dert örnek de muazzam arkadaşım bu kadar pasif olmayın

Seni kocaman öpüyorum Allah razı olsun delirtti o beni

Yemin ederim asıl size helal siz omur boyu evliligi nasıl yuruteceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…