Affet.....

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
merhaba arkadaslar icimi yakan bi sorunum var icim ates yangin yeri.
Eşime sinirle insallah öl dedim eşimee herseyime yazık degil mi sonra cok buyuk bi hata yaptigimin farkina vardim.O da insallah bende ölmek istiyorum bunu duydugum icin dedi.Hep bası agridi ust uste agri kesiciler icti hasta oldu melek basim cok agriyo dedi hep gozleri kipkirmizi atesi vardi.Öfkemi kontrol edemedim ben bu degilim.Bu ben olamam.Neden yaptim bunu Allah im ya tutarsa bedduam yazik degil mi kendim den nefret ediyorum.Allah ım icimden kotuluk gecirdigim icin affet.Napabilirim tövbe etmekden baska?

Şu an Burda olmak yerine esinizin yanina gidin adamin basi agriyormus masajlaar yapin yannda yatin sımsıkı sarilin uyurken bile ozur Dileyin. . Sabah pazar ve guzel bi sekilde uyadirin ozur dileyerek ve guzel bi kahvalti hazirlayip. .

Öl dediniz diye ölecek değil ya..Allah kalpleri en iyi bilendir. Bir şey için pişman olduk diyelim, Allah saniyesinde siliyor..çünkü pişman oldun, çünkü içten üzüldün.. Özür dilemişsiniz zaten, bir sarılıverin öpün alırsınız gönlünü..

Umarım şimdi iyidir.
Muhtemelen gerginlikten oluşan bir ağrı. Yine de ağrı kesicinin dozunu fazla aldıysa bir hekime görünün.
Sakinleştiğinizde sinirlerinizi kontrol edemediğinizi ve söylediğiniz söz için üzgün olduğunuzu dillendirin . Özür mahiyetinde sevdiği bir tatlıyı yapıp aranızdaki soğukluğu eritin..

Düsünmeliydim düsünemedim.Tartistik.Yani bizim tartismalarimiz bagris cagris olmaz oyle yapida bi insanda degiliz.Boyle olunca hincimi alamadm bi tartismadan dolayi dedim aslinda haketmedi.Haketsede bu cumle olmadi.Ozur diledim oda garibim affetti zaten ama aradan gecti neden diye sordu yine takildi onada demekki hemen ama yinede benim icimde dert kaldi.

Balkabagi tatlisi istemisti benden oyle cok cani biseyde cekmiyo ama balkabagi almis secmis gidip gelip oldu mu hayatim diye sordu yiyemedi bile yani oyle kaldi tatlida.

Lutfen adamin gonlunu alin ve yarin uyandiginda karsisinda bambaska bir siz gorsun bana bile dert oldu bu mesajinizdan sonra hemde..

Lutfen adamin gonlunu alin ve yarin uyandiginda karsisinda bambaska bir siz gorsun bana bile dert oldu bu mesajinizdan sonra hemde..
bu yorumlardan sonda daha dhaa dert oldu suanda iyice farkina vardim.Dedim ya basinda istahla bekledigi tatliyi bile yiyemedi sonrasinda.

bu yorumlardan sonda daha dhaa dert oldu suanda iyice farkina vardim.Dedim ya basinda istahla bekledigi tatliyi bile yiyemedi sonrasinda.
Hadi yanina gidin eniste beyin uzanin yanina ve sıkı sıkı sarilin kulagina ozur dilerim diyin emin olun duyar o .. Sabah uyandiginizdada gun icinde bizide haberdar edin olurmu?

Ağzınızdan çıkanları kulağınız duysun!
Beddua etmeyin. Siz dediniz diye ölmez de,çok kırıcı birşey. Üstüne üstelik de çok günah..

Hadi yanina gidin eniste beyin uzanin yanina ve sıkı sıkı sarilin kulagina ozur dilerim diyin emin olun duyar o .. Sabah uyandiginizdada gun icinde bizide haberdar edin olurmu?
Peki yapicam aslinda o uyudu erkenden biraz da dedim ya rahatsiz o yuzden skldm bende uyku tutmadi bu sebeplerden.Bazen ne kadar dusuncesizce konusabiliyoruz.Esimi dusundum suanda hep kadinlari genelde hakli buluruz.Boyle bi erkekler kulubu olsa o da beni yazsa hepsi beni tasa tutardi sanirim.Ama yapmazdi yinede sabah haberdar ederim insallah duzelir.Aramzda bi sorun yok olsa suanda inatlasma kavga cekisme insan bole vicdan azabi duymaz ya da tartismada bana sen öl deseydi ohhh derdm iyi ki demisim gercek yuzu iste bu ama demiyo bu hali beni suanda mahfetti.Birdaha on kere dusunucem.Sebebi bile hatrlamiyorum.Demekki sacma sapan bisi.Kendme kiziyorum icten ice.Yarin cok iyi dawranicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…