Lutfen adamin gonlunu alin ve yarin uyandiginda karsisinda bambaska bir siz gorsun bana bile dert oldu bu mesajinizdan sonra hemde..Düsünmeliydim düsünemedim.Tartistik.Yani bizim tartismalarimiz bagris cagris olmaz oyle yapida bi insanda degiliz.Boyle olunca hincimi alamadm bi tartismadan dolayi dedim aslinda haketmedi.Haketsede bu cumle olmadi.Ozur diledim oda garibim affetti zaten ama aradan gecti neden diye sordu yine takildi onada demekki hemen ama yinede benim icimde dert kaldi.
bu yorumlardan sonda daha dhaa dert oldu suanda iyice farkina vardim.Lutfen adamin gonlunu alin ve yarin uyandiginda karsisinda bambaska bir siz gorsun bana bile dert oldu bu mesajinizdan sonra hemde..
Hadi yanina gidin eniste beyin uzanin yanina ve sıkı sıkı sarilin kulagina ozur dilerim diyin emin olun duyar o .. Sabah uyandiginizdada gun icinde bizide haberdar edin olurmu?bu yorumlardan sonda daha dhaa dert oldu suanda iyice farkina vardim.Dedim ya basinda istahla bekledigi tatliyi bile yiyemedi sonrasinda.
Peki yapicam aslinda o uyudu erkenden biraz da dedim ya rahatsiz o yuzden skldm bende uyku tutmadi bu sebeplerden.Bazen ne kadar dusuncesizce konusabiliyoruz.Esimi dusundum suanda hep kadinlari genelde hakli buluruz.Boyle bi erkekler kulubu olsa o da beni yazsa hepsi beni tasa tutardi sanirim.Ama yapmazdi yinede sabah haberdar ederim insallah duzelir.Aramzda bi sorun yok olsa suanda inatlasma kavga cekisme insan bole vicdan azabi duymaz ya da tartismada bana sen öl deseydi ohhh derdm iyi ki demisim gercek yuzu iste bu ama demiyo bu hali beni suanda mahfetti.Birdaha on kere dusunucem.Sebebi bile hatrlamiyorum.Demekki sacma sapan bisi.Kendme kiziyorum icten ice.Yarin cok iyi dawranicam.Hadi yanina gidin eniste beyin uzanin yanina ve sıkı sıkı sarilin kulagina ozur dilerim diyin emin olun duyar o .. Sabah uyandiginizdada gun icinde bizide haberdar edin olurmu?
Balkabagi tatlisi istemisti benden oyle cok cani biseyde cekmiyo ama balkabagi almis secmis gidip gelip oldu mu hayatim diye sordu yiyemedi bile yani oyle kaldi tatlida.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?