Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

desen ki günde 1 kez 1 saat konuşmuşlar hadi dertleştiklerine inanayım da, ortalama 11 kez ne dertleşmesi bu? senin aklın kesiyor mu gerçekten yaa?
Kiz ben kocamla telde günde 1 defa bazen ya konusur ya konusmuyorum. Oda eve gelirken sunu al bunu al yada acilse. Nedemek 14 kez ya.

Kiz ben kocamla telde günde 1 defa bazen ya konusur ya konusmuyorum. Oda eve gelirken sunu al bunu al yada acilse. Nedemek 14 kez ya.
Valla biz de ortalama 8 kez falan konuşuyo olabiliriz eşimle ama genelde kısa ve sesini duyayım dedim, ya da bişey lazımmı, ya da yemeğe çıktım vs. şeklinde maksimumu 3 dakikalık konuşmalardır.

o arkadaşınızın eşine sordunuz mu her gün 8 14 kez konuştuklarından haberi varmıymış. ondan yardım istemiş mi. sorun bence
Ha yoksa bu gidişle daha çok kandırılırsınız

Sizi sağlam kandırmışlar. Benim eşimle aram bozuk olsa arkadaşıma danışabilir çok doğaldır ancaj 1 2 hadi bikemedin 3 kez aranır yani. Günde 8 kez aramak da nedir. Kaç gğn konuşmuşlar böyle.

o arkadaşınızın eşine sordunuz mu her gün 8 14 kez konuştuklarından haberi varmıymış. ondan yardım istemiş mi. sorun bence
Ha yoksa bu gidişle daha çok kandırılırsınız
Söylemiş soylemis. adam normal karsilamis. Ben esime guveniyorum demis aklima inanirmisin cok pis seyler geliyo

sırf yardım etmek-almak için günde 8-14 kere ne konuşulur,
%99 birbirlerine karşı hisleri var ama fiziksel bir şey yaşandı mı bilemeyiz

Tamam ama ne konustuklarini bilmiyorum iste. Ne konustunuz o kadar diyonce iste dertlestik ne var bunda fln diyolar
Bosanma davasinda mesela kadin esim beni aldatiyor dediginde hakim telefon kayitlarini ister, gun icinde ne kadar sıklıkla konustuklarini bakmak icin anladin mi?
Ne konustugunu bilmiyorum demissin de sen akil tutulmasina ugramissin. Bir insan ancak sevgilisiyle gunde 15 kez konusur. Normal arkadasini bu kadar aramaz. Hele baskasinin aile meselesini konusmak icin bu kadar hic aranmaz. Ikisi de seni saf bulmus kandiriyir kusura bakma.

Hadi bir gün iki gün önemli bı konu sonrası konuştular diyelim de her gün ne akliymis böyle ver ver bitmemiş. Belki kendilerine bile itiraf edemiyorlar ama aralarında bı etkileşim olduğu ve birbirleriyle konuşmaktan hoşlandıkları kesin. Bı kere durumu normal ve sıradan buluyor olsalardı sizin yanınızda da eşiniz açıp konuşurdu sizin de haberiniz olurdu onunla konustugundan. Gizli saklı evde olmadığı zamanlarda konuştuklarina göre ikisi de çok da masum bı işin içinde olmadıklarının farkında

saat 14:10 ve kocam bu saate kadar 1 kere aradı ,
birde çıkışta arar 6 da ,

hee arada ararsa hayırdır diye açarım , bunlar seni iyi keklıyorlar canım üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…