- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
bir de birşey soracağım; tatiliniz nasıl geçti?Evet bisey yokmus gibi davraniyorum oda daha ilgili tabi eskiye bakarak ama yinede tuhaf geliyo bana bilmiyorum.
Seni salak yerine koymuşlar hala da koyuyorlar, sen fesatsın diyerek.Evet bisey yokmus gibi davraniyorum oda daha ilgili tabi eskiye bakarak ama yinede tuhaf geliyo bana bilmiyorum.
Kiz ben kocamla telde günde 1 defa bazen ya konusur ya konusmuyorum. Oda eve gelirken sunu al bunu aldesen ki günde 1 kez 1 saat konuşmuşlar hadi dertleştiklerine inanayım da, ortalama 11 kez ne dertleşmesi bu? senin aklın kesiyor mu gerçekten yaa?
Valla biz de ortalama 8 kez falan konuşuyo olabiliriz eşimle ama genelde kısa ve sesini duyayım dedim, ya da bişey lazımmı, ya da yemeğe çıktım vs. şeklinde maksimumu 3 dakikalık konuşmalardır.Kiz ben kocamla telde günde 1 defa bazen ya konusur ya konusmuyorum. Oda eve gelirken sunu al bunu alyada acilse. Nedemek 14 kez ya.
ne tatilibir de birşey soracağım; tatiliniz nasıl geçti?
birlikte tatile çıkmışlarya bu sene, öyle yazmıştı konu sahibine tatili
Igrenc herkesin moreli bozuktu süreklibirlikte tatile çıkmışlarya bu sene, öyle yazmıştı konu sahibi
niye peki?Igrenc herkesin moreli bozuktu sürekli
o arkadaşınızın eşine sordunuz mu her gün 8 14 kez konuştuklarından haberi varmıymış. ondan yardım istemiş mi. sorun benceSelam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
kocası da mı böyle dediOnlar öyle yanlis düsünmezmis benim düsüncelerim kirliymis ve herkesi kendim gibi zanetmicekmisim ben kirli düsünüyosam onlarinda öyle bisey yapicagi anlamina gelmezmis aynen böyle dediler.
tabi herseyi bildirdimonada
Söylemiş soylemis. adam normal karsilamis. Ben esime guveniyorum demiso arkadaşınızın eşine sordunuz mu her gün 8 14 kez konuştuklarından haberi varmıymış. ondan yardım istemiş mi. sorun bence
Ha yoksa bu gidişle daha çok kandırılırsınız
sırf yardım etmek-almak için günde 8-14 kere ne konuşulur,Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Bosanma davasinda mesela kadin esim beni aldatiyor dediginde hakim telefon kayitlarini ister, gun icinde ne kadar sıklıkla konustuklarini bakmak icin anladin mi?Tamam ama ne konustuklarini bilmiyorum iste. Ne konustunuz o kadar diyonce iste dertlestik ne var bunda fln diyolar
Benim de geldi su anSöylemiş soylemis. adam normal karsilamis. Ben esime guveniyorum demisaklima inanirmisin cok pis seyler geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?