• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmeli miyim!!!! lütfen bakın

ogretmenhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
97
49
3
31
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim burayı uzun zamandır takip ediyordum. Sonunda bende aranıza katıldım
Evet benim de bir derdim var. Ailemle tanıştırdığım neredeyse 1 buçuk yıldır beraber olduğum biri var. Kendisi özelde çalışıyor. Gel gelelim konumuza. Daha öncesinde de bir çok sorun yaşadığım bu adam için içimde pek güven kalmadı desem yeridir. Olay şöyle ki bulunduğum şehre geldi. Telefonunu karıştırırken Instagram şifresini notlarına kaydettiğini gördüm ister istemez takip etme gereği duydum. Yanımdan gitti. Instagramını beraber kullanıyoruz ama haberi yok tabi. Instagramda mesajlar kısmında bir grup dikkatimi çekti. Erkek arkadaşlarıyla konuşma grubu. Gözlerime inanamadım. Arkadaşları +18 videolar atıyorlar çoğu terbiyesiz. Yattıkları kalktıkları konuştukları kızların açık saçık fotoğraflarını ve onlarla konuştukları terbiyesiz konuşmaları ekran resmi almışlar. Birbirleri ile dalga geçiyorlar. Neyse bizimkinden ses çıkmadığı için ses etmedim. Akşam oldu biliyorsunuz dünya kupası maçları var. Benimki gruba şu Rus kızlar insan değil oğlum yazmış. Tabi ardı arkası da geldi. En sonunda paralı çalışan( anlarsınız ya ) bir kıza gitmenin planlarını yaptılar. Hâlâ olayın şokundayım ben varken nasıl bunları düşünür? Ben kendisine yetmiyor muyum. Kendimi o kadar kötü hissettim ki iki üç gün konuşmadık tabi onun da yüzü olmadı. Ailesini de bu konuda haberdar binevi rezil ettim. Şimdi gelmiş bana onlar erkek muhabbetiydi sadece lafta. Ben sana öyle şeyler yapmam diyor ağlıyor. İnanmak istemiyorum bir yandan da çok seviyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum. Arkadaşlarıyla iletişimini de kesmiş söylediğine göre. Sizce düzelir mi kızlar. Gururum affetmeme izin vermiyor çok üzülüyorum.

Yaptığınız dogru değil bir kişinin özel alanına bu şekilde müdahil olmamalısınız ama onun da sizden aşağı kalır yanı yok falso konusunda. Arkadaşlarıyla görüşmeyi kestiği emin olun ki yalan.
Karar size kalmış ama bu şekilde yürütülen ilişkiden ne hayır gelir bilemedim.

Erkek muhabbetidir muhtemelen evet. Ha seviyesiz mi evet ama az çok bütün erkek gruplarında var bu durumlar. Ailesine söylemeniz çok absürd neyi olarak söylediniz komik yani, çocuğun tavrına şaşırdım ben barışmak istemezdim sizinle. Yerinizde olsam da barışmazdım sürekli bu durumu başına kakacak bi tavrınız var ikinize de acı çektirmeyin bence

Şuanda sevgilinizden çok sizin saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum. Gizlice şifreyi almalar, mesajları karıştırmalar, ailesine şikayet etmeler vs yanlış yapmışsınız bence.
Yanlış yaptığımı biliyorum ama güvenim zedelendi. Bide kadınlar hisseder diye birşey var ya hani birşeyler karıştırdığını hissettim.

Ya erkek arkadasiniz karakteri nasil bilmiyorum ama erkek gruplarinda birbirlerine hava atmak icin kendini ispatlamak icin asli olmayan bos muhabbetler yapiyorlar. sirf bende erkegim brnimde seks hayatim var diyebilmek icin.

Yanlış yaptığımı biliyorum ama güvenim zedelendi. Bide kadınlar hisseder diye birşey var ya hani birşeyler karıştırdığını hissettim.

Iyi de aile neden ? Hangi vasıfla ? Hani nişanlı sözlü olursunuz belki anlaşılır ama ailesiyle bu şekilde yüz göz olmanız... itici olmuş.

Back
X