onu başaramıyorum sürekli ağladım o günlerde ben daha yeni hamileydim çok değişik ruh halleri yaşıyordum ama kimse beni anlamadı .hep ağlayarak geçirdim o nedenle.söyledikleriniz çok doğru baktılar üzülüyorum ordan devam ettiler taaakiiiiii ben ipleri koparana kadar...şimdi en azından beni üzemiyorlar...ama nereye kadar gider böyle bilemiyorum...eşiminde ailesi işte eksik kalsın istemiyorum aslında ama eninde sonunda huzursuz edecek buna eminim .eskidende ne zaman arasa kavga ederdik sabahlara kadar...çok teşekkür ederim fikirleriniz için deneyeceğim bunları yapmayı hem kendim hem bebeğim için
ne demek ilgilenpi de bir sey yapmadimki, yasadiklarimdan örnek verdim.. hele de hamile olmaniza cok sevindim.. kendimi yerinize koydum belki de.. cünkü ben bunlarin yüzünden bebegimi düsürdüm, yeni hamileyken ac kaldigimi bilirim.. kavga ettik yine odadan cikmadim bi allahin kulunun da aklina gelmedim, esimin bile.. kanamam oldu da biri de elimden tutup dra götürmedi.. yeni gelmisim almancam yok bir yer bilmiyorum, kimseyi tanimiyorum..2 aylik kanamayla kendi kendime düsük yaptim ben... ne oldu, olan bana ve bebegime oldu, simdi de hamile kalamiyorum.. ben bi sürü sey yasadiktan sonra daha yeni cektim kendimi, simdi kaynanam duygu sömürüsü yapiyo biz sana ne yaptik da uzak duruyosun, yine ne oldu bilmem ne diyo.. iste susup susup da sesin cikinca kötü oluyo herkes icin.. hem esiniz yaninizdaysa, destek oluyorsa bence hic bir sey yapmaniza gerek yok ki, zamana birakin hele bi bebeginizi alin kucaginiza.. unutmayin, kaynana-kayinbabanizi yola getircek ya da ne bileyim derdinizi anlatcak olan siz degilsiniz, esiniz yani kendi ogullari.. onun tepki göstermesi aslinda cok güzel bir sey.. siz yapsaniz kötü gelin olursunuz ama o da ayni tavri sergileyince hakli oldugunuzu er gec anlarlar.. benim esim bana hic destek olmadi, hem de hic bir zaman, hic bir konuda.. eger esiniz de size hak veriyo ve dogruyu yalnisi görüyorsa bence hiic kurcalamayin.. bigün gelir de adil bi sekilde davranirlarsa size o zaman barisirsiniz.. bunca seyin üstüne aramak sormak pesine düsmek, daha sonraki sorunlara zemin hazirlar.. umarim siz de sizin icin, bebeginiz icin dogru olani yaparsiniz
valla emin ol kazanacaksın ayetel kürsi yi unutma sinire birebir.ben içimden okurum cok sinirlendiğimde ama çaktırma.önemsemiyormus gibi yap.he birde üzerine yürüyen olursa ara polisi kendini ezdirme.kendine saygın olsun.ara bir kere bak gerisini gör:))
o kadar destek oldunuzki anlatamam öncelikle yaşadıklarınıza çok üzüldüm yalnızlık ne demek çok iyi bilirim umarım yine hamile kalırsınız ve burdan haberinizi alırım.aslında eşim baştan bu kadar etkilendiğimin farkında değildi .sonradan anladı.arıyordu ilk zamanlar fakat ben çok üzgün olduğumdan olayda çok taze olduğundan bana ve bebeğime eziyet ettikleri için teşekkür etmek içinmi aradın dediğimden sonra aramadığını söylüyor.aradığını görmediğim.en iyisi onların araması bu iyi niyeti anlayacak insan değiller sanırım boşuna kendimi üzmeyeyim onlar bana acımadı sonuçta.çok teşekkür ederim zaman ayırdınız bana daha rahatım şimdi:))
harikasınız :)))çok teşekkür ederim bebeğim bile kıpırdamaya başladı ben gülünce:))eve gelemezler sanırım zaten mesafe de var.ama bir kavga sırasında eşime o kadın bu eve girerse polis çağırırım demiştim:))bende çok fenayım yaaa
valla emin ol kazanacaksın ayetel kürsi yi unutma sinire birebir.ben içimden okurum cok sinirlendiğimde ama çaktırma.önemsemiyormus gibi yap.he birde üzerine yürüyen olursa ara polisi kendini ezdirme.kendine saygın olsun.ara bir kere bak gerisini gör:))
o kadar destek oldunuzki anlatamam öncelikle yaşadıklarınıza çok üzüldüm yalnızlık ne demek çok iyi bilirim umarım yine hamile kalırsınız ve burdan haberinizi alırım.aslında eşim baştan bu kadar etkilendiğimin farkında değildi .sonradan anladı.arıyordu ilk zamanlar fakat ben çok üzgün olduğumdan olayda çok taze olduğundan bana ve bebeğime eziyet ettikleri için teşekkür etmek içinmi aradın dediğimden sonra aramadığını söylüyor.aradığını görmediğim.en iyisi onların araması bu iyi niyeti anlayacak insan değiller sanırım boşuna kendimi üzmeyeyim onlar bana acımadı sonuçta.çok teşekkür ederim zaman ayırdınız bana daha rahatım şimdi:))
zaten bi kere göz korkutmak lazim.. keske ben yapsaymisim zamaninda
aradigini farketseniz bile bosverin görmezden gelin bence.. bi farkedip de neden aradin, arama derseniz is inada binebilir ve kimse tükürdügünü yalamazsa sonuc pek de iyi olmaz.. görmezden gelirseniz hic olmazsa tartisma cikmaz ve sunu bilirsiniz, esiniz sizi üzmek icin söylemiyo.. rahatladiysaniz ne mutlubu arada bebegin cinsiyeti nedir?? isim düsündünüz mü?? cok heyecanli olsa gerek
he bu arada bende 1.5 aylık hamileyim ve eşimin tarafı bilmiyor.birde blöf yaptığınızı belli etmeyin ciddi gibi davranın inanın gelse arayın bir kerede olsa.:))
zaten bi kere göz korkutmak lazim.. keske ben yapsaymisim zamaninda
aradigini farketseniz bile bosverin görmezden gelin bence.. bi farkedip de neden aradin, arama derseniz is inada binebilir ve kimse tükürdügünü yalamazsa sonuc pek de iyi olmaz.. görmezden gelirseniz hic olmazsa tartisma cikmaz ve sunu bilirsiniz, esiniz sizi üzmek icin söylemiyo.. rahatladiysaniz ne mutlubu arada bebegin cinsiyeti nedir?? isim düsündünüz mü?? cok heyecanli olsa gerek
ne demişler düşmana galip gelmenin en iyi yolu onun gibi davranmaktır.şikayeti bırakın çocuğunuzda en sinir olduğunuz insana benzer derler.boşverme sakın sakin miş gibi yap öyle olmus böyle olmus olmusmu aaa faln de.özür dileme.benim eşime özür dilesin deseler bile onu kessen özür dilemez sakında ondan özür dilemeyin der.ben bilerek ve isteyerek yapılan özürleri kabul etmem asla ki bu bana zarar verdiyse eğer.ben kendime saygıyı öğrendim hayattan hiçbirşey benden daha değerli değil.sizin içinde bence.SAKİN OLUN SAKİNMİŞ GİBİ YAPIN.
Allah kurtarsın diyeyim öncelikle :))evet eşimi biraz şımartmalıyım çok doğru yazdıklarınız.tecrübelerinizi deneyeceğim gerçekten:))kavga gürültü nereye kadar değilmi
onlar gibi davranamam ama taktikleriniz denenecek kadar iyi:))ben eşimide düşündüğüm için birazda hormonlar ın etkisiyle acıdım vicdanım rahatsız oldu tabi onlar benim bebeğime hiç acımadı.onuda sizlrle konuştukça hatırladım
yani bunca anlattıklarımdan bunumu anladınız.onlar gibi davranın demekle su yani onlar gibi ortalığı karıştırıpta hem günahamı gireceksiniz.yani sunu demek istedim onların istediği ve beklediği cevabı verme.düşman bir iş yapar ve derki biz bunu yaparsakk oda kesin bunu yapar diye düşünürler.ve planlarını uygularlar.onların düşündüğü ve istediği seyi yapma.yani tuzağa düşme.hemen düşün bunu yapmamı istiyorlar diye.ve tam tersini yap.:)))istediklerini ellerine sunmaaa
ne demişler düşmana galip gelmenin en iyi yolu onun gibi davranmaktır.şikayeti bırakın çocuğunuzda en sinir olduğunuz insana benzer derler.boşverme sakın sakin miş gibi yap öyle olmus böyle olmus olmusmu aaa faln de.özür dileme.benim eşime özür dilesin deseler bile onu kessen özür dilemez sakında ondan özür dilemeyin der.ben bilerek ve isteyerek yapılan özürleri kabul etmem asla ki bu bana zarar verdiyse eğer.ben kendime saygıyı öğrendim hayattan hiçbirşey benden daha değerli değil.sizin içinde bence.SAKİN OLUN SAKİNMİŞ GİBİ YAPIN.
doğru bir defa kavga etmiştik bu yüzden bir daha hiç bişiy demedim bakıyorum ama aramamış.evet inada bindirmemek lazım .çok doğru .hemde nasıl rahatladım iyki varsınız iyki yazmışım buraya:)))bebeğimiz kız olacak teyzesi ismide ayşe masal olacak büyük olasılıkla masal kesin ama ayşe sallantıda:)))sizin beğendiğiniz isimler varsa tekliflere açığız:))
ben akrep burcuyum yaaa sakinlik yapimda yok bi kereama cok dogru en iyisi öyle yapmak.. biraz kendimi dizginlemem gerek ben mesela cok doldugum icin en ufak seyde sinirlenip aglamay abaslarim. eskiden böyle degildim, saglamligimi yitirdim ama en az hasarla atlattigima inaniyorum.. su altini cizdigim cümleniz cok ama cok dogru.. önece bile isteye hatayi yapin sonra kedi gibi gelip özür dileyin, yok iste o olmamali..
ayyy benim gibi bende evlenince mırıl mırıl bişiy oldum herşeye ağladım halada öyle:))toparlanmamız gerek:))
oyyy ne güzel yaabi melek geliyo yani hmmm kiz ismi ben damla isterdim, kendi ismimle uyumlu olarak ya da yasemin ama ikisi de esimin ailesinde var masal cok güzel bi isim zaten ayse de herkeste var ya, her ailede kesin var
ben akrep burcuyum yaaa sakinlik yapimda yok bi kereama cok dogru en iyisi öyle yapmak.. biraz kendimi dizginlemem gerek ben mesela cok doldugum icin en ufak seyde sinirlenip aglamay abaslarim. eskiden böyle degildim, saglamligimi yitirdim ama en az hasarla atlattigima inaniyorum.. su altini cizdigim cümleniz cok ama cok dogru.. önece bile isteye hatayi yapin sonra kedi gibi gelip özür dileyin, yok iste o olmamali..
oyyy ne güzel yaabi melek geliyo yani hmmm kiz ismi ben damla isterdim, kendi ismimle uyumlu olarak ya da yasemin ama ikisi de esimin ailesinde var masal cok güzel bi isim zaten ayse de herkeste var ya, her ailede kesin var
erkekler basit kadın sevmez ağlıyorsunuz ve eşiniz buna artık alışıyor aman her şeye ağlıyor diyor ve artık ağlamalar işe yaramıyor.bende boğa burcuyum ben agresif biriyim merak etme:))ama ağlamayı bırak etrafına güçlü olduğunu yavaştan hissettirmeye başla.bu belki 1 yılını alabilir.ama 180 derece dön bence.ağlama binde bir ağla.o zaman gerçekten üzüldüğünüz daha samimim belli olur.bu konustuklarımızıda unutma hiçbir zaman.hayat boyu:)))hiçbirsey senden değerli değil.hasta olsan ölse diye bakan cok olur.kendi sağlığından olursun sonra adın deliye cıkar ve kimse tarafından önemsenmezsin.canım
eskiden ağladığımda bir gözyaşına dünyayı yakarım diyodu şimdi mendil veriyo:)))niye ağlıyosun şimdi naptım ben diyo bakıyo keyfine valla:))işin yoksa zırla dur ben burdaaaaaa.çok duygusalım bu aralar yaaa bende boğayımmmm ama((eskiden hiç ağlamazdım
evet ayşe havada o nedenle:))masal ı babası istedi bizim masalımız devam etsin dedi:))hiç romantik değildir oysa...damla benim ismimlede uyumlu aslında ama dediğiniz gibi yakınımızda var(hala arıyorum anlayacağınız çok zor isim seçmek
erkekler basit kadın sevmez ağlıyorsunuz ve eşiniz buna artık alışıyor aman her şeye ağlıyor diyor ve artık ağlamalar işe yaramıyor.bende boğa burcuyum ben agresif biriyim merak etme:))ama ağlamayı bırak etrafına güçlü olduğunu yavaştan hissettirmeye başla.bu belki 1 yılını alabilir.ama 180 derece dön bence.ağlama binde bir ağla.o zaman gerçekten üzüldüğünüz daha samimim belli olur.bu konustuklarımızıda unutma hiçbir zaman.hayat boyu:)))hiçbirsey senden değerli değil.hasta olsan ölse diye bakan cok olur.kendi sağlığından olursun sonra adın deliye cıkar ve kimse tarafından önemsenmezsin.canım
:)))))zamanı gelince sen ona mendil verirsin bence rolleri değişmenin zamanı geldi.arkadasım boğa burcuda senin gibi olmaz ama sen nasıl boğasın anlamadım.şimdi bu günden harekete geç tamammı.değiştiğinide zamanla farkettir hayırdır sen böyle yapmazdın dese bile sende deki ya bunca evliyiz daha beni tanımamışın de:))))eline mendil ver:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?