eskiden ağladığımda bir gözyaşına dünyayı yakarım diyodu şimdi mendil veriyo:)))niye ağlıyosun şimdi naptım ben diyo bakıyo keyfine valla:))işin yoksa zırla dur ben burdaaaaaa.çok duygusalım bu aralar yaaa bende boğayımmmm ama((eskiden hiç ağlamazdım
aaa bu konuda da cok benziyoruzrüya ismini de severim ben mesela.. masal isminin hikayesi güzelmis ama..
evet bende bayıldım birde kırmak istemedim eşimi .rüyada güzel akşama söylerim aklımıza gelmemişti:))teşekkür ederimm..darısı başınıza en kısa zamanda
tabiki hasta olsam kim ne bakcak, bir de diceklerki zaten böyleydi.. adim deliye cikti zaten birlikte otururken, sabrim tükendi bigün artik ne dedigimi hatirlamiyorum, ama cok kizdim ve uyardim.. o günden beri öyle bir sey diyen yok.. dediginiz cok dogru.. ama esas planim bu sehirden tasinmak.. esimin is yerinde baska bi subeye gecme durumu var. innnnnnnnnnnnssssaaalllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh olur da ayda bi anca görürüm, o da cok bilebir de su var.. uzaklastikca yalakalik artiyo.. kaybetme korkusu mudur nedir :44:[/QU
dualarım sizinle olacak inşallah gidersinizzzzzzzzzzzzzzzz:))
mendil mi veriyoya benimki onu da vermiyo biraz hamilelikten belli, olabildigince üzülme sen, en azindan bebegin icin..
mendil mi veriyoya benimki onu da vermiyo biraz hamilelikten belli, olabildigince üzülme sen, en azindan bebegin icin..
ben ağlarsam eşim benden çok ağlar.bende o ağlıyor diye ağlarım ve bu ağlamalar saatlerce sürebiliyor.ve sonuççççç beraber sarılıp öylece sohbet etmek.daha cok eşim ikna cabaları içinde.3 yılımız evliliğimizin.eşimi çok seviyorum.o kadar cokki allaha allahımbenim ömrümden eşime ver diyecek kadar.allahım benim canımı eşimden önce al diyorum bazen.kızlar aklınızı kullanın.ben cıkıyorum.sohbet güzeldi ama eşim gelecek.hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar
iyi akşamlar yarın yine gel devam edelim:))bak sende ağlıyosun demekki seni gidi duygusal boğa seniiiiiiiiiiiiiiii bizde seni öptük çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben sürekli ağlamam aklıma bazen bişeyler gelir ağlarım.ama binde birrr.:)))))hele hamileyken neye ağladığımda belli değil.ablama bir bağırdım çağırdım bir daha yüzümü görmiceksiniz dedim.ablam yarındasi gün arıyor ve sinirin geçtimi.bende geçti.hamilelikte normal sesimi çıkartmadım o yüzden dedi:)))))kızlar en güzel günlerdeyiz.öptümbende çokkkk :))
ben ağlarsam eşim benden çok ağlar.bende o ağlıyor diye ağlarım ve bu ağlamalar saatlerce sürebiliyor.ve sonuççççç beraber sarılıp öylece sohbet etmek.daha cok eşim ikna cabaları içinde.3 yılımız evliliğimizin.eşimi çok seviyorum.o kadar cokki allaha allahımbenim ömrümden eşime ver diyecek kadar.allahım benim canımı eşimden önce al diyorum bazen.kızlar aklınızı kullanın.ben cıkıyorum.sohbet güzeldi ama eşim gelecek.hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar
evet haklısın deniyorum sizlerle konuşmak çok iyi geldi cidden :))doğumdan sonra oda vermez bence:))merak etmeyin hepsi aynı
evet bende bayıldım birde kırmak istemedim eşimi .rüyada güzel akşama söylerim aklımıza gelmemişti:))teşekkür ederimm..darısı başınıza en kısa zamanda dualarım sizinle olacak inşallah gidersinizzzzzzzzzzzzzzzz:))
arkadaşlar geçde olsa cevap yazacağım eşim gelecek o nedenle çıkmak zorundayım hepinize teşekkürler regen umarım yine görüşürüz:))
Arkadaşım sen iyi misin?
Aradığını düşün, değişecekler mi? huylu huyundan vazgeçecek mi?
Taviz vermiş olacaksın ve sonu gelmeyecek !!!
aradığında, % 1500 kp kışın gelecek, katlanabilecek misin? hem seni istemeyen o, hem de kışın kalmaya gelmek isteyen o, hangi yüzle..Onların ne olduğu bu yüzsüzlükleriyle ortaya çıkmış, daha neyin derdindesin?
Bırak ALLAH aşkına, ne kadar uzak olursan, o kadar rahat edersin..
Doğuma gir n'olcak? onlar düşünsün ne yaptıklarını..
ASLA ASLA AMA ASLA TAVİZ VERME !!!
Zaten öfken geçmemiş, arasanda bişey değişmeyecek..
Sen ramazanı bayramı düşünüyorsun, iyi hoşda, onlar ALLAH'IN emrini peygamberin kavlini düşünmüşmü seni gelin ederken, ALLAH'IN emri yuva kurulurken destek mi olmakdır, köstek mi? iyi düşün !!
Sen hamileliğini düşün önce, kocanla mutlu olmaya bak..
Bak kocan rahat sana ne oluyor, kendine gel..Sende rahat ol..ne vicdanı, sen bişey yapmamışsınki..
hataları yapan onlar, vicdan yapan sen..
dipnot: altınlar kanunende, geleneklere görede gelinindir..yok efendim bizde adet böyleymiş, laf !!
resmen altınların üstüne yatmak için kılıf olmuş, bu, 'bizde adet böyle' demek..
hortumlamanın adı da adet oldu çıktı !!!
ne güzel de dedin öyle... hortumlanmanin adi adet olmus... zaten ise gelen adetten töreden, gelmeyense ayip günah
yalan mı arkadaşım ya?
son zamanlarda, bu adet? leri çok duyuyoruz :)
yok efendim, damadın annesi yıllardır düğünlere gidip takıyormuşda, kendi oğlunun düğününde de onun karşılığı geliyormuş..
madem öyle, sen takıyorsan, oğluna takılsın diye takıyorsun..kendine değil ya!
yoksa ben altın yaptım, bunlar bana takıldı, yok öyle bişey,
sanki altın fonu !!!
ne geri kafalı oluyor bunlar, anlamıyorum..
ALLAH kimsenin başına vermesin, boşanırken bile hakim kadına veriyor takıların hepsini..
eski geleneklerde de kadınındı ama bu yeni yetme kaynana bozuntuları açgözlü aç..
takıları gördükçe gözlerini yuvalarından fırlatarak ellerini oğuşturuyorlar
terbiyesiz görgüsüz bunlar..
Resmen hırsızlığın kibarcasıdır bu, yumusatılmış kılıf uydurulmuş halidir..
Arkadaşım sen iyi misin?
Aradığını düşün, değişecekler mi? huylu huyundan vazgeçecek mi?
Taviz vermiş olacaksın ve sonu gelmeyecek !!!
aradığında, % 1500 kp kışın gelecek, katlanabilecek misin? hem seni istemeyen o, hem de kışın kalmaya gelmek isteyen o, hangi yüzle..Onların ne olduğu bu yüzsüzlükleriyle ortaya çıkmış, daha neyin derdindesin?
Bırak ALLAH aşkına, ne kadar uzak olursan, o kadar rahat edersin..
Doğuma gir n'olcak? onlar düşünsün ne yaptıklarını..
ASLA ASLA AMA ASLA TAVİZ VERME !!!
Zaten öfken geçmemiş, arasanda bişey değişmeyecek..
Sen ramazanı bayramı düşünüyorsun, iyi hoşda, onlar ALLAH'IN emrini peygamberin kavlini düşünmüşmü seni gelin ederken, ALLAH'IN emri yuva kurulurken destek mi olmakdır, köstek mi? iyi düşün !!
Sen hamileliğini düşün önce, kocanla mutlu olmaya bak..
Bak kocan rahat sana ne oluyor, kendine gel..Sende rahat ol..ne vicdanı, sen bişey yapmamışsınki..
hataları yapan onlar, vicdan yapan sen..
dipnot: altınlar kanunende, geleneklere görede gelinindir..yok efendim bizde adet böyleymiş, laf !!
resmen altınların üstüne yatmak için kılıf olmuş, bu, 'bizde adet böyle' demek..
hortumlamanın adı da adet oldu çıktı !!!
Bence de aramalısın 1 kez olsun onlara bu şansı vermelisin sanıyorum ki onlarda pişman oluyorlar yaptıklarından. Önce onları affettiğini kendi içinde sindirmelisin sonuçta oğulları ve torunları söz konusu...Afettikten sonra da bir süre izler mesafeli bir şekilde görüşürsün. Eğer tavırları devam ederse ozaman bağları koparırsın
Aynı bu mevzuyu bende yasadım kucuk altın ve parayı aldı esımın ailesi onlarda adet öyleymıs ılk defa duydum bu adetı ama sızın esınızın aileside böyle bır adet tasarlamıs,Ankara mı yoksa böyle;ben bu altın olayından sonra cok soğudum tabı görussem de mesafelı oldu ayda 1 gıdıyordum esımle ve esımde gıtmek ıstemıyordu benden bılıyorlardı bu arada(10 aylık evlıyım)ustune bazı durumlar daha yasandı benım dahıl olmadığım ve arkamdan konusulduğu bılıyorum ve görusmeme kararı aldım yaklasık 4-5 aydır görusmuyorum esıme benı soruyorlar yuzsuzler fazlasıyla ama ne olursa olsun ramazan kandıl görusmeyecem uzak durmak daha ıyı daha huzur verıcı ılıskılerı yenıden baslatıp yuzume gulup arkamdan konustuklarını bılerek yasamaktan cok daha ıyı.(bu arada benıde ıstemıyorlardı acığım dıye,suan esımde ailesıyle zorunlu olmadığı muddetce görusmuyor kendı kararı baskı yapmadım benım görusmememe saygı duyuyo)kesınlıkle adım atmayın dıyorum nacızane fıkrım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?