10lira mi??? yani 10 tl.. dalga gecer gibialsinlar da 10 lirayla ac karinlarini doyursunlar o zaman töbe töbe..
acima konusunda dediginde cok haklisin.. ama iste kör insan her zaman kör.. millet mutlu mesut yuvasinda cocuguyla karisiyla iyi kötü bi hayat sürüyor, yani sorunlara karsi birlikte duruyorlar.. adamlar evlerine kimseyi karistirmiyolar.. ama bana denk gelen gözü bagli koyun gibi ailesinin sesine gidiyo.. ben 3 yillik evliyim, pko sorunum var, o kadar da deli cocuk istememe ragmen dra gitmiyorum hatta caktirmadan korunuyorum ki bir de cocuk olursa ne olur halim diye.. adam hiiccc tin yani, mutlu olmak evinin erkegi olmak gibi bi cabasi yok sanki.... tek duam burdan tasinmak bakalim Allah neyi kismet etcek..
hee ben yalnis anladim tamamyine on lira altin da onlarin olsun yani
esim evlendigimiz günden beri bebek istiyor, ama ben korkuyorum acikcasi cocuk deli olur bunlarin icinde.. daha ortada hic bir sey yokken korkti gözüm..
canim kadinliksa kimse benim kadar kullanamaz, dogamdan midir nedir ayiptir söylemesi, cok süslenmeye de ihtiyacim yok ama iste islemeyince islemiyor.. yani kiskandirma konusunu biraz acalim mi?? ne önerirsin bu konuda yani, kendimle kiyaslamak istiyorum.. yani bu yola basvurma zamanim geldi galiba arada bi sallamak lazim erkegi..
ben mesela topuklu giymem genelde, cünkü esim 180 ben 175 simdiki platform topuklar felan 185 yapiyor beni rahat, hani esiminden uzun durmamak icin, mesela dügünde de azcik bi topuk ve topuzla daha uzun duruyordum adamdanama baktim havalaniyo, özellikle onunla cikarken giyiyorum, herkes de bakiyor ama cix, kiskanclik belirtisi felan görmedim henüz..
bu arada cok sevindim hamile olmana, allah bagislasin
1 asla eşini kıskanmıcaksın asla yakışıklı olsa bile demeyeceksin kendisini havalarda hissetmesin.birlikte olmak istese bile sen böyle yapıyorsun demekki beni beğenmiyorsun de birlikte olma.küs ve konusma bir müddet.evden dışarı tek basına cık arada.sonra neden bana demedin dese bile aa unutmusum de aptal ayağına yat bazen:)))ben mesela eşim dısarı cıkmak ister ben istemiyormuısum gibi yapıyorum sonra ısrar tabi beraber cıkıyoruz.ya bu blöfler varya işe yarıyor bazen.eşinin aklına bişeyler düşürme yakıştı su bu falan diye.eşin yakışıklıysa en çirkin kıyafetini sana cok yakışıyor de at sokağa:))bi yere gidecekseniz sen ondan daha güzel o gözler sende olsun:))onda değil
1 asla eşini kıskanmıcaksın asla yakışıklı olsa bile demeyeceksin kendisini havalarda hissetmesin.birlikte olmak istese bile sen böyle yapıyorsun demekki beni beğenmiyorsun de birlikte olma.küs ve konusma bir müddet.evden dışarı tek basına cık arada.sonra neden bana demedin dese bile aa unutmusum de aptal ayağına yat bazen:)))ben mesela eşim dısarı cıkmak ister ben istemiyormuısum gibi yapıyorum sonra ısrar tabi beraber cıkıyoruz.ya bu blöfler varya işe yarıyor bazen.eşinin aklına bişeyler düşürme yakıştı su bu falan diye.eşin yakışıklıysa en çirkin kıyafetini sana cok yakışıyor de at sokağa:))bi yere gidecekseniz sen ondan daha güzel o gözler sende olsun:))onda değil
regen Allah seninde yardimcin olsun! sanirim seninde sikintilarin var:) 3 yildir evliymissin, bu yinede evliliginizi koruya bilmissindir demekdir. Dua ediyormussun, ordan tasinmak icin? esinin ailesine yakin bir yerdemisin? neden tasinmak istedigin halde, hala tasinmadinizki? esinimi ikna edemiyorsun?
Bu arada sen nasil korunuyorsun? ne kulaniyorsun yani?
sagolasin amin hepimizin yardimcisi olsun.. hele de yalniz olanlarin!!!
dk hapi aliyordum canim zaten pko oldugu icin sansim normalden düsük.. ya da hap almadigim zamanlar da yumurtlama testiyle günlerimi takip edip o günlerde sakiniyorum iliskiden.. yani param olmayip da haplari alamayinca böyle yapiyorum.. bi ara hic korunmamama ragmen olmadi bebek, yani benim sansim düsük..
esimin ayni firmanin baska bi sehirdeki subesine gitme sansi var, ama esim pesine düsmüyor cünkü istemiyor tasinmayi.. kaynanamlarla yanyana sokaklarda oturuyoruz bes dakika yani aramiz.. evliligimi koruyabilmemin sebebi susmus olmam, yani olan hic bir seye ses etmemem en son tokat yedim resmen kaynimdan, baskasi olsa polisi arardi be odama girdim agladim.. allahim sana havale ediyorum dememi bile kaldiramidi kayinbaba, kaynanaya diyoki söyle suna beddua etmesin.. biliyo haksiz olduklarini bedduam tutar diye korkuyo.. bütün bunlara susunca evliligin otomatikmen korunmus oluyo..
bunlari coktan denedim canim yaa... benim baska bir seye basvurmam lazim.. bizimkisi biraz daha böyle zor bi durum maalesef..
kaynın sana vuruyormu.sen ne ettin benim görümcemde düğünü bozacaklar ya benim üzerime yürüdü bende onun üzerine yürüdüm ve dedimki dua et üzerimde gelinlik var yoksa alırdım seni aşağı dedim.benimki tek erkek evlatta.annem atladı dediki sen benim evimde benim kzıımın üzerine nasıl yürürsün allah kızlarınızdan buldursun dedi.sonra ben dedimki döndüm bu yaptığın ı unutma çünki ben unutmayacağım.arkanı kolla dedim.daha sesi çıkmadı.ben varya bana saldıran biri olsa dayak yicemi bilsem yakasından düşmem.1 de ben yapıştırsam yeter bana :)birde polisi ararım inceldiği yerden kopsun arkamdan gelen gelir gelmeyen yerinde sayıklasın.ben eşime derimki sen varken hayatta bana birşey olmaz pohpohluyorum onu.sen varsan bende varım.sensiz hayatın benim için anlamı yok derim gazlarım onu:))varya erkekler gazı cok seviyor.arada verin gazı ya bişey olmaz.
bi kavga olmustu o zaman üstüme yürümüs ve tokat atmisti.. aslinda sunu farkettim, tamam bunlari pislik yapmaya cesaretleri var ama öyle tamamen kendinden emin nerde ne adim atip, pislik yapip da yine de siyiracak seytan tipler degiller.. aslina bakarsan, en azindan o olay oldugunda neden sustum ben de bilmiyorum belki yalniz olmamdan bi tutanagim olmadigindan, yani bi polisi arayip da almanca konusamayacagimdan olmali.. dra bile gidemiyordum.. esim de ya bilmiyordu ne yapacagini ya da isine gelmiyordu.. ama allah var, esim eve gelip de olayi ögrendiginde kardesinin odasina gitcekti kaynanam durdurdu, olmusla ölmüse cagren yok o senin kardesin bilmem ne diye.. o kardesiyse ben de karisiyim ama iste bunu görecek göz yok hic birinde.. ben de ne kadar korkumusum ki esime tamam otur felan dedim
aslinda dediginde cok haklisin ama ben o gazi vercek hic bi olay yasamadim ki.. adam bi olayda sahip ciksaydi ona güvendigimi hissettircektim de ama yok yani
bi kavga olmustu o zaman üstüme yürümüs ve tokat atmisti.. aslinda sunu farkettim, tamam bunlari pislik yapmaya cesaretleri var ama öyle tamamen kendinden emin nerde ne adim atip, pislik yapip da yine de siyiracak seytan tipler degiller.. aslina bakarsan, en azindan o olay oldugunda neden sustum ben de bilmiyorum belki yalniz olmamdan bi tutanagim olmadigindan, yani bi polisi arayip da almanca konusamayacagimdan olmali.. dra bile gidemiyordum.. esim de ya bilmiyordu ne yapacagini ya da isine gelmiyordu.. ama allah var, esim eve gelip de olayi ögrendiginde kardesinin odasina gitcekti kaynanam durdurdu, olmusla ölmüse cagren yok o senin kardesin bilmem ne diye.. o kardesiyse ben de karisiyim ama iste bunu görecek göz yok hic birinde.. ben de ne kadar korkumusum ki esime tamam otur felan dedim
aslinda dediginde cok haklisin ama ben o gazi vercek hic bi olay yasamadim ki.. adam bi olayda sahip ciksaydi ona güvendigimi hissettircektim de ama yok yani
sagolasin amin hepimizin yardimcisi olsun.. hele de yalniz olanlarin!!!
dk hapi aliyordum canim zaten pko oldugu icin sansim normalden düsük.. ya da hap almadigim zamanlar da yumurtlama testiyle günlerimi takip edip o günlerde sakiniyorum iliskiden.. yani param olmayip da haplari alamayinca böyle yapiyorum.. bi ara hic korunmamama ragmen olmadi bebek, yani benim sansim düsük..
esimin ayni firmanin baska bi sehirdeki subesine gitme sansi var, ama esim pesine düsmüyor cünkü istemiyor tasinmayi.. kaynanamlarla yanyana sokaklarda oturuyoruz bes dakika yani aramiz.. evliligimi koruyabilmemin sebebi susmus olmam, yani olan hic bir seye ses etmemem en son tokat yedim resmen kaynimdan, baskasi olsa polisi arardi be odama girdim agladim.. allahim sana havale ediyorum dememi bile kaldiramidi kayinbaba, kaynanaya diyoki söyle suna beddua etmesin.. biliyo haksiz olduklarini bedduam tutar diye korkuyo.. bütün bunlara susunca evliligin otomatikmen korunmus oluyo..
bunlari coktan denedim canim yaa... benim baska bir seye basvurmam lazim.. bizimkisi biraz daha böyle zor bi durum maalesef..
sen ne gitme falan dedin annesi gitme demiş olsa bile sen bırakacaktın ki 2.bir olay olmasın diye.anlıcaklardı bu sahipli diye.yani bende öyle bişey olsa ben tutmam.onla birlikte gider 2 tanede ben vururdum.gözleri korkmadıkça devamı gelir.almanya gibi bir yerdesin ve sen bunları yasıyorsun yok artık:)
bende bir olay yaşamadım gazı öylesine veriyorum sohbet araasında ben.ben daha bana el kaldıracak birini görmedim.zaten yapamazlar.el geri döner ama kırılmış halde geri döner:))
ya ne bileyim iste salakligimdan, artistlik yaptim artik nedir.. aklima geldikce ben de kiziyorum kendimegit esinden ver gazi o zaman görürler ki ha bu susmuyo bir de ortaligi daha da cok karistiyo.. ama yok ben sustum daha da olay büyümesin diye kendimi yedim.. he bugün olsa yapmam ama insallah o hale de gelmem yine de.. akrep burcu olmama ragmen yine de korkmusum demek ki
canim benim almanyada olmak daha kötü biliyor musun?? insan diyoki iste orda kadina daha cok sahip cikarlar vs.. ama iste öyle degil, yillarca türk aileleri bu olaylari yasamislar, hatta ve hatta komsular kavgayi duyup sikayet ettiklerinde ve polis geldiginde kadinlar ( salakliktan ya da kimsesizlikten, korkudan) bir sey olmadi ya da aile ici meselemiz dediklerinden artik polisler de cok orali olmuyor.. türkleri zaten hic sevmiyorlar desem yalan olmaz.. yani seni alip kadin siginma evine felan yerlestirmiyorlar, direk yurtdisi ediyorlar zaten.. yani isin o kismi da kolay degil
Amin! Insallah!
Sen yurt disi yasiyorsun oyle degilmi? ismin regen o yuzden oyle tahmin ettim ve yazi seklin. Ev doktoruna gidip daha iyi korunma gibi bir sansin yokmu?
uzuldum bu suskunluguna! kayniniz kim oluyorki size tokat atma hakini kendinde buluyor? onu burakin, kocaniz bile atamaz!
Peki esinle hic konusdunmu tasinma konusunu? konusduysaniz, ve ikna olmuyors, biraz duygu somurusu yapsaniz? aslinda cocuk durumlari cok degisdire bilir ama dedigin gibide gercekden deli bir sulalalesi varsa, hic dusunmeyin. Resmen sok oldum! peki sen neden bukadar suskun kaliyorsun? orda kendi ailen, akrabalarin yokmu? korkuyormusun?
hee sende o zaman işe gir paranı biriktir.kendini güvenceye al.basit durma karsılarında.ben çalışmıyorum 16 sene çalıştım evlenmeden önce su an 34 yasındayım.dahada düşünmüyorum çalışmayı allahta muhtaç etmesin.bende yurt dısına falan cıkıayorum arada. ama polis diye bağırmıştım bir kere kaçmışlardı etraftakiler yabancı olduğunu anlayınca para diye tutturuyorlarda.ben korkmam dünyanın neresi olursa olsun.korkmadığını anlayınca etraf senden korkuyor.:))))
ben calisiyorum zaten ama simdi okullar tatil oldugu icin calistigim kurs da tatil, agustosun ortasinda acilcak tekrar okullar o zaman caliscam galiba.. aslinda istemiyorum da calismayi cünkü kazandigim para belli ve esim onu kenardaki garanti olarak görüyor, o da kayinbabamin direktifi sayesindeadam diyoki, oglum sen calisan adamsin onun haricinde gelen para sana havadan gelen paradir ne der ne söylersin.. kayinbabamin sözleri esim üstünde cok ama cok etkili..
ya dediginde sonuna kadar haklisin ne diyim adamlarin gözünü korkutmak lazim, e bu da maharet ister..
aslinda dra gitmeyi hic istemyiorum nefre ediyorum burdaki drlardan.. dr degiller sanki..
tasinma konusunu konusuyorum ama niyetli degil gibi.. biraz daha baski yapcam bakalim en azindan bu yakin yerden tasinmaliyim ama önce ehliyetimi yapmam en iyisi olur benim icin..
benim burda akrabam felan yok kimsem yok maalesef.. bikac annemin akrabasi var, onlara da gitmektense sokakta kalirim daha iyi öyle diyim sanaama acikcasi arastiriyorum kalma sansim var mi ayrilma durumunda.. simdilik öyle bir sey yok ama bilmekte de fayda var.. simdilik yok gibi gözüküyor bazi durumlar disinda, cünkü esim türk vatandasi o yüzden 5 sene beklemeliyim, 3 seneyi bitirdim daha 2 senem var süresiz oturum izni icin..
sen de mi almanyadasin??
sende paranı hesabında tut.mesela eşimin maaşı benim hesapta durur.cebine sadece 20 tl veririm oda gelirken eve bişey lazım olursa alabilsin diye.sen kendi paranı hesabında tut.ne derse desin kayın baban.kendi kendine konussun.eşin istese bile verme bahaneler bul.
o konuda cirkeflik yapiyorum canimvermiyorum biriktiyorum diye, hatta su ana kadar ehliyet parami biriktirdim, bundan sonraki durcak bi kenarda ama iste isin kötü tarafi kenarda bi para olunca bir sey oldu mu hemen göz dikilcek, bileziklerime de göz diktikleri gibi. o zaman onu vermemistim bileziksiz mi kalayim yeni gelinim vs diye ama nakit para olunca öyle olmuyo.. en iyisi yine altin yapmak galiba :44:
Canim sen dili bilmiyorsan, dilini gelisdirmeye calis. Okula gondermiyorlarsa, internetden ogrenmeye calis, ve cok almanca tv izle, kitap oku.
Esinide ikna edemezsen, cocukla kandirmaya calis, yani eyer tasinirsak hemen hamile kalmak icin, elimden geleni yapmaya calisacagini diyip, kandir. Tasindikdan sonra, istersen yine korun
Sen oturmani alman gerekiyor. Internetdede bence bunu ogrene bilirsin. Dili ogrenirsen cat, pat ve 5 seneni doldurursan, alman pasportunu bile alirsin. Hollandada boyle, komsuyuz ve eminim hemen, hemen kanunlar ayni olmali.
Senin durumun biraz farkliymis ve suskunlugunu bu yuzden anliya biliyorum. Ama kocani avucunun icine almaya calis, cunku ondan baska hic kimsen yokmus ve ondan baskasi seni kimse koruyamaz orda. Gercekdende tasinmayi kafandan hic cikarma!bir gun elbet esinin beynine bunu iyice sokmus olursun, bi bakarsin sen artik konuyu acmadan o der, tasinalim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?