- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
evlenmeden önce son oyunudur belki neden olmasınki kıskançlık herşeyi yaptırıyor bence eşinle otur konuş msj göster daha sonra tavırlarına bak anlarsın yalanamı doğrumu?
beni de cümlenin spesifikliği düşündürüyor işte
ama bi yandan da diyorum gerçek olsa, arkasında dururdu
daha önce aldatma diyemem ama eski sevgilisi baya bir ortalığı karıştırmıştı
biraz hazımsız biriydi ama geçen sene aramızdaki problemleri çözdük diye düşünüyordum
ama haklı olabilirsin insanlardan herşey beklenir
yine de eşimle bir derdi kalmamışken neden yapsın ki diye düşünmüyor değilim
şimdi mesaj atmış.
"ispat çabam yoktu, sadece kocana sahip ol dedim. sen arandın,madem aldatıldığına inanmak istiyorsun, ok!! biraz gözünü açsan farkedeceğin birşey bu. mesela kocanın arabasında torpidodaki bayan parfümü de mi hiç rahatsız etmedi seni?"
şu an elim ayağım titriyor, ne yapacağımı bile bilemiyorum.
şimdi mesaj atmış.
"ispat çabam yoktu, sadece kocana sahip ol dedim. sen arandın,madem aldatıldığına inanmak istiyorsun, ok!! biraz gözünü açsan farkedeceğin birşey bu. mesela kocanın arabasında torpidodaki bayan parfümü de mi hiç rahatsız etmedi seni?"
oo bu bayağı yakın biri ama bayan parfümü saçma resim filan göndersin maden ciddi yakını filan veya işyerinde çalışan herkes kolayca topüdoya istediğini koyar :18:
pis O deseydinn senin evli adamla ne iisn var allah kahretsin boylelerinin yuva yikanin.bak bakalim parfum varmiymis
evet şuan hiç bişey çaktırmıycam ve gidip bakacağım.
umarım yoktur öyle bişey
şimdi mesaj atmış.
bilmiyorum.
ama gidip bakmadan da rahat edemeyeceğim sanırım.
umarım orada öyle bir şey yoktur
off ben ne salağım ya tam kurtulmuşken kendimi ateşe atmışım yine
umarim yalandir yokturr
şu an işin rengi çok değişti.
eski sevgili yapıyorsa bile bunu ve orada o şişeyi bulursam bu yine bitiş sebebidir.
ama onun parmağı varsa, bu defa sessizce çekip gitmem.
onun da bütün herşeyini bozarım.
bu şahıs oynuyoda olabilir..
sen arandın diyor yahu ?? aldatıldığına inanmak istiyorsun diyor ?? burada şüpheli bir durum varrr ..
sanki eşin seni aldatmıyorda sen illa aldatma ile ilgili bişeyler bulmaya çabalıyorsun gibi bişi çıkıyor..
hem ona mı kalmış senin iyiliğini düşünmek ?? bir sor bakalım ?? kocana sahip çık demekmiş !! pehhh besbelli onunda bir amacı var durup dururken gelip sana niye iyilik etsin
şu an işin rengi çok değişti.
eski sevgili yapıyorsa bile bunu ve orada o şişeyi bulursam bu yine bitiş sebebidir.
ama onun parmağı varsa, bu defa sessizce çekip gitmem.
onun da bütün herşeyini bozarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?