Affetmeyeceiniz ve sizi soutan eyler nelerdir ?

white_girl

Kıbrıslı gız
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
1.066
4
681
37
K.K.T.C.
kıslar bi ilişki de sizi soğutan ya da kesinlikle affetmeyeceim dediğiniz şey nedir ?

açılışı ben yapayım :)) benim umursuzluğa, ukalalığa ve sevgisizliğe tahamülüm yoktur bu iki etmen beni soğutur !..
asla affetmeyeceğim dediğim şey ise aldatılmaktır !klava:

aldatılmak insanlar aldatılsada sartlar affetmeyıde gerektırse dil söyler affetdimii asla gönül affetmezz kırgınlıklar geçmezzzzz ...........ilk güünkü acısı evlat acısı gibi derler ya aynen öleeee devam eder acısı .her an her gün her olay acıyı tazeler benceeeeeee........menfaat ugruna arkadaslıkları dostlukları unutanları bir kalemde silip atanları ,,,,içten pazarlık yapıp arkadan vuranları hiç sevmem veeeee yaptıgı hatayı kabullenmeyıp haklılığını ispatlamaya calısıp karsındakını aptal yerıne koymaya calısanları aslaaaaaaaaaaaaaa d,ilim söylesede gönlüm affetmez

Aldatilirsam, gozumun onunde ondan hoslandigi kizi ararsa, bi hatayi defalarca tekrarlarsa, agir sozler soylerse affetmem

asla affetmeyeceğim bir şey yok...
affedilmeyecek şey bile olsa gereksiz yük edinmem kendime...
insan nihayetinde der geçerim...

hayal kırıklığına uğratılmak

kesınlıkle aldatılmakkk eger bı ınsan bı kere aldatmıssa bunun devamıda gelır ve umursanmamakk ben yokmusum gıbı davranılması ondan uzaklasmama sebep olur

herkes gibi ben de aldatılmak diycem..
saygının bittiği yerde istersen deliler gibi aşık ol..olay bitmiştir..

en başta aldatılmak .sevilmediğimi istenmediğimi bilmek.saygısızlık.bazı komşularımda görüyorum eşleri gece eve sabaha karşı geliyor .yada hiç gelmiyor.kesinlikle tahammül edemem.çıldırırımyasakkelime kendine bakmaması temizliğine dikkat etmemeside soğutur

Karşımdaki insanın kendini melaike gibi tanıtıp sonra tamamen farklı kişiliğe bürünmesi, kıskançlık yapması güvensiz olması demektir çünki, yalan söylemesi, kendini herşeyde üstün görmesi ( mütevazi olmaması ), bencil olması, ailemize müdahale edilmesine izin vermesi, iilgisiz olması, sorumluluk duygusu yaşamaması mesela bu çalışmak istememesi olabilir bunlar soğutucu nedenler olurdu. Belki bu tarz yanlışlarını düzeltmek için kendimce çaba sarf edebilirim ama...

Affetmeyeceğim bitirici neden ise aldatması olurdu tabiki...

güvendiğim dağlara kar yağması
canım dediğimin beni canı gibi görmemesi
benim yerime başka birini tercih etmeyi düşünmesi, yada tercih etmesi
beni malı gibi görmesi ve kaybetme korkusunun olmamasının verdiği hertürlü saygısızlığı sineye çekmemi beklemesi
yanında kendimi dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissedemem vs lmaz:
daha neler nelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…