Benim eski erkek arkadaşı ma da ben üzücü birsey söylemiştim. Tam da yeni barismistik ama artık bunaldigimi hissediyordum. Onun beni sevmedigini düşünüyordum. Bu hatamdan sonra bir daha benu affetmedi. Anladım ki hem de bir ay içinde anladum ki hayatına başkasını almak için yapmış bunu. Bunu görünce işte o zaman aylarca hakaret ettim hergun hergün ettim. Çünkü cileden çıkarmıştı beni, sonra tekrar Özür diledim çünkü sürekli bakıyordu surekli benimle ilgili Tweet atıyordu yrni sevgilisinden birkac hafta da ayrılmıştı. Ama affetmedi ben de yapmadığım sey için çekeceğim e yaptıkları m için çekerim dedim o nedenle devam ettim mesajlarima sonranbir daha hic ama hic yazmadım. Hala bakma ya devam ediyor ama ortada birşey yok. Bence sakin ol sakın bir daha hakaret etme. Hayatım da ilk kufurumu ettirdi bana ben kaybettim tabi kontrolden çıkarak. Zamana bırak bebeğim bence döner sana ama sabret lutfen ve coook ozur dileme egolarini cok kabartma. Umarım sen mutlu olursun inşallah. ?.saana dua edeceğim