affetmiyorrrr:(((((((

fast2

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
41
2
16
35
herhalde hayatımın en kötü günleri.ağlamaktan gözümde yaş kalmadı arkadaşlar ya(( sorunum erkek arkadaşımla ayrılmam. beni bir türlü affetmiyor. sabahlara kadar yalvardım. hem de en sevinçli olduğumu sandığım şu günlerde. ikimiz de öğretmen olmak istiyoruz ama ben bölüm olarak ondan daha şanslıyım ve puanımız aynı olmasına rağmen ben atandım o atanamadı. ama şöyle birşey var ki beni kursta kimseye belli etmedi. ondan ilk hoşlanan bendim ama belli etmedim hatta konuşmazdım bile. mail adresini verdi birgün ve msnden sabaha kadar konuştuk. benm derse geldiğim ilk gün herşeyime dikkat etmiş ne içtiğimi bile biliyordu. ben de bana ilgili olduğunu anlayınca karşılık verdim çünkü zaten hoşlanıyordum. kafeye gidip bişeyler yerdik içerdik akşama kadar ama bigün bana ciddi düşünmediğini söyledi. şok oldum. ben yanlış anladım o zaman dedim ama konuşmalarımız kesilmedi. bi arkadaş gibi oldu bi erkek arkadaş.anlaşamıyoruz ki biz dediği de oldu benimle evlenmeyi hiç düşündün mü diye de sordu. hep böyle bir karmaşa halinde olduk. çooooook sevdim ama bu hareketlerinden dolayı sıkıldım ondan. kurs bitip memleketine dönünce ben hiç aramadım. o da bir iki hafta bekledi ve gerçekten aramayabiliomuşsun dedi. çıkmak istediğini söyledi ben hayır dedim. günlerce ikna etmeye çalıştı ama ben her mesajına cevap verdim istemediğimi söyledim. ağlamaya bile başladı. sonra tekrar görüştük barıştık. ama ben onun memleketini yazmadım. bundan sonra tekrar aramız açıldı. bir küs bir barışık dewam ettik. ben geçenlerde kıskançlığından bıktığım için hakaret ettim şu an pişmanım ama özür diledim((( affetmiyor ben napabilirim. burda tek başıma kaldım yapayalnız. mesajlarıma bile cevap vermiyor..

Eğer seni gerçekten seviyorsa geri döner zaten canım ama sen kendini sıkıntıya sokup yıpratma.ciddi düşünmediğini söylemiş böyle birisiyle ilişki ne kadar ilerler bilemiyorum.Ama dediğim gibi gerçekten seviyorsa gelir.Sen üzülmemeye çalış herşey olacağına varır.

Bence sana tirip yapıyor sen epey bir mesj yazma ilgilenme biraz kendini dinle .Kafanı dağıt bak atanmışsında pazartesi okullar açılıyor. Kafan zaten meşgul olacaktır. Sen böyle üzerine gidip ilgi gösterdiğin sürece o böyle yapmaya devam edecektir. Kendi haline bırak onu biraz senden haber alamayınca düşünür. Yanlış yaptığını anlar.

ama onu cidden kırdım galiba(( eskiden hemen arardı dayanamazdı. kaybetme korkusu vardı. şimdi çok soğuk konuşuyor bundan sonra naparsan yap dedi zatennn.

hakaret derken ne söylemiş olabilirsin ki bu kadar ağır bence fazla abartmış gibi ama gerçekten çok kırılıydıysa kendini affettirmeye çalış canım

Benim eski erkek arkadaşı ma da ben üzücü birsey söylemiştim. Tam da yeni barismistik ama artık bunaldigimi hissediyordum. Onun beni sevmedigini düşünüyordum. Bu hatamdan sonra bir daha benu affetmedi. Anladım ki hem de bir ay içinde anladum ki hayatına başkasını almak için yapmış bunu. Bunu görünce işte o zaman aylarca hakaret ettim hergun hergün ettim. Çünkü cileden çıkarmıştı beni, sonra tekrar Özür diledim çünkü sürekli bakıyordu surekli benimle ilgili Tweet atıyordu yrni sevgilisinden birkac hafta da ayrılmıştı. Ama affetmedi ben de yapmadığım sey için çekeceğim e yaptıkları m için çekerim dedim o nedenle devam ettim mesajlarima sonranbir daha hic ama hic yazmadım. Hala bakma ya devam ediyor ama ortada birşey yok. Bence sakin ol sakın bir daha hakaret etme. Hayatım da ilk kufurumu ettirdi bana ben kaybettim tabi kontrolden çıkarak. Zamana bırak bebeğim bence döner sana ama sabret lutfen ve coook ozur dileme egolarini cok kabartma. Umarım sen mutlu olursun inşallah. ?.saana dua edeceğim

Canim teşekkür ederim ama dönmez o ben biliyorum. Hersey kendi isterken olmali. Ben hoslandigimda onda hoslanma yoktu ama ben neden bitsin ayrilalim dedigimde bitmedi ya

Başlangıçda ciddi düşünmediğini söylemiş.Belkide ayrılmak için bahanesi bu.Olabilirmi?

Her ne kadar erkekler çoğu zaman sert olsalar da bazen bizlerde onları kırabiliyoruz. Eğer hatalı olduğunu düşünüyorsan onun seni sevdiğini biliyorsan ve onu seviyorsan asla gurur yapma ve barışmak için elinden geleni yap

adam senle zaten ciddi düşünmüyormuş
neden bu kadar üzüldün kapıldınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…