Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki hiç bi evlat annesinin gurusuz olduğunu görmek istemes haklısındır.bende istemezdim babamı sonra bigün noldu biliyomusun istemeye geliceklerdi kimden istenicek telaşına düşüldü evde. ben işte o an babamı istedim ondan istenilsin istedim. ben babamla baba kız ilişkisi yaşamadım sorun olunca ona gitmedim annem benim için bitanedir ama babasızda olmuyor ne olursa olsun.ama şunuda söylemeden edemiycem annem sadece sen varken daha 2 yaşındayken bıraktım keşke geri dönmeseydim bunu hep söyler. babasız çocuk büyütmek çok zor. ama bence KALBİN NE DİYORSA onu uygulamanı dilerim. bi yuva kolay kolay kurulmuyo kolay kolayda bozulmasın isterim![]()
ßoyle ßir seyi(ben asla affetmem) affetmissen unutacaksin onune bakacaksin..
oyle laf sokmalarla ,azarlamalarla olacak is degil... Cocuk degil karsindaki. Bikar bi süre sonra,cok cekmez hani.
sende bu kadar buyuk hasar yaratti,bastan affetmeyip yollari ayirip.onune bakacaktin.
ailenden isik almana gerek yok,kizinla yeni bir hayat kurup,kendi ayaklarin üstünde yasayacaktin..
affettin,cokta bir soz hakki kalmiyor hani sana.
biker affetti ,bidaha affeder, olayina girmez insallah esin,
Ya insanın kendi ailesi bunu nasıl yapar onuda anlamıyorum.ayni durumda kalsam Allah korusun gidip babama söylesem.babacigim önce gider onun ağzını burnunu dağıtır sonra kendisi beni alır eve getirir asla geri göndermez.garip gercekten.ailen evliliğine ona vermemismiydi acaba ondan mı öyle davraniyorlar
tabiki.... asla ve asla güvenim yok daha evliliğimin ilk yıllarında bunu yapan insan sonraki yıllarda neler yapmaz Allah bilir..
iyice soğuduğum gerçek artık mantıklı bir plan yapıp ayrılma yollarına gitmeliyim..