• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim ama olmuyor.. Mantıken değil ruhen artık uymuyor...

belki hiç bi evlat annesinin gurusuz olduğunu görmek istemes haklısındır.bende istemezdim babamı sonra bigün noldu biliyomusun istemeye geliceklerdi kimden istenicek telaşına düşüldü evde. ben işte o an babamı istedim ondan istenilsin istedim. ben babamla baba kız ilişkisi yaşamadım sorun olunca ona gitmedim annem benim için bitanedir ama babasızda olmuyor ne olursa olsun.ama şunuda söylemeden edemiycem annem sadece sen varken daha 2 yaşındayken bıraktım keşke geri dönmeseydim bunu hep söyler. babasız çocuk büyütmek çok zor. ama bence KALBİN NE DİYORSA onu uygulamanı dilerim. bi yuva kolay kolay kurulmuyo kolay kolayda bozulmasın isterim:43:

senin yazdıklarında çok çok mantıklı..
inanın dışarda dikkat çekmiyim eşim yok diye saçımı bile taramaz çıkardım..
gurbete geldik kimsem yok o da beni yalnız bıraktı ve ben 4 duvar arasında bebeğimle yaşadım..
kızıma sarılıp uyudum şimdi o alışkanlık devam ediyor yatakodasında kızımla uyuyoruz..
fakat bu yuvayı dağıtmak isteyen keşke ben olsaydımda bu kadar kahrolmasaydım..
düzenim planlarım emeklerim var.. evin her köşesindeki eşyalarımı kimseden desteksiz yemeden içmeden kısıp aldık kolay değil..
hevesle iş yerimi açtım bu olaylar gündeme geldi kendimi veremedim hiç tanımadığım elemanlara bırakıp gittim sonucuda geri kapattık..
zaten gidersemde en çok bunlara kahrolacağım..

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım,16 yıllık evlilik ve 2 çocukdan sonra duygusal bir ilişkiyle aldatıldığımı öğrendim.

Ben boşandım ama kimseye boşanın ya da boşanmayın diyemem.

Ben de sizin gibi kendini çocuklarına adamış,eşim yokken kendine bakmayan varsa yoksa ev,çocuklar,yemek,temizlik derdinde bir kadındım ama kendimi unuttmuşum bu yoğun trafikde onu anladım,boşandım,kendime ve çocuklarıma yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum,gayet de iyiyiz evet kolay değil ancak karşımda sürekli onu görerek ,başkasına dokunduğunu ve sevdiğini bilerek yaşayamazdım,çocuklarıma hayrım kalmazdı ve kendime de tabi ki..

Bu benim seçimimdi ,pişman değilim.

Dilerim siz de kendiniz ve kızınız için en doğru kararı verir ve bu travmayı en kısa sürede en az zararla atlatırsınız.

sen hiç ama hiç unutamayacaksın...sabah kalkacaksın laf sokacaksın,dizide göreceksin aldatan bir adam laf sokacaksın,gece rüyanda göreceksin ağlıcaksın,kızacaksın vs vs....ve karşındaki sana asla yeter demeyecek diyemeyecek....bir süre sonra bir bakıcaksın ki eskisi kadar acıtmayacak...insan affedemedikleriyle de yaşamayı öğreniyor bir süre sonra...

keşke eşinin bi anlık zaafına gelip tek gecelik bişi olsaydı ozaman hata yapmış der affedebilirdin belki ama o bile zor. ve eşin tek bir hata değil aylarca planlayarak yaşamış bunu.. hata olarak görmek çok zor kasti bişey bu.. allah yardımcın olsun.... ama huzursuz bi evde sende sinirli olursun yaşadıklarını çocuğuna yansıtırsın ister istemez.. kolayına kaçıp evli kalmışsın, ayrılmanın yüküyle başetmek zor gelmiş anlıyorum ama yaşayacakların ve yaşadıkların çok zor allah yardımcın olsun.. umarım hayatını yoluna koyabilirsin.

kendi yakınım , arkadaşım gibi üzüldüm yaşadıklarına..:50: Kabullenmemelisinnn.Ben olsam o evde bir gün bile nefes alamam..

1. bu adam nasıl bir utanç duygusundan yoksun ki tüm çevreniz aldaltığınızı öğrenmiş.Resmen yaptığı şeyden utanmamış bunu millete marifet gibi söylemiş..:20:

2. bu durumu bilen çevreniz nasıl sizin yüzünüze gülüp hiç birşey yokmuş gibi davranmış..Hem size hem de o .... ya işte her neyse onu sıfatıı ona yenge diyebilmiş.:20:

3.Yahu ahlaksızlığın bu kadarı olur buna da birşey diyemeyeceğim yoksa banlanırım :42: canını , evladını ya minicik kızını nasıl kullanırsın böyle bir iğrenç olay için nasıl dahil edersin onu bu pisliğin içine.

bu arada o kızında babasını ara tek tek say pisliklerini.Sen niye susuyorsunn.Yaptığın şey kötülüük değil.Herkes yaptığı şeyin sonuçlarına katlacak. hem yapayım hem zarar görmeyeyim yok öyle bir dünya.

Sana birşey diyeyim mi? Bu adam da insanlık vasıflarının zerresi olsa evladı kullanmaz. hadi ya pislik hadsiz s..siz adamın teki ki aldattı diyelimm.Evladını nasıl kullandı be.küçücük masum bir yavru bu.

Yaşadıkların o kadar ağır kii sadece kendimi senin yerine koymayı düşünmem bile beni üzüyor.:50:Umarım kızınla tertemiz yepyeni bir hayata başlarsınn:16:

Son düzenleme:
Daha önce oturduğum evde üst komşumun eşi iki çocuğunu bırakıp yine iki çocuklu dul bir kadınla birlikte olmaya başlamıştı.

Tabi komşum gelir, etrafımda bi sen varsın derdimi açabileceğim diye bana anlatırdı.

Bizde eşimle birgün muhabbet esnansında, eşime sordum..Bir erkek neden karısını aldatır diye.Oda şöyle cevap verdi.

''Erkek eğer karısını aldatıyorsa, o kadını da o çocuklarıda çoktan gözden çıkarmıştır.Yada elinin altında bilir nasıl olsa beni bırakıp gidemez diye düşünür, o yüzden aldatır dedi''.

Tabi her erkek aynımı düşünür bilemem.

Valla arkadaşım çok zor bir durum ben olsam kaldıramazdım gibi geliyor, tabi büyük konuşmayımda bizimde yarın ne olacağımız belli değil., başka bir kadına dokunmuş, başka bir kadının gözlerine bakmış, elleri gözleri kirlenmiş, o ellerle tekrar bana dokunmasına müsade etmezdim sanırım.

Annenlerden ışık alamamanın sebebbide eşinin sana yalvar yakar olup, pişman olduğunu görmeleri diye düşünüyorum...

seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bir durum boşan boşanma diyemem ama Allah yardımcın olsun.erkek milleti azmış bazı kadınlarında gözü dönmüş namus vefa haya kalmamış:47:

Affetmek ile hata yapmışsınız sen zaten.olmuyor ben hayatımı şüphe ile geçiremem de kendi hayatına bak.elbette çocuğunu tek basına buyutebilirsin.ama huzursuz bir ortamda büyümesinden iyidir.bence düzelmez boyle gider?ben olsam bosanirmiydim evet boşanırım hiç düşünmeden..ve yaptıgı seyde kendi kızını kullandığı için kızının yüzünü bile göstermem ona.affetmeyin Allah askına.ezdirmeyyin kendinizi bu kadar.affet bir daha yapsın.erkektir yapar de. Vs. Aciz değilsin sonuçta.elbet kendine yeni bir hayat kurabilirsin.kiriklari toplamak yerine . Bekalar toplarsanız topla asla eskisi gibi olmaz.

Son düzenleme:
Ya insanın kendi ailesi bunu nasıl yapar onuda anlamıyorum.ayni durumda kalsam Allah korusun gidip babama söylesem.babacigim önce gider onun ağzını burnunu dağıtır sonra kendisi beni alır eve getirir asla geri göndermez.garip gercekten.ailen evliliğine ona vermemismiydi acaba ondan mı öyle davraniyorlar

birincisi sen çok duygusal ,hassas ,gururlu ve prensip sahibi bir hatunsun yazdıklarından bunu görüyorum .
eşin senin güvenini çok sarsmış yaptıkları affedlir gibi değil asla biliyorum normalde bu tarz davranışlara maruz kalan aradaşların boşanmanın en doğru seçenek olduğunu düşünüyorum .
sen bir şans vermişsin yeniden başlamışsın biraz bekle .bu arada ikinci çocuğu yapma derim ben .sürekli aynı şeylerin konuşulması daha çok yıpratıcak seni .bir çok kadın aldatılıyor kocamdır diyor affediyor ve yaşamaya devam ediyor hiçbirşey olmamış gibi .çünkü kadınlara bu empoze ediliyor .ama bunu çekmeyen kadınlarda var tabi aldatıldım diye boşanan kadın çok az maalesef .buda erkekleri yüreklendiriyor nasıl olsa beni bırakamaz gibi .
dedğim gibi bir şans vermişsin onun için bence o konulara girmememeye çalış yeni bir sayfa aç ailen için .farklı şeyler dene .kendin için birşeyler yap .bence şimdilik bunları yap .acını gömmekten başka çare yok şimdilik .biliyorum zor ama yapman gereken bu .

allah yardimcin olsun, umarim kendin icin en iyi secimi yaparsin.

kendine cok iyi bak.

icim burkuldu okurken

allah kimsenin basina vermesin.

ßoyle ßir seyi(ben asla affetmem) affetmissen unutacaksin onune bakacaksin..
oyle laf sokmalarla ,azarlamalarla olacak is degil... Cocuk degil karsindaki. Bikar bi süre sonra,cok cekmez hani.

sende bu kadar buyuk hasar yaratti,bastan affetmeyip yollari ayirip.onune bakacaktin.
ailenden isik almana gerek yok,kizinla yeni bir hayat kurup,kendi ayaklarin üstünde yasayacaktin..

affettin,cokta bir soz hakki kalmiyor hani sana.
biker affetti ,bidaha affeder, olayina girmez insallah esin,

ßoyle ßir seyi(ben asla affetmem) affetmissen unutacaksin onune bakacaksin..
oyle laf sokmalarla ,azarlamalarla olacak is degil... Cocuk degil karsindaki. Bikar bi süre sonra,cok cekmez hani.

sende bu kadar buyuk hasar yaratti,bastan affetmeyip yollari ayirip.onune bakacaktin.
ailenden isik almana gerek yok,kizinla yeni bir hayat kurup,kendi ayaklarin üstünde yasayacaktin..

affettin,cokta bir soz hakki kalmiyor hani sana.
biker affetti ,bidaha affeder, olayina girmez insallah esin,

bencede..ya affedip üstüne sünger cekiceksin yada bosanicaksin....ortasi sadece seni dahada yipratir...

Ya insanın kendi ailesi bunu nasıl yapar onuda anlamıyorum.ayni durumda kalsam Allah korusun gidip babama söylesem.babacigim önce gider onun ağzını burnunu dağıtır sonra kendisi beni alır eve getirir asla geri göndermez.garip gercekten.ailen evliliğine ona vermemismiydi acaba ondan mı öyle davraniyorlar

hayır sadece çocuk düzen ve erkek yapar affedilir düşücesine sahip oldukları için
eşimde çok vefalı falan olunca bırak seni sıkıtmıyor naparsa yapsın falan diyorlar..

haklısınız...
zamanında ona değil kurulu düzenime falan acıyıp nasıl affetmişim buu kendime asıl yapmışım bilemiyorum...

affetmek kimine göre çok basit bir kargşayı örtmek kimine göre büyük olyalrın üstüne gitmektirrr.....bunu ögrenip kabulenmek çok zorr lalah koursunn yanında yatan adam aslında ryhen başkasına ait olmuş çoktan kazık öyle arkdaş komuşu kazıgı deil aynı yastıga koydgun sevdiğin adam ,bunu kabulendigini bildikten sonra belki 1 yıl sonra tekrar böyle birşeyi deneicek ve sen nede olsa kabulendin diyerek eskisinden daha arsız olcak karar sana ait tabiki ama iyi düşün

tabiki.... asla ve asla güvenim yok daha evliliğimin ilk yıllarında bunu yapan insan sonraki yıllarda neler yapmaz Allah bilir..
iyice soğuduğum gerçek artık mantıklı bir plan yapıp ayrılma yollarına gitmeliyim..

tabiki.... asla ve asla güvenim yok daha evliliğimin ilk yıllarında bunu yapan insan sonraki yıllarda neler yapmaz Allah bilir..
iyice soğuduğum gerçek artık mantıklı bir plan yapıp ayrılma yollarına gitmeliyim..

arada kalmaa net ol sadece iy düşün karar ver alalh yardımcın olsunnn

o kadar çok böyle şeyleri okumaya başladım ki burada yemin ederim paranoyak olmaya başladım.

eşimin cep telefonu da dahil herşeyini karıştırdım yaaa...

kendime inanamıyorum

böyle iyi eşler iyi aile babaları da karda yürüyüp izini belli etmiyorsa...ne diyim daha artık.. yazıklar olsun...

Back
X