• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim ama olmuyor.. Mantıken değil ruhen artık uymuyor...

6 aylık süreçte girmediğim psikoloji kalmadı malesef :) tabiri caizse paranoya.. Bir güler bir ağlar bir gergin bir sakin...
Daha soğukkanlı ve sakin olduğum gerçek fakat bu saatten sonra yuvamda mutlulukların altında hep sahtekarlık arayacağım gerçek sanırım.
Tabiki zamanla da göreceğim.
çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinize.

aynı canım aynen bende öyle oldum girmediğim piskoloji kalmadı :)

aynı canım aynen bende öyle oldum girmediğim piskoloji kalmadı :)

BİRDE bizimkisi evliydi bekar kız degildi allahından bulsun bunda ucuz kurtuldu inşallah baskasıyla basılırda dünya dar gelir ona
sözdede çok baskılı bir ailesi varmış babası duysa kabullenmezmiş okadar diyeyim yani

bir kadının başına gelebilecek en fena şeylerden birini yaşamışsınız,bunu hemen atlatabilmek kolay değildir tabii.bende olsam tekrar güvenemezdim sanıyorum.daha doğrusu kararım sizin gibi evliliğin devamından yana mı olurdu bilemiyorum.eşimi başka bir kadınla düşünemiyorum ya,çok zor!hani tartışmalarda bile azıcık sesini yükseltse o anda çok üzülüyorum..o yüzden sizin durumunuzu anlayabiliyorum,zor bir süreç yaşamışsınız ve hala yaşıyorsunuz.ama eşinizde çok pişman olmuş gibi,İnşallah bir daha tekrarlanmaz.eğer ikinci bir şans verdiyseniz geçmişi unutmaya çalışın,başına kakıp durmayın bence.olanları sürekli hatırlatmak bir süre sonra ters etkiler yapabilir.eğer tek başınıza üstesinden gelemiyorsanız belki bir uzman yardımı alabilirsiniz.

Oncelıkle lunu söyliyeyeyeim..Sız o evde kaldınız diye asla gurursuz değilsin.

Şimdi sana hemen boşan diyenler kendı başlarına gelince oyle kolay gıdilmeyeceğini hele çocuk varsa gideilmeyeceğ,ini biz bu siteden de cok gorduk.....

Haklısın asla unutmayacaksın eşınle her tartıştıgında ben bunu bunun ıcın mı affettım dyeceksın..

Kendını asla suclama bır cok erkek yapıyor.senın eşın hatasını anlamış sn ne desen ses cıkarmıyor.

Boşanma kararı alırken ıyı dusunmelısın ortada bır cocuk var..ayrıldıktan sonra nasıl bır duzen yaşam senı beklıyor bunları hep dusunmelısın...
eşıne zaman vermışşsın ama kafanda soru işaretleri var..Bunlar gıtmeyecekse kendını her daım mutsuz edeceksen devam et dıyeyemm.

ama cocugumuz ıcın bu yuvaya bır şans verecegım dersen devam et..

eşıne guvnme kendın ış guc sahıbı ol..Eşın senın sımdıden bıle gıdecegının farkında

tekrar aldatma olursa bır sanıye durmayacagın farkında bence

Size; 'Neden affettiniz? neden surundurmediniz? nasil kabul ettiniz?' gibilerinden telkinlerde bulunmak icin yazmiyorum, aslinda ben yazmis olmak icinde yazmiyorum..
Icinizde yanan atesin hicbir seyin sondurmeyecegini, sayfalar dolusu dahi yazsam yuzunuzdeki huznun silinmeyecegini, bana guven, bu sozlerime kulak ver bile desem,
icinizde yeserttiginiz guvensizlik tohumlarinin yerini guvene birakmayacagini, daha bircok seyi arkadasim soylesem, yazsam; DA

Derdinize care olmayacak, degil mi ki o eller baska elleri tuttu, baska tenlerle bulustu?'
Yok arkadasim yokkkk, bununla yasamak cok zorrr..
Bu his, sinsi azili bir dusman gibi, ya da sizi en derin uykularinizdan aniden uyandiriveren kotu bir kabus gibi, bu duygu arkadasim yasarken olmek gibi..
'Bununla bas et!' lutfen dahi diyemiyorum, diyemem arkadasim diyemem..

Birak kalbini bir sure nadasa, sonrasinda sen de acarsin dallarini belki kimbilir...

Son düzenleme:
bence de arayın babasına söyleyin için rahat eder en azından böyle kişilere yüz verirsen daha da tepene çıkar bugün sana yarın başkasına yapar bu tipler eşin de bu durumda birşey diyemez zaten yaptığı ortada seni ne hale sokmuş tam bi köteklik ikisinide alıp ıslatıp ıslatıp döveceksin nedir bu kadınların çektikleri yahu sinir oldum

sanıyorum... ilk parka gittiğimde orda oturan orta yaş kadınlar direk kızımı tanıdı ismiyle hitap edip yanına çağırdılar kızımda yadırgamadı gitti..
sonrasında bende gidince ordaki kadın '' hep annesiyle görürdük sen kimdin'' dedi.. bende orda bi içten fenalık geçirdim geçmiş zaman tam hatırlamıyorum akrabasıyım falan dedim herhalde.. sonra hergün o parka gittim geldim öğreneceğimi öğrendim işte.. Allah istesin dünya küçük

çok şaşırdım şu an :53:

bu yazdıklarınızın yani eşinizin diğer kadını parka götürmesi, ordaki kadınların onun annesi sanması..ve sizin bu şekilde öğrenmeniz... tam olarak aynı şekildeki olayı başka bir yerde okudum uzun zaman önce. nerde okudum hatırlamıyorum ama ordaki bayan da sizin gibi öğrenmiş. o da çocuğun akrabası olduğunu söylemişti. olay beni etkilediği için çok net hatırlıyorum bu ayrıntıları...

demek kişiler değişse de olaylar bazen aynı kalabiliyor :44:

Allah sabır versin size... eşinizin kendi pisliğini gelip size bulaştırması, sizi de bu pisliğine içine sürüklemesine hakkı yok. gitmek ya da kalmak size kalmış. kendinizi yıpratmayın ama. hayat kısa, değiştiremeyeceğiniz acıları da ya kabul edin ya da değiştirmek için ne yapabiliyorsanız onu yapın...

bu konuda yanlız değilsin, evliliğinin ve eşinin kıymetini bilmeyen insan çok.

benim tek yorumum şu; sen iyi olacaksın ki evladına bakabilesin. sen iyi olmaz isen (dost acı söyler) evladın öyle kadınların eline kalır.
sağlığını ve psikolojini toparlamaya çalış. zor, çok ama çok zor biliyorum, burada sana hak vermeyen tek kişi yok.

herşeyden önce sağlığın ve evladın geliyor.

Aldatmak zaten başlı başlına adice bir olay ama sizin eşiniz bir de çocuğunuzu karıştırmış bu işe bu yenilir yutulur cinsten değil bir erkek daha ne kadar alçalabilir düşünemiyorum.

çok şaşırdım şu an :53:

bu yazdıklarınızın yani eşinizin diğer kadını parka götürmesi, ordaki kadınların onun annesi sanması..ve sizin bu şekilde öğrenmeniz... tam olarak aynı şekildeki olayı başka bir yerde okudum uzun zaman önce. nerde okudum hatırlamıyorum ama ordaki bayan da sizin gibi öğrenmiş. o da çocuğun akrabası olduğunu söylemişti. olay beni etkilediği için çok net hatırlıyorum bu ayrıntıları...

demek kişiler değişse de olaylar bazen aynı kalabiliyor :44:

Allah sabır versin size... eşinizin kendi pisliğini gelip size bulaştırması, sizi de bu pisliğine içine sürüklemesine hakkı yok. gitmek ya da kalmak size kalmış. kendinizi yıpratmayın ama. hayat kısa, değiştiremeyeceğiniz acıları da ya kabul edin ya da değiştirmek için ne yapabiliyorsanız onu yapın...

o bendim :)
ilk duyduğumda delirince buraya yazdım fakat gerçek nickimden kaçıp yeni nickle açınca herkes fake vs diye itici yorumlara kaldım falan derken sildirdim işte..
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..

çokzor
bunları unutman gerçekten çok zor.
kendimi senin yerine koymaya çalıştım....
allah kimsenin başına vermesin,insan başına gelmeden yakarım ,yıkarım diyor ama içinde yaşayana sormak lazımm
madem bu evliliğe bir şans daha verdin canım,pişmanlık yaşama
sen gurursuz olduğun için değil ,çocuğun için bir şans vermişsin.
bence artık evliliğini düzene sokmak için değil,kendin için yaşa.
çünkü evladın için önce senin sağlıklı bir ruh halinde olman lazım.
maddi durumun iyiyse gez ,dolaş kendine hobiler edin,ve bu süreçte kocan olacak adamla alakalı hiç birşeyi kafana takma,
maddi problemlerin varsa(bir işyeri açtım demiştin)kendini işine çocuğuna ve gezmeye ver.
sürekli çocuğun ve kendin için günlük planlar yap.
neden affettim ki diye düşünmenin,veya boşansam mı demenin sana hiç bir faydası yok,
kendini düşün,bencil ol..........
sen kendi hayatını düzene sok,o yokmuş gibi.
bırak o girmeye çabalasın bu hayatın içine,olursa olur,olmazsa da ben denedim dersin.için rahat olur.
unutma SU AKAR YOLUNU BULUR.tekrar tekrar düşünüp hayatı kendinede,yavruna da zindan etme.

Bu durumda ya olanları kabullenmeli unutmuş gibi devam etmeli ya da kesip atmalı bence.
İkisi de zor.Güvensizlik var bu kolay aşılamayacak birşey.
Çocuk insanın elini kolunu bağlıyor,kızın olmasa şimdi bırakıp gitmiştin bile

kalmakmı zor ,gitmek mi

buna ancak kendin karar verebilirsin.anladığım kadarıyla üzerinden çok zaman geçmemiş. zamanla unutursun da diyemeyeceğim.

ancak bildiğim bir şey varki, hayatın boyunca hiçbir zaman, an bile unutmayacaksın...

bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim

bu son olmayacak, bir süre sonra aynı şeyi tekrarlayacak.....

merhaba yaşadığınız hiç hoş bir şey değil..Ama insanlar ikinci bir şansı hak ediyorlar bence..Sizde doğrusunu yapıp bu şansı vermişsiniz fakat yanlış olan şu... sürekli başına kalkarsanız ne siz mutlu olabilirsiniz ne de eşiniz.Belki de gerçekten pişman olmuştur..zaten sizi sevmese kapı çarpıp çıkabilirdi inanın bana..o yüzden gerekirse bir psikoloğa gidip yardım alın..kendinize hayatı zindan etmeyin sonuçta siz bir annesiniz..çocuğunuzu düşünün..2 seçenek var 1. cisi terkedip noktayı koymak 2.cisi evliliğe devam etmek.Ama devam ederkende kendinizi ve eşinizi yıpratmayın...çaktırmadan takip edin ama hiç bir zaman güvenmediğinizi hissettirmeyin.Kendi elinizle başka kadına itersiniz...

İkinci şansı herkes hakeder demek isterdim ama şurada yazılan bence 3-5 önemli cümle var:

1. Eşin herkese onu, kızının annesi diye tanıtıyor.

2. Herkes biliyor siz hariç.

3. Eşin muhtemelen onun ihaneti sonucu ilişkisini bitiriyor. Kız ihanet etmeseydi şu anda o ilişki devam ediyor olabilirdi.

Bu kadar arsızlık, yüzsüzlükle nasıl affedilir ki o eş?

Son düzenleme:
İkinci şansı herkes hakeder demek isterdim ama şurada yazılan bence 3-5 önemli cümle var:

1. Eşin herkese onu, kızının annesi diye tanıtıyor.

2. Herkes biliyor siz hariç.

3. Eşin muhtemelen onun ihaneti sonucu ilişkisini bitiriyor. Kız ihanet etmeseydi şu anda o ilişki devam ediyor olabilirdi.

Bu kadar arsızlık, yüzsüzlükle nasıl affedilir ki o eş?

aynen bu detaylar olmasa belki aldattı yaptı bi hata zorla diyeceğim gönlüme..
kendimi teselli edecek en ufak neden bulamıyorum. sadece maddi olarak bizi ele güne muhtaç etmeyen yeri gelip temizliğe bile yardım eden sadık görünen eş..

belki hiç bi evlat annesinin gurusuz olduğunu görmek istemes haklısındır.bende istemezdim babamı sonra bigün noldu biliyomusun istemeye geliceklerdi kimden istenicek telaşına düşüldü evde. ben işte o an babamı istedim ondan istenilsin istedim. ben babamla baba kız ilişkisi yaşamadım sorun olunca ona gitmedim annem benim için bitanedir ama babasızda olmuyor ne olursa olsun.ama şunuda söylemeden edemiycem annem sadece sen varken daha 2 yaşındayken bıraktım keşke geri dönmeseydim bunu hep söyler. babasız çocuk büyütmek çok zor. ama bence KALBİN NE DİYORSA onu uygulamanı dilerim. bi yuva kolay kolay kurulmuyo kolay kolayda bozulmasın isterim:43:

aynen bu detaylar olmasa belki aldattı yaptı bi hata zorla diyeceğim gönlüme..
kendimi teselli edecek en ufak neden bulamıyorum. sadece maddi olarak bizi ele güne muhtaç etmeyen yeri gelip temizliğe bile yardım eden sadık görünen eş..

Klasik erkek tavrının kibarcası. "Aç mısın, açıkta mısın?" demesinin davranışlara yansımış hali olarak düşündüm ben. Ya da ben kötü niyetli davranıyorum.

Klasik erkek tavrının kibarcası. "Aç mısın, açıkta mısın?" demesinin davranışlara yansımış hali olarak düşündüm ben. Ya da ben kötü niyetli davranıyorum.

aynen yarın bigün bişey olursa ''seni açmı bıraktım? açıktamı bıraktım?'' derken alnı açık olması...

Back
X